Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εάν δεν το έγραψα καλά αυτό εννοάω ότι δεν έχει σημασία ο τελευταίος παίκτης και ποιός είναι αυτός αλλά η προφανής θέση για γκολ........
Βέβαια η πουτάνα η ΟΥΕΦΑ εκεί παίζει.... Ο Κάθε ένας ερμηνεύει το προφανές όπως τον βολεύει ή νομιζει... Νόρμες υπάρχουν αλλά δεν ακολουθούνται πάντα...
καλα το εγραψες αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν χρειαζεται ο τερματοφυλακας να εινα τελευταιος για να υπαρχει αποβολη και παραβαση αν ο επιτιθεμενος ειναι σε προφανη θεση για γκολ παλι αποβολη ειναι και ας υπαρχει παιχτης διπλα του. οσο για το προφανης θεση για γκολ και ανατροπη σημαινει αποβολη αυτα,

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα το εγραψες αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν χρειαζεται ο τερματοφυλακας να εινα τελευταιος για να υπαρχει αποβολη και παραβαση αν ο επιτιθεμενος ειναι σε προφανη θεση για γκολ παλι αποβολη ειναι και ας υπαρχει παιχτης διπλα του. οσο για το προφανης θεση για γκολ και ανατροπη σημαινει αποβολη αυτα,
το ίδιο λέμε...
ο Βασιλάκης το ξεκαθάρισε πέρισυ ότι άλλαξε ο κανονισμός και δε χρειάζεται να είναι τελευταίος παίκτης...........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ αποδεδειγμένα δεν γαμάς...αφού συνέχεια γράφεις!!!!...τέλος πάντων,δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με ανύπαρκτους που ανώνυμα και χωρίς επιχειρήματα μπορούν να μιλούν,να βρίζουν και να σχολιάζουν τα πάντα....οι χειρονομίες είναι δείγμα του επιπέδου σου....το μυαλό σου είναι nongrata,αν βέβαια ξέρεις τί σημαίνει και δεν το αντέγραψες από κάποιο λεξικό...

μη συνεχίζεις..... σου είπα και πριν...
Για το ποιός βρίζει και σχολιάζει....
Και μόνο για το πουστοθρύνος και για τα άλλα που έχεις γράψει δείχνεις πόσα κιλά μαλάκας είσαι...

Α και κομπλεξικέ.....
Δεν μπαίνω εγώ ανελλιπώς κάθε λίγο στο θρεντ του ΠΑΟΚ να τα κάνω όλα πουτάνα με τα κόμπλεξ μου......
Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε.....
Ούτε όταν χάνει ο ΜΠΑΟΚ από το Καιμακτσαλάν μπαίνω να βγάζω όλη τη χολή που έχω από τότε που γεννήθηκα....

Σου είπα μη συνεχίζεις και δεν καταλαβαίνεις.....
Επιμένεις να γίνεσαι ρόμπα........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
το ίδιο λέμε...
ο Βασιλάκης το ξεκαθάρισε πέρισυ ότι άλλαξε ο κανονισμός και δε χρειάζεται να είναι τελευταίος παίκτης...........
για το τερματοφυλακα εκανα τη διευκρινηση γιατι καποιος εγραψε για το περσινο ματς με τη λαρισα στο καραισκακη οτι ο νικοπολιδης στο τετατετ ηταν πλαγια και γιαυτο δε δοθηκε κοκινη πραγμα που δεν ισχυει αφου ο κανονισμος ειναι σαφες οπως τον προανεφερες.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το πόσο μικρονοικός είσαι φαίνεται από τις....χειρονομίες.όποιος δεν έχει επιχειρήματα,καταφεύγει σε ύβρεις...εγώ τουλάχιστον έχω άποψη για τον ολυμπιακό και τη λέω...εσύ μάλλον είσαι από αυτούς του γλοιώδεις που όταν τους ρωτάνε τί ομάδα είναι λένε Εθνική Ελλάδος....και να κερδίσει ο καλύτερος,να βγει νικητής το ποδόσφαιρο!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και όταν φτάσεις τα 10.000 τούρτα...από αυτές που βγαίνουν κουνελάκια από μέσα,μπας και ανοίξει το μάτι σου...άντε πολύ ασχολήθηκα με την ανυπαρξία σου...

Επισκέπτης
ρε παλερμο σε παρακολουθω και θελω να σου κανω μια ερωτηση και δεν ειμαι ολυμπιακος ουτε παναθηναικος ουτε αεκ. γιατι πιστευει οτι εχεις τοσα χρονια να κανεις διακριση μακροχρονια οχι ενα κυπελο στα 10 χρονια και τι νομιζεις οτι φταει γιαυτο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το πόσο μικρονοικός είσαι φαίνεται από τις....χειρονομίες.όποιος δεν έχει επιχειρήματα,καταφεύγει σε ύβρεις...εγώ τουλάχιστον έχω άποψη για τον ολυμπιακό και τη λέω...

τοτό σε λέγανε στο σχολείο....
Το τι μπινελίκι ρε τελειωμένε έχιες ρίξει στο θρεντ του γαύρου δεν περιγράφεται....
Και καλά.... Να ρίξεις 3 μπαλλάκια στην ΤΟύμπα το καταλαβαίνω... Ελα και βγάλε το άχτι σου......
Εσύ κάθε φορά που ο γαύρος παίρνει πούλο στην Ευρώπη βάζεις αβατάρ τη σημαία του κράτους που κερδίζει η ομάδα....
Εισαι τόσο κομπλεξικός που εάν κερδίσει το γαύρο ομάδα των Σκοπίων θα βάλεις τη σημαία τους αβατάρ......

Και που σαι ελληνόφωνε...
Μικρονοικός στα ελληνικά δεν υπάρχει ....
Μικρόνους είναι η λέξη.......

Μορφωμένε Ελληνα μακεδόνα.........

Σου είπα και πιο πριν. Σταμάτα γιατί με κάθε ποστ γίνεσαι ακόμα πιο ξεφτίλα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και όταν φτάσεις τα 10.000 τούρτα...από αυτές που βγαίνουν κουνελάκια από μέσα,μπας και ανοίξει το μάτι σου...άντε πολύ ασχολήθηκα με την ανυπαρξία σου...
25 χρόνια ανύπαρκτος πολύ ασχολήθηκες με τη δική μου...
εχεις δίκιο.........Τι είναι μισή ώρα μπροστά στο διηνεκές κόμπλεξ;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μικρονοϊκός -ή -ό [mikronoikós] Ε1 : που χαρακτηρίζεται από περιορισμένη διανοητική ικανότητα, από στενότητα αντίληψης. || (ως ουσ.).
[λόγ. μικρό νο(ια) -ικός κατά το παρανοϊκός]

θα μας κάνει και μάθημα ο αργόσχολος...ναι έχω την άποψή μου για τον γάβρο...δεν είμαι γιαλαντζί σαν κι εσένα,μια έτσι μια γιουβέτσι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μικρονοϊκός -ή -ό [mikronoikós] Ε1 : που χαρακτηρίζεται από περιορισμένη διανοητική ικανότητα, από στενότητα αντίληψης. || (ως ουσ.).
[λόγ. μικρό νο(ια) -ικός κατά το παρανοϊκός]

θα μας κάνει και μάθημα ο αργόσχολος...ναι έχω την άποψή μου για τον γάβρο...δεν είμαι γιαλαντζί σαν κι εσένα,μια έτσι μια γιουβέτσι...

δεν υπάρχει λέμε....
Αλλαξε λεξικό.....σας τα μαθαίνουν στραβά στη Βόρεια Ελλάδα.
Υ.Γ.
όπως δεν υπάρχει κρυψονοικός βαθυνοικός οξυνοικός και άλλα πολλά.....
Κατάλαβες τελευταίε;

πάμε και ετυμολογία.... για να μαθαίνεις και τίποτα από τους αργόσχολουε τελευταίε...

μικρόνοια [<μτγν. μικρόνοια < μικρόνους]

παράνοια [<αρχ. παράνοια < παρανοώ

παρανοϊκός [<παράνοια]

μάθε πρώτα τις ρίζες και μετά κάνε μάθημα... Στείλε και το λεξικό που αγόρασες στην Αθήνα για διόρθωση

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΕΡΜΟ!!!!!!!!!!!
κατα καιρους περνει τσιμεντοσκονη,αλλα δε πειραζει ειναι μπαρις καλος,τορα που φευγει ο Αχμετ,αυτον θα το βαλω στο Πρασινο μαζι με τον Στρανζερ της Θυγατρικης πολυμετοχικης,
και καθε μεσημερι κερασμα ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΟ με ψομακι,τιροσαλατα και κοοκακολα,μπυρα μονο γω ο Διευθιντησ!!!!!!!!!!!!!!!!!και το βραδυ τσιμεντοσκονη!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφού το λέει το κολλητάρι μου ο βόθρος αποσύρομαι......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μας πρηξατε τον πουτσο
περσονα παρε το περιοδευων θιασο σου και τραβατε αλλου
ενας βαζελος ενας γυφτοσκοπιανος και μια γατουλα απο την νεα σμυρνη κανατε μπουρδελο το θρεντ του μεγαλυτερου συλλογου στον κοσμο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μας πρηξατε τον πουτσο
ενας βαζελος ενας γυφτοσκοπιανος και μια γατουλα απο την νεα σμυρνη κανατε μπουρδελο το θρεντ του μεγαλυτερου συλλογου στον κοσμο
η γατούλα ποιός είναι οπαδέ του μεγαλύτερου;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μας πρηξατε τον πουτσο
εμενα μου αρεσει να μου τον πριζουν γιατι ετσι το μονοποντο μου φενετε μεγαλυτερο!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα αδελφια .παλι με τους ανυπαρκτοι ασχολειστε ρε?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ο πλεζουρ που ειναι ;
σε μυστικη αποστολη

η γατούλα ποιός είναι οπαδέ του μεγαλύτερου;
αυτος που νομιζει οτι ειναι πανθηρας και εχει κανει 30 ποστ για το αν ηταν σε προφανη θεση για γκολ και αν ενα αραουτ εκτελεστηκε 10 ποντους πιο μπροστα και με ανοιχτα ποδια,οποτε ο ολυμπιακος ευνοηθηκε  :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εμενα μου αρεσει να μου τον πριζουν γιατι ετσι το μονοποντο μου φενετε μεγαλυτερο!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
:rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]V4EHSnnLl1s[/youtube]
[size=20pt]να σου τραγουδω
ποσο σ'αγαπω
[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom