Οι περισσότερες πάλι, όχι όλες αλλά οι πιο πολλές, γυναίκες που ξενοπηδιούνται έχουν λόγους.
Όχι υποχρεωτικά σωστούς, αλλά "λόγους" κατά τις ίδιες...
Στους άντρες ο λόγος όπως προείπα είναι κατά 90% ένας. Ξένο μουνί που τους φτιάχνει...
δλδ...
η γυναίκα ρίχνει κέρατα γιατί δεν βλέπει πλέον τον αντρα της σαν άντρα, γιατί θεωρεί ότι δεν φέρνει αρκετά στο σπίτι, γιατί δεν την πηδάει καλά, γιατί είναι νυμφομανής, γιατί έχει μιζεριάσει/τελματώσει ή απλά νιώθει έτσι, γιατί δεν είναι αισθηματικά (ή απλά δεν νιώθει, δίκαι ή άδικα) καλυμμένη, γιατί γιατί γιατί...χίλια γιατί.
κατ'αυτήν είναι λόγοι. δεν κρίνω το πόσο σοβαροί/σωστοί κλπ είναι.
ο άντρας 99 στις 100 ξενογαμάει γιατί απλά η άλλη του αρέσει και του κάθησε....
period
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να σ αρέσει μόνο ένας άνθρωπος σεξουαλικά.
Τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.
Ακόμη και μια γκομενάρα καταντά "λύσσα φαγητό" αν την πηδάς συνέχεια.
Τώρα για τις γυναίκες που έχουν το ένστικτο της διατήρησης της οικογένειας και λειτουργούν πιο πολύ εγκεφαλικά,ε δίνονται περισσότερο σε θέμα αποκλειστικότητας.
Αυτο υπνωτίζονται στο ρόλο της πιστής σταθερής συντρόφου και για να εκτροχιαστούν χρειάζονται όντως "λόγο" όπως σωστά γράφεις φίλε Τζων.
Για μένα πάντως καλό θα ήταν,με την προυπόθεση πως τηρούνται τα προσχήματα,να επιτρέπεται η απιστία και στα δύο φύλα.
Δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να φυλακίσουμε την ανθρώπινη βούληση.
Ίσως βέβαια το βλέπω έτσι εγώ που τα συναισθήματά μου αλλάζουν όπως ένας ουρανός που τώρα έχει σύννεφα μετά λιακάδα και μετά πάλι σύννεφα και επομένως αδυνατώ να δεθώ με κάποια ή να της δώσω σπουδαίο ρόλο στη ζωή μου.
Αν αυτό όμως συνέβαινε θα προτιμούσα η απιστία της να μη γινόταν ολοφάνερη για το λόγο του ότι ίσως χαλιόμουν(ίσως και όχι)
Όπως επίσης και θα ήθελα κι εγώ το χώρο μου από εκείνη να συνεχίσω να πηγαίνω με άλλες πληρωμένες ή και απλήρωτες.