Νέα

Τί δε σας κάνει η γυναίκα σας, που σας το έκανε πριν το γάμο, και ντρέπεστε να της το ζητήσετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τιμωρός(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Ε, γι' αυτό π.χ. στην Φλόριντα υπάρχουν προγαμιαία συμφωνητικά και ισχύουν κιόλας!!! :tooth:
Ουτε εκει ειναι αεροστεγες το prenup. To πιο απλο ειναι αυτο, πληρωνεις 2 μαρτυρες να το επιβεβαιωσουν και τελειωνει η υποθεση.
1621808910272.png

Γενικα, να χαιρεσαι που ζεις σε μια χωρα που'ναι 30 χρονια πισω απο τον "πολιτισμενο κοσμο"

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Γενικα, να χαιρεσαι που ζεις σε μια χωρα που'ναι 30 χρονια πισω απο τον "πολιτισμενο κοσμο"
Μπα, δεν είναι τόσο κριτήριο για μένα το τι γίνεται στα διαζύγια. Προτεραιότητά μου είναι άλλα πράγματα όπως οικονομία, εργασία, επίπεδο ζωής και τέτοια. Βέβαια και πάλι την Ελλάδα δεν θα την άλλαζα, αλλά όχι για τέτοιο λόγο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ασε ρε εσυ. Πηδηξες τη μιλφαρα τη διαχειριστρια, ταπωσες και τον κυρ Θοδωρα και τωρα το παιζεις χαλαρος και ανετος.
Ράγισα την καρδιά του Κυρ Θόδωρα όμως ο οποίος ακούει απαρηγόρητος Άντζελα και χαζεύει τη dick pic μου...
Αγαπημένο του κομμάτι που ακούω ότι βάζει πιο συχνά το "και θέλω να ρθω να σ αρπάξω από την άλλη...":effemine:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Δεν μου ανάβει τον θερμοσίφωνα πια, όταν πλένω τα πιάτα.
Χοντρό....
για αντίποινα μην τα πλύνεις καλά, απλά ξέβγαλε τα και βάλε τα στην πιάτοθήκη ετσι.
Να έχεις κάνει και μια ασφάλεια ζωής πρωτα...

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Μπα, δεν είναι τόσο κριτήριο για μένα το τι γίνεται στα διαζύγια. Προτεραιότητά μου είναι άλλα πράγματα όπως οικονομία, εργασία, επίπεδο ζωής και τέτοια. Βέβαια και πάλι την Ελλάδα δεν θα την άλλαζα, αλλά όχι για τέτοιο λόγο.
Οι ρωσοι εχουν ρητο που'ναι κατι σε φαση "καλα ειναι εκει που δεν ειμαστε", κατι στυλ the grass is greener on the other side.
Ακουω κατι γριες boomer εδω που συνεχεια τριβουν στη μαπα ολων. "Α, στο μουρικα ο καθε σκατιαρης burger flipper sta McD παιρνει $10 την ωρα κι εδω νεα παιδια με πτυχια δουλευουν 12ωρο στο ποδι για 20 ευρω". Και δεν τους κοβει οτι ο σκατιαρης δε βρισκει ενοικιο κατω απο 2κ το μηνα στη χειροτερη τρωγλη και με εναν λογαριασμο απο κανα γιατρο μπορει να βρεθει στο δρομο.
Εδω που καθεσαι ειναι μια χαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom