Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Η τιμωρια των ψευτογαυρων που δεν αγαπουν την ομαδα καταλήγουν στο να είναι και μονοι τους. Αποτελεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν εύκολα με άλλους γαυρους. Ειναι αποκομμένοι. Πολλές φορές επίσης καταλήγουν θλιμμένοι δεν υπάρχουν γαυροι γύρω τους να νοιάζονται πραγματικά γι' αυτούς. Από αυτά τα συναισθήματα, πολλές φορές οι ψευτογαυροι ξεκινούν γι αυτούς σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Χιλιες φορες πουτανας γιος παρα ψευτογαυρος και μόνος.

IMG-416d109e6c8577348ecccdb74b91e0d2-V.jpg
Παρκαδορε που βριζεις νεκρους ανθρωπους πισω απο τον υπολογιστη εξου και πουτανας γιος δεν εκανα ποτε παρεα με κανεναν απο εσας και ουτε προκειται....πλακιτσα και χαβαλε καναμε για να περναει η ωρα.

Οταν ομως εγινε το σκηνικο με εσενα τον μπασταρδο που ξερεις πολυ καλα τι εκανες και ειδα ολους να σφυριζουν αδιαφορα και να κανουν τους μαλακες εκει κοπηκε και η πλακιτσα....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.723
Πόντοι
28.246
Παρκαδορε που βριζεις νεκρους ανθρωπους πισω απο τον υπολογιστη εξου και πουτανας γιος δεν εκανα ποτε παρεα με κανεναν απο εσας και ουτε προκειται....πλακιτσα και χαβαλε καναμε για να περναει η ωρα.

Οταν ομως εγινε το σκηνικο με εσενα τον μπασταρδο που ξερεις πολυ καλα τι εκανες και ειδα ολους να σφυριζουν αδιαφορα και να κανουν τους μαλακες εκει κοπηκε και η πλακιτσα....
Απολογηθηκα για την μαλακια η οποια εγινε σε προσωπικο επιπεδο και μπροστα σε αλλους. Προκαλεσες πολυ ομως με χαρακτηρισμους δημοσια που δεν εινσι για εδω μεσα, καπως επρεπε να το βουλωσεις. Αυτο που ηρθε εκεινη την ωρα. Απολογηθηκα ξανα λεω και δηλωνω μαλακας.

Εσυ εμεινες μονος με την αντιολυμπιακιλα σου ομως.

Επισης, αφησα στην βουληση του καθε ενος απο οσους ηταν παρόντες να κρινουν μονοι τους αν με κάνουν πέρα. Λυπάμαι αν δεν σου αρέσει η απόφαση τους. Ακομα και τωρα μπορουν να το πραξουν και να μην μου ξανα πει ουτε καλημέρα κανενας τους.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Απολογηθηκα για την μαλακια η οποια εγινε σε προσωπικο επιπεδο και μπροστα σε αλλους. Προκαλεσες πολυ ομως με χαρακτηρισμους δημοσια που δεν εινσι για εδω μεσα, καπως επρεπε να το βουλωσεις. Αυτο που ηρθε εκεινη την ωρα. Απολογηθηκα ξανα λεω και δηλωνω μαλακας.

Εσυ εμεινες μονος με την αντιολυμπιακιλα σου ομως.

Επισης, αφησα στην βουληση του καθε ενος απο οσους ηταν παρόντες να κρινουν μονοι τους αν με κάνουν πέρα. Λυπάμαι αν δεν σου αρέσει η απόφαση τους. Ακομα και τωρα μπορουν να το πραξουν και να μην μου ξανα πει ουτε καλημέρα κανενας τους.
Στα αρχιδια μου αν θα σε κανουν περα ή οχι....εγω εκεινη τη στιγμη περιμενα απο συγκεκριμενα ατομα να αντιδρασουν και κανανε τους μαλακες.Οποτε τους εχω γραμμενους στα αρχιδια μου και ανηκουν στην ιδια ακριβως κατηγορια με σενα.

Υ.Γ
Ο αλλος ο μογγολος παταει like χωρις καν να ξερει τι λεμε....μιλαμε για τερμα καθυστερημενο πουστη.:2funny:

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.274
Πόντοι
3.446
Στα αρχιδια μου αν θα σε κανουν περα ή οχι....εγω εκεινη τη στιγμη περιμενα απο συγκεκριμενα ατομα να αντιδρασουν και κανανε τους μαλακες.Οποτε τους εχω γραμμενους στα αρχιδια μου και ανηκουν στην ιδια ακριβως κατηγορια με σενα.

Υ.Γ
Ο αλλος ο μογγολος παταει like χωρις καν να ξερει τι λεμε....μιλαμε για τερμα καθυστερημενο πουστη.:2funny:
Θα σου πω κάποια πράγματα που σε πονάνε.Ζητω οι Αγγελόπουλοι ζήτω ο Μαρινακης ζήτω ο Μπαρτζωκας

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.274
Πόντοι
3.446

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Θα σου γράψω κάτι σοβαρό. Για να μην σε στηριξε κανείς, κάτι λάθος έχεις κάνει και εσύ.Κανε την αυτοκριτική σου.
Θα σου πω και εγω κατι σοβαρο....αφου δεν ξερεις τι σκατα εχει γινει και για τι πραγμα μιλαμε τοτε να μην εχεις αποψη.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.274
Πόντοι
3.446
Θα σου πω και εγω κατι σοβαρο....αφου δεν ξερεις τι σκατα εχει γινει και για τι πραγμα μιλαμε τοτε να μην εχεις αποψη.
Δημοκρατία έχουμε. Αν δεν σου αρέσει να μετακομίσεις Βόρεια Κορέα.

• Like

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.274
Πόντοι
3.446

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Τερψιπρωκτος εσύ πρέπει να είσαι,διότι δεν έχουμε διαβάσει κάποια κριτική σου που να συνευρισκεσαι ερωτικά με γυναίκα.
Σωστα πουστρακο εγω ειμαι πουστης γιατι δεν παω με πουτανες....εσυ ανδρακλας γιατι πας ΜΟΝΟ με πουτανες για ξεκαρφωμα.:2funny:

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.274
Πόντοι
3.446
Σωστα πουστρακο εγω ειμαι πουστης γιατι δεν παω με πουτανες....εσυ ανδρακλας γιατι πας ΜΟΝΟ με πουτανες για ξεκαρφωμα.:2funny:
Από τα γραφομενα σου κρατώ μόνο την ομολογία σου πως είσαι πουστης.Χαιρομαι ιδιαίτερα διότι δεν εσφαλα ως προς τις σεξουαλικες σου προτιμήσεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.992
Πόντοι
6.256
Από τα γραφομενα σου κρατώ μόνο την ομολογία σου πως είσαι πουστης.Χαιρομαι ιδιαίτερα διότι δεν εσφαλα ως προς τις σεξουαλικες σου προτιμήσεις.
Κανε κανα λαικ και πεσε για υπνο πουστρακο....εισαι τοσο χαζος που μεχρι και οι αμοιβαδες φανταζουν ιδιοφυιες μπροστα σου!

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.274
Πόντοι
3.446
Κανε κανα λαικ και πεσε για υπνο πουστρακο....εισαι τοσο χαζος που μεχρι και οι αμοιβαδες φανταζουν ιδιοφυιες μπροστα σου!
Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και με αποκαλείς πουστρακο.

• Like

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.274
Πόντοι
3.446