Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Παμε μωρη κουφαλα περσονα ....εγω μαζι σου ειμαι.....
γραψε οτι γουσταρεις και οσες φορες γουσταρεις.....
στα π@@@@@α σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ...
εχω κι αλλα αλλά θα τα βάζω λίγα λίγα μέχρι να κόψετε τις μαλακίες.....

ημουν σιγουρος οτι θα το ψαχνες
αυριο θα σου βαλω αλλη εργασια,πιο δυσκολη ομως θα σου φαει μερες
αντε για υπνο τωρα  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ημουν σιγουρος οτι θα το ψαχνες
αυριο θα σου βαλω αλλη εργασια,πιο δυσκολη ομως θα σου φαει μερες
αντε για υπνο τωρα  :birdman:
δωρήτρια..... Ο παίκτης κάηκε απ τον Λεμονή...
Αγάπη του χε... Αφού βλέπεις ρε παλλικάρι μου ότι δεν τραβάει... Τι τον καταστρέφεις για δεύτερη φορά; (όχι ότι φταίει μόνο ο Τάκης)
και σου ειπα ο τένοντας και οι χιαστοί είναι πουτάνα ιστορία....
Μια φορά έχεις ευκαιρία.... Δεύτερη δεν υπάρχει...
Το ίδιο έγινε και με τον Γκονζάλες.......
Εάν δεν εχεις παίξει μπάλλα και μου τα λες αυτά για κάνεις τον έξυπνο πάνε βόλτα στον Εθνικό κήπο..........

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χιαστή θα σας γαμήσω και τους δύο δωρήτρια και χρηστίδω......

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Είναι όντως πονεμένη ιστορία οι χιαστοί. Μια φίλη μου που το έπαθε πριν ενάμιση χρόνο ακόμα ψιλοκουτσαίνει...6000 ευρώ σε φυσιοθεραπείες και ακόμα υπάρχουν προβληματάκια. Ο γιατρός που της έκανε την επέμβαση ήταν από τους καλούς προφανώς.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
[youtube=425,350]8n_AaCCYQwg[/youtube]

το νου σας ρεμάλια.... Μην ξανακούσω για πάτσα σας έσκισα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι όντως πονεμένη ιστορία οι χιαστοί. Μια φίλη μου που το έπαθε πριν ενάμιση χρόνο ακόμα ψιλοκουτσαίνει...6000 ευρώ σε φυσιοθεραπείες και ακόμα υπάρχουν προβληματάκια. Ο γιατρός που της έκανε την επέμβαση ήταν από τους καλούς προφανώς.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
γάματα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρήξη χιαστών και μηνίσκου

μηπως γνωριζεστε?επαιζε μπαλα η φιλη σου?γιατι η περσονα ετσι λεει

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Οι χιαστοι μετα τα τελευταια 5 χρονια ειναι επεμβαση ρουτινας φιλε αρκει να γινουν 2 πραγματα :
1. Ο γιατρος να μην κανει ΧΟΝΤΡΗ μαλακια. Δυσκολο να γινει
2. Το ειδος το μοσχευματος. Εκει παιζουν τρελλα κολπα με μιζες κλπ.

Το παν ειναι η φυσιΚοθεραπεια. Η φυσικοθεραπεια παιζει ρολο βασικα στο ποσο σκληρο η μαλακο θα γιενι τελικα το μοσχευμα που στην αρχη ειναι πετρα. Αν κανεις λιγοτερη φυσικοθεραπεια το μοσχευμα θα ειναι σκληρο για παντα. Αν κανεις περισσοτερη, το μοσχευμα θα χαλαρωσει και θα θες παλι επεμβαση.
Κατα αλλα ομως ειναι μια επεμβαση ρουτινας (πλεον γινεται αρθροσκοπικα) και αν κανεις αυτα που πρεπει (τα οποια δε ειναι κατι ιδιαιτερο, απλα πρεπει να τα ακολουθεις) δεν εχεις προβλημα.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι χιαστοι μετα τα τελευταια 5 χρονια ειναι επεμβαση ρουτινας φιλε αρκει να γινουν 2 πραγματα :
1. Ο γιατρος να μην κανει ΧΟΝΤΡΗ μαλακια. Δυσκολο να γινει
2. Το ειδος το μοσχευματος. Εκει παιζουν τρελλα κολπα με μιζες κλπ.

Το παν ειναι η φυσιΚοθεραπεια. Η φυσικοθεραπεια παιζει ρολο βασικα στο ποσο σκληρο η μαλακο θα γιενι τελικα το μοσχευμα που στην αρχη ειναι πετρα. Αν κανεις λιγοτερη φυσικοθεραπεια το μοσχευμα θα ειναι σκληρο για παντα. Αν κανεις περισσοτερη, το μοσχευμα θα χαλαρωσει και θα θες παλι επεμβαση.
Κατα αλλα ομως ειναι μια επεμβαση ρουτινας (πλεον γινεται αρθροσκοπικα) και αν κανεις αυτα που πρεπει (τα οποια δε ειναι κατι ιδιαιτερο, απλα πρεπει να τα ακολουθεις) δεν εχεις προβλημα.
Έχεις δίκιο!!! Έκανα λάθος!!! Ο γιατρός που της έκανε τις φυσιοθεραπείες πρέπει να ήταν από τους καλούς!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Γαμα τα. Αν δε γινει σωστη φυσικοθεραπεια μετα τραβας τα τριπλασια. Καλυτερα να ξανακανεις επεμβαση που λεει ο λογος.
Εχω κανει εγχερηση και στους 2 χιαστους (χιαστος-μηνισκος κομπλε). Αυτα που ειδαν τα ματια μου στις φυσικοθεραπειες ειναι απιστευτα. Σου ρχεται να πας να γαμησεις το γιατρο και ολο του το σόι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom