Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εσύ είσαι για κλάματα....αυτό είναι ο πουστο-θρύνος...
απορώ πως κυκλοφορείς ακόμα....
εσύ είσαι για κλάματα....αυτό είναι ο πουστο-θρύνος...
ρε μαλάκα...αυτός όταν βλέπει ματς του Ολυμπιακού νομίζει πως θα δει καλειδοσκόπιο...αυτό είναι ο πουστο-θρύνος...
κύριε τίποτα,αμπελοφιλόσοφε του κώλου...που τα σχόλια σου είναι πιο βαρετά και από της Άννας Καραμανλή...ρε συ με βάρδιες γράφεις στο σάιτ,έβαλες τίποτα Αλβανούς,γιατί δεν βλέπω ποτέ να κοιμάσαι...
ανύπαρκτε που έχεις γνώμη για τα πάντα...γιαλανζτί βάζελε,που γουστάρεις όμως και τον Ολυμπιακό...γιαλαντζί αριστερέ που είσαι και λίγο όμως δεξιός...γενικά γιαλαντζί,ο κύριος τίποτα που είχε πει και ο Πάγκαλος....άντε βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε παντού και εσένα και την κωλοτρυπίδα σου....
ρε μαλάκα...αυτός όταν βλέπει ματς του Ολυμπιακού νομίζει πως θα δει καλειδοσκόπιο...
Εκτός τόπου και χρόνου...
εσύ πήρες ρε παλέρμο χθες στην ΕΡΑ και γέλαγε όλος ο σταθμός με τη μαλακία των ΠΑΟΚτζήδων;;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
όχι μοντέρια μην τον κάνετε μιούτ.....άντε ανύπαρκτε πάρε τις χιλιοειπωμένες,κλισέ,βαρετές και ανούσιες απόψεις σου και πήγαινε σε άλλη παραλία να παίξεις...στο ξαναείπα,στα 10.000 πόστ δεν κερδίζεις παράσημο,παρά μόνο ίσως μαλακίας...
ούτε προζάκ παίρνεις και αυτά είναι τα αποτελέσματα.........όχι δεν ξέρω το νούμερο...αλλά ούτε και παίρνω ποτέ τηλέφωνο σε εκπομπές...
δεν έχει αυτό σχέση με ομάδες,αλλά με την αρρώστια σου να γεμίζεις όλα τα θρεντ με τις αμπελοφιλοσοφικές,ανύπαρκτες και βαρετές απόψεις σου,δημιουργώντας κόντρες με όλους από τίποτα....
και αυτά τα πούστικα του δημοτικού προς τους μοντ να τα κάνεις εκεί που σε παίρνουν...εσύ άλλωστε ζεις από το σάιτ,εγώ έχω και άλλες δουλειές και μπαίνω για την πλάκα μου,όχι να τρώωω μέρες ολόκληρες για τον αχίλλειο τένοντα του Πατσατζόγλου...
το πατσα εγω τον σχολιαζα. το θεμα ειναι οτι σε αλλα πραγματα εισαι αντικειμενικος και σε αλλα οταν ειναι κατα του ολυμπιακου εισαι ντεμι. αφου τη φαση την ειδες εστω και για 10δευτερα δεν τον ανατρεπει δεν ειναι σε προφανη θεση για γκολ; ολο το ματς θες να δεις για να το διαπιστωσεις;πού είδες εσύ σχολιασμό μου του παιχνιδιού;;;;;;;
Τraβα σπιτι σου ΣΚΟΠΙΑΝΕδεν έχει αυτό σχέση με ομάδες,αλλά με την αρρώστια σου να γεμίζεις όλα τα θρεντ με τις αμπελοφιλοσοφικές,ανύπαρκτες και βαρετές απόψεις σου,δημιουργώντας κόντρες με όλους από τίποτα....
στο ξαναείπα,δεν μιλάω για τα οπαδικά,αλλά για την αρρώστιά σου..λίγο πράσινος,λίγο κόκκινος,λίγο αριστερός,λίγο δεξιός,λίγο έτσι,λίγο γιουβέτσι...δηλαδή τίποτα,ο κ.Τίποτα με τα 8.000 ποστ....είχε ανοίξει ένα θρεντ ο Παλιός να σε ξεφτυλίσει αλλά περιέργως το κόψανε...πόσο δίκιο είχε!
τα εχεις μλεξει λιγο ο κανονισμος λεει το εξης και ειναι σαφες. προφανης θεση για γκολ παραβαση φαουλ η πεναλτυ ακομα και για τερματοφυλακα[βλεπε λεμαν στο μπαρτσα -αρσεναλ] και κοκινη καρτα. παιχτης που δεν ειναι τελευταιος γιατι εχει τον τερματοφυλακα μπροστα η διπλα η οπου θες και ειναι ο επιθετικος σε θεση για γκολ παραβαση και αποβολη .πατσατσογλου παραβαση πεναλτυ οχι αποβολη δηλαδη λαθος που δεν δοθηκε η αποβολη.απλα ειναι.Εχει αλλαξει ο κανονισμός απ ότι έλεγε πέρσυ ο Βασιλάκης... Τώρα είναι κόκκινη εάν είναι ή ο τελευταίος παίκτης (συνήθως ο τερματοφύλακας), ή είσαι σε προφανή θέση για γκολ.
τελευταίος παίκτης σημαίνει τελευταίος παίκτης. Γι αυτό όταν υπάρχει ο τερματοφύλακας και ανατραπεί ο παίκτης 30 μέτρα από το τέρμα, ο αμυντικός θα πάρει κίτρινη.
Και μην μπλέκετε τον τελευταίο παίκτη με την προφανή θέση για γκολ.....Εάν είναι σε προφανή θέση παίρνει κόκκινη (είτε είναι τελευταίος είτε όχι), εάν είναι σε μη παίρνει κίτρινη....
Οταν είσαι φάτσα με το τέρμα ΕΙΣΑΙ σε προφανή θέση για γκολ... Αρα η ανατροπή είναι ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα είτε την κάνει αμυντικός είτε ο τερματοφύλακας.
εάν δεν το έγραψα καλά αυτό εννοάω ότι δεν έχει σημασία ο τελευταίος παίκτης και ποιός είναι αυτός αλλά η προφανής θέση για γκολ........τα εχεις μλεξει λιγο ο κανονισμος λεει το εξης και ειναι σαφες. προφανης θεση για γκολ παραβαση φαουλ η πεναλτυ ακομα και για τερματοφυλακα[βλεπε λεμαν στο μπαρτσα -αρσεναλ] και κοκινη καρτα. παιχτης που δεν ειναι τελευταιος γιατι εχει τον τερματοφυλακα μπροστα η διπλα η οπου θες και ειναι ο επιθετικος σε θεση για γκολ παραβαση και αποβολη .πατσατσογλου παραβαση πεναλτυ οχι αποβολη δηλαδη λαθος που δεν δοθηκε η αποβολη.απλα ειναι.
αφήστε τον ρε μα περιφέρεται...
Δε γαμάει που δε γαμάει.....
Ας μας διασκεδάζει τουλάχιστον......