Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
έγραψα και στον άλλον "ολυμπιακό μέχρι το κόκκαλο"
Και επιτέλους πόσο μαλάκες μπορείτε να είστε........
Επερνε τη μπάλλα να βαρέσει μόνος του φάουλ και τον έπιανε ο Τζόλε απ το λαιμό.
Με τους μισούς είχε πλακωθεί στις μάπες στην προπόνηση.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΡΕ.....ΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε πόσα κιλά μαλάκες μπορείτε να είστε... Επειδή έβγαζε φανέλλα και την κούναγε στη Θ7.....
Πόσα κιλά πες μου............
εγω προσωπικα ειμαι εκ πεποιθησεως με τα ''αλανια''τους ''ανενταχτους'',τους ''τρελλους''.....
οποτε απο οτι καταλαβαινεις πετας τα λογια σου στα σκουπιδια....
κει επειδη εισαι κινδυνολογος ,ο μπουλουτ ηταν οχι ο τζολε....
εσυ εχεις πει οτι η λεπτομερεια κανει την...διαφορα!!!!! ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν ξερω αμα ζηλευετε τους τιτλους μας και τις φιεστες,αλλα βαζω το χερι μου στη φωτια οτι ζηλευετε με τρελλα τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΑΔΟ καθως και παιχτες πορωμενους και οπαδους στο στυλ του ΝΕΡΙ !!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγω προσωπικα ειμαι εκ πεποιθησεως με τα ''αλανια''τους ''ανενταχτους'',τους ''τρελλους''.....
οποτε απο οτι καταλαβαινεις πετας τα λογια σου στα σκουπιδια....
κει επειδη εισαι κινδυνολογος ,ο μπουλουτ ηταν οχι ο τζολε....
εσυ εχεις πει οτι η λεπτομερεια κανει την...διαφορα!!!!! ;) ;) ;)
ακου.....
γαύρο βλέπω πριν ακόμα γεννηθείς... από την κοιλιά της μάνας μου....
Ο Τζόλε τον είχε πιάσει απ το λαιμό όχι στο φάουλ. Είχε κάνει τάκλιν, είχε κίτρινη και πήγε να κάνει τσαμπουκά στον διαιτητή και ζητούσε δεύτερη κίτρινη.
Ο Τζόλε τον έπιασε απ το λαιμό για να μη μείνει η ομάδα με 10. ΜΕτά έγινε αμέσως αλλαγή....
Τα αλάνια γαβρόπουλε και γω τα πάω.... Αυτά όμως που είναι αντράκια και έχουν ηθική και ψυχή. Αλλο Παλαιοκώστας και άλλο Ματέι. Αυριο βράδυ είπα. Μεταμεσονύχτια μαθήματα κατευθείαν απ το λιμάνι.
Ακου αλάνι ο Ντόριαν Γκρέυ του γαύρου.....

Υ.Γ.
Και μη μου μιλάς για λεπτομέρειες... Αυτές με έκαναν αντιγαύρο... Γιατί άλλο Πειραιώτης και άλλο κωλόγαβρος ρε..... Κάποτε αυτές οι δύο έννοιες συνέπιπταν. Τώρα τις χωρίζουν έτη φωτός.
Χου ρε.....
Αλλο Μητρόπουλος και άλλο Πουστίγιο ρε νούμερα....
Ο τεμπορά ο μόρες
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ακου.....
γαύρο βλέπω πριν ακόμα γεννηθείς... από την κοιλιά της μάνας μου....
Ο Τζόλε τον είχε πιάσει απ το λαιμό όχι στο φάουλ. Είχε κάνει τάκλιν, είχε κίτρινη και πήγε να κάνει τσαμπουκά στον διαιτητή και ζητούσε δεύτερη κίτρινη.
Ο Τζόλε τον έπιασε απ το λαιμό για να μη μείνει η ομάδα με 10. ΜΕτά έγινε αμέσως αλλαγή....
Τα αλάνια γαβρόπουλε και γω τα πάω.... Αυτά όμως που είναι αντράκια και έχουν ηθική και ψυχή. Αλλο Παλαιοκώστας και άλλο Ματέι. Αυριο βράδυ είπα. Μεταμεσονύχτια μαθήματα κατευθείαν απ το λιμάνι.
Ακου αλάνι ο Ντόριαν Γκρέυ του γαύρου.....

Υ.Γ.
Και μη μου μιλάς για λεπτομέρειες... Αυτές με έκαναν αντιγαύρο... Γιατί άλλο Πειραιώτης και άλλο κωλόγαβρος ρε..... Κάποτε αυτές οι δύο έννοιες συνέπιπταν. Τώρα τις χωρίζουν έτη φωτός.
Χου ρε.....
Αλλο Μητρόπουλος και άλλο Πουστίγιο ρε νούμερα....
Ο τεμπορά ο μόρες
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
τρομοκρατη και κινδυνολογε ...ο τζολε δεν τον ειχε πιασει απο το λαιμο....
τον ειχε σπρωξει οπως συνηθιζεται πολλες φορες σε ολες τις ομαδες για να μην τιμωρηθει....
αυτο εινα κατι συνηθισμενο και αναξιο αναφορας....
απο τον λαιμο τον ειχε πιασει ο τουρκος......
ο νερι ειναι γαυρος και τον γουσταρουμε για αυτο....
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα του κανουμε κριτικη.....
και σε μια οικογενεια μεσα υπαρχουν καλα και κακα παιδια....
ολα δεν τα αγαπαει ο πατερας???????
οτι και να πεις ειναι αλανι και παιζει με ψθχη και παθος......πολλες φορες βεβαια ξεφευγει.....ε το ποδοσφαιρο για να το παιξεις πρεπει να κουβαλας και ξατι στρογγυλα που ειναι απο κατω μαζι σου..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
βάλε ξανά το ριπλέυ.....

ερώτηση για καμμένους....
ξέρεις πολλούς πατεράδες που πουλάνε για υιοθεσία τα παιδιά τους;

Και στην τελική γαμώ τη μαλακία που σας δέρνει....
ΤΟ μόνο αλάνι γαύρος με την πραγματική σημασία της λέξης εκεί μέσα είναι ο Πάντος.
Για τα λοιπά περαστικά σας. Θέλεις πολλά χρόνια ακόμα να γίνεις λιμανιώτης και όχι γάβρος γαβρόπουλε.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
βάλε ξανά το ριπλέυ.....

ΤΟ μόνο αλάνι γαύρος με την πραγματική σημασία της λέξης εκεί μέσα είναι ο Πάντος.
Για τα λοιπά περαστικά σας. Θέλεις πολλά χρόνια ακόμα να γίνεις λιμανιώτης και όχι γάβρος γαβρόπουλε.
εσυ απο που καταλαβες οτι εγω εννοουσα τον κοκκαλη?????
για παρτη μου μιλαγα οπως πιστευω και για την παρτη πολλων γαυρων......
ο παντος πως ειναι αλανι????
επειδη ολοι εχουν μια καλη κουβεντα για αυτον και δεν εχει ακουστει η φωνη του ποτε???
ετσι ειναι ρε τα αλανια ???????
κοιτα μην πας καμμια φορα να χτενιστεις και βρεθεις ....χυμενος.. :2funny: :2funny: :2funny:
το σημειωνω για αργοτερα αυτο το μαθημα μωρη κουφαλα:
τι σημαινει αλανι και πως το ξεχωριζουμε απο τους φλωρους.....
Υ.Γ.1 το τζαμπα πεθανε!!!!!!!!

Υ.Γ.2 θες πολλη δουλεια .......... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βάλε ξανά το ριπλέυ.....

θα σας βολευε κολλητοι να πεζανε Μαριτς στο Θρυλο,οπως και αλλοι αβανταδοροι πχ ο τορινος Τζολε,Πατσα
αλλα δεν πειραζει εμας τους αγγραμματους και κουτους μας αρεσει
ο ΝΕΡΙ ο ΤΖΙΟ ο ΝΤΙΟΓΚΟ ο ΓΚΑΛΕ ,
ειδικα ο ΜΑΓΟΣ και ΝΕΡΙ ειναι σαν και μας τρελοι και αρροστοι ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7,και ο πνευματικος μου ΠΑΤΕΡΑΣ ειναι ο ΣΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΚΑΛΗΣ
υγ ΜΠΑΝΑΡΕτε με καλυτερα για σας φιλε,

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αλάνι δεν είναι ρε αυτός που κοιτάζει μόνο την πάρτη του και κρύβεται πίσω από ταμπέλες. Αλάνι είναι αυτός που ματώνει για την ταμπέλα και τους δικούς του.
Πήγαινε να δεις αν έρχομαι. Είπαμε έχει γιομίσει η Ελλάδα από γαύρους αρχίδια.
Κάποτε ο Πειραιάς ήταν γεμάτος από γαύρους με αρχίδια.

Γλείφτε τ αρχίδια τώρα. Αφού δεν έχετε δικά σας........

Νερι αλάνι για πάντα στο λιμάνι...
Χούι ρε.......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παρατατση μετταγραφων για ελευθερους παικτες μεχρι 15 σεπτεβρη!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αλάνι δεν είναι ρε αυτός που κοιτάζει μόνο την πάρτη του και κρύβεται πίσω από ταμπέλες. Αλάνι είναι αυτός που ματώνει για την ταμπέλα και τους δικούς του.

Χούι ρε.......
να μας δανεισεις τη γλωσσα σου,γιατι εμεις ιμαστε μουγγοι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
θα σας βολευε κολλητοι να πεζανε Μαριτς στο Θρυλο,οπως και αλλοι αβανταδοροι πχ ο τορινος Τζολε,Πατσα
αλλα δεν πειραζει εμας τους αγγραμματους και κουτους μας αρεσει
ο ΝΕΡΙ ο ΤΖΙΟ ο ΝΤΙΟΓΚΟ ο ΓΚΑΛΕ ,
ειδικα ο ΜΑΓΟΣ και ΝΕΡΙ ειναι σαν και μας τρελοι και αρροστοι ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7,και ο πνευματικος μου ΠΑΤΕΡΑΣ ειναι ο ΣΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΚΑΛΗΣ
υγ ΜΠΑΝΑΡΕτε με καλυτερα για σας φιλε,

χούι ρε που μου λες τι θα με βόλευε.....
χούι ρε γαμώ τα πρέκια σας μούφες γαύροι.
Ακου αβανταδόρος ο Πάτσα...
Ρε αστείε.... Ο Πάτσα έκοψε τένοντα αχίλλειο για πάρτη σας ρε. Ο Λεμονής του ζήτησε να παίξει 15 λεπτά ακόμα και τον άφησε ανάπηρο.
Χούι ρε νούμερα που δεν έχετε πατήσει ούτε 1 λεπτό χόρτο με τάπες......
Αει σιχτίρ μιλάω ακόμα με καμμένους στον εγκέφαλο.

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του παρά εσού ευεργετηθέντος.....
Μιλάτε και για τον τζόλε ρε; Γαμώ την Ελλάδα μου γαμώ. Αχάριστοι πουθενάδες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
χούι ρε που μου λες τι θα με βόλευε.....
χούι ρε γαμώ τα πρέκια σας μούφες γαύροι.
Ακου αβανταδόρος ο Πάτσα...
Ρε αστείε.... Ο Πάτσα έκοψε τένοντα αχίλλειο για πάρτη σας ρε. Ο Λεμονής του ζήτησε να παίξει 15 λεπτά ακόμα και τον άφησε ανάπηρο.
Χούι ρε νούμερα που δεν έχετε πατήσει ούτε 1 λεπτό χόρτο με τάπες......
Αει σιχτίρ μιλάω ακόμα με καμμένους στον εγκέφαλο.

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του παρά εσού ευεργετηθέντος.....
Μιλάτε και για τον τζόλε ρε; Γαμώ την Ελλάδα μου γαμώ. Αχάριστοι πουθενάδες.
ο ΤΟΡΙΝΟΣ ΤΖΟΛΕ και Πατσα ειναι πλεον ΓΤΠ,
ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ οταν καταλαβε οτι δεν κανει πια για το ΘΡΥΛΟ την εκανε μονος του στα 32 του,και ΓΙ ΑΥΤΟ στο ΛΙΜΑΝΙ τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ,
κατσε με το Γκουμα σεντερ μπακ αλλα 10 χρονια
φιλακια ΚΟλλητε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

Χούι ρε.......
α δηλαδη ο νερι δεν ματωνει για την ομαδα????για ποιον χτυπιεται ?????για παρτη του????
για να κανει καμμια μεταγραφη σε καμμια σαχτιαρ με τρελλο χαρτι????....εεεεε????????
εχω πολλη δουλεια με σενα ......
απο το Α πρεπει να ξεκινησουμε......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ο ΤΟΡΙΝΟΣ ΤΖΟΛΕ και Πατσα ειναι πλεον ΓΤΠ,
ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ οταν καταλαβε οτι δεν κανει πια για το ΘΡΥΛΟ την εκανε μονος του στα 32 του,και ΓΙ ΑΥΤΟ στο ΛΙΜΑΝΙ τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ,
κατσε με το Γκουμα σεντερ μπακ αλλα 10 χρονια
φιλακια ΚΟλλητε
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αν και αγραμματος τα πας πολυ καλα.....ευγε!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.ξερεις τι ειναι το ευγε ετσι???? :think: :think: :think: :think:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αν και αγραμματος τα πας πολυ καλα.....ευγε!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.ξερεις τι ειναι το ευγε ετσι???? :think: :think: :think: :think:
εγο ξερο μονο να μπενο οχι να βγενο...
ο Τζολε και ο Πατσα καθε χρονο περνουν τρελα λεφτα που πια ΔΕΝ τα αξιζουν,καλα παιδια υπαρχουν πολλα ,μπαλα ξερουν λιγοι

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Αδερφια λαθος το τριπακι που μπηκατε,
Δεν γινεται να εξηγουμε στον καθενα γιατι γουσταρουμε τον ενα και γιατι οχι τον αλλο.
Αντε βγηκε εκει ενας λαγοφλωρος να μας κανει κυρηγμα για τον Καστιγιο και για το πως ηταν παλια οι γαυροι και πως θα επρεπε να ειναι σημερα.
Μαγκια μας να γουσταρουμε οποιον θελουμε, μαγκια μας να κριτικαρουμε οποιον θελουμε και μαγκια μας να κυνηγαμε οποιον θελουμε.
Το προβλημα σας τωρα ειναι αν ο Τζολε εσπρωξε παλια για χ ψ λογους τον Νερι σε καποιο ματς. Καλλα εκανε... Σας πηρε ο πονος οτι χαλουσε το κλιμα στην ομαδα? Και τι σας νοιαζει κουμαντο στην ομαδα σας.
Το προβλημα σας ομως ειναι οτι τετοιους παιχτες δεν ειχατε ποτε στην νεωτερη ιστορια σας και ουτε προκειται να δειτε. Γιατι σε σας κανουν δικαστηρια για να φυγουν (βλεπε Κυργιακο)
ενω σε μας για να γυρισουν. Γιατι σε σας φευγουν και δε θελουν να σας ξαναδουν ουτε ζωγραφιστους, ενω σε μας κανουν αμαν για να γυρισουν (και ο Νερι δεν ειναι ο μονος υπηρχαν και αλλοι που γυρισαν).
Πανω απ' ολα ομως τρεμετε τον παιχτη Νερι γιατι αυτα που θα γινονται εκει μπροστα μαζι με τα αλλα παλτα (Ντιογο, Μπελουτσι, Γκαλετι...) σας κανουν να χανετε τον υπνο σας.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αδερφια λαθος το τριπακι που μπηκατε,
Δεν γινεται να εξηγουμε στον καθενα γιατι γουσταρουμε τον ενα και γιατι οχι τον αλλο.
Αντε βγηκε εκει ενας λαγοφλωρος να μας κανει κυρηγμα για τον Καστιγιο και για το πως ηταν παλια οι γαυροι και πως θα επρεπε να ειναι σημερα.
Μαγκια μας να γουσταρουμε οποιον θελουμε, μαγκια μας να κριτικαρουμε οποιον θελουμε και μαγκια μας να κυνηγαμε οποιον θελουμε.
Το προβλημα σας τωρα ειναι αν ο Τζολε εσπρωξε παλια για χ ψ λογους τον Νερι σε καποιο ματς. Καλλα εκανε... Σας πηρε ο πονος οτι χαλουσε το κλιμα στην ομαδα? Και τι σας νοιαζει κουμαντο στην ομαδα σας.
Το προβλημα σας ομως ειναι οτι τετοιους παιχτες δεν ειχατε ποτε στην νεωτερη ιστορια σας και ουτε προκειται να δειτε. Γιατι σε σας κανουν δικαστηρια για να φυγουν (βλεπε Κυργιακο)
ενω σε μας για να γυρισουν. Γιατι σε σας φευγουν και δε θελουν να σας ξαναδουν ουτε ζωγραφιστους, ενω σε μας κανουν αμαν για να γυρισουν (και ο Νερι δεν ειναι ο μονος υπηρχαν και αλλοι που γυρισαν).
Πανω απ' ολα ομως τρεμετε τον παιχτη Νερι γιατι αυτα που θα γινονται εκει μπροστα μαζι με τα αλλα παλτα (Ντιογο, Μπελουτσι, Γκαλετι...) σας κανουν να χανετε τον υπνο σας.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Δεν διαφωνω με τα περισσοτερα απο αυτα που γραφεις ,αλλα δεν γινεται να τους γραφουμε ολους στα παπαρια μας....με καποιους συζηταμε και προσπαθουμε να τους μαθουμε 5 πραγματακια......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μην τους μαθενις τιποτα,για να μαθεις ΠΡΩΤΑ πρεπει να ισε ΓΑΥΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
Μονο η 7

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom