Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
νερι νερι γαμησε τον νερι
περσονα μην μας πρηζεις τον πουτσο ο βοθρος καλα στα ειπε
δεν γεννηθηκες γαυρος
υγ.εχεις κοψει χιαστο?τενοντα?εχει γυρισει η γλωσσα σου?
ναι ρε μαλάκα..... έχω κόψει.......
Εχω 15 ράμματα στο κούτελο και τενοντίτιδα στον ώμο....
Από μπάλλα. 
Καμμιά άλλη απορία;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
για ποδόσφαιρο να έχεις άποψη...
τους ποδοσφαιριστές ως προσωπικότητες ποδοσφαιρικές και τις επιλογές τους δεν μπορείς να τις κρίνεις αβίαστα........
Εχεις κόψει ποτέ χιαστό;
Εχεις κόψει τένοντα;
Εχει γυρίσει η γλώσσα σου;
Εχουν πονέσει οι μύες από την κούραση και να βαράς δεξιά και να πηγαίνει αριστερά;
Ολοι οι μπυροκοιλιές καναπεδομπριζολιάρηδες κρίνουν, κατακρίνουν και μιλάνε για ρεμάλια.....
Εναν έναν από αυτούς τους μαλάκες ο τζόλε τους έχει στο γήπεδο για κολατσό. Ακόμα και τώρα.
Ας το βουλώσουν λοιπόν όταν είναι γήπεδο και ας μελετήσουν μπάλλα.
Αυτό λέω... Ο κάθε πουθενάς που δεν έχει ιδέα το είναι ποδόσφαιρο από μέσα και όχι από τον καναπέ βρίζει χυδαία τους παίκτες της ομάδας του.
Και αυτό είναι κάτι που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Ελλάδα ειδικά.
Δεν λέω άλλα γιατί δεν έχει νόημα. Θα έρθουν πάλι οι θύρες εφτά και 13 ίσον είκοσι να μου μιλήσουν για θρησκείες, αλάνια και μαλακίες.....
ετσι ειναι η ζωη και αυτη ειναι η μοιρα αυτων που αμοιβονται πλουσιοπαροχα και ειναι ''εκτεθιμενοι''
ο τζολε ειναι ''τελειωμενος''αν αγαπαει την ομαδα ας το αποδειξει αποχωρωντας....απλα....
εμας μας ενδιαφερει ο θρυλος και μονο αυτος....
οποιος μπορει ας βοηθαει....οποιος δεν μπορει τον ευχαριστουμε αλλα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
με τι ???με βαλε?????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρήξη χιαστών και μηνίσκου τη μια.
15 ράμματα κουτουλιά.
τενοντίτιδα από σύγκρουση με τερματοφύλακα πτώση και αναισθησία για μερικά δεύτερα...
εάν δεν έχεις παίξει μπάλλα πάρε τον βαλέ και βάλε τον εκεί που ξέρεις.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ετσι ειναι η ζωη και αυτη ειναι η μοιρα αυτων που αμοιβονται πλουσιοπαροχα και ειναι ''εκτεθιμενοι''
ο τζολε ειναι ''τελειωμενος''αν αγαπαει την ομαδα ας το αποδειξει αποχωρωντας....απλα....
εμας μας ενδιαφερει ο θρυλος και μονο αυτος....
οποιος μπορει ας βοηθαει....οποιος δεν μπορει τον ευχαριστουμε αλλα.....

δες τι είπα ρε και πριν. Σε ότι συμφώνησες και συ......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
για ποδόσφαιρο να έχεις άποψη...
τους ποδοσφαιριστές ως προσωπικότητες ποδοσφαιρικές και τις επιλογές τους δεν μπορείς να τις κρίνεις αβίαστα........
Εχεις κόψει ποτέ χιαστό;
Εχεις κόψει τένοντα;
Εχει γυρίσει η γλώσσα σου;
Εχουν πονέσει οι μύες από την κούραση και να βαράς δεξιά και να πηγαίνει αριστερά;
Ολοι οι μπυροκοιλιές καναπεδομπριζολιάρηδες κρίνουν, κατακρίνουν και μιλάνε για ρεμάλια.....
Εναν έναν από αυτούς τους μαλάκες ο τζόλε τους έχει στο γήπεδο για κολατσό. Ακόμα και τώρα.
Ας το βουλώσουν λοιπόν όταν είναι γήπεδο και ας μελετήσουν μπάλλα.
Αυτό λέω... Ο κάθε πουθενάς που δεν έχει ιδέα το είναι ποδόσφαιρο από μέσα και όχι από τον καναπέ βρίζει χυδαία τους παίκτες της ομάδας του.
Και αυτό είναι κάτι που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Ελλάδα ειδικά.
Δεν λέω άλλα γιατί δεν έχει νόημα. Θα έρθουν πάλι οι θύρες εφτά και 13 ίσον είκοσι να μου μιλήσουν για θρησκείες, αλάνια και μαλακίες.....

πες τα ρε περσονα....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρήξη χιαστών και μηνίσκου τη μια.
15 ράμματα κουτουλιά.
τενοντίτιδα από σύγκρουση με τερματοφύλακα πτώση και αναισθησία για μερικά δεύτερα...
τωρα καταλαβα τι σου βρηκε η οχια  :2funny: :2funny:
και για πες μας ρε παπαρα γιατι πρεπει να φαμε εμεις τον πατσατζογλου στην μαπα 3 χρονια?επειδη τραυματιστηκε και ειχε την τυχη να γινει παμπλουτος ενω ηταν τραυματιας πρεπει να παιζει με τα νευρα μας?
νερι νερι γαμα τον περσονα νερι :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τωρα καταλαβα τι σου βρηκε η οχια  :2funny: :2funny:
και για πες μας ρε παπαρα γιατι πρεπει να φαμε εμεις τον πατσατζογλου στην μαπα 3 χρονια?επειδη τραυματιστηκε και ειχε την τυχη να γινει παμπλουτος ενω ηταν τραυματιας πρεπει να παιζει με τα νευρα μας?
νερι νερι γαμα τον περσονα νερι :rockon:
εγώ απλά λέω να μη σχολιάζετε έτσι αβίαστα ανθρώπους που αργότερα έχουν κουσούρια για μια ζωή.... Πάικτης του Ολυμπιακού που δε θα πω όνομα και είναι στο συγγενικό μου περιβάλλον (εποχής Αναστόπουλου) έχει καταστραμμένα γόνατα και αστραγάλους...
Οταν κλείνουν τα φώτα ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ένα γολγοθά που πολλοί δε γνωρίζουν ή δεν αντιλαμβάνονται. Να σέβεστε τον ιδρώτα του άλλου. Είναι ελάχιστοι αυτοί που μετά τη μπάλλα δεν κουβαλάνε κουσούρια.........
Μόνο αυτό και δεν το συνεχίζω άλλο....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγώ απλά λέω να μη σχολιάζετε έτσι αβίαστα ανθρώπους που αργότερα έχουν κουσούρια για μια ζωή.... Πάικτης του Ολυμπιακού που δε θα πω όνομα και είναι στο συγγενικό μου περιβάλλον (εποχής Αναστόπουλου) έχει καταστραμμένα γόνατα και αστραγάλους...
Οταν κλείνουν τα φώτα ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ένα γολγοθά που πολλοί δε γνωρίζουν ή δεν αντιλαμβάνονται. Να σέβεστε τον ιδρώτα του άλλου. Είναι ελάχιστοι αυτοί που μετά τη μπάλλα δεν κουβαλάνε κουσούρια.........
συμφωνουμε σε αυτο αλλα σου ειπε κατι ο βοθρος και δεν το καταλαβες
πολλοι ερασιτεχνες οι παικτες μικροτερων κατηγοριων περνουν τα αρχιδια τους
ο συγκεκριμενος και καποιοι αλλοι εχουν κονομησει λεφτα για 4 ζωες και παρ'ολα αυτα συνεχιζουν να κουραζουν τον κοσμο με τις μαλακιες τους για μερικα εκατομμυρια ακομη
ειναι δικαιωμα του καθε οπαδου να κραζει τα φιλοχρηματα μουνοπανα που νομιζουν οτι θα παιζουν μπαλα μια ζωη
μην ξεχνας οτι στην αρχαιοτητα υπηρχαν οι αρενες,σημερα οι αρενες λεγοντε γηπεδα,αν θες συμπεριφορες κατανοησης και πολιτισμου τραβα στο μεγαρο :birdman:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλα ρε τι εχεις πιει σημερα και δεν παιρνεις χαμπαρι με τιποτα????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
σου λεει ο ανθρωπος ο.κ. μαζι του ειμαστε ,χτυπησε  του συμπαρασταθηκαμε ,γυρισε δεν μπορεσε να επανελθει στο επιπεδο που ητανε,τυχερος μεσα στην ατυχια του γιατι οικονομικα δεν ζημιωθηκε αλλα ....μεχρι εκει.....για μπαλλα δεν κανει.....δηλ/επειδη χτυπησε για την ομαδα τωρα θα πρεπει με το ζορι να παιζει και στην ουσια να λειτουργει εις βαρος της ιδιας της ομαδας?????
ητανε ατυχος συμφωνοι αλλα αυτο τι σημαινει?????οτι θα σερνεται στο γηπεδο και εμεις θα λεμε μπραβο στο παλληκαρι που χτυπησε για την ομαδα?????
α ρε νερι γυρνα στο λιμανι να κοψεις κωλους οπως μονο εσυ ξερεις.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συμφωνουμε σε αυτο αλλα σου ειπε κατι ο βοθρος και δεν το καταλαβες
πολλοι ερασιτεχνες οι παικτες μικροτερων κατηγοριων περνουν τα αρχιδια τους
ο συγκεκριμενος και καποιοι αλλοι εχουν κονομησει λεφτα για 4 ζωες και παρ'ολα αυτα συνεχιζουν να κουραζουν τον κοσμο με τις μαλακιες τους για μερικα εκατομμυρια ακομη
ειναι δικαιωμα του καθε οπαδου να κραζει τα φιλοχρηματα μουνοπανα που νομιζουν οτι θα παιζουν μπαλα μια ζωη
μην ξεχνας οτι στην αρχαιοτητα υπηρχαν οι αρενες,σημερα οι αρενες λεγοντε γηπεδα,αν θες συμπεριφορες κατανοησης και πολιτισμου τραβα στο μεγαρο :birdman:
να σου θυμίσω ότι δεν ζούμε στη ρωμαική αυτοκρατορία..........
Επίσης να σου θυμίσω ότι δε γίνεται να γεννιούνται όλοι Τζόλε, όσο και αν θα ήθελα να είμαι τέτοιος. Είτε σ αρέσει είτε όχι το ταλέντο δεν είναι τύχη. Τύχη είναι μόνο η οικονομική αποκατάσταση.
Στο Διοικητικό μέγαρο έχω αφιερώσει πολλές ώρες απ τη ζωή μου.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλα ρε τι εχεις πιει σημερα και δεν παιρνεις χαμπαρι με τιποτα????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
σου λεει ο ανθρωπος ο.κ. μαζι του ειμαστε ,χτυπησε  του συμπαρασταθηκαμε ,γυρισε δεν μπορεσε να επανελθει στο επιπεδο που ητανε,τυχερος μεσα στην ατυχια του γιατι οικονομικα δεν ζημιωθηκε αλλα ....μεχρι εκει.....για μπαλλα δεν κανει.....δηλ/επειδη χτυπησε για την ομαδα τωρα θα πρεπει με το ζορι να παιζει και στην ουσια να λειτουργει εις βαρος της ιδιας της ομαδας?????
ητανε ατυχος συμφωνοι αλλα αυτο τι σημαινει?????οτι θα σερνεται στο γηπεδο και εμεις θα λεμε μπραβο στο παλληκαρι που χτυπησε για την ομαδα?????
α ρε νερι γυρνα στο λιμανι να κοψεις κωλους οπως μονο εσυ ξερεις.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν ήτανε άτυχος. Ο Λεμονήε τον κατέστρεψε. Μίλησες για λεπτομέρειες.
Ο Πάτσα πριν να κόψει τένοντα ήταν το καλύτερο δεξί μπακ που είχε βγάλει η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια.
Τεσπα, έχετε κάποιο δίκιο. Θεωρώ πάντως ότι επειδή είσαι σοβαρός, εάν απλά σου περιγράψει ο Πάτσα τι έχει περάσει από τότε ίσως να αλλάξεις οπτική γωνία.
Τεσπα πάμε γι άλλα......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
να σου θυμίσω ότι δεν ζούμε στη ρωμαική αυτοκρατορία..........
Επίσης να σου θυμίσω ότι δε γίνεται να γεννιούνται όλοι Τζόλε, όσο και αν θα ήθελα να είμαι τέτοιος. Είτε σ αρέσει είτε όχι το ταλέντο δεν είναι τύχη. Τύχη είναι μόνο η οικονομική αποκατάσταση.
Στο Διοικητικό μέγαρο έχω αφιερώσει πολλές ώρες απ τη ζωή μου.......
οντως ζουμε στην ολυμπιακη αυτοκρατορια
θελουμε τον νερι πισω και τον ζιο να καθεται στο σημαιακι του κορνερ να τον βλεπουμε μονο
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν γεννιοσουν γαυρος θα καταλαβαινες

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν ήτανε άτυχος. Ο Λεμονήε τον κατέστρεψε. Μίλησες για λεπτομέρειες.
Ο Πάτσα πριν να κόψει τένοντα ήταν το καλύτερο δεξί μπακ που είχε βγάλει η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια.
Τεσπα, έχετε κάποιο δίκιο. Θεωρώ πάντως ότι επειδή είσαι σοβαρός, εάν απλά σου περιγράψει ο Πάτσα τι έχει περάσει από τότε ίσως να αλλάξεις οπτική γωνία.
Τεσπα πάμε γι άλλα......
τυχαινει να εχω μιλησει με πατσα πολλες φορες και μαλιστα οσο ηταν τραυματιας
ξερω οτι εφαγε φρικες και ηταν χαλια ψυχολογικα,ομως τον στηριξε ο προεδρος και ξερεις οτι αλλος θα τον ειχε ξαποστειλει(παραδειγμα ο κωστης της αεκ ο οποιος ζει με δανεικα)
εμεις τι φταιμε ομως?επι προτασωφ επαθε την ζημια σταματα πια να κατηγορεις τον λεμονη 3 φορες το εγραψες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τυχαινει να εχω μιλησει με πατσα πολλες φορες και μαλιστα οσο ηταν τραυματιας
ξερω οτι εφαγε φρικες και ηταν χαλια ψυχολογικα,ομως τον στηριξε ο προεδρος και ξερεις οτι αλλος θα τον ειχε ξαποστειλει(παραδειγμα ο κωστης της αεκ ο οποιος ζει με δανεικα)
εμεις τι φταιμε ομως?επι προτασωφ επαθε την ζημια σταματα πια να κατηγορεις τον λεμονη 3 φορες το εγραψες
ο θείος του φέρθηκε σπαθί. Παρόλο που είναι σκατόψυχος οφείλω να πω ότι ο Πάτσα πήρε παραπάνω από ότι άλλοι.
Δε λέω ότι ο Λεμονής ήθελε εσκεμμένα να του κάνει κακό.
Λέω απλά αυτό που έγινε...
Και δεν είναι μόνο η ψυχολογική φρίκη όταν σου κάνουν βεντάλια το πόδι κάθε λίγο και λιγάκι........

Υ.Γ. Το μπαλλάκι που πέταξε στη Βέρντερ δε σας χάλασε πάντως.......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο θείος του φέρθηκε σπαθί. Παρόλο που είναι σκατόψυχος οφείλω να πω ότι ο Πάτσα πήρε παραπάνω από ότι άλλοι.
Δε λέω ότι ο Λεμονής ήθελε εσκεμμένα να του κάνει κακό.
Λέω απλά αυτό που έγινε...
Και δεν είναι μόνο η ψυχολογική φρίκη όταν σου κάνουν βεντάλια το πόδι κάθε λίγο και λιγάκι........

Υ.Γ. Το μπαλλάκι που πέταξε στη Βέρντερ δε σας χάλασε πάντως.......
ρε παπαρα σου ξαναλεω με προτασωφ επαθε την χοντρη ζημια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom