Νέα

Τί δε σας κάνει η γυναίκα σας, που σας το έκανε πριν το γάμο, και ντρέπεστε να της το ζητήσετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τιμωρός(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.980
Πόντοι
3.346
αμα ειναι κανας κρητικος γαμος με 1500 καλεσμενους να αφηνουν ποσα μπορει.
σε εμενα και σε οσους ξερω οχι.
Αν ειναι τζαμπατζηδες οι δικοι σας οκ. Σε οσους γαμους εχω παει κατω απο 50αρικο δεν επεσα..φαντασου συγγενεις και φιλοι ποσα εδωσαν..+ οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις παντα υπαρχει ενα γερο πορτοφολι ειτε απο του γαμπρου ειτε απο τις νυφης που αφηνει πολλα..μεχρι και το ταξιδακι εχω δει να κανονιζουν αλλοι για το ζευγαρι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σωστη η γιαγιά.οι παλιες ηταν γυναικες σεβονταν τον αντρα και τον ειχαν κορωνα στο κεφαλι τους.
Η γυναικα που σεβεται τον αντρα της ταυτοχρονα σεβεται και τον ευατο της.
Καμια σχεση με τα σημερινα σαχλοκουδουνα και τα κακομαθημενα που κυκλοφορουν στη πιατσα.
Καθε νεα 10ετια οι γυναικες βουλιαζουν.
Μεχρι και τη δεκαετια του 70 οι γυναικες ηταν καλες απο το 80 άρχισαν να χαλανε το 90 χειροτερεψαν και του 00 ειναι τρεις χειρότερα.
δεξιά συντηρητική άποψη ντεμέκ αριστερού

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Είχα γράψει και σε άλλο νήμα παλιότερα. Δεν έρχονται όλα όπως τα θέλεις. Όταν κάνεις οικογένεια και σου έρχονται όλα βολικά, δεν υπολογίζεις κούραση, δεν υπολογίζεις τίποτα. Αφοσιώνεσαι σ' αυτό που δημιούργησες. Το λάθος είναι στο πόσο γραδάρεις τις αντοχές σου. Όταν προκύπτει πρόβλημα στη σχέση, ή μάλλον καλύτερα, όταν το πρόβλημα της σχέσης βγαίνει στην επιφάνεια, τότε καλείσαι να δείξεις πόσο δυνατός είσαι.
Και η σεξουαλική ζωή στο ζευγάρι είναι που πλήττεται πρώτη. Κι αυτλο με τη σειρά του σε ρίχνει περισσότερο, φαύλος κύκλος. Και σε αυτόνρο σημείο σκέπτεσαι τις πιθανές απώλειες, δικές και παράπλευρες. Αν και οι δύο δεν μάθουν να ρίχνουν νερό στο κρασί τους, δεν...
Για να πας παρακάτω, όπως και να έχει, θέλει ζωή μέσα σου. Και στο ζευγάρι η ζωή είναι το σεξ.
Και δεν τα κόβει ένας μόνο. Στην αρχή ίσως. Όταν η δικιά μου τη ήρθε ξαφνικά η όρεξη ένα βράδυ κι άρχισε τα δήθεν, εγώ είχα παγώσει. Όχι πως δεν θα γούσταρα. Αλλά γύρισα και της είπα, δυόμισι χρόνια ρε κοπελιά Πού ήσουν; Τώρα θυμήθηκες ότι υπάρχω ως άντρας;
Τσατίστηκε. Είχε όπως παλιότερα συνηθίσει, μέσα στην κρίση μας φυσικά, όποτε της κάνει κούκου να με έχει, και στην αρχή των προβλημάτων να μου δίνεται ψυχρά .
Δεν περίμενε τέτοιο γράψιμο. Έφαγε ήττα.
Εγώ είχα αρχίσει τις επισκέψεις στους Αγίους Τόπους της θεάς Αφροδίτης. Ίσως και αυτό να μου έδωσε το κουράγιο να μπορώ να της πω όχι.
Την τύχη μας την καθορίζουμε μόνη μας, κύριοι!
Αλλά πάντα χρωστάμε λίγο σεβασμό και στην πάρτη μας. Σέβομαι τον άλλον, αλλά με όρια.
Αυτά από μένα και συγγνώμη αν σας κούρασα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.718
Πόντοι
19.795
Δεν μου ανάβει τον θερμοσίφωνα πια, όταν πλένω τα πιάτα.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Είχα γράψει και σε άλλο νήμα παλιότερα. Δεν έρχονται όλα όπως τα θέλεις. Όταν κάνεις οικογένεια και σου έρχονται όλα βολικά, δεν υπολογίζεις κούραση, δεν υπολογίζεις τίποτα. Αφοσιώνεσαι σ' αυτό που δημιούργησες. Το λάθος είναι στο πόσο γραδάρεις τις αντοχές σου. Όταν προκύπτει πρόβλημα στη σχέση, ή μάλλον καλύτερα, όταν το πρόβλημα της σχέσης βγαίνει στην επιφάνεια, τότε καλείσαι να δείξεις πόσο δυνατός είσαι.
Και η σεξουαλική ζωή στο ζευγάρι είναι που πλήττεται πρώτη. Κι αυτλο με τη σειρά του σε ρίχνει περισσότερο, φαύλος κύκλος. Και σε αυτόνρο σημείο σκέπτεσαι τις πιθανές απώλειες, δικές και παράπλευρες. Αν και οι δύο δεν μάθουν να ρίχνουν νερό στο κρασί τους, δεν...
Για να πας παρακάτω, όπως και να έχει, θέλει ζωή μέσα σου. Και στο ζευγάρι η ζωή είναι το σεξ.
Και δεν τα κόβει ένας μόνο. Στην αρχή ίσως. Όταν η δικιά μου τη ήρθε ξαφνικά η όρεξη ένα βράδυ κι άρχισε τα δήθεν, εγώ είχα παγώσει. Όχι πως δεν θα γούσταρα. Αλλά γύρισα και της είπα, δυόμισι χρόνια ρε κοπελιά Πού ήσουν; Τώρα θυμήθηκες ότι υπάρχω ως άντρας;
Τσατίστηκε. Είχε όπως παλιότερα συνηθίσει, μέσα στην κρίση μας φυσικά, όποτε της κάνει κούκου να με έχει, και στην αρχή των προβλημάτων να μου δίνεται ψυχρά .
Δεν περίμενε τέτοιο γράψιμο. Έφαγε ήττα.
Εγώ είχα αρχίσει τις επισκέψεις στους Αγίους Τόπους της θεάς Αφροδίτης. Ίσως και αυτό να μου έδωσε το κουράγιο να μπορώ να της πω όχι.
Την τύχη μας την καθορίζουμε μόνη μας, κύριοι!
Αλλά πάντα χρωστάμε λίγο σεβασμό και στην πάρτη μας. Σέβομαι τον άλλον, αλλά με όρια.
Αυτά από μένα και συγγνώμη αν σας κούρασα.
Respect, είπες πραγματικά όσα έχω στο μυαλό μου και ήθελα να πω

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
μεγαλη κουβεντα και ακομα πιο μεγαλη συζητηση για αυτην την κουβεντα.
Που σαι ρε τυπαρα μου;
Καλη Κυριακη!
Το "επιτρεπεται" ειναι σχημα λογου μια και "δεν απαγορευεται" νομικα ξερω γω εκτος και αν ειναι καποιοι παντρεμενοι οποτε αποτελει τεκμηριωμενο λογο για να ζητησει καποιος διαζυγιο υπερ του.
Ωστοσο νομικος δεν ειμαι,αρα θα βαλω σε αυτο το συλλογισμο μου μια τελεία.
Τελικά αυτό που μετρά είναι πως νοιώθει ο καθένας μας για το θέμα,αλλά έχε ως σταθερά πως κανείς δεν είναι κανενός.
Από και και πέρα εξετάζω το θέμα της απιστίας από μια υποκειμενική σκοπιά που δε θεωρεί πως υπάρχει κάποιο "πρόβλημα" στο ζευγάρι για να συμβεί.
Το σεξ είναι διέγερση αισθήσεων
Όπως πχ πας σε κάποιο σπεσιαλ αγαπημένο σου εστιατόριο και απολαμβάνεις ατμόσφαιρα,περιποίηση,ευγένεια προσωπικού κτλ
Ε δε γίνεται όποτε πηγαίνεις για φαγητό να είσαι σταθερός και μόνιμος θαμώνας του συγκεκριμμένου μαγαζιού.
Θα πας και αλλού να δοκιμάσεις κάτι άλλο και δεν τρέχει μια.
Δε θα παρεξηγηθεί ο εστιάτορας του στεκιού σου αν μάθει ότι πήγες σε άλλον.
Ε κάπως ετσι το βλέπω κι εγώ
Προυπόθεση είναι
-να μην έχεις εγωισμό που να σου λέει ότι είμαι ο καλύτερος και δεν ανέχομαι δεύτερη θέση κτλ
αλλά στη θέση του να έχεις μια φιληδονία που σε κάνει να μη βλέπεις τη σχέση ως αποκλειστικότητα
-να έχεις αξιοπρέπεια ώστε να αποφεύγεις να εκτεθείς σε τσάμπα ψυχοφθόρες καταστάσεις πχ να μάθεις ότι σε "απατούν" γιατί ε,όπως και να το κάνουμε,ρομποτ δεν είμαστε και θα εκτεθούμε σε τσάμπα ανούσιο στρεσογόνο ερέθισμα.
-Να βλέπεις τον εαυτό σου ως μονάδα και όχι ως κομμάτι συνόλου που το συμπληρώνει ένας άλλος άνθρωπος.

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Σμυρνεϊκα σουτζουκάκια γεμιστά με τυριά κρασάτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι λες ρε πρινσ?
Γιατι μπερδεύεις τα πολιτικα με τα κοινωνικα?
γιατι μπλεκονται μηπως?
ειναι ή οχι στην επισημη ατζεντα των αριστερων κομματων ο φεμινισμος , η απαγορευση της πορνειας κλπ?
το ΛΑ.Ο.Σ. πχ και η χρυση αυγη και η νδ δεν ειχαν τετοιες γραμμες.

σκανδιναβοι αριστεροι απογορεψαν την πορνεια και προωθουν την ομοφυλοφιλια στο σχολικο προγραμμα.

μπορει να μην σ αρεσει αλλα η αληθεια ειναι μια και πρεπει να την παραδεχτεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τα πολιτικά στα κοινωνικά γεννήθηκαν. Πόσες κοτσάνες αντέχεις να λες?
Ναι και τα οικονομικα στα κοινωνικα και τα εργασιακα στα κοινωνικα με λιγα λογια εμπλεξες τις μπουτινες σου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
γιατι μπλεκονται μηπως?
ειναι ή οχι στην επισημη ατζεντα των αριστερων κομματων ο φεμινισμος , η απαγορευση της πορνειας κλπ?
το ΛΑ.Ο.Σ. πχ και η χρυση αυγη και η νδ δεν ειχαν τετοιες γραμμες.

σκανδιναβοι αριστεροι απογορεψαν την πορνεια και προωθουν την ομοφυλοφιλια στο σχολικο προγραμμα.

μπορει να μην σ αρεσει αλλα η αληθεια ειναι μια και πρεπει να την παραδεχτεις
Εδω η νδ εχει ταχθει υπερ του φεμινισμου βαση των δηλώσεων?
Εχει βγει και εχει στηριξει με σθενος τον φεμινισμο.οποτε εδω τι εχουμε??μεταλλαξη του συντηρητισμου η για τα ψηφαλακια είμαστε ικανοι να πεταξουμε στα σκουπιδια ιδεολογιες βασικες αρχες και κομματικη γραμμη;
Η αριστερα στηριζει την ομοφυλοφυλια και τις επιλογες του καθενος οπως και την ελευθερια της εκφρασης τους.
Τωρα τα στηριζεται και εσεις αρα η μεταλλαξη ηρθε στη μερια σας και οχι σ εμας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εδω η νδ εχει ταχθει υπερ του φεμινισμου βαση των δηλώσεων?
Εχει βγει και εχει στηριξει με σθενος τον φεμινισμο.οποτε εδω τι εχουμε??μεταλλαξη του συντηρητισμου η για τα ψηφαλακια είμαστε ικανοι να πεταξουμε στα σκουπιδια ιδεολογιες βασικες αρχες και κομματικη γραμμη;
Η αριστερα στηριζει την ομοφυλοφυλια και τις επιλογες του καθενος οπως και την ελευθερια της εκφρασης τους.
Τωρα τα στηριζεται και εσεις αρα η μεταλλαξη ηρθε στη μερια σας και οχι σ εμας
οταν λες εμεις , ποιους εννοεις? ξερεις τι ψηφιζω? δεν το εχω δηλωσει ποτε εδώ. ουτε καν η συζυγος μου δεν το εμαθε ποτέ.

τωρα αν συγκρινεις το συριζα που εχει στις βασικες συνιστωσες του τον φεμονισμο μεχρι και στο σημα του ειχε σημαια την βιολετι του φεμινισμου με την νδ που ασχοληθηκε με αυτα με καποιες δεκαετιες καθυστερηση κι αυτο γιατι στην τεραστια μαζα που εκπροσωπει βρεθηκαν καποιοι (πολλοι λιγοτεροι σιγουρα απο οτι στα αριστερα φιλελευθερα κοινωνικα κομματα) ομοφυλοφιλοι και φεμινιστριες... επισης συνεχιζεις να εκτιθεσαι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
οταν λες εμεις , ποιους εννοεις? ξερεις τι ψηφιζω? δεν το εχω δηλωσει ποτε εδώ. ουτε καν η συζυγος μου δεν το εμαθε ποτέ.

τωρα αν συγκρινεις το συριζα που εχει στις βασικες συνιστωσες του τον φεμονισμο μεχρι και στο σημα του ειχε σημαια την βιολετι του φεμινισμου με την νδ που ασχοληθηκε με αυτα με καποιες δεκαετιες καθυστερηση κι αυτο γιατι στην τεραστια μαζα που εκπροσωπει βρεθηκαν καποιοι (πολλοι λιγοτεροι σιγουρα απο οτι στα αριστερα φιλελευθερα κοινωνικα κομματα) ομοφυλοφιλοι και φεμινιστριες... επισης συνεχιζεις να εκτιθεσαι
Εγω ειμαι μελος στο συριζα δεν εχω δει πουθενα συνιστωσες φεμινισμου.
Μην σου πω περισσοτερο ειναι οι οικολογοι παρα οι φεμινιστες,γενικα φεμινιστης στον συριζα δεν υπαρχει,εχουν παει στο κκε η σε αλλα μικροτερα αριστερα κομματα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.498
Πόντοι
27.261
Που σαι ρε τυπαρα μου;
Καλη Κυριακη!
Το "επιτρεπεται" ειναι σχημα λογου μια και "δεν απαγορευεται" νομικα ξερω γω εκτος και αν ειναι καποιοι παντρεμενοι οποτε αποτελει τεκμηριωμενο λογο για να ζητησει καποιος διαζυγιο υπερ του.
Ωστοσο νομικος δεν ειμαι,αρα θα βαλω σε αυτο το συλλογισμο μου μια τελεία.
Τελικά αυτό που μετρά είναι πως νοιώθει ο καθένας μας για το θέμα,αλλά έχε ως σταθερά πως κανείς δεν είναι κανενός.
Από και και πέρα εξετάζω το θέμα της απιστίας από μια υποκειμενική σκοπιά που δε θεωρεί πως υπάρχει κάποιο "πρόβλημα" στο ζευγάρι για να συμβεί.
Το σεξ είναι διέγερση αισθήσεων
Όπως πχ πας σε κάποιο σπεσιαλ αγαπημένο σου εστιατόριο και απολαμβάνεις ατμόσφαιρα,περιποίηση,ευγένεια προσωπικού κτλ
Ε δε γίνεται όποτε πηγαίνεις για φαγητό να είσαι σταθερός και μόνιμος θαμώνας του συγκεκριμμένου μαγαζιού.
Θα πας και αλλού να δοκιμάσεις κάτι άλλο και δεν τρέχει μια.
Δε θα παρεξηγηθεί ο εστιάτορας του στεκιού σου αν μάθει ότι πήγες σε άλλον.
Ε κάπως ετσι το βλέπω κι εγώ
Προυπόθεση είναι
-να μην έχεις εγωισμό που να σου λέει ότι είμαι ο καλύτερος και δεν ανέχομαι δεύτερη θέση κτλ
αλλά στη θέση του να έχεις μια φιληδονία που σε κάνει να μη βλέπεις τη σχέση ως αποκλειστικότητα
-να έχεις αξιοπρέπεια ώστε να αποφεύγεις να εκτεθείς σε τσάμπα ψυχοφθόρες καταστάσεις πχ να μάθεις ότι σε "απατούν" γιατί ε,όπως και να το κάνουμε,ρομποτ δεν είμαστε και θα εκτεθούμε σε τσάμπα ανούσιο στρεσογόνο ερέθισμα.
-Να βλέπεις τον εαυτό σου ως μονάδα και όχι ως κομμάτι συνόλου που το συμπληρώνει ένας άλλος άνθρωπος.
αν και τα εχω ξαναπει σε αλλο Thread.
τον ανθρωπινο παραγοντα δε μπορεις να τον συγκρινεις με ενα εστιατοριο που λες σαν παραδειγμα.
αντρας (1) και (+) γυναικα (1) = 2.
ετσι μας εκανε ο δημιουργος, σκεψου το yinyang σαν εικονα και φιλοσοφησε το λιγο.
τις ιδιες καβλες και ορεξεις εχουμε εμεις, τις ιδιες και οι γυναικες.
ειμαστε σολο και γουσταρουμε μουνακια να γαμησουμε, ειναι σολο και θελουν πουτσες να γαμηθουν.
ψαχνουν τον ιδανικο πριγκηπα με το σκεπτικο τους, ψαχνουμε την ιδανικη πριγκηπεσα με το δικο μας.
λεμε τις μαλακιες μας, λενε τις δικες τους.
ολα ειναι απλα.
ετσι λοιπον και η απιστια ειναι ιση και για τα 2 φυλα απο τη στιγμη που υπαρχει προβλημα, γιατι μπαινει σφηνα η αναγκη.
το σεξ ειναι μια αναγκη απο τις παρα πολλες, για τον ανθρωπο.
η απιστια ερχεται οταν καποιος απο τους 2, εχει μια μορφη ελλειψης και ο απεναντι του δε μπορει να του την εκπληρωσει. ακομα και extreme, Kinky, κτλπ.
τα βαζεις κατω λοιπον και αν τα λυσεις, συνεχιζεις.
αν οχι, το ληγεις και πας παρακατω γιατι απλα δεν υπαρχουν ιδια ενδιαφεροντα.
αρα στην πορεια θα ερθουν και αλλα προβληματα και θα μπεις σε ψυχοφθορες καταστασεις που επιβαρυνουν την υγεια σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγω ειμαι μελος στο συριζα δεν εχω δει πουθενα συνιστωσες φεμινισμου.
Μην σου πω περισσοτερο ειναι οι οικολογοι παρα οι φεμινιστες,γενικα φεμινιστης στον συριζα δεν υπαρχει,εχουν παει στο κκε η σε αλλα μικροτερα αριστερα κομματα
για πες μου τι συμβολιζει εκεινη η βιολετι σημαια στο σημα του συνασπισμου και του συριζα, που ποτέ δεν υπηρχε στα συμβολα του κκε ή της νδ?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
αν και τα εχω ξαναπει σε αλλο Thread.
τον ανθρωπινο παραγοντα δε μπορεις να τον συγκρινεις με ενα εστιατοριο που λες σαν παραδειγμα.
αντρας (1) και (+) γυναικα (1) = 2.
ετσι μας εκανε ο δημιουργος, σκεψου το yinyang σαν εικονα και φιλοσοφησε το λιγο.
τις ιδιες καβλες και ορεξεις εχουμε εμεις, τις ιδιες και οι γυναικες.
ειμαστε σολο και γουσταρουμε μουνακια να γαμησουμε, ειναι σολο και θελουν πουτσες να γαμηθουν.
ψαχνουν τον ιδανικο πριγκηπα με το σκεπτικο τους, ψαχνουμε την ιδανικη πριγκηπεσα με το δικο μας.
λεμε τις μαλακιες μας, λενε τις δικες τους.
ολα ειναι απλα.
ετσι λοιπον και η απιστια ειναι ιση και για τα 2 φυλα απο τη στιγμη που υπαρχει προβλημα, γιατι μπαινει σφηνα η αναγκη.
το σεξ ειναι μια αναγκη απο τις παρα πολλες, για τον ανθρωπο.
η απιστια ερχεται οταν καποιος απο τους 2, εχει μια μορφη ελλειψης και ο απεναντι του δε μπορει να του την εκπληρωσει. ακομα και extreme, Kinky, κτλπ.
τα βαζεις κατω λοιπον και αν τα λυσεις, συνεχιζεις.
αν οχι, το ληγεις και πας παρακατω γιατι απλα δεν υπαρχουν ιδια ενδιαφεροντα.
αρα στην πορεια θα ερθουν και αλλα προβληματα και θα μπεις σε ψυχοφθορες καταστασεις που επιβαρυνουν την υγεια σου.
Δεν εξισωνω τον ανθρωπο με φαγητο,αλλα φερνω ενα παραδειγμα τηρουμενων των αναλογιων,για να δειξω πως μια αισθηση μπορει γρηγορα να κορεστει χωρις να σημαινει αυτο οτι υπαρχει προβλημα.

Πχ εμενα μου αρεσει να ακουω ενα ταδε σταθμο στο ραδιο και ειναι ο αγαπημενος μου
Μερικες φορες ομως θελω κατι αλλο,ενα νεο ακουσμα,κατι διαφορετικο
Τοσο απλα
Να προσθεσω επισης πως οι γυναικες δεν καυλωνουν οπως εμεις
Εχουν ενα τελειως διαφορετικο τροπο προσεγγισης στο θεμα και εντελως αλλες προτεραιοτητες στη ζωη.
Ετσι εξηγειται πως δεν υπαρχουν πχ μπουρδελα για γυναικες
Η γυναικα εχει τεραστια γκαμα επιλογων ως προς το σεξ,κι εχει ως πρωτο της μελημα να κανει μια προσεκτικοτερη επιλογη "επιβητορα" που θα την γαμησει απ οτι εμεις οι ανδρες που ειμαστε πολυ πιο ελαστικοι στις επιλογες μας.
Οι γυναικες ειναι περισσοτερο "εγκεφαλικες" και για να νοιωσουν καυλα για ενα αρσενικο δε τους αρκει ενας ωραιος κωλος η ενα θεληματικο πηγουνι για να ενδωσουν...
ΥΓ:Αποψη μου καθαρα,αλλα η "ιδανικη πριγκηπισσα" ειναι ενα προσωπο φανταστικο οπως ο Αη Βασιλης
Καποιοι ωστοσο πιστευουν στη θετικη ενεργεια που η σκεψη της υπαρξης τους γεννα.
Καθολου κατακριτεο.
Αν εσυ κοιτας ενα ανθρωπο και βλεπεις/νοιωθεις πολυ ομορφα ειναι τέλειο,οχι απλα καλο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
για πες μου τι συμβολιζει εκεινη η βιολετι σημαια στο σημα του συνασπισμου και του συριζα, που ποτέ δεν υπηρχε στα συμβολα του κκε ή της νδ?
Εχει αλλαξει σημα ο συριζα αν ξερεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom