Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (12 μέλη και 25 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μοικανε ακομα περιμενω απαντηση για την αποβολη του πατσατσογλου. και στο ξαναλεω θελω τη γνωμη σου γιατι εισαι ατομο που τα λες ολα με το γραμμα του νομου οπως σωστα ελεγες και για την υποθεση βαλνερ που ορθως κερδισατε την ενσταση. εδω υπαρχει προφανη θεση για γκολ και τελευταιος παιχτης η οχι;
στο ξαναείπα πολλές φορές. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ!
Τι να σου πω λοιπόν;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
καλα μωρε,τη βρισκω πολυ με τα παιδια ,ηρθε ο nitro,τα παιδια στα citytour ωραια παρεα αλλα και ο πιο sexy,μου χουν φτιαξει λιγο το κεφι, μονο ο νερι δεν ηρθε και φοβαμαι τελος η καριερα του,ανυπομονω για το επομενο ματς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μοικανε ακομα περιμενω απαντηση για την αποβολη του πατσατσογλου. και στο ξαναλεω θελω τη γνωμη σου γιατι εισαι ατομο που τα λες ολα με το γραμμα του νομου οπως σωστα ελεγες και για την υποθεση βαλνερ που ορθως κερδισατε την ενσταση. εδω υπαρχει προφανη θεση για γκολ και τελευταιος παιχτης η οχι;
και κάτι ακόμα. Εγώ κάτι εδν έχω καταλάβει στους κανονισμούς μια και το ανέφερς δηλαδή οπότε θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος.
Αν κάνει ο τερματοφύλακας πέναλτι και είναι από πίσω του αμυντικός είναι τελευταίο παίκτης ή όχι;
Αν είναι ο αμυντικός που κάνει πέναλτι και πίσω του ο τερματοφύλακας...;

Αυτό δεν το έχω καταλάβει και νομίζω το μπερδεύουνε και πολλοί διαιτητές ακόμα.

Επισκέπτης
στο ξαναείπα πολλές φορές. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ!
Τι να σου πω λοιπόν;
καλα ρε μοικανε το παιχνιδι ομως το σχολιαζες τα γκολ τα ειδες μονο μαυτη τη φαση δεν ειδες. μου φαινεται οτι θες το βλεπεις. παντως η αποβολη ηταν μαρς αλλα λοι το κανανε βουβα και εκθειασαν την εμφανιση του β ημιχρονου. ηθελα να ηξερα αν αυτο ηταν στην αλλη περιοχη τι θα γραφανε καποιοι εδω.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αλανια !!!!
ολα καλα????
Ποτε ειναι το επομενο Εντος ρε μαγκες???

(για την διατησια και το Παρασκήνιο εχω αποφασισει να μην αναφερθω ...τουλαχιστον ακομα)

Επισκέπτης
και κάτι ακόμα. Εγώ κάτι εδν έχω καταλάβει στους κανονισμούς μια και το ανέφερς δηλαδή οπότε θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος.
Αν κάνει ο τερματοφύλακας πέναλτι και είναι από πίσω του αμυντικός είναι τελευταίο παίκτης ή όχι;
Αν είναι ο αμυντικός που κάνει πέναλτι και πίσω του ο τερματοφύλακας...;

Αυτό δεν το έχω καταλάβει και νομίζω το μπερδεύουνε και πολλοί διαιτητές ακόμα.
ο κανονισμος ειναι σαφης αν ο παιχτης ειναι σε προφανη θεση για γκολ που ηταν ο παιχτης του αστερα αφου του εκλεψε τη μπαλα και ηταν απεναντι απο το νικοπολιδη ειναι σε προφανη θεση για γκολ αρα πεναλτυ που ορθως δοθηκε και αποβολη που δεν δοθηκε. τωρα για τον τερματοφυλακα αν ειναι τελευταιος και τον ανατρεψει ειτε εντος ειτε εκτος περιοχης ειναι κοκινη καρτα. οπως περσι με το νικοπολιδη στο παιχνιδι με τη λαρισα που τον ανετρεψε εκτος περιοχης εδωσε φαουλ οχι κοκινη καρτα. ενω στο τελικο τσαμπιον λιγκ μπαρτσα -αρσεναλ τελευταιος ο λεμαν ανατροπη εκτος περιοχης φαουλ και αποβολη ο λεμαν ως τελευταιος. αυτα και με παραδειγματα ελπιζω να σε καλυψα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ο κανονισμος ειναι σαφης αν ο παιχτης ειναι σε προφανη θεση για γκολ που ηταν ο παιχτης του αστερα αφου του εκλεψε τη μπαλα και ηταν απεναντι απο το νικοπολιδη ειναι σε προφανη θεση για γκολ αρα πεναλτυ που ορθως δοθηκε και αποβολη που δεν δοθηκε. τωρα για τον τερματοφυλακα αν ειναι τελευταιος και τον ανατρεψει ειτε εντος ειτε εκτος περιοχης ειναι κοκινη καρτα. οπως περσι με το νικοπολιδη στο παιχνιδι με τη λαρισα που τον ανετρεψε εκτος περιοχης εδωσε φαουλ οχι κοκινη καρτα. ενω στο τελικο τσαμπιον λιγκ μπαρτσα -αρσεναλ τελευταιος ο λεμαν ανατροπη εκτος περιοχης φαουλ και αποβολη ο λεμαν ως τελευταιος. αυτα και με παραδειγματα ελπιζω να σε καλυψα.
δεν ηταν απεναντι απο νικοπολιδη ηταν αρκετα πλαγια...θυμησου την διαγωνια κινηση που εκανε και τη μαλακια του πατσα που λεει εγω και τον αφησε να διασχισει το μισο γηπεδο και να μπει στην περιοχη για να τον μαρκαρει  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
δεν ηταν απεναντι απο νικοπολιδη ηταν αρκετα πλαγια...θυμησου την διαγωνια κινηση που εκανε και τη μαλακια του πατσα που λεει εγω και τον αφησε να διασχισει το μισο γηπεδο και να μπει στην περιοχη για να τον μαρκαρει  :headbang: :headbang:
[/quot΄  ηταν σε σε προφανη θεση για γκολ ο παιχτης του αστερα η οχι;οσο για το αν ηταν πλαγια σου θυμιζω οτι εκτος του οτι ηταν τελευταιος ο νικοπολιδης αν περναγε ηταν γκολ μαρα αφου δινεις το φαουλ δινεις και κοκκινη οπως λεει ο κανονισμος. οι κανονισμοι ειναι για να τηρουνται για ολους. δυστυχως στην ελλαδα υπαρχουν για να τους επικαλουμαστε οπως μασ βολευουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια χαρά τα λες μάγκα.....
με μια υποσημείωση...στην Ελλάδα όταν παίζει η ομάδα μας και ο παίκτης ανατραπεί στη... σέντρα είναι προφανής θέση για γκολ...... Οταν το πάρει αντίπαλος στη μικρή περιοχή..... είναι πλάγια........
Απλά πράματα......
Το τι μαλακίες ακούς από τον κάθε λαλάκη στο ράδιο, ή όπου αλλού μπορείς να φανταστείς έχει τρελλό γέλιο.

Και άκου και αυτό.... Κάθονται όλα τα νούμερα στην Ελλάδα και κρίνουν τον έναν τον άλλο διαιτητη, λάινσμαν σε φάσεις που μέσα σε ένα δευτερόλεπτο αποφασίζει τι έγινε....
Ερχεται μετά ο κάθε καραγκιόζης, βλέπει τη φάση στοπ καρέ 100 φορές και λέει.......
Πουλημένος πουλημένος.... Αει γαμήσου ρε..... Μπες μέσα ηλίθιε και κάνε το διαιτητή. ΧΩΡΙΣ ριπλέι όμως λακαμά.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
με μια υποσημείωση...στην Ελλάδα όταν παίζει η ομάδα μας και ο παίκτης ανατραπεί στη... σέντρα είναι προφανής θέση για γκολ...... Οταν το πάρει αντίπαλος στη μικρή περιοχή..... είναι πλάγια........
Απλά πράματα......
Το τι μαλακίες ακούς από τον κάθε λαλάκη στο ράδιο, ή όπου αλλού μπορείς να φανταστείς έχει τρελλό γέλιο.

Και άκου και αυτό.... Κάθονται όλα τα νούμερα στην Ελλάδα και κρίνουν τον έναν τον άλλο διαιτητη, λάινσμαν σε φάσεις που μέσα σε ένα δευτερόλεπτο αποφασίζει τι έγινε....
Ερχεται μετά ο κάθε καραγκιόζης, βλέπει τη φάση στοπ καρέ 100 φορές και λέει.......
Πουλημένος πουλημένος.... Αει γαμήσου ρε..... Μπες μέσα ηλίθιε και κάνε το διαιτητή. ΧΩΡΙΣ ριπλέι όμως λακαμά.
αν δεις και πιο πισω ετσι ακριβως περιεγραψα τη φαση και τη δευτερα που δεν ελεγε κανεις για κοκκινη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν μου απαντάς.
Αν είναι πίσω από τον τερματοφύλακα άλλος παίκτης θεωρείται ο τερματοφ. τελευταίος ή όχι; ποιος θεωρείται τελευταίος παίκτης;
Αν κάποιος έχει τον κανονισμό ακριβώς ας τον ανεβάσει.
Και επίσης σου ξαναλέω, τη φάση δεν την είδα. Αλλά και έτσι να είναι όπως λες η φάση, είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που κάνουνε λάθος οι διαιτητές;

Επισκέπτης
Απλά πράματα......

σωστος μονο που κατα συμπτωση οι αδικημενοι ειναι μονιμα οι τρεις μεγαλοι. ελεος δηλαδη αυτοι δεν πρεπει να μιλανε καθολου το θεμα δεν ειναι ποιοι αδικουνται αλλα ποιοι ευνοηθηκαν περισοτερο. αποτελεσμα καιο καθρεφτης η ευρωπη και για ολυμπιακο και για την αεκ. ο γαυρος περιμενε να το παιξουν 80-20 για να προκριθει νομιζοντας οτι ειναι ελληνικο πρωταθλημα και ο γκαγκατσης οριζει διαιτητες αλλα η γυμνια μονο στην ευρωπη φαινεται αν περιμενει ο γαυρος τη βοηθεια της διαιτησιας για να αποκλεισει την ανορθωση απο εκει να καταλαβετε τι συμβαινει. οσο για την αεκ της εφταιγε η αποβολη του σκοκο  ενω σε ολο το ματς ηταν καλη. ασε και το πεναλτυ που επνιξε μετα το ενα μηδεν αν γινοταν εκει το 2-0 τι θα λεγανε μετα;

Επισκέπτης
δεν μου απαντάς.
Αν είναι πίσω από τον τερματοφύλακα άλλος παίκτης θεωρείται ο τερματοφ. τελευταίος ή όχι; ποιος θεωρείται τελευταίος παίκτης;
Και επίσης σου ξαναλέω, τη φάση δεν την είδα. Αλλά και έτσι να είναι όπως λες η φάση, είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που κάνουνε λάθος οι διαιτητές;
αν ο τερματοφυλακας ειναι τελευταιος ειναι κοκινη αν υπαρχει παιχτης μονο αν ειναι σε προφανη θεση για γκολ δηλαδη στη κριση του διαιτητη που συνηθως ειναι υπερ του ισχυρου. οσο αν ειναι η τελευταια φορα που γινεται σιγουρα οχι αλλα πως γινεται συνεχεια τα λαθη να ευνοουν τον ολυμπιακο; περσι στη φαση με νοκοπολιδη γλυτωσες την αποβολη και στο 90 πηρες το πρωταθλημα. ισως τελικα ειναι συμπτωσεις ολα. οπως και αυτα που σφυριζοταν υπερ του παο τη δεκαετια 80-90 μαλλον συμπτωσεις ειναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μου απαντάς.
Εχει αλλαξει ο κανονισμός απ ότι έλεγε πέρσυ ο Βασιλάκης... Τώρα είναι κόκκινη εάν είναι ή ο τελευταίος παίκτης (συνήθως ο τερματοφύλακας), ή είσαι σε προφανή θέση για γκολ.
τελευταίος παίκτης σημαίνει τελευταίος παίκτης. Γι αυτό όταν υπάρχει ο τερματοφύλακας και ανατραπεί ο παίκτης 30 μέτρα από το τέρμα, ο αμυντικός θα πάρει κίτρινη.
Και μην μπλέκετε τον τελευταίο παίκτη με την προφανή θέση για γκολ.....Εάν είναι σε προφανή θέση παίρνει κόκκινη (είτε είναι τελευταίος είτε όχι), εάν είναι σε μη παίρνει κίτρινη....
Οταν είσαι φάτσα με το τέρμα ΕΙΣΑΙ σε προφανή θέση για γκολ... Αρα η ανατροπή είναι ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα είτε την κάνει αμυντικός είτε ο τερματοφύλακας.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
σωστος μονο που κατα συμπτωση οι αδικημενοι ειναι μονιμα οι τρεις μεγαλοι. ελεος δηλαδη αυτοι δεν πρεπει να μιλανε καθολου το θεμα δεν ειναι ποιοι αδικουνται αλλα ποιοι ευνοηθηκαν περισοτερο. αποτελεσμα καιο καθρεφτης η ευρωπη και για ολυμπιακο και για την αεκ. ο γαυρος περιμενε να το παιξουν 80-20 για να προκριθει νομιζοντας οτι ειναι ελληνικο πρωταθλημα και ο γκαγκατσης οριζει διαιτητες αλλα η γυμνια μονο στην ευρωπη φαινεται αν περιμενει ο γαυρος τη βοηθεια της διαιτησιας για να αποκλεισει την ανορθωση απο εκει να καταλαβετε τι συμβαινει. οσο για την αεκ της εφταιγε η αποβολη του σκοκο  ενω σε ολο το ματς ηταν καλη. ασε και το πεναλτυ που επνιξε μετα το ενα μηδεν αν γινοταν εκει το 2-0 τι θα λεγανε μετα;
δηλαδη ο παναθηναικος που περασε σε ευρωπη ειναι ο καθρεφτης της ομαδαρας του?γιατι στην επομενη στραβη το κοτερο θα ανοιχτει και θα φυγουν πολλοι στα σκυλοψαρα νομιζω...ασε που αρχισαν οι μουρμουρες....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδη ο παναθηναικος που περασε σε ευρωπη ειναι ο καθρεφτης της ομαδαρας του?γιατι στην επομενη στραβη το κοτερο θα ανοιχτει και θα φυγουν πολλοι στα σκυλοψαρα νομιζω...ασε που αρχισαν οι μουρμουρες....
τώρα πρέπει να στην πω..... Είσαι με σωσίβιο μετά από πλήρη βύθιση και ασχολείσαι με το τι θα κάνει το κότερο που βλέπεις απέναντί σου όταν πιάσουν 9 μποφώρ...;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα ρε μοικανε το παιχνιδι ομως το σχολιαζες τα γκολ τα ειδες μονο μαυτη τη φαση δεν ειδες. μου φαινεται οτι θες το βλεπεις. παντως η αποβολη ηταν μαρς αλλα λοι το κανανε βουβα και εκθειασαν την εμφανιση του β ημιχρονου. ηθελα να ηξερα αν αυτο ηταν στην αλλη περιοχη τι θα γραφανε καποιοι εδω.
πού είδες εσύ σχολιασμό μου του παιχνιδιού;;;;;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τώρα πρέπει να στην πω..... Είσαι με σωσίβιο μετά από πλήρη βύθιση και ασχολείσαι με το τι θα κάνει το κότερο που βλέπεις απέναντί σου όταν πιάσουν 9 μποφώρ...;
σόρρυ, αλλά σωστός ο νέος. Και γενικά πιστεύω πως μιλάμε πολύ.
Ένα ματς παίχτηκε και αμέσως βγήκανε φαβορί για τίτλο, εξερχόμενοι προπονητές, κότερα που βυθίζονται και μαλακίες.
Ρε πότε θα καταλάβετε πως όλα παίζουνε; Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε γαμάτο ρόστερ, αλλά τη μισή χρονιά έπαιζε με το μισό λόγω τραυματισμών.
Ποιος λέει πως στην ΑΕΚ δεν θα τραυματιστεί κάποιος από τους βασικούς ή στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟ; Ειδικά από τη στιγμή που όλες οι μεταγραφές γίνονται στο τέλος χωρίς να έχουν προετοιμασία στα πόδια τους και τους προορίζουν να παίζουνε 180 λεπτά την εβδομάδα;;

Χαλαρώστε όλοι με τα προγνωστικά του καφενείου. Έχουμε και δουλειές και είναι τέλος χρονιάς, τρέχουμε. Το Μάϊο που θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα θα κρίνουμε...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτό είναι ο πουστο-θρύνος...
[youtube=425,350]rWZQ5QtA4r4[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπορεί κάποιος μοντ να σβήνει τους κομπλεξισμούς του κάθε ..... που δεν ασχολείται με μπάλλα παρακαλώ;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom