Aνοιγω αυτό το θέμα για να ανταλλάσσουμε ιδέες για χόμπυ δραστηριότητες πράγματα εκτός της εργασίας που μας αρέσουν.
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι οι εμεις οι άντρες δεν χρειαζόμαστε και πολλά πολλά οι περισσότεροι με μικροπράγματα ασχολούμαστε και περνάμε μια χαρά.
Εγώ έχω το κουσούρι να βαριέμαι εύκολα πράγματα, μόλις ασχοληθώ με κάτι για ένα διάστημα, και του πάρω τον αέρα, και δω ότι το έμαθα, το παρατάω και πάω για άλλα.
Παράδειγμα ασχολήθηκα με φωτογραφικές μηχανές μόλις ξόδεψα 'κανα χιλιάρικο και έφτασα σε ένα επίπεδο που θεώρησα καλό, τα παράτησα.
Πριν παντρευτώ είχα κάνει και πιο τρελά πράγματα είχα βαλθεί να μάθω παραπέντε, αλλά μετά τα μαθήματα και τις πτήσεις με άλλους στην δεύτερη πτήση μονος μου βρέθηκα 5 χιλιόμετρα απο εκει που ειχα υπολογισει αναμεσα σε κολωνες και σύρματα της ΔΕΗ και επικαλεστηκα τον Θεό, τον διάβολο, την Παναγία, τον Χριστό, τον Αλλάχ, και σώθηκα. Η κατάσταση ήταν πιο τραγική και απο όταν σου φεύγει η μπροστινή ρόδα σε στροφη με μηχανη γιατι στο παραπέντε ενω όλα κυλάνε αργά οταν είσαι ψηλά τα τελευταία δευτερόλεπτα είναι κόλαση όταν είσαι ανάμεσα σε πυλώνες της ΔΕΗΣ.....