Νέα

Τί άλλα χόμπι έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μοντελισμο, (ξυλινα και πλαστικα ιστιοφορα συνηθως), Puzzle,
γυμναστηριο, μπαλιτσα οταν μαζευομαστε και πολυ μουσικη.
καρντασι τα puzzle παντα μ αρεσαν αλλα όταν τα τελειώσεις τι τα κάνεις; κρέμασμα στον τοίχο; κι αν κανεις καμια 10ρια;

υ.γ. το μελλον μου εξαρταται απ την απαντηση σου  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
με σκοποβολή ασχολειται κανένας;  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Επισκέπτης
Μπυρες, κρασι, τσιπουρο, ουζο, ναρκωτικα, τζογος (στοιχημα, ζαρια, στουκι), μουσικη, καλο φαι, μηχανες, βολτες στα βουνα και στα λαγκαδια, αραγμα στη φυση, videogames.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γράφω σενάρια για ταινίες μικρού μήκους (που δεν γυρίζονται ποτέ...)
εγω εχω γραψει ενα σεναριο που αν ποτε γυριζοταν ταινια θα ηταν η πιο επικη και δραματικη ταινια που θα ειχατε δει ποτε με πολλες πτυχες ερωτα,προδοσιας ,πιστης και ηρωισμου....θα ηταν τριλογια ή τετραλογια σαν τον αρχοντα γιατι δεν θα χωραγε σε χρονο ενος εργου και μονο....

λετε να το στειλω καπου;

Επισκέπτης
εγω εχω γραψει ενα σεναριο που αν ποτε γυριζοταν ταινια θα ηταν η πιο επικη και δραματικη ταινια που θα ειχατε δει ποτε με πολλες πτυχες ερωτα,προδοσιας ,πιστης και ηρωισμου....θα ηταν τριλογια ή τετραλογια σαν τον αρχοντα γιατι δεν θα χωραγε σε χρονο ενος εργου και μονο....

λετε να το στειλω καπου;
sry... :bigdick: :bigdick: :bigdick:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ξιφασκία(αγαπημένο), ποδήλατο, μπαρμπούτι(σε σπίτια συνήθως, όχι σε μπαρμπουτιέρες) και μπανιστήρι τη γειτόνισσα όταν βογκάει στα μονοπάτια της ηδονής.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
ξιφασκία(αγαπημένο), ποδήλατο, μπαρμπούτι(σε σπίτια συνήθως, όχι σε μπαρμπουτιέρες) και μπανιστήρι τη γειτόνισσα όταν βογκάει στα μονοπάτια της ηδονής.

εσυ εισαι ρε αυτος με το ποδηλατο που κρεμεται απο τα μπαλκονια του κοσμου?

με το ξιφος κανεις το Μ (μπανιστηρτζης) στις κουρτινες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom