Επισκέπτης
Τώρα αξίζεις το μπράβογια πλακα το γραψα ρε
Τώρα αξίζεις το μπράβογια πλακα το γραψα ρε
για πλακα το γραψα ρε
οκεικ...παντα μου αρεσε,ποτε δεν ξεκινησα
Εγω εχω περασει απο πολλες "φλασιες" κατα καιρους
Σταθερα και μονιμα εχω το κυνηγι-ψαρεμα-σκοποβολη....
Τελευταια Iαπωνικη ξιφασκια και-επιτελους- καθησα και ξεκινησα να φτιαχνω τα μοντελα
των αεροσκαφων που μαζευα τοσα χρονια.Παιζει να εχω και πανω απο 160-170 μοντελα,ολα στα κουτια
τους.Ηρθε ο καιρος τους....
Επισης ενα αλλο (οχι ακριβως χομπι...θα μπορουσαμε να το πουμε και ετσι..)κολλημα που εχω
ειναι οι κατασκευες...Διαφορες κατασκευες απο πολυ απλα πραματα μεχρι συνθετα,απο χρησιμα και
(πολλες φορες αχρηστα..) μεχρι πολυ....επικινδυνα (χεχεχε..).Εχω αρκετα εργαλεια (παρα πολλα
θα ελεγα..) και απο το εργαστηριο στο πισω μερος της αυλης δεν κειπουν ποτε οι διαφοροι
φιλαρακοι που ολο κατι εχουν να τους φτιαξω,απο σφυρηλατα μαχαιρια κυνηγιου μεχρι διπλα σταντ για
τα μηχανακια...Ωραια φαση αυτη,πολυ την βρισκω,μαστορευουμε τιποτα μαλακιες,πινουμε κανα
καφεδακι...κουβεντολοι,τετοια πραματα..
Εχουν συμβει και ευτραπελα που να λιωνεις στο γελιο,οπως τοτε που προσπαθησα να φτιαξω
ενα χαλασμενο gardena του αυτοματου ποτιστικου ααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
ετσι για να ξεφευγει λιγο το μυαλο απο την καθημερινη σκοτουρα
Για να ξεφεύγεις αμφιβάλλω ότι υπάρχει τπτ καλύτερο από τα ταξίδια.
Συμφωνώ μ' αυτά που λες, απλά τα ταξίδια μπορούν να συνδυαστούν με χίλια δυο πράγματα.Οτι λαχταραει η ψυχουλα του καθενος μας αδελφε,αυτο ειναι το νοημα....
Εσυ "χανεσαι" με ενα ταξιδι εκει που τραβαει η ψυχη σου,αλλος γουσταρει να καβαλαει το μοτοσακο
και να πηγαινει Σουνιο για μια μηχαναδα χαλαρη..Αλλος λυσσαει σε πιστες,αλλος κανει παραπεντε
και αλλος γινεται κοκορετσι με τις πετονιες...
Το νοημα ειναι να εχουμε κατι να ασχολιομαστε να ξεφευγουμε λιγακι γιατι πολυ
στριμουρα εχει πεσει και σερνονται εγκεφαλικα....
Ειμουν σίγουρος αδερφέ!Γράφω σενάρια για ταινίες μικρού μήκους (που δεν γυρίζονται ποτέ...)
Ειμουν σίγουρος αδερφέ!
Αν το ταλέντο ήταν απ' τα εύκολα αναγνωρίσιμα στοιχεία, δεν θα είχε καν λόγο οποιαδήποτε κουβέντα περί αξιοκρατίας...ότι δεν γυρίζονται ποτέ ε; Μπράβο Θανάση! Τέτοια εμπιστοσύνη στο ταλέντο μου...
Οχι αγαπειτε οτι γράφεις ταινίες! αφου το ξέρεις οτι είσαι αδερφός!...ότι δεν γυρίζονται ποτέ ε; Μπράβο Θανάση! Τέτοια εμπιστοσύνη στο ταλέντο μου...
Οχι αγαπειτε οτι γράφεις ταινίες! αφου το ξέρεις οτι είσαι αδερφός!
Αδερφέ μου πεθαίνω για της παρομοιώσεις σου για το γνωστό πρόσωπο! ;)Αυτό μου θυμίζει την ιστορία με την κουκουβάγια και το παιδί της, που είναι το πιο όμορφο του κόσμου!
Έτσι κι εσύ αδελφέ μου Θανάση, με βλέπεις ταλαντούχο ενώ δεν είμαι
Ένα απ' αυτά τα βάζα πρέπει να είναι και το δοχείο της μασέλας ε kithara;
Ολόισια και μαύρα... εκτός κι αν οι καραμέλες είναι υγείας...Δεν έχω μασέλα ρε......τα δόντια μου είναι ολόισια ---->
Γράφω σενάρια για ταινίες μικρού μήκους (που δεν γυρίζονται ποτέ...)