Νέα

Τί δε σας κάνει η γυναίκα σας, που σας το έκανε πριν το γάμο, και ντρέπεστε να της το ζητήσετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τιμωρός(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ναι και τα οικονομικα στα κοινωνικα και τα εργασιακα στα κοινωνικα με λιγα λογια εμπλεξες τις μπουτινες σου.
εσύ φωνάζεις μήνες για τα εμβόλια αλλά διάβασα θα το κάνεις έτσι απλά γιατί είναι γραμμή του κόμματος. Άρα δεν πέφτουμε από τα σύννεφα ούτε έχουμε αξιώσεις εγκεφαλικές από σένα πιο σύνθετες από το μαμ κακά νάνι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
α οκ , επειδη αλλαξε σημα, η ιστορια του και αυτα που περασε στην ελληνικη κοινωνια τα τελευταια 40 χρονια τα ξεχναμε....
Οχι δεν ξεχναμε τιποτα.
Ο συριζα ηταν ενας συνασπισμος αριστερων κομματων και κινηματων,μεσα σ αυτα μπορει να ηταν και καποιο φεμινιστικο κινημα αλλα αυτο δεν σημαινει κατι στη κομματικη γραμμη.
Εξαλλου σου ειπα οικολογοι και φεμινιστες ειναι παντου σε ολα τα κομματα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οχι δεν ξεχναμε τιποτα.
Ο συριζα ηταν ενας συνασπισμος αριστερων κομματων και κινηματων,μεσα σ αυτα μπορει να ηταν και καποιο φεμινιστικο κινημα αλλα αυτο δεν σημαινει κατι στη κομματικη γραμμη.
Εξαλλου σου ειπα οικολογοι και φεμινιστες ειναι παντου σε ολα τα κομματα
οχι λες ψεματα. πες μου επισημα ποια συνιστωσα φεμινιστικη ή ποια κινηση υπερ τους ξεκινησε απο νδ, κκε, χρυση αυγη, κλπ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τον φεμινισμο στην ελλαδα τον εκπροσωπει και τον στηριζει κυριως ο συριζα-συνασπισμος και κατα δευτερο λογο το πασοκ.

ολοι οι αλλοι ειναι ετη φωτος μακρια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.717
Πόντοι
19.795
Παντρεύτηκα 22 χρόνων με την γυναίκα μου. Αυτή 20.
Στα πρώτα 7-8 χρόνια το σεξ ήταν σε καθημερινή βάση, σχεδόν επιτακτικό από την πλευρά της, εκτός από τις ημέρες της περιόδου που στην πραγματικότητα γινόταν πιο επιτακτικό, αλλά για λόγους υγιεινής το απέφευγε.
Μέχρι τα 30 μου την είχα πηδήξει 2500 Χιλ. φορές.
Είχα καταντήσει να παρακαλάω ποτε θα έχει περίοδο, για να κάνω 4-5 μέρες διάλειμμα. Μετά τα παιδιά μεγαλώσανε και από τα 30 έως τα 55 μου αραιωσαμε στις 1-2 φορές την εβδομάδα.
Μετά τα 50 της, κατάλαβα ότι έκανε περισσότερο αγγαρεία, ισα-ισα για να μην με σπρωξει στην αγκαλια κάποιας άλλης, οπότε και εγώ άρχισα να αραιωνω, 1-2 φορές τον μήνα και αν, δεν ήθελα να την βιαζω, και βρήκα διέξοδο στον αγοραίο έρωτα.
Μετά από 40 χρόνια γάμου, πως είναι δυνατόν να ποθείς κάποιον που έχεις συνευρεθεί μαζί του τουλάχιστον 4000 φορές;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το ερωτημα σοφε κωλογερε ειναι γιατι ενω εμεις και στα γεραματα μπορει να θελουμε, θεωρουν καποιοι ενοχο το να χωρισουν για ερωτικους λογους.

αμελεια συζυγικων καθηκοντων λεγεται.

και μπορει να μην ειναι ευθυνη της γιατι μπορει να επεσαν οι ορμονες της και η εμφανιση της, αλλα ειναι πραγματικοτητα , ειναι η φυση.

παλια που λεγανε παντρευομασταν για μια ζωη ισχυε γιατι ο μεσος ορος ζωης ηταν 30-40 και δεν προλαβαινες να βαρεθεις ή να ασχημυνει γιατι δεν παχαιναν πχ στο μεσαιωνα και την αρχαιοτητα οποτε στα 35 μια χαρα ηταν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.717
Πόντοι
19.795
το ερωτημα σοφε κωλογερε ειναι γιατι ενω εμεις και στα γεραματα μπορει να θελουμε, θεωρουν καποιοι ενοχο το να χωρισουν για ερωτικους λογους.

αμελεια συζυγικων καθηκοντων λεγεται.

και μπορει να μην ειναι ευθυνη της γιατι μπορει να επεσαν οι ορμονες της και η εμφανιση της, αλλα ειναι πραγματικοτητα , ειναι η φυση.

παλια που λεγανε παντρευομασταν για μια ζωη ισχυε γιατι ο μεσος ορος ζωης ηταν 30-40 και δεν προλαβαινες να βαρεθεις ή να ασχημυνει γιατι δεν παχαιναν πχ στο μεσαιωνα και την αρχαιοτητα οποτε στα 35 μια χαρα ηταν.
Ίσως νά ήταν η πιο σωστή λύση ο χωρισμός, αλλα δεν μπορείς να αφήσεις μονο του έναν άνθρωπο, που αφιέρωσε τη ζωή του για να μεγαλώσει τα παιδιά σου, που του ξεζουμισες τα νιάτα του και τώρα που μαραθηκε να πεις αντίο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ίσως νά ήταν η πιο σωστή λύση ο χωρισμός, αλλα δεν μπορείς να αφήσεις μονο του έναν άνθρωπο, που αφιέρωσε τη ζωή του για να μεγαλώσει τα παιδιά σου, που του ξεζουμισες τα νιάτα του και τώρα που μαραθηκε να πεις αντίο.
οι γυναικες κανουν το ιδιο σε εμας?

δεν σκεφτονται καν με λογικο ειρμο.

γκομενα χωρισε γυμνασμενο αθλητη γιατι σταματοντας τον αθλητισμο παχυνε απο τα 65 στα 85 κιλα και μετα απο δυο χρονια τα εφτιαξε μαζι μου που ημουν 105 τοτε.

!!!?????!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αν ειναι τζαμπατζηδες οι δικοι σας οκ. Σε οσους γαμους εχω παει κατω απο 50αρικο δεν επεσα..φαντασου συγγενεις και φιλοι ποσα εδωσαν..+ οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις παντα υπαρχει ενα γερο πορτοφολι ειτε απο του γαμπρου ειτε απο τις νυφης που αφηνει πολλα..μεχρι και το ταξιδακι εχω δει να κανονιζουν αλλοι για το ζευγαρι.
Όντως... εγώ στο γάμο μου δεν μπορούσα να χωρέσω τα φακελάκια στις τσέπες μου. Πάνω από 7-8 χιλιάρικα!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.717
Πόντοι
19.795
οι γυναικες κανουν το ιδιο σε εμας?

δεν σκεφτονται καν με λογικο ειρμο.

γκομενα χωρισε γυμνασμενο αθλητη γιατι σταματοντας τον αθλητισμο παχυνε απο τα 65 στα 85 κιλα και μετα απο δυο χρονια τα εφτιαξε μαζι μου που ημουν 105 τοτε.

!!!?????!!!
Άβυσσος η ψυχή τής γυναίκας. Είχα υπάλληλο, μουναρα παντρεμενη με παιδαρο, αθλητή, πολίστα, δεν τολμουσαμε να σηκώσουμε μάτια πάνω της,με πολύ καλή δουλειά, τεχνικός τηλεοράσεων, που μια μέρα τον χώρισε και τα έφτιαξε με έναν παναθλιο, οπτικά τύπο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Παντρεύτηκα 22 χρόνων με την γυναίκα μου. Αυτή 20.
Στα πρώτα 7-8 χρόνια το σεξ ήταν σε καθημερινή βάση, σχεδόν επιτακτικό από την πλευρά της, εκτός από τις ημέρες της περιόδου που στην πραγματικότητα γινόταν πιο επιτακτικό, αλλά για λόγους υγιεινής το απέφευγε.
Μέχρι τα 30 μου την είχα πηδήξει 2500 Χιλ. φορές.
Είχα καταντήσει να παρακαλάω ποτε θα έχει περίοδο, για να κάνω 4-5 μέρες διάλειμμα. Μετά τα παιδιά μεγαλώσανε και από τα 30 έως τα 55 μου αραιωσαμε στις 1-2 φορές την εβδομάδα.
Μετά τα 50 της, κατάλαβα ότι έκανε περισσότερο αγγαρεία, ισα-ισα για να μην με σπρωξει στην αγκαλια κάποιας άλλης, οπότε και εγώ άρχισα να αραιωνω, 1-2 φορές τον μήνα και αν, δεν ήθελα να την βιαζω, και βρήκα διέξοδο στον αγοραίο έρωτα.
Μετά από 40 χρόνια γάμου, πως είναι δυνατόν να ποθείς κάποιον που έχεις συνευρεθεί μαζί του τουλάχιστον 4000 φορές;
προσωπικά μου κάνει εντύπωση που βαρέθηκε ενωρίτερα από εσένα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.717
Πόντοι
19.795
προσωπικά μου κάνει εντύπωση που βαρέθηκε ενωρίτερα από εσένα.
Εμμηνόπαυση φίλε μου. Αλλάζει όλη η συμπεριφορα της γυναίκας. Ειδικά αν για κάποιους δικούς της λόγους δεν θέλει να πάρει ορμόνες που θα βελτιώσουν την κατάσταση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οι γυναικες που ξενοπηδιουνται, ειναι απλα αυτες που δεν τις γαμανε καλα οι αντρες τους.
ολα τα αλλα ειναι φυκια.
σχετικο αυτο...ειναι και καποιες που απλα γουσταρουν να γαμιουνται με πολλους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Οι περισσότερες έτσι πράττουν μετά το γάμο (γαμώ το κέρατο μου) φίλε μου!
Σου κάνουν τα πάντα ώστε να σε δέσουν, για να έχεις την "ψευδαίσθηση" πως θα τα έχεις και μετά τον έγγαμο βίο αλλά η πραγματικότητα είναι θλιβερή για τους περισσότερους άνδρες πιστεύω αφότου μπει κουλούρα!
*Αναμφίβολα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις.. όλο και κάποιες τίμιες σύζυγοι θα συνεχίζουν "πιστά" το έργο τους αλλά είναι να χεις πετύχει λαχείο!
Για αυτο κι εγω λεω οτι αν θα παντρευτω θα το κανω μονο επειδη αγαπαω μια γυναικα, αλλα οπου και να το πω μου πετανε ντοματες, οποιος παει και παντρευται για να εχει σταθερο σεξ αργα η γρηγορα καθεται στον αξονα, το σεξ αγοραζεται η αγαπη οχι :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Καλα υπαρχουν αντρες που ντρεπονται να ζητησουν πραγματα απ τη γυναικα τους? Η γυναικα θελει οπως κι εμεις καλο και παθιασμενο σεξ Αν φτασεις στο σημειο να ντρεπεσαι να εκφραστεις υπαρχει προβλημα.
Αν απ την αλλη ντρεπεσαι να της πεις, να σου χωσει δονητη στο κωλο ή να την γαμησεις με κανα φιλο σου καλα κανεις,αλλα δεν θα επρεπε να παντρευτεις γυναικα αλλα τον φιλο σου το Βαγγελη που μονο αυτος σε καταλαβαινει.

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Καλα υπαρχουν αντρες που ντρεπονται να ζητησουν πραγματα απ τη γυναικα τους? Η γυναικα θελει οπως κι εμεις καλο και παθιασμενο σεξ Αν φτασεις στο σημειο να ντρεπεσαι να εκφραστεις υπαρχει προβλημα.
Αν απ την αλλη ντρεπεσαι να της πεις, να σου χωσει δονητη στο κωλο ή να την γαμησεις με κανα φιλο σου καλα κανεις,αλλα δεν θα επρεπε να παντρευτεις γυναικα αλλα τον φιλο σου το Βαγγελη που μονο αυτος σε καταλαβαινει.
Ειναι ζαχαρη ειναι μελι τα καρπουζια του Βαγγελη :2funny:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Για αυτο κι εγω λεω οτι αν θα παντρευτω θα το κανω μονο επειδη αγαπαω μια γυναικα, αλλα οπου και να το πω μου πετανε ντοματες, οποιος παει και παντρευται για να εχει σταθερο σεξ αργα η γρηγορα καθεται στον αξονα, το σεξ αγοραζεται η αγαπη οχι :rockon: :rockon: :rockon:
Έτσι είναι ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Να το κάνεις.

Αλλά πριν το κάνεις.... προγαμιαίο συμφωνητικό. Αν σε αγαπάει κι εκείνη δεν βλέπω κανένα λόγο να μην θέλει να υπογράψει :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom