celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.097
- Πόντοι
- 6.056
Δεν ηθελα να αναφερθω σε νικ μην μας κουβαληθουν(αν και εγραψε εδω η αδυναμια του)Λέτε να διαβάζει ο Σέσκουλος;
Δεν ηθελα να αναφερθω σε νικ μην μας κουβαληθουν(αν και εγραψε εδω η αδυναμια του)Λέτε να διαβάζει ο Σέσκουλος;
Έτερον εκάτερον και ο κ. Λάκης λούζεται τις συνέπειες των πράξεων του.Κι εσείς με τον κ. Λάκη το ίδιο δεν πράττετε;
Δυστυχώς για εσένα όμως ξαναλέω έναν καφέ θα τον πιω...Πολλά νεύρα τύπε. Και πολλά λόγια. Στο πληκτρολόγιο. Σου είπα δεν επανέρχομαι αλλά δε νογάς
Έτερον εκάτερον και ο κ. Λάκης λούζεται τις συνέπειες των πράξεων του.
Δε νομίζω. Εικάζω πως ο κολιοβούτας έχει θέμα και διαφορές με τον Μεγαλειότατο σε σχέση με τις ιδεολογικές του απόψεις. Δε νομίζω ο μεγαλειώτατος να έχει προκαλέσει σε διαφορά ζητήματα χωρίς τεκμηρίωση και κυρίως δε νομίζω να τρέχει από νήμα σε νήμα και να αναφέρει για τον κύριο Κολιοβουτα τσοντοσινεμαδες, στραπονιασματα και χρυσά ντουζ. Και ένα σκασμό άλλες ατεκμηρίωτες ανακρίβειες νομίζοντας πως θα θίξει την πραγματική ζωή άλλου μέλους. Άλλο οι διάφορες ιδεολογίας, έστω κι αν καταλήγουν σε μαδομουνια και άλλο τα ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.Κατά την ίδια έννοια κι ο Μεγαλειότατος για τον Κολιοβούτα.
Εσύ φταις...Κατά την ίδια έννοια κι ο Μεγαλειότατος για τον Κολιοβούτα.
Αν τα έγραφε αυτά κανένας άλλος, ίσως και να την έτρωγα τη γυρισμένη μπιφτέκα. Αλλά το να μέμφεστε για εμμονικό κυνηγητό εσείς ειδικά που κάνετε την τρίχα τριχιά προκειμένου να ανοίξετε πάση θυσία πολεμική με τον Λάκη, ακόμα και σε νήμα που αφορά χαρτομάντιλα, πάει πολύ.Και στο κάτω κάτω της γραφής, ο κ. Λάκης είναι εγνωσμένο αυτιστικό ναυάγιο του παρόντος ιστότοπου, για τα μέλη Κολιοβουτα και Μεγαλειωτατο δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις.
Δίδυμο Ατενέζος - Άντζελο και πολυτελές, δεν πάνε μαζί.Εσύ φταις...
Μπαίνεις μας κάνεις πιο μπουρδέλο
από όσο είμαστε και φεύγεις..
Σε έχω τσεκαρει...
Κερνάς την άλλη φορά στο πολυτελές εστιατόριο που θα
συνεδριασουμε σχετικά με την τύχη των μελών...
Αλλιώς...
Για να πω την αληθεια,ηθελα να το αναφερω νωριτερα αλλα οι καλοι μου τροποι μου το απαγορευουν.Καλο θα ειναι να ετοιμαζεται για λαντζαΔίδυμο Ατενέζος - Άντζελο και πολυτελές, δεν πάνε μαζί.
Νομίζω πως ήμουν σαφής. Και τέλος το να συμψηφίζουμε το συγκεκριμένο Νίκος με οποιονδήποτε του παρόντος καταλήγει ιεροσυλία.Αν τα έγραφε αυτά κανένας άλλος, ίσως και να την έτρωγα τη γυρισμένη μπιφτέκα. Αλλά το να μέμφεστε για εμμονικό κυνηγητό εσείς ειδικά που κάνετε την τρίχα τριχιά προκειμένου να ανοίξετε πάση θυσία πολεμική με τον Λάκη, ακόμα και σε νήμα που αφορά χαρτομάντιλα, πάει πολύ.
Δε νομίζω. Εικάζω πως ο κολιοβούτας έχει θέμα και διαφορές με τον Μεγαλειότατο σε σχέση με τις ιδεολογικές του απόψεις. Δε νομίζω ο μεγαλειώτατος να έχει προκαλέσει σε διαφορά ζητήματα χωρίς τεκμηρίωση και κυρίως δε νομίζω να τρέχει από νήμα σε νήμα και να αναφέρει για τον κύριο Κολιοβουτα τσοντοσινεμαδες, στραπονιασματα και χρυσά ντουζ. Και ένα σκασμό άλλες ατεκμηρίωτες ανακρίβειες νομίζοντας πως θα θίξει την πραγματική ζωή άλλου μέλους. Άλλο οι διάφορες ιδεολογίας, έστω κι αν καταλήγουν σε μαδομουνια και άλλο τα ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.
Νομίζω πως ήμουν σαφής. Και τέλος το να συμψηφίζουμε το συγκεκριμένο Νίκος με οποιονδήποτε του παρόντος καταλήγει ιεροσυλία.
Νομίζω πως ήμουν σαφής. Και τέλος το να συμψηφίζουμε το συγκεκριμένο Νίκος με οποιονδήποτε του παρόντος καταλήγει ιεροσυλία.
εχεις δει ποσα φραγκα εχει βγάλει ο μακ γκρεγορ οταν παιζει με youtubers ...ο νιγηριανος σε ενοχλησε? εγω προσωπικα τον θεωρω μαγκα γιατι ολοι εδω τον ειχαν για φτησιμο και ειδες που εφτασε.Εχουμε ελληνοποιησει ενα Νιγηριανο που μας κανει να νοιωθουμε περηφανεια.
The Greek freak τον φωναζουν στους μπακς και το NBA και καμμια αντιρρηση.
Αλλα τα παιρνω κρανιο μαγκες να καλοπληρωνεται σε τετοιο βαθμο την ιδια στιγμη που ανθρωποι με αλλα επαγγελματα πολυ πιο σπουδαια ψωμολυσσανε.
Το θεμα δεν επιχειρει να στοχοποιησει το συγκεκριμμενο παιχτη αλλα το φαινομενο να πεφτουν εκατομμυρια ευρω σε ανθρωπους που "παιζουν μπαλα".
Ειναι αραγε τα πιο σπουδαια επαγγελματα απ ολα αυτα;
Ειναι δικαιο να θησαυριζουν οι επαγγελματιες αθλητες;
Εμεις τα κοροιδα τους βλεπουμε παιζουμε στοιχηματα για παρτη τους βγαζουμε εισιτηρια διαρκειας και γυριζουμε πισω στο σπιτι μας στη μετρια φτωχη ζωη μας.
Καπου ελεος ρε μαγκες.
Ωρες ωρες συνειδητοποιω τι ΗΛΙΘΙΑ ειναι η μαζα.Τι βλακες ειμαστε.
Γιατι εμεις στηριζουμε αυτη τη βιομηχανια.
Ακουω σκεψεις στο θεμα αυτο.
Πηρα αφορμη να το γραψω γιατι βαρεθηκα να ακουω οτι ο Αντετοκουμπο εκανε το ενα το αλλο ανοιξε επιχειρησεις με ονομα "αντετοκουμπρος" (εχει και χιουμορ ο πολυεκατομμυριουχος).
Τεσπα.
Ακουω σκεψεις μαγκες.
Εκτός από τη νιγηριανή του καταγωγή που πολύ καλά κάνει και δεν απαρνείται,είναι και Έλληνας.Μάθαμε τώρα,όποιος θέλει να τον θίξει τον αποκαλεί Νιγηριανό.Που έχει βάλει ομογενείς να ψέλνουν μαζί του τον εθνικό μας ύμνο.Που διαφημίζει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη,παρόλο που εδώ του φέρθηκαν οι περισσότεροι άσχημα.Που πλέον εθνική χωρίς αυτόν είναι κάτι σαν την Ουγγαρία.Και στο κάτω κάτω στην Αθήνα γεννήθηκε και μεγάλωσε,όχι στο Λάγοςεχεις δει ποσα φραγκα εχει βγάλει ο μακ γκρεγορ οταν παιζει με youtubers ...ο νιγηριανος σε ενοχλησε? εγω προσωπικα τον θεωρω μαγκα γιατι ολοι εδω τον ειχαν για φτησιμο και ειδες που εφτασε.
τον θεωρω πιο ελληνα και απο πολλους ελληνεςΕκτός από τη νιγηριανή του καταγωγή που πολύ καλά κάνει και δεν απαρνείται,είναι και Έλληνας.Μάθαμε τώρα,όποιος θέλει να τον θίξει τον αποκαλεί Νιγηριανό.Που έχει βάλει ομογενείς να ψέλνουν μαζί του τον εθνικό μας ύμνο.Που διαφημίζει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη,παρόλο που εδώ του φέρθηκαν οι περισσότεροι άσχημα.Που πλέον εθνική χωρίς αυτόν είναι κάτι σαν την Ουγγαρία.Και στο κάτω κάτω στην Αθήνα γεννήθηκε και μεγάλωσε,όχι στο Λάγος
Συμφωνώ και επαυξάνω.Βέβαια τέτοιες μαλακίες λένε και πολλοί Άγγλοι για τον Μάρεϊ.Όταν κερδίζει τα grand slam και τα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια είναι Βρετανός.Όταν τα χάνει,είναι Σκωτσέζοςτον θεωρω πιο ελληνα και απο πολλους ελληνες
Εσεις αν δεν ηταν ο κυριος Κουταβουλιας θα ειχατε την ιδια αντιδραση;;Πείτε μου με το χέρι στην καρδιά...
Αν αντί με τον Μεγαλειότατο (με τον οποίον συμπίπτετε κομματικά), κυνήγαγε τον κ. @dantedmc π.χ., θα είχατε την ίδια αντίδραση;