rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.491
- Πόντοι
- 3.446
Κοκκινησε κοκκινησε ολοκληρη η Ελλαδα
Κοκκινησε κοκκινησε ολοκληρη η Ελλαδα
Αυτό ακριβώς!!!Κοκκινησε κοκκινησε ολοκληρη η Ελλαδα
TikTok - Make Your DayΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ: "Ευχαριστώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που μου έχει δώσει την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ευχαριστώ το ελληνικό ποδόσφαιρο για το σεβασμό που λαμβάνω εδώ. Πάνω απ' όλα, ευχαριστώ τους παίκτες, τους προπονητές και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου, γιατί τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς αυτούς. Είναι τελείως διαφορετικό να κερδίζεις ευρωπαϊκό με ελληνική ομάδα, γιατί στην Ισπανία όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο. Στη Σεβίλλη όλοι το περίμεναν, εδώ στην Ελλάδα ήταν κάτι το απίστευτο, μία έκπληξη για όλους. Όταν το πανηγυρίσαμε εδώ η χαρά ήταν μεγαλύτερη"
τεραστιε μεντι για παντα στο λιμανι εμεις παντου για σενα ασπιδα
Γαμαει ο μικρόςΠάλι Πνευμονιδης
Δεν τα κατάφερε μόνος του όμως. Η ασίστ του Παπακανελλου στο πρώτο και η συνεργασία του με τον Γιουσούφ στο δευτερο τα έφεραν αυτά τα παστέλια του Πνευμονιδη. Στο δεύτερο έχει και πολύ συμμετοχή ο Μπακουλας.Γαμαει ο μικρός
Δύο ευρωπαϊκά σηκώθηκαν πέρυσι. Οι μικροί έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους μεγάλους, υπόψιν.Ακομα με ποδοσφαιρο ασχολειστε ρε ναυαγια? Ρε Ελλαντα ζειτε, μονο το μπασκετ αξιζει σαν αθλημα, ξυπνατε
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάριαΑκομα με ποδοσφαιρο ασχολειστε ρε ναυαγια? Ρε Ελλαντα ζειτε, μονο το μπασκετ αξιζει σαν αθλημα, ξυπνατε
Γαυρος ειμαι μωρε μλκ, πηρες ενα ευρωπαικο, το τριτο αποτι μου πανε σε αξια μετα απο 30 χρονια συνεχους πουτσας ασαλιωτη με μισθοφορους απολες τις γωνιες του πλανητη.Στο μπασκετ εισαι τοπ 4 ομαδες επι 5-6 χρονια και εχεις διαχρονικα 3 ευρωπαικα(τα καλα), 4 τελικους και 6 συνολικα φαιναλ 4Δύο ευρωπαϊκά σηκώθηκαν πέρυσι. Οι μικροί έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους μεγάλους, υπόψιν.
Οι άλλοι στην μπάλα δεν έχουν ούτε αυτό. Και να ξέρες πόσο θα το ήθελαν στην συλλογή τους και ας είναι το τρίτο στην σειρα. Έχουν μόνο πορείες.Γαυρος ειμαι μωρε μλκ, πηρες ενα ευρωπαικο, το τριτο αποτι μου πανε σε αξια μετα απο 30 χρονια συνεχους πουτσας ασαλιωτη με μισθοφορους απολες τις γωνιες του πλανητη.Στο μπασκετ εισαι τοπ 4 ομαδες επι 5-6 χρονια και εχεις διαχρονικα 3 ευρωπαικα(τα καλα), 4 τελικους και 6 συνολικα φαιναλ 4
Τι συγκρινουμε ακριβως?