σόρρυ κιόλας αλλά επειδή εγώ δεν έχω φορέσει τάπες (στο Λύκειο έπαιζα μπαλίτσα με απλά αθλητικά), είναι κακό που έχω γνώμη; Αν δεν έχεις παίξει μπάλα δεν μπορείς να μιλήσεις; Επίσης αν δεν έχεις κάνει κάτι δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό; Ισχύει σαν γενικός κανόνας; Είναι αυτό που λένε οι αδερφές πως αν δεν έχεις δοκιμάσει δεν μπορείς να τις κατακρίνεις που τους αρέσει;;;
Μην τρελαθούμε...χαλαρώστε..
για ποδόσφαιρο να έχεις άποψη...
τους ποδοσφαιριστές ως προσωπικότητες ποδοσφαιρικές και τις επιλογές τους δεν μπορείς να τις κρίνεις αβίαστα........
Εχεις κόψει ποτέ χιαστό;
Εχεις κόψει τένοντα;
Εχει γυρίσει η γλώσσα σου;
Εχουν πονέσει οι μύες από την κούραση και να βαράς δεξιά και να πηγαίνει αριστερά;
Ολοι οι μπυροκοιλιές καναπεδομπριζολιάρηδες κρίνουν, κατακρίνουν και μιλάνε για ρεμάλια.....
Εναν έναν από αυτούς τους μαλάκες ο τζόλε τους έχει στο γήπεδο για κολατσό. Ακόμα και τώρα.
Ας το βουλώσουν λοιπόν όταν είναι γήπεδο και ας μελετήσουν μπάλλα.
Αυτό λέω... Ο κάθε πουθενάς που δεν έχει ιδέα το είναι ποδόσφαιρο από μέσα και όχι από τον καναπέ βρίζει χυδαία τους παίκτες της ομάδας του.
Και αυτό είναι κάτι που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Ελλάδα ειδικά.
Δεν λέω άλλα γιατί δεν έχει νόημα. Θα έρθουν πάλι οι θύρες εφτά και 13 ίσον είκοσι να μου μιλήσουν για θρησκείες, αλάνια και μαλακίες.....