Νέα

Τι δε θα (ξανα)κάνατε ποτέ στη ζωή σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASOULHSKAL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπα σημειωνω εργατοωρες στο μεταπτυχιακο για να γινω και εγω "δυναμικη εργαζομενη γκομενα που παει σε brunch,meetings, ψωνιζει και επικοινωνει (γαμιεται εννοεις προφανως γιατι αμα επικοινωνουσε θα ηταν δυσκολα τα πραγματα) " ωστε να εχω και εγω μια ελπιδα μηπως μπας και τυχει να περασω απο τα χερια ασου να αναστεναξουν οι σουμιεδες και να παρακαλαω και για δευτερο γυρο.........οι χιλιαδες ωρες μου στα φορουμς δεν ειναι για κανεναν να τις κρινει γιατι προφανως υπαρχει λογος που υφιστανται......οταν αναγκαζεσαι να εισαι παλουκωμενος σε ενα πισι και να γραφεις ολη μερα thesis......δεν υπαρχει θεμα απολογιας απλα ειπα να σε διευκολυνω μη σου βαζω και δυσκολα γιατι εχεις πολυ φαια ουσια να πουλησεις στις "δυναμικες εργαζομενες γκομενες που ψωνιζουν επικοινωνουν" και μαλλον διαβαζουν και κοσμοπολιταν (μιας και το αναφερετε και ολη την ωρα) :)

ελα...μπορεις και καλυτερα...μη με απογοητευεις...απαντηση ειναι αυτη? :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η καθε απαντηση ειναι αναλογη και ουχι αντιστροφως αναλογη με τον αποδεκτη της.........για σενα δεν εχω την διαθεση να μπω σε πολυ κοπο γιατι εισαι πολυ προβλεψιμος και αρκετα δηθεν χρηστης μαζι με κανα δυο ακομα.......φευγω τωρα παω να συνεχισω το thesis μου μπας και ξημερωσει μερα και για μας τις ανωμαλαρες και μας κατσει η σεξομηχανη ρεηβεν :2funny:

(the raven experience?????? χχαχααχαχαχχααχαχαχ :2funny: )

οπα εσκασε και η αλλη ανωμαλη..........που μαλλον θα εχει την τιμη να δοκιμασει το raven experience μαζι με το ταψι και τη μπαλαρινα :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι ρε... δεν θα τη δοκιμασω
δεν προλαβαινει το ατομο :2funny:

τεσπαν.... σ αυτη τη χωρα οτι δηλωσεις εισαι...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
..παρακαλω να σημειωθει στα πρακτικα....

τα σεντονια σου μωρο μου τα πηγες καθαριστηριο?λερωθηκαν τα ατιμα παλι...και σου εχω πει ρε γιωργο!καθε φορα που με βλεπεις ετοιμο να τελειωσω φερνε αυτο το γλαστρακι που εχεις διπλα στο κωμοδινο να χυνω μεσα και να το ποτιζω κιολας,επ΄'ευκαιριας της λειψυδριας!χουαχαχουα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μπα......αυτοι ειναι οι πιο γλοιωδεις συνηθως οι υπολοιπες ρατσες εχουν τα στραβα τους αλλα ειναι πιο ντομπροι......εχουν την ηλικια του μπαμπα σου και περνανε για τζοβενοι......τες παν μεγαλη κουβεντα οι παντρεμενοι.....

ρεηβεν ηταν ρητορικο το ερωτημα.......δε νομιζω οτι χρειαζομαι απαντηση και μαλλον εχω πειστει για την ηλιθιοτητα που βαραει την μεση ελληνιδα (και την απογνωση)

Δεν έχεις παρά να δεις πως μαζεύουν τις γυναίκες (και ειδικά τις μουνάρες) οι παντρεμένοι που έχουν την ηλικία του μπαμπά σου. Ειδικά γυναίκες που απαξιούν να κοιτάξουν αξιοπρεπείς άντρες που δεν έχουν "την ηλικία του μπαμπά σου".

Κι αφού κάνουν όλες αυτές τις επιλογές τους, παραπονιούνται γιατί πλέον κανείς δε τους δίνει σημασία και τις θεωρούν του πεταμού και του γαμησιού.

Και είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες κάνουν τις δύσκολες μέχρι το πρώτο γαμήσι, και μετά παρακαλάνε χωρίς αξιοπρέπεια τον χάλια που τις έριξε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οχι ρε... δεν θα τη δοκιμασω
δεν προλαβαινει το ατομο :2funny:

τεσπαν.... σ αυτη τη χωρα οτι δηλωσεις εισαι...

γιατι ρε αμα πας στο Allou Fun park βγαζεις και εισιτηριακι με 20 ευρω να κανεις οοοοοολα τα παιχνιδια οποτε θα κανεις οοοοοοοοοολη την ωρα raven experience :2funny:

(παπαβασο αγαπη διχως πεισματα φαι χωρις αλατι.......δεν πειραζει με ενα καλο σεξακι θα λυθουν ολα.... :P )

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τα σεντονια σου μωρο μου τα πηγες καθαριστηριο?λερωθηκαν τα ατιμα παλι...και σου εχω πει ρε γιωργο!καθε φορα που με βλεπεις ετοιμο να τελειωσω φερνε αυτο το γλαστρακι που εχεις διπλα στο κωμοδινο να χυνω μεσα και να το ποτιζω κιολας,επ΄'ευκαιριας της λειψυδριας!χουαχαχουα

..παλι ξερόχυνες ρε σαρδαναπαλε στον υπνο σου ????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν έχεις παρά να δεις πως μαζεύουν τις γυναίκες (και ειδικά τις μουνάρες) οι παντρεμένοι που έχουν την ηλικία του μπαμπά σου. Ειδικά γυναίκες που απαξιούν να κοιτάξουν αξιοπρεπείς άντρες που δεν έχουν "την ηλικία του μπαμπά σου".

Κι αφού κάνουν όλες αυτές τις επιλογές τους, παραπονιούνται γιατί πλέον κανείς δε τους δίνει σημασία και τις θεωρούν του πεταμού και του γαμησιού.

Και είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες κάνουν τις δύσκολες μέχρι το πρώτο γαμήσι, και μετά παρακαλάνε χωρίς αξιοπρέπεια τον χάλια που τις έριξε.

Τοντοκ εχω αρχισει και συμφωνω επικινδυνως μαζι σου τον τελευταιο καιρο........δεν παει αλλο αυτη η δουλεια.......
και εγω οπως ειπα πριν λοιπον απορω με ολες αυτες τις τυπισες........και θεωρω οτι παιζει ρολο μαλλον το ποσο κονομημενος ειναι ο καθενας ή ποσο "μουρατος".......σου λεει που να με παει τωρα ο 30αρης στο Πιλ Πουλ ασε.......αυτος κανει καριερα........ας παω με τον μπουλη που εχει και τα φραγκα, και το αμαξι, και τις γνωριμιες και τη στερηση (λογω συζυγου) και και και.........απλα απορω με αυτο το σκεπτικο και με τη συχνοτητα του (80% δεν διαβαζεις??)

Επισκέπτης
φευγω τωρα παω να συνεχισω το thesis μου μπας και ξημερωσει μερα και για μας τις ανωμαλαρες και μας κατσει η σεξομηχανη ρεηβεν :2funny:

Να πάς Μουνιτσα, να πας. Και να το τελείωσεις γρηγορα μήπως και προλάβεις τα φετινά Νόμπελ. Η ακαδημία σε περιμένει!

Πλάκα πλάκα, ειμαι περιεργος τι Thesis ειναι αυτό....να μαντεψω...χμ....''dealing with inherant variability - how to deal with your disabilities and complexes by partitipating to a men's site''

Κοντά έπεσα?  :2funny: Αντε, αρκετα ασχοληθηκαμε με τη παρτη σου.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Να πάς Μουνιτσα, να πας. Και να το τελείωσεις γρηγορα μήπως και προλάβεις τα φετινά Νόμπελ. Η ακαδημία σε περιμένει!

Πλάκα πλάκα, ειμαι περιεργος τι Thesis ειναι αυτό....να μαντεψω...χμ....''dealing with inherant variability - how to deal with your disabilities and complexes by partitipating to a men's site''

Κοντά έπεσα?  :2funny: Αντε, αρκετα ασχοληθηκαμε με τη παρτη σου.

καλα ρε συ....λιγο σεβασμος δεν βλαπτει.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το thesis μου δεν εχω σκοπο να το διαφημισω........οπως και το πανεπιστημιο μου........σε αντιθεση με σενα που το κοτσαρεις ανα πεντε ποστ (για να χτυπησεις καμια γκομενα? αναρωτιεμαι....αφου 3-4 ειμαστε ολες κι ολες σιγα)

αντιλαμβανομαι τελικα γιατι δεν κανω παρεα με ελληνες εδω στο χωριο........γιατι το μελλον τους διαγραφεται καθαρα σε σενα........θα πετανε μετα απο 40 χρονια σε κανα φορουμ οτι πηγαινανε στο King's ή στο Queens και κατι τρεχει στα γυφτικα.......θα πετανε και κανα τιτλο σπουδων να ψαρωσουν τον κοσμακη και επισης κατι τρεχει στα γυφτικα........οχι καλε μου με τετοιους βλαχους ψωνισμενους που ερχονται στο κεημπριτζ και επειδη πληρωνει η μαμα και ο μπαμπας νομιζουν οτι ειναι και κατι ουτε κανω παρεα ουτε θελω να εχω σχεσεις.......

λοιπον αντε να μην σας καθυστερω.......εχετε να φτιαξετε και τα τροχοσπιτα για το medrano raven experience τωρα και πορτα πορτα στην πολη σας για να μεινουν ολοι οι ελληνες πολιτες ικανοποιημενοι........ :P

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι σπουδάζεις mounitsa, αλλά αν σπουδάζεις ψυχολογία ή κάτι παρεμφερές σε βλέπω να πηγαίνεις για Ph.D. με τίτλο

«Εξερευνώντας το μυαλό του σύγχρονου πουτανιάρη»
:grin:

Από πηγές, άλλο τίποτα!!! 

Θα θελα να δω τα references?
:2funny:

Φιλικά πάντα, έτσι;  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom