Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Διαβασα εν ταχει καποια σχολια.
Ο Περειρα για εμενα γενικα επειδη τον εχω παρακολουθησει ειναι ολιγον τραγικος.
Αλλα....
Τις επιλογες δε τις εκανε αυτος,αλλο ο Μιτσελ.
Το οτι ο Οσφπ σερνεται μια περιοδο που ξερει οτι θα εχει συνεχομενους αγωνες,ειναι και αυτο εργο Μιτσελ.

Οσοι φιλοι του Οσφπ ζητουν -3 για Παο τι να πω.?
Θα το δεχτω απο οποιοδηποτε φιλο του Οσφπ, αν μου δειξει ενα ποστ του που ζητησε το ιδιο για τον αγωνα ριζουπολη,αγωνα με Σισε κλπ.

Προσωπικα το θελω το -3 και το -10.Ας ξεκινησει αυτο απο την ομαδα μου.
Αλλα οχι να θιχτηκατε τωρα και με τα επεισοδια αυτα λες και δε τα εχετε δει σε αγωνες του Οσφπ με Παο. :S

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αλλα....
Το οτι ο Οσφπ σερνεται μια περιοδο που ξερει οτι θα εχει συνεχομενους αγωνες,ειναι και αυτο εργο Μιτσελ.

Θα το δεχτω απο οποιοδηποτε φιλο του Οσφπ, αν μου δειξει ενα ποστ του που ζητησε το ιδιο για τον αγωνα ριζουπολη,αγωνα με Σισε κλπ.

Αλλα οχι να θιχτηκατε τωρα και με τα επεισοδια αυτα λες και δε τα εχετε δει σε αγωνες του Οσφπ με Παο. :S

Να σου πω την αληθεια σιγα τα επεισοδια...........20 φλωροι μπηκαν μεσα  και εκαναν  τους αντρες λογω αποκριας....αυτο εγινε... ;) ;) ;) ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και τι τρωτε ρε ......  εντομα και ζωυφια ?   Η ερωτηση ειναι σοβαρη  ......εχω λογο που σε ρωταω
Αν θέλεις έχει και αυτά το μενού. Ανάλογα σε ποιο μέρος της Κίνα είσαι. Πχ στο νότο μπορείς να φας και μυαλά πιθήκου. Στο βορρά τρώνε σκύλους και γάτες.

Κάποιος παλιός συνάδελφος είχε πει "στη κίνα τρώνε ότι έχει πόδια εκτός από τραπέζια και καρέκλες και ότι πετάει εκτός από αεροπλάνα και ελικόπτερα". Και μπορώ να πω ότι έχει δίκιο

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ο φιλαρακος μου ο Χρηστιδης γιατι τιμωρηθηκε? :S

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αλλα....

Οι επιλογές ήταν του Μαρινάκη. Σιγά μη καθόταν ο χοντρός να ζητήσει από τον Μίτσελ και τη γνώμη του. Άλλο αν πλασαρίστηκε ότι ο Αφελάι πχ ήταν επιλογή Μίτσελ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αν θέλεις έχει και αυτά το μενού. Ανάλογα σε ποιο μέρος της Κίνα είσαι. Πχ στο νότο μπορείς να φας και μυαλά πιθήκου. Στο βορρά τρώνε σκύλους και γάτες.

Κάποιος παλιός συνάδελφος είχε πει "στη κίνα τρώνε ότι έχει πόδια εκτός από τραπέζια και καρέκλες και ότι πετάει εκτός από αεροπλάνα και ελικόπτερα". Και μπορώ να πω ότι έχει δίκιο

Σε ρωταω γιατι φιλος που μενει μονιμα ταυλανδη μου εστειλε στο μεηλ βιντεο που τσικνιζει με κατι που μου ειπε οτι τα λενε  κατσαριδες.........  αλλα  ειναι πιο μεγαλες απο τις δικες μας,  τι τρωνε αραγε οι πουτανες και παχαινουν εκει, και κατι που ειναι σαν γρυλος.....μαζι με ντολμαδακια και ταραμοσαλατα απο κατι που ειναι σαν τα αυγα  των ψαριων που εχουμε εμεις.........μπλιαχχ......αηδια ρε πουστη μου και ο μαλακας ετρωγε  γελαγε και μου ελεγε ο γυφτος οτι χανω που δεν τρωω αυτες τις μαλακιες.....

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Οι επιλογές ήταν του Μαρινάκη. Σιγά μη καθόταν ο χοντρός να ζητήσει από τον Μίτσελ και τη γνώμη του. Άλλο αν πλασαρίστηκε ότι ο Αφελάι πχ ήταν επιλογή Μίτσελ
Φιλε μου πανω κατω καπως ετσι θελω να το τοποθετησω.Πως ο Περειρα ειναι η ευκολη λυση για βρισιδια.
Αλλα αυτος εχει το λιγοτερο φταιξιμο.
Παντως λιγο που ακουσα ραδιοφωνο και λιγο απο εδω βλεπω πως οι φιλοι του Οσφπ καταλαβαινουν και ριχνουν τις ευθυνες εκει που αναλογουν.

Ασχετο.Το Αεκ-Οσφπ ποτε τελικα θα γινει?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σε ρωταω γιατι φιλος που μενει μονιμα ταυλανδη μου εστειλε στο μεηλ βιντεο που τσικνιζει με κατι που μου ειπε οτι τα λενε  κατσαριδες.........  αλλα  ειναι πιο μεγαλες απο τις δικες μας,  τι τρωνε αραγε οι πουτανες και παχαινουν εκει, και κατι που ειναι σαν γρυλος.....μαζι με ντολμαδακια και ταραμοσαλατα απο κατι που ειναι σαν τα αυγα  των ψαριων που εχουμε εμεις.........μπλιαχχ......αηδια ρε πουστη μου και ο μαλακας ετρωγε  γελαγε και μου ελεγε ο γυφτος οτι χανω που δεν τρωω αυτες τις μαλακιες.....
Προσωπικά έχω φάει τζιτζίκια. Και μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Νταξ δεν ήταν για να γλύφεις και τα δάκτυλά σου. Αλλά τρωγόντουσαν. Αλλά ήταν και πανάκριβα τα γαμημένα

Ασχετο.Το Αεκ-Οσφπ ποτε τελικα θα γινει?

Ανάλογα με το πότε θα δώσει το ΟΚ ο ΟΣΦΠ στον "μηχανισμό στήριξης". Δεν έχω πληροφορίες. Λένε για 15Μάρτη. Τώρα μπορεί να πάει και 1η Απρίλη

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Προσωπικά έχω φάει τζιτζίκια. Και μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Νταξ δεν ήταν για να γλύφεις και τα δάκτυλά σου. Αλλά τρωγόντουσαν. Αλλά ήταν και πανάκριβα τα γαμημένα

Σε ζηλευω........παω να κανω  εμμετο  ........ασε μας ρε μαλακα πρωινιατικα..... :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Και για  να ερθουμε στο θεμα μας ο γαυρος δε χανει το πρωταθλημα  οχι γιατι  εχει την ομαδαρα  αλλα  γιατι και ο βαζελος ειναι τραγικος...........και  αυτο φανηκε και χτες , ανυπαρκτος για ενα ημιχρονο....και μετα το αυτογκολ....οταν ανοιχτηκαμε καπως φανηκε.....θα  χασει ποντους συμφωνα με το προγραμμα που εχει........απλα θα τους μεινει η γλυκα της νικης και τιποτα παραπανω......αυτα!!!!!!!!!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Συνημμένα

• being-sick.gif