Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο ΤΟΡΙΝΟΣ ΤΖΟΛΕ και Πατσα ειναι πλεον ΓΤΠ,
ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ οταν καταλαβε οτι δεν κανει πια για το ΘΡΥΛΟ την εκανε μονος του στα 32 του,και ΓΙ ΑΥΤΟ στο ΛΙΜΑΝΙ τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ,
κατσε με το Γκουμα σεντερ μπακ αλλα 10 χρονια
φιλακια ΚΟλλητε
Μάθετε να σέβεστε....
Αλλά όλοι οι μαλάκες έλληνες ίδιοι είναι.....
Εδώ τον Κολοκοτρώνη τον βάλατε φυλακή....
Τον Πάτσα και τον Τζόλε θα σεβαστείτε;
Γαμώ το ΧουιΝέρι σας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παρατατση μετταγραφων για ελευθερους παικτες μεχρι 15 σεπτεβρη!!!!!!!!!!
εμ, δεν θα κάνανε; Πώς θα πάρει ο ΠΑΟ αμυντικό και ο Ολυμπιακός επιθετικό; Και όλο και κάποιοι άλλοι θα κάουνε καμιά τσόντα...δεν μπορεί...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αδερφια λαθος το τριπακι που μπηκατε,
Δεν γινεται να εξηγουμε στον καθενα γιατι γουσταρουμε τον ενα και γιατι οχι τον αλλο.
Αντε βγηκε εκει ενας λαγοφλωρος να μας κανει κυρηγμα για τον Καστιγιο και για το πως ηταν παλια οι γαυροι και πως θα επρεπε να ειναι σημερα.
Μαγκια μας να γουσταρουμε οποιον θελουμε, μαγκια μας να κριτικαρουμε οποιον θελουμε και μαγκια μας να κυνηγαμε οποιον θελουμε.
Το προβλημα σας τωρα ειναι αν ο Τζολε εσπρωξε παλια για χ ψ λογους τον Νερι σε καποιο ματς. Καλλα εκανε... Σας πηρε ο πονος οτι χαλουσε το κλιμα στην ομαδα? Και τι σας νοιαζει κουμαντο στην ομαδα σας.
Το προβλημα σας ομως ειναι οτι τετοιους παιχτες δεν ειχατε ποτε στην νεωτερη ιστορια σας και ουτε προκειται να δειτε. Γιατι σε σας κανουν δικαστηρια για να φυγουν (βλεπε Κυργιακο)
ενω σε μας για να γυρισουν. Γιατι σε σας φευγουν και δε θελουν να σας ξαναδουν ουτε ζωγραφιστους, ενω σε μας κανουν αμαν για να γυρισουν (και ο Νερι δεν ειναι ο μονος υπηρχαν και αλλοι που γυρισαν).
Πανω απ' ολα ομως τρεμετε τον παιχτη Νερι γιατι αυτα που θα γινονται εκει μπροστα μαζι με τα αλλα παλτα (Ντιογο, Μπελουτσι, Γκαλετι...) σας κανουν να χανετε τον υπνο σας.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

όταν πήγαινα ρε καραγκιόζη καραισκάκη τον Ολυμπιακό τον σεβόταν όλη η Ελλάδα για αυτό που ήταν. Οι γαύροι κάποτε αστείε μουφογαύρε ήταν περήφανοι για την ομάδα τους και όχι για τα κωλοπρωταθλήματά τους.
Ο Ολυμπιακός κάποτε ήταν ιδέα.... Τώρα κάτι ραδίκια σαν εσένα τη μετέτρεψαν σε φραντσάιζινγκ μοντέλο....

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα οι παλιοί ολυμπιακοί να μου θυμίζουν τι σημαίνει Ολυμπιακός.
Τράβα τώρα να μιλήσεις με τον Τσουκαλά σου... Εχει εκπομπή για τους καμμένους.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εμ, δεν θα κάνανε; Πώς θα πάρει ο ΠΑΟ αμυντικό και ο Ολυμπιακός επιθετικό; Και όλο και κάποιοι άλλοι θα κάουνε καμιά τσόντα...δεν μπορεί...
ελληνικό ποδόσφαιρο....μπουρδέλο του κερατά...όλα για τους μεγάλους....αι σιχτίρ.....αηδιάζεις ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Νέρι έφυγε μόνος του, δεν τον έδιωξε ο Κόκκαλης. Ο Κόκκαλης όμως τον μοσχοπούλησε και ο Νέρι το ευχαριστήθηκε και γλυκάθηκε από τα ρούβλια.
Κατά τα άλλα ... όλοι αγαπάμε και γουστάρουμε τον Τζόλε και τον Πάτσα για όσα προσέφεραν, αλλά όχι για όσα προσφέρουν.
Άλλά όταν είναι να φύγουν, είναι να φύγουν. Δεν μπορείς να κρατάς στην ενδεκάδα λιωμένους παίκτες ακόμα και αν λιώσανε για σένα. Γιατί αλλιώς απαξιώνουνε τον ίδιο τους τον εαυτό. Μόνοι τους πρέπει να το καταλαβαίνουνε και να αποχωρούνε. Είναι σαν τον Ηλιόπουλο που έπαιζε θέατρο με το 1 πόδι να το χρωστάει στο νεκροταφείο. Μεγάλος ηθοποιός αλλά δεν τράβαγε άλλο.
Το κακό με τον Πάτσα είναι πως δεν μαθαίνει τώρα πια. Κάνει τα ίδια μόνιμα λάθη.
Και εμένα κάποτε ήταν ο αγαπημένος μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ο Νέρι έφυγε μόνος του, δεν τον έδιωξε ο Κόκκαλης. Ο Κόκκαλης όμως τον μοσχοπούλησε και ο Νέρι το ευχαριστήθηκε και γλυκάθηκε από τα ρούβλια.
Κατά τα άλλα ... όλοι αγαπάμε και γουστάρουμε τον Τζόλε και τον Πάτσα για όσα προσέφεραν, αλλά όχι για όσα προσφέρουν.
Άλλά όταν είναι να φύγουν, είναι να φύγουν. Δεν μπορείς να κρατάς στην ενδεκάδα λιωμένους παίκτες ακόμα και αν λιώσανε για σένα. Γιατί αλλιώς απαξιώνουνε τον ίδιο τους τον εαυτό. Μόνοι τους πρέπει να το καταλαβαίνουνε και να αποχωρούνε. Είναι σαν τον Ηλιόπουλο που έπαιζε θέατρο με το 1 πόδι να το χρωστάει στο νεκροταφείο. Μεγάλος ηθοποιός αλλά δεν τράβαγε άλλο.
Το κακό με τον Πάτσα είναι πως δεν μαθαίνει τώρα πια. Κάνει τα ίδια μόνιμα λάθη.

Για όλα τα ποδοσφαιρικά συμφωνώ....
Αλλά δεν ανέχομαι κανένα μπάσταρδο χαραμοφάη που το παίζει σημαία και οπαδιλίκι να γιουχάρει στο γήπεδο τον Πάτσα και τον κάθε Πάτσα.... 3 χρόνια γαμώ τη μαλακία που τους δέρνει έχει ανοίξει το πόδι για εγχείριση 5 φορές....... Αμα ο άλλος δε σέβεται τον πόνο του άλλου (και ειδικά του Πάτσα που για τον Ολυμπιακό κουτσάθηκε) είναι για κλωτσές και ροχάλες. Παιδεία για τον Πούτσο. Σε ΟΛΑ.
Ξέρω ότι υπάρχουν Ολυμπιακοί που σέβονται και ξέρουν την αλήθεια.... Ο χρηστίδης είναι ένας από αυτούς. Δυστυχώς είναι εξαιρέσεις. Και ο βόθρος κατά βάθος ξέρει ότι έχω δίκιο.. Αλλά τι να πει...... Τον καταλαβαίνω......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σοστοτατος ο ΜΟΙΚΑΝΟΣ,απλα εσυ τα λες πιο πολιτισμενα,ο Πατσα ηταν δεν εινε ,ο Τζολε ηταν,δεν εινε ....αμα εινε να φερουμε πισω το Δελληκαρη και το Μπεμπη που ηταν καλυτεροι τους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σοστοτατος ο ΜΟΙΚΑΝΟΣ,απλα εσυ τα λες πιο πολιτισμενα,ο Πατσα ηταν δεν εινε ,ο Τζολε ηταν,δεν εινε ....αμα εινε να φερουμε πισω το Δελληκαρη και το Μπεμπη που ηταν καλυτεροι τους...
Αυτό είπα ρε γαμώ τα βυτία σου γαμώ;

Και γω σ αγαπάω αγάπη μου..........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αλλά δεν ανέχομαι κανένα μπάσταρδο χαραμοφάη που το παίζει σημαία και οπαδιλίκι να γιουχάρει στο γήπεδο τον Πάτσα και τον κάθε Πάτσα.... 3 χρόνια γαμώ τη μαλακία που τους δέρνει έχει ανοίξει το πόδι για εγχείριση 5 φορές....... Αμα ο άλλος δε σέβεται τον πόνο του άλλου (και ειδικά του Πάτσα που για τον Ολυμπιακό κουτσάθηκε) είναι για κλωτσές και ροχάλες. Παιδεία για τον Πούτσο. Σε ΟΛΑ.
Ξέρω ότι υπάρχουν Ολυμπιακοί που σέβονται και ξέρουν την αλήθεια.... Ο χρηστίδης είναι ένας από αυτούς. Δυστυχώς είναι εξαιρέσεις. Και ο βόθρος κατά βάθος ξέρει ότι έχω δίκιο.. Αλλά τι να πει...... Τον καταλαβαίνω......
κολληταρε οταν περνεις σε μια χρονια οσα οι αλλοι δε βγαζουν σε μια ζωη...σεβεσε το κοινο που σε πληρωνει,και οι τραυματισμοι ινε μεσα στη μπαλα,τι να πουνε και οι πεκτες στη β-γ εθνικη που τραυτιζοντε και εχουν παρει ταρχιδια τους οπως και αλλοι εργατες σε διαφορεσ δουλιες και δε του ζαλιζεις τα αρχιδια.
ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ γιαυτο τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΑΥΡΟΣ,γιατι γαυρος ΓΕΝΝΙΕΣΕ κολλητε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κολληταρε οταν περνεις σε μια χρονια οσα οι αλλοι δε βγαζουν σε μια ζωη...σεβεσε το κοινο που σε πληρωνει,και οι τραυματισμοι ινε μεσα στη μπαλα,τι να πουνε και οι πεκτες στη β-γ εθνικη που τραυτιζοντε και εχουν παρει ταρχιδια τους οπως και αλλοι εργατες σε διαφορεσ δουλιες και δε του ζαλιζεις τα αρχιδια.
ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ γιαυτο τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΑΥΡΟΣ,γιατι γαυρος ΓΕΝΝΙΕΣΕ κολλητε
σου έχω ξαναπεί αλλά δεν το έπιασες......
Δεν ξέρεις τι γεννήθηκα....
Πήγαινε ξανά να δεις αν έρχομαι.
Και εάν δεν έχεις φορέσει τάπες στη ζωή σου καλύτερα να πάμε για κάνα κοτομπίφτεκο και να μη μιλάμε για μπάλλα..........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σου έχω ξαναπεί αλλά δεν το έπιασες......
Δεν ξέρεις τι γεννήθηκα....
Πήγαινε ξανά να δεις αν έρχομαι.
Και εάν δεν έχεις φορέσει τάπες στη ζωή σου καλύτερα να πάμε για κάνα κοτομπίφτεκο και να μη μιλάμε για μπάλλα..........
φιλε εγω ειμε ταπας, κοτομπιφτεκα και πρασινες μονο στη δουλεια,το βραδυ οτι φτιασει το γινεκακι ή η μελλουσα ουστ μΠεθερα
εγο μπαλλα ντεν κσερι μονο εσυ κολληταρε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φιλε εγω ειμε ταπας, κοτομπιφτεκα και πρασινες μονο στη δουλεια,το βραδυ οτι φτιασει το γινεκακι ή η μελλουσα ουστ μΠεθερα
εγο μπαλλα ντεν κσερι μονο εσυ κολληταρε
τάπες έχεις βάλει ή μόνο η πεθερά σε τάπωσε βυτιά μου;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τάπες έχεις βάλει ή μόνο η πεθερά σε τάπωσε βυτιά μου;
βυτιαδες εινε αυτοι που μεταφερουν πετρελεα,οπος νερουλαδες ,εμεις λεγομαστε μεταξυ μας  αχορταγοι ,η πεθερα δε με ταπωσε ακομα τορα με καλομαθενει και μετα το γαμο θα με ρουμποσει,
μπαλα μκρος δεν επεζα ή με βαζανε δοκαρι ή καθομουνα σε κανα παγκακι και ετρωγα πιτσινια και δρακουλινια μαζι με κοκακολα 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μπαλα μκρος δεν επεζα ή με βαζανε δοκαρι ή καθομουνα σε κανα παγκακι και ετρωγα πιτσινια και δρακουλινια μαζι με κοκακολα 

τι δοκάρι ρε μαλάκα.... Ολα το τέρμα θα έπιανες......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Οποιος γιουχαρει στο γηπεδο παιχτη της ομαδας του ειναι εχθρος αυτης 

ΤΕΛΟΣ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Οποιος γιουχαρει στο γηπεδο παιχτη της ομαδας του ειναι εχθρος αυτης 

ΤΕΛΟΣ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και οπος πεκτης ινε μετικος μπουζουκιων προ ματσ τι ειναι??????????

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπεριζω ΟΛΑ τα αλανια οπαδους του Μεγαλυτερου, Ενδοξοτερου , Λαοφιλεστερου Συλλογου απο καταβολης Αθλητισμου !!!!
και τους καλους φιλους Αλλοθρησκους!!!

Προσωπικη μου Γνωμη : Γουσταρω και Νερι και Τζολε...
και Τζιοβανι και Καραπιαλη ...
και Λεοναρντο και Παντο....
Ειναι κακο να τους Γουσταρω ΟΛΟΥΣ!!!! που εδωσαν και δινουν Μεγαλειο και Δοξα στον Θρυλο????
ο Τζολε Πρεπει να ειναι Στην Ομαδα εως 75 ετων κατα την γνωμη μου για να μαθει στον Αντικαταστατη του πως παιζεται η Θεση του Αριστερου Εξτρεμ....γιατι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ !!!!!
Το ιδιο Ισχυει και Για τον Τζιοβανι !!!! ηταν λαθος που εφυγε....
ο Πατσα ειναι Αλλη ιστορια κοντεψε να μεινει αναπηρος ΜΟΝΟ για τον Θρυλο και αυτο δεν πρεπει να ξεχναει Κανεις!!!!
αλλα αν θελει να παιζει Βασικος πρεπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙ και να κοιταξει ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom