Νέα

Τί άλλα χόμπι έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
εγω εχω γραψει ενα σεναριο που αν ποτε γυριζοταν ταινια θα ηταν η πιο επικη και δραματικη ταινια που θα ειχατε δει ποτε με πολλες πτυχες ερωτα,προδοσιας ,πιστης και ηρωισμου....θα ηταν τριλογια ή τετραλογια σαν τον αρχοντα γιατι δεν θα χωραγε σε χρονο ενος εργου και μονο....

λετε να το στειλω καπου;

Πριν   το   στειλεις  ( ή  βαλεις  καποιο  αποσπασμα  εδω )   πρεπει   πρωτα  να  το  κατοχυρωσεις .Η  πιο   φθηνη  και   αξιοπιστη   λυση  ( απο   δικη  μου   πειρα )  ειναι  εδω    ( εχει    Ελληνικα ). Η   πρωτη   κατοχυρωση  ειναι  δωρεαν   και  αν  ακομα    ειναι  μεγαλο  το  κειμενο , το  πιανει  για  μια  κατοχυρωση

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καρντασι τα puzzle παντα μ αρεσαν αλλα όταν τα τελειώσεις τι τα κάνεις; κρέμασμα στον τοίχο; κι αν κανεις καμια 10ρια;

υ.γ. το μελλον μου εξαρταται απ την απαντηση σου  :rockon: :rockon: :rockon:
Καδραρισμα και κρεμασμα στον τοιχο εννοειται.

προς το παρον εχω φτειαξει 3
ενα με 1000 κοματια
ενα με 1500 κοματια
και ενα με 2000 κοματια

Εχω ξεκινησει ενα με 5000  απο τον Αυγουστο του 2008, αλλα λιγο μετα εγινα μελος στο bourdela και το puzzle εχει μεινει πισω........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ακούραστος πόστερ στο bou,με στόχο να πιάσω κορυφή. :sunglasses:

Aλλά υπάρχει ένας πούστης που δεν μπορώ να φτάσω με τίποτα!!! :tickedoff:

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Κυνήγι, ψάρεμα (καθετή-ψαροντούφεκο,-παραγάδια) και καταδύσεις.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Επισκέπτης
Δεν το έχω ούτε καν σε dvd. Έχω μόνο τις κόπιες απ' το φιλμ.
Αλλά ούτως ή άλλως δεν λέει και πολλά...
Δεν μπορείς δλδ να το μετατρέψεις σε ψηφιακή μορφή;

Θα χάσεις 14 λεπτά απ' τη ζωή σου...
Δεν πειράζει, πες άλλο ένα αποτυχημένο γαμήσι σε μπουρδέλο, με τη διαφορά ότι εδώ θα γλιτώσω το εικοσάρι ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Δεν μπορείς δλδ να το μετατρέψεις σε ψηφιακή μορφή;
Δεν πειράζει, πες άλλο ένα αποτυχημένο γαμήσι σε μπουρδέλο, με τη διαφορά ότι εδώ θα γλιτώσω το εικοσάρι ;)

Κατά την άποψη μου δεν αξίζει τον κόπο. Το λέω με απόλυτη ειλικρίνια: η ταινία μου, είναι μια μετριότατη ταινία μικρού μήκους...

Σε μερικές βδομάδες θα έχω έτοιμη την πρώτη σκηνή απ' την καινούργια προσπάθεια. Αν είναι οκ, ίσως να την ανεβάσω στο y/t.

Υ.Γ. "ο χρόνος είναι χρήμα!"

Επισκέπτης
Κατά την άποψη μου δεν αξίζει τον κόπο. Το λέω με απόλυτη ειλικρίνια: η ταινία μου, είναι μια μετριότατη ταινία μικρού μήκους...
Αν περιμέναμε από τους δημιουργούς να κρίνουν τα δημιουργήματά τους, ο Πικάσσο θα δούλευε σε γραφείο τελετών...
Ρε μπας και δείχνεις μέσα καμιά γκόμενα με τατουάζ και ντρέπεσαι να το πεις; :tickedoff:

Σε μερικές βδομάδες θα έχω έτοιμη την πρώτη σκηνή απ' την καινούργια προσπάθεια. Αν είναι οκ, ίσως να την ανεβάσω στο y/t.
Καλή έμπνευση σου εύχομαι... :thumbsup:

Υ.Γ. "ο χρόνος είναι χρήμα!"
Μη μου το θυμίζεις γιατί κλαίω τα εικοσάρικα εις διπλούν... :-

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Αν περιμέναμε από τους δημιουργούς να κρίνουν τα δημιουργήματά τους, ο Πικάσσο θα δούλευε σε γραφείο τελετών...
Ρε μπας και δείχνεις μέσα καμιά γκόμενα με τατουάζ και ντρέπεσαι να το πεις; :tickedoff:
Καλή έμπνευση σου εύχομαι... :thumbsup:
Μη μου το θυμίζεις γιατί κλαίω τα εικοσάρικα εις διπλούν... :-

Τατουάζ;;; Θα πρέπει να γράψω κάποιο σεναριάκι και γιαυτό το θέμα.

Το κείμενο το έχω τελειώσει. Θα προσπαθήσω να το σκηνοθετήσω τώρα (τρομάρα μου  :cheesy:)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε θέλω πρωταγωνιστικό ρόλο... δεν φαντάζεσαι τι πάθος θα μπορέσω να βγάλω... :sunglasses:
Ε Ε και εγω!  :grin:
μην ειναι πολυ αγαπουλιστικο ομως!(ειμαστε που ειμαστε αγαπουλιδες μην καουμε κ' αλλο.!)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Φίλε θέλω πρωταγωνιστικό ρόλο... δεν φαντάζεσαι τι πάθος θα μπορέσω να βγάλω... :sunglasses:

Σου ζητάω προκαταβολικά ένα δις συγνώμες αλλά συνήθως πριν γράψω έστω και μια λέξη, βάζω στο μυαλό μου τα πρόσωπα. Μου είναι αδύνατο να γράψω ακόμη και μια σειρά ρόλου για κάποιον που δε γνωρίζω ούτε εξ όψεως. :)
Μην χαλιέσαι όμως. Δε χάνεις κάτι σπουδαίο. Όπως είπαμε και πιο πάνω, είμαι ο ορισμός του ατάλαντου!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
http://[URL unfurl="true"]www.universalocean.es/wp-content//kayak-prijon.jpg[/img[/URL]]

μεγάλη τρέλλα...πολλές ώρες, πολλά μίλια~~~!!!!!!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ε Ε και εγω!  :grin:
μην ειναι πολυ αγαπουλιστικο ομως!(ειμαστε που ειμαστε αγαπουλιδες μην καουμε κ' αλλο.!)

Για σένα το έχω ήδη βρει! Θα είναι ένας τύπος που θα λέει συνέχεια "διψάω, διψάω" και θα πίνει μεταλλικό νερό!!!  :2funny:

Επισκέπτης
Σου ζητάω προκαταβολικά ένα δις συγνώμες αλλά συνήθως πριν γράψω έστω και μια λέξη, βάζω στο μυαλό μου τα πρόσωπα. Μου είναι αδύνατο να γράψω ακόμη και μια σειρά ρόλου για κάποιον που δε γνωρίζω ούτε εξ όψεως. :)
Μην χαλιέσαι όμως. Δε χάνεις κάτι σπουδαίο. Όπως είπαμε και πιο πάνω, είμαι ο ορισμός του ατάλαντου!!!
Θα την κάνω διασκευή τότε :2funny:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Για σένα το έχω ήδη βρει! Θα είναι ένας τύπος που θα λέει συνέχεια "διψάω, διψάω" και θα πίνει μεταλλικό νερό!!!  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και στο τελος θα ριχνει και ενα κατουριμα και ολα κομπλε!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Την ταινία για τα τατουάζ ρε :2funny:

Νομίζω πως βρήκα έναν πρόχειρο τίτλο: "ο εχθρός των αισθήσεων"

Δεν μπορώ να βλέπω τα τατουάζ, να τα αγγίζω, να γεύομαι το δέρμα της σ' αυτά τα σημεία κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom