Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη ΔΕΝ γουσταρω και ΔΕΝ εχω μαθει να κανω Κωλοτουμπες.....
Το σημερινο Πρωτοσελιδο του Πρωταθλητη αποτελει ΝΤΡΟΠΗ
ειναι Ντροπη να υπερασπιζεσαι την ομαδα που σου εχει σουρει Τα χειροτερα , επειδη στην παρουσα κερδισε τον αιωνιο αντιπαλο σου ( ο θεος να τον κανει)
ο Εχθρος του Εχθρου Φιλος μου ΔΕΝ ισχυει και δεν μπορει να ισχυει γιατι σε 1 μηνα παο και αεκ θα ειναι φιλαρακια και θα κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σε ριξουν απο την Κορυφη !!!!
ο ΠΡΩΤΟΣ , ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ δεν ασχολειται με δευτεροτριτους...... Στα αρχιδια μας αν ηταν η οχι πεναλντι εγω Θελω ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ
prota8lhthsbvy0.jpg

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
το θεμα με τους τραυματισμους δεν ειναι μονο ιατρικο αλλα πανω απο ολα ψυχολογικο
αλλο να παθεις χιαστους ενω τρεχεις κλπ και αλλο να το παθεις επηδη ερχεται ο καθε χυλοκοπος και σου κοβει το ποδι στα 2 μετα φοβασαι στο γηπεδο και με τον δικιο σου,το αλλο μισο ειναι η αποθεραπεια ο αδελφος μου πριν 2 χρονια επαθε ριχι αχιλλεου τενοντα εκανε χειρουργιο και φυσιοθεραπειες στον γιατρο του Πανιωνιου αποτελεσμα? φετος πηγε για διακοπες βραζιλια και πηγε στο προπονητικο κεντρο τις Φλαμεγκο οπου του κανανε μασαζ στο ποδι οι φυσιοθεραπευτες της ομαδας Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΝΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΓΑΜΕΤΗ ΜΕ ΑΙΜΑΤΩΜΑΤΑ και του τα σπασανε με το μασαζ και μετα λεμε για γιατρους και φακελακια με τα λαμογια

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ειναι Ντροπη να υπερασπιζεσαι την ομαδα που σου εχει σουρει Τα χειροτερα , επειδη στην παρουσα κερδισε τον αιωνιο αντιπαλο σου ( ο θεος να τον κανει)
ο Εχθρος του Εχθρου Φιλος μου ΔΕΝ ισχυει και δεν μπορει να ισχυει γιατι σε 1 μηνα παο και αεκ θα ειναι φιλαρακια και θα κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σε ριξουν απο την Κορυφη !!!!
ο ΠΡΩΤΟΣ , ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ δεν ασχολειται με δευτεροτριτους...... Στα αρχιδια μας αν ηταν η οχι πεναλντι εγω Θελω ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ
prota8lhthsbvy0.jpg
καλημερα chris....
να ξερεις οτι το κλαμα και οι μομφες των βαζελων φυσικα και  απαυθυνονται αποκλειστικα σε σενα....
ετσι κανουν .....κλαινε οδυρονται σκιζουν τα ρουχα τους και μετα ερχονται μεσα στο καραισκακη και σου βαζουν ακυρο γκολ και παιρνον μαιμου πεναλτι,και ολα αυτα επειδη πριν απο 100 χρονια τουρκικα πηραμε το παπουτσελειο....
το ποσο καλο τους εκανε ο παπουτσελης δεν λεγεται....
το εχουν ''διαχειριστει''αψογα εκεινο το πεναλτι......
καλα κανει ο πρωταθλητης και τους ξεβρακωνει,αν και νομιζω οτι επι της ουσιας δεν τρεχει τιποτα γιατι αυτοι εχουν γεννηθει για να κλαινε......
μην εχεις την εντυπωση οτι τα κλαματα και οι ''απειλες''περι προστασιας απο τον κυριο με τα πλαστικα ζιαβυ απευθυνονται στα αεκακια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ΝΤΡΟΠΗ
prota8lhthsbvy0.jpg

Συν 1925 Χριστόφορε Παλλικάρι μου.
Ο πιο σωστός γαύρος του μαγαζιού.... Μακάρι να ήταν όλοι σαν και σένα... (και μαλάκες βάζελοι που ασχολούνται με το πέναλτυ όταν σε όλο το παιχνίδι δεν έκαναν μισή φάση....)
Στ αρχίδια μου αν ήταν, στ αρχίδια μου αν δεν ήταν.
Οποιος δεν ασχολείται με  μπάλλα ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ είναι ρε.................

Καλημέρα παικταρά.
Μην ασχολείστε λοιπά καραγκιοζάκια με παίκτες που ματώνουν ΑΚΟΜΑ φανέλλες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μπρε σεις και ο Αχμετ ειχε κανει εγχιριση στη σπονδιλικη στηλι οταν δουλευε οικοδομη αλλα κανενας δεν τον προσκυνα....
Προς ολους τους μπαλαδορους και αδικιμενα ταλεντα ,εγω σας ιπα εκανα το δοκαρι ή ετρωγα πιτσινοδρακουλινια με κοκκακολα κε κραταγα το σκορ,(κατι σα διετιτης),διλαδις δε ξερω μπαλα,τι να καμουμε ο Μεφιστο  δε με εκανε αδωνι-τρεχαλατζη-ντριπλαδορο-Πελε
και για να μην κσενιομαστε
ΜΟΝΟ Η 7,  8-2-81

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλα κανει για μενα ο προταθλητησ και τουσ εβαλε προτοσελιδο γιατι ολοι οι αλοι κανανε τισ κοτεσ...ειδεσ καμια εφιμεριδα εσυ να λεει οτι ιτανε πεναλτη...καμια...γιατι αμα γινοτανε αυτο σε εμασ ενα μηνα προτοσελιδο θα μασ βαζανε στην φυλλαδεσ τουσ....ετσι ποναει πιο πολλη....να δει και ο κοσμοσ τι γινεται..γιατι πολλοι πυστευουν αυτα που γραφουν οι εφημεριδεσ και οχι πια εινε οι αληθεια......περαστικατουσ............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπρε σεις και ο Αχμετ ειχε κανει εγχιριση στη σπονδιλικη στηλι οταν δουλευε οικοδομη αλλα κανενας δεν τον προσκυνα....
ΜΟΝΟ Η 7,   8-2-81
Ο Αχμέτ δεν έχτισε τον Παρθενώνα ή το Μέγαρο Μουσικής...........

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ο πιο σωστός γαύρος του μαγαζιού.... Μακάρι να ήταν όλοι σαν και σένα... (και μαλάκες βάζελοι που ασχολούνται με το πέναλτυ όταν σε όλο το παιχνίδι δεν έκαναν μισή φάση....)

Καλημέρα παικταρά.

ηθελες να σουνα χρηστιδις και να ειχες ενα χερι ρε?????

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

ΝΤΡΟΠΗ
prota8lhthsbvy0.jpg

Εδώ ο Τσουκαλάς έβαζε βιντεάκια και χαιρότανε με το υπόλοιπο τσίρκο που κέρδισε η ΑΕΚ παρόλη την περσινή τεσσάρα.
Ωραίοι ΟΠΑΔΟΙ να τους χαίρεστε. :uglystupid:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι σε όλους τους αγώνες της φετινής περιόδου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Κύπελλο UEFA και φιλικούς) στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δεν θα επιτρέπεται η είσοδος ανηλίκων συνοδευομένων από τους γονείς τους (ανεξαρτήτου ηλικίας) χωρίς εισιτήριο

παει να βγαλει τα σπασμενα απο την τσαπου αποο τους κυπριους ο κροκους  :2funny: :2funny: :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι σε όλους τους αγώνες της φετινής περιόδου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Κύπελλο UEFA και φιλικούς) στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δεν θα επιτρέπεται η είσοδος ανηλίκων συνοδευομένων από τους γονείς τους (ανεξαρτήτου ηλικίας) χωρίς εισιτήριο

παει να βγαλει τα σπασμενα απο την τσαπου αποο τους κυπριους ο κροκους  :2funny: :2funny: :2funny:
Σε 2 χρονια που θα ερθεις στον ΟΣΦΠ δε θα τα λες αυτα Κομπε  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για ποδόσφαιρο να έχεις άποψη...
τους ποδοσφαιριστές ως προσωπικότητες ποδοσφαιρικές και τις επιλογές τους δεν μπορείς να τις κρίνεις αβίαστα........
Εχεις κόψει ποτέ χιαστό;
Εχεις κόψει τένοντα;
Εχει γυρίσει η γλώσσα σου;
Εχουν πονέσει οι μύες από την κούραση και να βαράς δεξιά και να πηγαίνει αριστερά;
Ολοι οι μπυροκοιλιές καναπεδομπριζολιάρηδες κρίνουν, κατακρίνουν και μιλάνε για ρεμάλια.....
Εναν έναν από αυτούς τους μαλάκες ο τζόλε τους έχει στο γήπεδο για κολατσό. Ακόμα και τώρα.
Ας το βουλώσουν λοιπόν όταν είναι γήπεδο και ας μελετήσουν μπάλλα.
Αυτό λέω... Ο κάθε πουθενάς που δεν έχει ιδέα το είναι ποδόσφαιρο από μέσα και όχι από τον καναπέ βρίζει χυδαία τους παίκτες της ομάδας του.
Και αυτό είναι κάτι που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Ελλάδα ειδικά.
Δεν λέω άλλα γιατί δεν έχει νόημα. Θα έρθουν πάλι οι θύρες εφτά και 13 ίσον είκοσι να μου μιλήσουν για θρησκείες, αλάνια και μαλακίες.....
επειδή αναφέρθηκες σε τραυματισμούς και μόνο....
το οτι δεν έχει παίξει κάποιος ποδόσφαιρο δεν σημαίναι πως δεν έχει αθληθεί.
Έκανα για πολλά χρόνια πρωταθλητιμό στα 110μ εμπόδια και σταμάτησα γιατί τραυματίστηκα και παραλίγο να κοπεί το γόνατό μου.
Λοιπόν, το γεγονός πως εσύ ή κάποιος άλλος έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν σας κάνει περισσότερο ικανούς στο να κρίνετε κάποιο παίκτη, προφανώς μπορείτε να τον νιώσετε καλύτερα, να δείτε καλύτερα κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά την ώρα του αγώνα κλπ, αλλά όταν ένας παίκτης είναι καμμένος είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω κούρασης είτε λόγω μαλακίας του και απροπονισιάς του ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
Και το οτι τραυματίστηκε για την ομάδα του στο είπα ξανά, το σεβόμαστε, το εκτιμούμε κλπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίζει ενδεκάδα για αυτό το λόγο και να χαλάει την ομάδα.
Και μια και είσαι ΠΑΟ αλλά όχι από κούνια όπως λες, να σου θυμίσω κάποιον Γεωργακόπουλο στον ΠΑΟ; Τι γιν΄.οντουσαν οι τραυματισμένοι παίκτες στον ΠΑΟ; Πόσοι τραυματισμένοι παίκτες στον Ολυμπιακό γύρισαν και ξανάπαιξαν;
Και τον Χρηστάρα τον αγαπάμε. Αλλά δεν θα τον κάνουμε τοτέμ στην ενδεκάδα αν εκείνος δεν καταλαβαίνει πως δεν μπορεί.
Και όλα τα παραπάνω φυσικά καλύπτονται από ένα πράγμα: πως η διαχείριση της ενδεκάδας είναι θέμα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Αν αυτός λέει πως παίζει, τότε παίζει. Τελεία και παύλα. Εμείς απλά κρίνουμε αυτά που βλέπουμε με την ορθή ή τη λάθος κρίση μας. Τίποτα παρα πάνω.

Επισκέπτης
επειδή αναφέρθηκες σε τραυματισμούς και μόνο....
το οτι δεν έχει παίξει κάποιος ποδόσφαιρο δεν σημαίναι πως δεν έχει αθληθεί.
Έκανα για πολλά χρόνια πρωταθλητιμό στα 110μ εμπόδια και σταμάτησα γιατί τραυματίστηκα και παραλίγο να κοπεί το γόνατό μου.
Λοιπόν, το γεγονός πως εσύ ή κάποιος άλλος έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν σας κάνει περισσότερο ικανούς στο να κρίνετε κάποιο παίκτη, προφανώς μπορείτε να τον νιώσετε καλύτερα, να δείτε καλύτερα κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά την ώρα του αγώνα κλπ, αλλά όταν ένας παίκτης είναι καμμένος είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω κούρασης είτε λόγω μαλακίας του και απροπονισιάς του ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
Και το οτι τραυματίστηκε για την ομάδα του στο είπα ξανά, το σεβόμαστε, το εκτιμούμε κλπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίζει ενδεκάδα για αυτό το λόγο και να χαλάει την ομάδα.
Και μια και είσαι ΠΑΟ αλλά όχι από κούνια όπως λες, να σου θυμίσω κάποιον Γεωργακόπουλο στον ΠΑΟ; Τι γιν΄.οντουσαν οι τραυματισμένοι παίκτες στον ΠΑΟ; Πόσοι τραυματισμένοι παίκτες στον Ολυμπιακό γύρισαν και ξανάπαιξαν;
Και τον Χρηστάρα τον αγαπάμε. Αλλά δεν θα τον κάνουμε τοτέμ στην ενδεκάδα αν εκείνος δεν καταλαβαίνει πως δεν μπορεί.
Και όλα τα παραπάνω φυσικά καλύπτονται από ένα πράγμα: πως η διαχείριση της ενδεκάδας είναι θέμα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Αν αυτός λέει πως παίζει, τότε παίζει. Τελεία και παύλα. Εμείς απλά κρίνουμε αυτά που βλέπουμε με την ορθή ή τη λάθος κρίση μας. Τίποτα παρα πάνω.
μοικανε ακομα περιμενω απαντηση για την αποβολη του πατσατσογλου. και στο ξαναλεω θελω τη γνωμη σου γιατι εισαι ατομο που τα λες ολα με το γραμμα του νομου οπως σωστα ελεγες και για την υποθεση βαλνερ που ορθως κερδισατε την ενσταση. εδω υπαρχει προφανη θεση για γκολ και τελευταιος παιχτης η οχι;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
καλημερα ari,τι κανεις?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Καλημέρα παικταρά.

χθες που γυρνούσα κατά τις 12¨30 από Βρυξέλλες. Στο ράδιο στο αυτοκίνητο στο γυρισμό από το αεροδρόμιο Παοκτζής: (στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ)
Ρε συ Πετράν, εγώ πιστεύω πως ο Αστέρας αδικήθηκε κατάφωρα: στο δεύτερο ημίχρονο του έγιναν 22 φάουλ κοντά στην περιοχή του Ολυμπιακού και του σφυρίχθηκαν μόνο 3. Βάλε το βίντεο να δεις...

χαχαχαχα...κόκκαλο ο σπίκερ....χαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom