Νέα

Τί δε σας κάνει η γυναίκα σας, που σας το έκανε πριν το γάμο, και ντρέπεστε να της το ζητήσετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τιμωρός(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Σε σενα οχι μονο σε εχω αποστομωσει αλλα σου εχω αλλαξει τα πρεκια.
Σε εχω γλεντήσει καταλληλα και οσο θα κωλοτριβεσαι τοσο θα σε γλεντω.
Ναι σωστά, κι εγώ χαίρομαι που έχεις αυτή την εντύπωση για να ξεφτιλίζεσαι κάθε μέρα και περισσότερο! :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.498
Πόντοι
27.261
Πάντως, η κακή ερωτική ζωή ενός ζευγαριού- αποτέλεσμα άλλων προβλημάτων- δεν διορθώνεται με την απιστία.
μα εκει την πατανε.
αντι να κλεισουν-θεραπευσουν την πληγη ωστε να πανε παρακατω, απλα την κουκουλωνουν με μια χαρτοπετσετα.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να φυλακίσουμε την ανθρώπινη βούληση.
Το like πάει ειδικά σε αυτήν την πρόταση. Ο κάθε άνδρας που επιχειρεί να παντρευτεί πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχει συμφωνήσει με τον εαυτό του το είδος της φύσης του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όλα του γάμου δύσκολα ....
Πάντως, η κακή ερωτική ζωή ενός ζευγαριού- αποτέλεσμα άλλων προβλημάτων- δεν διορθώνεται με την απιστία.
στα πειραματοζωα αλλα και στους ανθρωπους φαινεται πως διορθωνεται.

το αρσενικο βαριεται την ιδια ερωτικη συντροφο και αν παει τις επομενες φορες με αλλη , την παλια υστερα την βλεπει πιο ερωτικα γιατι τωρα βαριεται την καινουρια.

εσυ δεν σου λειπει να γαμησεις την παλια σου γκομενα ακομη κι αν στα εκανε τσουρεκια γιατι συνηθισες την νεα?

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
στα πειραματοζωα αλλα και στους ανθρωπους φαινεται πως διορθωνεται.

το αρσενικο βαριεται την ιδια ερωτικη συντροφο και αν παει τις επομενες φορες με αλλη , την παλια υστερα την βλεπει πιο ερωτικα γιατι τωρα βαριεται την καινουρια.

εσυ δεν σου λειπει να γαμησεις την παλια σου γκομενα ακομη κι αν στα εκανε τσουρεκια γιατι συνηθισες την νεα?
Αν μπορούσα θα τις κράταγα όλες βέβαια! Φυσικά αυτές δεν θα συμφωνούσαν.

Όταν όμως δεσμεύτηκα σε μια συμφωνία την τήρησα ανεξάρτητα από τα θέλω μου. Υπήρχαν τα πρέπει. Έχω ήσυχη την συνείδηση μου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.498
Πόντοι
27.261
Όταν όμως δεσμεύτηκα σε μια συμφωνία την τήρησα ανεξάρτητα από τα θέλω μου. Υπήρχαν τα πρέπει. Έχω ήσυχη την συνείδηση μου.
αυτο.
αλλιως τη σπας και πας παρακατω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν μπορούσα θα τις κράταγα όλες βέβαια! Φυσικά αυτές δεν θα συμφωνούσαν.

και εγω την τηρησα οταν παντρευτηκα και ημουν πιστος, αλλωστε ηταν λιγος ο χρονος και ηταν πολυ ενταξει απεναντι μου σεξουαλικα,

ΑΛΛΑ αθετησε την συμφωνια σε αλλο σημειο , προσπαθησε να αλλαξει την ζωη μου σε καθε λεπτομερεια γκρινιαζοντας καθημερινα, ενω την ειχα ρωτησει πριν παντρευτουμε μπροστα σε μαρτυρα και ειχε πει οτι δεν θα μου αλλαζε την ζωη "απλα θα λεμε οτι ειμαστε παντρεμενοι και θα κανουμε οικογενεια" ειχαμε πει.

ε μεσα σε αυτο δεν συμπεριλαμβανεται σε ποιο ντουλαπι θα βαζω το μπρικι, ποτε θα πληρωνω το τηλεφωνο, απο που θα αγοραζω ντοματες, αν θα λεω προστυχα ανεκδοτα για κουμπαρες, τι ποτο θα αγορασω για καβα, να ξεπλενω καλα τα πιρουνια κλπ κλπ που εγω αντιστοιχα δεν τα εδινα σημασια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.426
Πόντοι
12.756
και εγω την τηρησα οταν παντρευτηκα και ημουν πιστος, αλλωστε ηταν λιγος ο χρονος και ηταν πολυ ενταξει απεναντι μου σεξουαλικα,

ΑΛΛΑ αθετησε την συμφωνια σε αλλο σημειο , προσπαθησε να αλλαξει την ζωη μου σε καθε λεπτομερεια γκρινιαζοντας καθημερινα, ενω την ειχα ρωτησει πριν παντρευτουμε μπροστα σε μαρτυρα και ειχε πει οτι δεν θα μου αλλαζε την ζωη "απλα θα λεμε οτι ειμαστε παντρεμενοι και θα κανουμε οικογενεια" ειχαμε πει.

ε μεσα σε αυτο δεν συμπεριλαμβανεται σε ποιο ντουλαπι θα βαζω το μπρικι, ποτε θα πληρωνω το τηλεφωνο, απο που θα αγοραζω ντοματες, αν θα λεω προστυχα ανεκδοτα για κουμπαρες, τι ποτο θα αγορασω για καβα, να ξεπλενω καλα τα πιρουνια κλπ κλπ που εγω αντιστοιχα δεν τα εδινα σημασια.
καλα εκανες και την χωρισες...οι περισσοτερες καριολες αυτα κανουν ειτε απλα συγκατοικεις ειτε εισαι παντρεμενος

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246

Φίλε μου λίγο- πολύ αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα, που σε κάποιον που δεν έχει παντρευτεί μοιάζουν αστεία, αλλά μπορούν να σε στείλουν στο -κομειο!

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
Μετά από τόσα χρόνια γάμου, με δύο παιδιά μεγάλα, το σεξ έσβησε, όπως και πολλά άλλα. Έμεινε η μουρμούρα, ο καυγάς, και κακή κριτική για ότι κάνω κι ο ύπνος σε ξεχωριστά κρεβάτια. Γι' αυτό πεδίων στους αγίους τόπους της Φυλής και του Μεταξουργείου
η ζωη μου.....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Πριν 1-2 εβδομάδες είχα έναν υδραυλικό στο σπίτι για κάτι δουλειές. 32 χρονών το παληκαράκι, παντρεμένος 3 χρόνια τώρα με ένα παιδάκι 1μιση ετών.

Ο τυπάκος ήταν θεούλης. Έχει κάνει προγαμιαίο συμφωνητικό όπου έχουν υπογράψει διάφορα σε περίπτωση χωρισμού. Respect, είναι ο πρώτος που συναντώ από κοντά ο οποίος έχει κάνει κάτι τέτοιο!

:thumbsup:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το λαθος - παραλογισμος τους ειναι οτι νομιζουν οτι εχουν το χρυσο μουνι ή οτι δενουν τον γαιδαρο λες και δεν υπαρχουν διαζυγια. μαλιστα η ιδια μπλοφαρε για διαζυγιο οταν τσακωθηκαμε και το μετανοιωσε γιατι αυτη δεν το εννοουσε εγω ομως δεν ημουν αυτος που ηθελα γαμους κλπ για αυτην το εκανα, αυτη ηθελε τετοια.

ή νομιζουν οτι δεν εχεις εναλλακτικες.

σε εμενα ενω το ηξερε, αυτη ηταν η αβγαλτη, εμενα αυτους τους 3 μηνες με ειχαν παρει τηλεφωνο 2 πρωην να τα ξαναβρουμε και ηξερε οτι ειχα εμπειριες .

τι να πω.

με λογικη δεν εξηγειται η γυναικα, τελος.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.498
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
εκει πιστευω θα παει το θεμα, για οσους συνεχιζουν να θελουν να παντρευονται.
Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι είναι πλέον μονόδρομος. Άσε που δεν θα πρότεινα θρησκευτικό γάμο. Πολύ μπλέξιμο για να παρεις το διαζύγιο μετά... Πρέπει να ετοιμάσεις φάκελο με δικαστικές αποφάσεις, να πας στην Μητρόπολη Αθηνών, να πάρεις το διαζευκτήριο, να πας μετά στο ληξιαρχείο, κτλ, κτλ.... ολόκληρη ιστορία!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Παίδες όταν σταματήσουν τα κόλπα στο κρεβάτι και σας το παιζουν κυριες. Πιθανον να σημαινει ότι σας σιχαινεται, επειδή βρήκε αλλον, και κανει τώρα στον αλλον τα κόλπα. Άρα μια αίτηση διαζυγίου και πάτε για αλλά.. Μονο έτσι στρώνουν αυτές. Δηλαδή το κουβαδακι σας και σε άλλη παραλία. Τιποτε δεν είναι αιώνιο. Η ζωή είναι μικρή για να στερηθειτε απολαυσεις. :sunglasses:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.498
Πόντοι
27.261
Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι είναι πλέον μονόδρομος. Άσε που δεν θα πρότεινα θρησκευτικό γάμο. Πολύ μπλέξιμο για να παρεις το διαζύγιο μετά... Πρέπει να ετοιμάσεις φάκελο με δικαστικές αποφάσεις, να πας στην Μητρόπολη Αθηνών, να πάρεις το διαζευκτήριο, να πας μετά στο ληξιαρχείο, κτλ, κτλ.... ολόκληρη ιστορία!
μα μεσω της εκκλησιαστικης απατης γινονται ολα αυτα.
σε βαζουν αναγκαστικα στο λουκι και μετα αντε να ξεμπλεξεις.
με το αζημιωτο παντα εννοειται.
και ισως και γι'αυτο (εγω το πιστευω 1000%) δεν εχει γινει γνωστη ακομα αυτη η εναλλακτικη με το προγαμιαιο... η' δεν το προτιμουν ισως.
βαλε μεσα και τα το τι θα πει ο κοσμος και το χωριο επισης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μα μεσω της εκκλησιαστικης απατης γινονται ολα αυτα.
σε βαζουν αναγκαστικα στο λουκι και μετα αντε να ξεμπλεξεις.
με το αζημιωτο παντα εννοειται.
και ισως και γι'αυτο (εγω το πιστευω 1000%) δεν εχει γινει γνωστη ακομα αυτη η εναλλακτικη με το προγαμιαιο.
τα λεφτα και κοπος ειναι ελαχιστα μπροστα στην ελευθερια και την ηρεμια που αποκτας,
εγω δεν ετρεξα ουτε μητροπολεις ουτε πολυ, η δικηγορινα τα εκανε.
μια φορα πηγα μονο δημαρχειο και καποια στιγμη ειχα δηλωσει και στην εφορια κατι.
για τον γαμο ειχα τρεξει πολυ περισσοτερο απο οτι για το διαζυγιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom