doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]Y_kDDBZpBX4&feature=related[/youtube]
ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ...ρε παπαρα σου ξαναλεω με προτασωφ επαθε την χοντρη ζημια
ημουν σιγουρος οτι θα το ψαχνεςΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ...
εχω κι αλλα αλλά θα τα βάζω λίγα λίγα μέχρι να κόψετε τις μαλακίες.....
δωρήτρια..... Ο παίκτης κάηκε απ τον Λεμονή...ημουν σιγουρος οτι θα το ψαχνες
αυριο θα σου βαλω αλλη εργασια,πιο δυσκολη ομως θα σου φαει μερες
αντε για υπνο τωρα
Για τον Πάτσα τσακώνεστε τόσην ώρα ή για τους χιαστούς;ημουν σιγουρος οτι θα το ψαχνες
αυριο θα σου βαλω αλλη εργασια,πιο δυσκολη ομως θα σου φαει μερες
αντε για υπνο τωρα
Για τον Πάτσα τσακώνεστε τόσην ώρα ή για τους χιαστούς;
ολο υποσχεσεις εισαι.....χιαστή θα σας γαμήσω και τους δύο δωρήτρια και χρηστίδω......
Είναι όντως πονεμένη ιστορία οι χιαστοί. Μια φίλη μου που το έπαθε πριν ενάμιση χρόνο ακόμα ψιλοκουτσαίνει...6000 ευρώ σε φυσιοθεραπείες και ακόμα υπάρχουν προβληματάκια. Ο γιατρός που της έκανε την επέμβαση ήταν από τους καλούς προφανώς..και για τα δύο.....
γάματα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΕίναι όντως πονεμένη ιστορία οι χιαστοί. Μια φίλη μου που το έπαθε πριν ενάμιση χρόνο ακόμα ψιλοκουτσαίνει...6000 ευρώ σε φυσιοθεραπείες και ακόμα υπάρχουν προβληματάκια. Ο γιατρός που της έκανε την επέμβαση ήταν από τους καλούς προφανώς..
ρήξη χιαστών και μηνίσκου
μηπως γνωριζεστε?επαιζε μπαλα η φιλη σου?γιατι η περσονα ετσι λεειΕίναι όντως πονεμένη ιστορία οι χιαστοί. Μια φίλη μου που το έπαθε πριν ενάμιση χρόνο ακόμα ψιλοκουτσαίνει...6000 ευρώ σε φυσιοθεραπείες και ακόμα υπάρχουν προβληματάκια. Ο γιατρός που της έκανε την επέμβαση ήταν από τους καλούς προφανώς..
μηπως γνωριζεστε?επαιζε μπαλα η φιλη σου?γιατι η περσονα ετσι λεει
Καμία σχέση, χόκεϊ επί χόρτου έπαιζε!!! Άκου άθλημα που βρήκεμηπως γνωριζεστε?επαιζε μπαλα η φιλη σου?γιατι η περσονα ετσι λεει
και γω στο μπάντμινγκτον το έπαθα......Καμία σχέση, χόκεϊ επί χόρτου έπαιζε!!! Άκου άθλημα που βρήκε
Είναι όντως πονεμένη ιστορία οι χιαστοί. Μια φίλη μου που το έπαθε πριν ενάμιση χρόνο ακόμα ψιλοκουτσαίνει...6000 ευρώ σε φυσιοθεραπείες και ακόμα υπάρχουν προβληματάκια. Ο γιατρός που της έκανε την επέμβαση ήταν από τους καλούς προφανώς..
Έχεις δίκιο!!! Έκανα λάθος!!! Ο γιατρός που της έκανε τις φυσιοθεραπείες πρέπει να ήταν από τους καλούς!!!Οι χιαστοι μετα τα τελευταια 5 χρονια ειναι επεμβαση ρουτινας φιλε αρκει να γινουν 2 πραγματα :
1. Ο γιατρος να μην κανει ΧΟΝΤΡΗ μαλακια. Δυσκολο να γινει
2. Το ειδος το μοσχευματος. Εκει παιζουν τρελλα κολπα με μιζες κλπ.
Το παν ειναι η φυσιΚοθεραπεια. Η φυσικοθεραπεια παιζει ρολο βασικα στο ποσο σκληρο η μαλακο θα γιενι τελικα το μοσχευμα που στην αρχη ειναι πετρα. Αν κανεις λιγοτερη φυσικοθεραπεια το μοσχευμα θα ειναι σκληρο για παντα. Αν κανεις περισσοτερη, το μοσχευμα θα χαλαρωσει και θα θες παλι επεμβαση.
Κατα αλλα ομως ειναι μια επεμβαση ρουτινας (πλεον γινεται αρθροσκοπικα) και αν κανεις αυτα που πρεπει (τα οποια δε ειναι κατι ιδιαιτερο, απλα πρεπει να τα ακολουθεις) δεν εχεις προβλημα.