Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτος ο ισπανος ειναι ενα βημα πριν την αλλαγη φιλου ρε  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ρε γι'αυτο την εβαλα,γαμησε τα!Ο ενας μαπα εγκληματικη και ο αλλος με το φουλαρακι στο λαιμο...αυτο θα πει αντιθεση
σε αυτη την φωτογραφια υπαρχει η πορεια της εξελιξης του ανθρωπου απο το νεαντερνταλ στο homo aderfius

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Στον τρίτο ημιτελικό των play-off κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πέτυχε στο τελευταίο δευτερόλεπτο το νικητήριο τρίποντο που έστειλε τον ΠΑΟΚ στους τελικούς του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994

Συνημμένα

• foto_84.jpg
    foto_84.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 37

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.222
Πόντοι
1.206
Στον τρίτο ημιτελικό των play-off κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πέτυχε στο τελευταίο δευτερόλεπτο το νικητήριο τρίποντο που έστειλε τον ΠΑΟΚ στους τελικούς του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994
ιστορικη στιγμη!
[youtube=425,350]mCZK8gvhtjk[/youtube]

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Στο βιντεο δεν φαινεται το τρεξιμο που εκαναν για τα αποδυτηρια κατ ευθειαν..
ουτε ενα δευτερολεπτο δεν πανυγηρισαν... παλιες εποχες καφριλας!

Α ρε πετζα... παικταρα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αλανια !!!! οπαδοι του Μεγαλυτερου, ενδοξοτερου και Λαοφιλεστερου Συλλογου στον Κοσμο!!!!

Cobraverde

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Να δω  τι θα κάνουμε φέτος με μόνο 3 επιθετικούς. Αγιασμό μη τραυμαστιστεί κανείς.  :headbang: :headbang: :headbang:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
οταν αρχισουν οι Τραυματισμοι θα....."παιξει" ο Θείος......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Προσφυγή στη FIFA από Καστίγιο για να πάει στον Ολυμπιακό!

Ο Καστίγιο σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα...
Προηγούμενο άρθρο: Ο Ολυμπιακός δεν δήλωσε Καστίγιο και Ραούλ Μπράβο στην UEFA(1/9/2008 20:25)

Αθήνα
Σε... αναμμένα κάρβουνα καθόταν την Δευτέρα (2/9) ο Νέρι Καστίγιο, περιμένοντας μάταια τις θετικές εξελίξεις σχετικά με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο Ουρουγουανός είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τη FIFA, προκειμένου να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Καστίγο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγει στη FIFA για να κερδίσει την ελευθέρας του και να αγωνιστεί με προσωρινό δελτίο στον Ολυμπιακό, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, στηριζόμενος στα... καψώνια της Σαχτάρ.

Η ουκρανική ομάδα χάλασε την τελευταία στιγμή και ενώ ο παίκτης είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις, την μεταγραφή του στη Μπέτις, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ολυμπιακό, αφού την τελευταία στιγμή ανέβασε τις απαιτήσεις της.

Η πεποίθηση που υπάρχει πάντως στον Ολυμπιακό είναι ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί, ενώ πλέον είναι αρκετά πιθανό ο Νέρι να μην παίξει μπάλα μέχρι τον Γενάρη!

Ο ίδιος ο παίκτης ούτε που θέλει να γυρίσει στην Ουκρανία, ωστόσο η Σαχτάρ ξόδεψε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μην κυνηγήσει την περίπτωση του.

Στην ουκρανική ομάδα είναι δυσαρεστημένοι και από το γεγονός ότι ο Καστίγιο τους δυσφήμησε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Oi Amerikanoi lene.....

ONCE AN ASSHOLE ALWAYS AN ASSHOLE..........

NERI NERI AEI GAMISOU NERI.............

Υποσημείωση. Δεν τα έχω με τον Καστίγιο επειδή είναι ολυμπιακός. Τα έχω επειδή είναι σκατόψυχος, παρτάκιας και εγωιστής του κερατά.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
EΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΑΣΩ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΑ ΒΙΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΝΕΠΕΡΝΕΙΣ

ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΣΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

ΑΣΑΛΙΩΤΑ

ΜΟΝΟ Η 7,8-2-81
σορυ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡθογραφικα λαθη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
EΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΑΣΩ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΑ ΒΙΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΝΕΠΕΡΝΕΙΣ

ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΣΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

ΑΣΑΛΙΩΤΑ

ΜΟΝΟ Η 7,8-2-81
σορυ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡθογραφικα λαθη

Δεν γράφουμε με κεφαλαία θα μπαναριστείς..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Προσφυγή στη FIFA από Καστίγιο για να πάει στον Ολυμπιακό!

Ο Καστίγιο σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα...
Προηγούμενο άρθρο: Ο Ολυμπιακός δεν δήλωσε Καστίγιο και Ραούλ Μπράβο στην UEFA(1/9/2008 20:25)

Αθήνα
Σε... αναμμένα κάρβουνα καθόταν την Δευτέρα (2/9) ο Νέρι Καστίγιο, περιμένοντας μάταια τις θετικές εξελίξεις σχετικά με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο Ουρουγουανός είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τη FIFA, προκειμένου να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Καστίγο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγει στη FIFA για να κερδίσει την ελευθέρας του και να αγωνιστεί με προσωρινό δελτίο στον Ολυμπιακό, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, στηριζόμενος στα... καψώνια της Σαχτάρ.

Η ουκρανική ομάδα χάλασε την τελευταία στιγμή και ενώ ο παίκτης είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις, την μεταγραφή του στη Μπέτις, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ολυμπιακό, αφού την τελευταία στιγμή ανέβασε τις απαιτήσεις της.

Η πεποίθηση που υπάρχει πάντως στον Ολυμπιακό είναι ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί, ενώ πλέον είναι αρκετά πιθανό ο Νέρι να μην παίξει μπάλα μέχρι τον Γενάρη!

Ο ίδιος ο παίκτης ούτε που θέλει να γυρίσει στην Ουκρανία, ωστόσο η Σαχτάρ ξόδεψε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μην κυνηγήσει την περίπτωση του.

Στην ουκρανική ομάδα είναι δυσαρεστημένοι και από το γεγονός ότι ο Καστίγιο τους δυσφήμησε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Oi Amerikanoi lene.....

ONCE AN ASSHOLE ALWAYS AN ASSHOLE..........

NERI NERI AEI GAMISOU NERI.............

Υποσημείωση. Δεν τα έχω με τον Καστίγιο επειδή είναι ολυμπιακός. Τα έχω επειδή είναι σκατόψυχος, παρτάκιας και εγωιστής του κερατά.
''ΔΩΡΕΑΝ'' μαθημα......
ανιξε τα αυτια και ρουφα.....γινε σφουγγαρι......

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ Α@@@@@@Α ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ !!!!!!!

Αφου λοιπον ΠΡΩΤΑ κανεις αυτο, ΜΕΤΑ  ξεκινα  να τους κανεις κριτικη....

και δεν το λεω επειδη ο νερι ειναι γαυρος.....το λεω γιατι γουσταρω αυτους που λενε και ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ......
Υ.Γ.Το μαθημα επειδη ειναι το πρωτο της σαιζον ειναι δωρεαν......
Προσφορα δικη μου στην παρτη σου.... ;) ;) ;) ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Νερι αλανι για παντα στο ΛΙΜΑΝΙ!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• ner0vsnionio.jpg
    ner0vsnionio.jpg
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 24

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
''ΔΩΡΕΑΝ'' μαθημα......
ανιξε τα αυτια και ρουφα.....γινε σφουγγαρι......

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ Α@@@@@@Α ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ !!!!!!!

Αφου λοιπον ΠΡΩΤΑ κανεις αυτο, ΜΕΤΑ  ξεκινα  να τους κανεις κριτικη....

και δεν το λεω επειδη ο νερι ειναι γαυρος.....το λεω γιατι γουσταρω αυτους που λενε και ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ......
Υ.Γ.Το μαθημα επειδη ειναι το πρωτο της σαιζον ειναι δωρεαν......
Προσφορα δικη μου στην παρτη σου.... ;) ;) ;) ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Στ αρχίδια μου τι γουστάρει ο αληταράς. Οποιος δε σέβεται, ό,τι και να είναι για μένα είναι μαλάκας. Τελεία.
Καραγκιόζηδες θεούς μόνο εσείς οι γαύροι μπορείτε να κάνετε.
Αυριο έχεις ιδιαίτερο από τον περσόνα πατέρα. Μεταμεσονύχτια μόνο μαθήματα παραδίδονται.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Στ αρχίδια μου τι γουστάρει ο αληταράς. Οποιος δε σέβεται, ό,τι και να είναι για μένα είναι μαλάκας. Τελεία.
Καραγκιόζηδες θεούς μόνο εσείς οι γαύροι μπορείτε να κάνετε.
Αυριο έχεις ιδιαίτερο από τον περσόνα πατέρα. Μεταμεσονύχτια μόνο μαθήματα παραδίδονται.
αγοραζε ρε και μην πουλας......
γιατι βιαστηκες?????επρεπε  να κατσεις ,να μελετησεις το μαθημα και να απαντησεις αργοτερα!!!!!
μιλησα εγω για θεους.....κωλοπαιδο ειναι.....
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα αναγνωρισω την μαγκια καποιου οταν βαζει τα φραγκα σε δευτερη μοιρα.....
ξερεις πολλους που οσα και να εχουν δινουν 700.000 ευρα για να παιξουν εκει που γουσταρουν??????
και να εισαι σιγουρος οτι το νταραβερι με την μπετις το χαλασε ο ιδιος....
για αυτο τρελλαθηκανε οι ουκρανεζοι.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Νερι αλανι για παντα στο ΛΙΜΑΝΙ!!!!!!!!!!!!!!

όταν ρε λακαμά γαμούσε συμπαίκτες του στην προπόνηση και έκανε ψαλίδια τάκλιν στον Μάριτς γιατί έπαιζαν στην ιδια θέση και ήθελε να του κόψει τη μπάλλα ήταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;;....
Αει σιχτίρ ρε καμμένοι. Πουλάτε και ολυμπιακοφροσύνη με μπάσταρδα που αγαπανε μόνο τον καθρεπτη.
Γαμώ τη χώρα που γεννήθηκα και τους πολίτες της γαμώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αγοραζε ρε και μην πουλας......
γιατι βιαστηκες?????επρεπε  να κατσεις ,να μελετησεις το μαθημα και να απαντησεις αργοτερα!!!!!
μιλησα εγω για θεους.....κωλοπαιδο ειναι.....
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα αναγνωρισω την μαγκια καποιου οταν βαζει τα φραγκα σε δευτερη μοιρα.....
ξερεις πολλους που οσα και να εχουν δινουν 700.000 ευρα για να παιξουν εκει που γουσταρουν??????
και να εισαι σιγουρος οτι το νταραβερι με την μπετις το χαλασε ο ιδιος....
για αυτο τρελλαθηκανε οι ουκρανεζοι.....
έγραψα και στον άλλον "ολυμπιακό μέχρι το κόκκαλο"
Και επιτέλους πόσο μαλάκες μπορείτε να είστε........
Επερνε τη μπάλλα να βαρέσει μόνος του φάουλ και τον έπιανε ο Τζόλε απ το λαιμό.
Με τους μισούς είχε πλακωθεί στις μάπες στην προπόνηση.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΡΕ.....ΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε πόσα κιλά μαλάκες μπορείτε να είστε... Επειδή έβγαζε φανέλλα και την κούναγε στη Θ7.....
Πόσα κιλά πες μου............

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom