You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.741
- Πόντοι
- 1.106
Τσουρεκια με τον Γουϊλιαν πάλι
Έδωσε μια πάσα στο 8
Σωθηκαμε
Έδωσε μια πάσα στο 8
Σωθηκαμε
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.741
- Πόντοι
- 1.106
Ο παππούς θα τους αρχίσει τα μπινελικια στο ημίχρονο δεν το είδα καλά το μάτι του
Τους βλέπει χαλαρούς και θα αρχίσει τα ισπανικα
Τους βλέπει χαλαρούς και θα αρχίσει τα ισπανικα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 19.767
- Πόντοι
- 12.946
Καλησπέρα παιδιά,
άκουσα μια δυσάρεστη είδηση αλλά δεν είδα να αναφέρετε πουθενά
και ούτε θέλω να ανοίξω νήμα, αλλά επειδή μου άρεσε ο συγκεκριμένος
και τον έβλεπα όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό.
το βάζω για να μη ξεχνάμε τους παλιούς.
Σε κώμα ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης | ΤΟ ΒΗΜΑ
Το «Φάντομ», όπως ήταν το παρατσούκλι του Νίκου Σαργκάνη, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών - Νοσεί με καρκίνο.
www.tovima.gr
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.518
- Πόντοι
- 5.506
αναφερθηκε ,,,,,,στους ζελεςΚαλησπέρα παιδιά,
άκουσα μια δυσάρεστη είδηση αλλά δεν την είδα να αναφέρετε πουθενά
Το «Φάντομ», όπως ήταν το παρατσούκλι του Νίκου Σαργκάνη, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών - Νοσεί με καρκίνο.www.tovima.gr
περαστικα του
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.168
- Πόντοι
- 6.515
Είχε κάνει μπόλια?Καλησπέρα παιδιά,
Το «Φάντομ», όπως ήταν το παρατσούκλι του Νίκου Σαργκάνη, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών - Νοσεί με καρκίνο.www.tovima.gr
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 19.767
- Πόντοι
- 12.946
Που να ξέρω, εγώ τον έβλεπα όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό,Είχε κάνει μπόλια?
και στεναχωρήθηκα που το άκουσα, περαστικά του.
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.944
- Πόντοι
- 456
ο μεγαλυτερος ελληνας τερματοφυλακας που εχω δει.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.436
- Πόντοι
- 5.006
192 ημερες απο το μεγαλυτερο έπος ελληνικης ομαδας....
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.233
- Πόντοι
- 10.446
Καλό μεσημέρι.
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να μοιραστώ μαζί σας κάποις σκέψεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα
σε αυτό εδώ το νήμα της εμπεριστατωμένης άποψης και της λογικής
Πριν περίπου 40 χρόνια πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο παρέα με συμμαθητές μου το 1986
σε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τότε, τις καλές εποχές.
Το γήπεδο τίγκα, οι Πανιώνιοι είχαν 2 δικές τους θύρες με 5.000 περίπου κόσμο και πολύ καλή ομάδα.
Τσιαντάκης, Μαυρίκης και αυτόν τον μπινέ τον Μπαρζώφ που είχε κάτι πόδια σαν περίπτερο και δεν κοβότανε με τίποτα.
Το ματς ήρθε 4-3 , φουλ επίθεση και από τους 2 και έφυγα γεμάτος και κατευχαριστημένος από την πρώτη μου εμπειρία
Τα επόμενα χρόνια η ομάδα, μας γέμιζε περισσότερο πίκρες , παρά χαρές, μέχρι που ήρθαν Κόκκαλης στην αρχή κ Μπάγεβιτς στη συνέχεια
και η ομάδα μπήκε στο δρόμο της προόδου και των τίτλων μέχρι σήμερα που έχουμε 47 εμείς και 41 όλοι οι υπόλοιποι
μίζεροι και ελληναράδες συνωμοσιολόγοι αντίπαλοί μας.
Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν και καλοί προπονητές από την ομάδα μας (εκτός από μυρωδιάδες τύπου Κόλιας, Μπιγκόν, βρωμάν τα χνώτα σου,
ο μεθύστακας Σόλιντ, ο Χάσι κλπ .), πάντα είχα άγχος σε κάποιο σημείο.
Είτε ήταν ο Ντούσαν, είτε ο Τάκαρος ο Λεμονής, είτε ο Ερνέστο, είτε ο Μάρτινς κλπ...σε κάποιο σημείο με έτρωγε το άγχος.
Είτε μέσα στο παιχνίδι, ε΄τε στις μεταγραφές , είτε σε τραυματισμούς, είτε, είτε, είτε.....
Με τον παπού Μεντι ρε σεις έχω βρει την ησυχία μου, την υγεία μου, και το βασικότερο την ψυχική μου ηρεμία.
Πες ότι είναι αυτή πατρική φιγούρα που εκπέμπει όπου νουθετει με αυστηρότητα τους παίκτες, χωρίς να πατρονάρει,
πες ότι είναι που δεν γκρινιάζει σχεδόν για τίποτα,
πες ότι δουλεύει με ότι έχει διαθέσιμο
πες ότι έχει φάτσα με βλέμμα που σε ψαρώνει και ταυτόχρονα είναι γελαστός και καλωσυνάτος,
πες ότι πήρε το ευρωπαϊκό και στα αρχίδια μου ότι και να συμβεί από δω και πέρα,
πες ότι είναι βάσκος όπως ο Ερνέστο και με κάποιον τρόπο κολλάνε καλά με το μέσο γαύρο αυτοί οι τύποι,
δεν ξέρω να το πω με σιγουρια,
αυτό που ξέρω είναι ότι του έχω πλήρη εμπιστοσύνη να πάει το καράβι για χρόνια !
ΔΕΝ αμφιβάλλω καθόλου γι αυτό, πρώτη φορά στη ζωή μου με προπονητή του ΘΡΥΛΟΥ
και μάλιστα δεν έχω το παραμικρό άγχος όταν παρακολουθώ τα παιχνίδια....
Να είναι καλά ο άνθρωπος που μπήκε στη ζωή μας εντελώς τυχαία και κάτι μου λέει ότι θα τον λατρέψουμε όσο κανέναν άλλο !
ΥΓ1 Τον γουστάρω τόσο πολύ, που σχεδόν με κάνει να ξεχνάω τις μαλακίες του χοντρού. Σχεδόν με έχει κάνει να τον συμπαθήσω κι αυτόν !
ΥΓ2 Μην ξεχνιόμαστε.... Γαμιέται ο ΠΑΟ κκι η Λεωφ...εεε η Τουρκία.
ΥΓ3 Μαλακία κάναμε που έφυγε ο Πετρούσεφ, αλλά κι αυτός αγύριστο κεφάλι.
ΥΓ4 Στηρίζω Μπαρτζώκα μέχρι θάνατο.
ΥΓ5 ΄'Ολοι όσοι περιμένετε στη γωνία να κράξετε με την πρώτη στραβή, να πάτε να γαμηθείτε !
ΥΓ6 Ευχαριστώ το bou που μας επιτρέπει να εκφραζόμαστε με αυτόν τον μεστό και γεμάτο συμβολισμούς τρόπο.
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να μοιραστώ μαζί σας κάποις σκέψεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα
σε αυτό εδώ το νήμα της εμπεριστατωμένης άποψης και της λογικής
Πριν περίπου 40 χρόνια πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο παρέα με συμμαθητές μου το 1986
σε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τότε, τις καλές εποχές.
Το γήπεδο τίγκα, οι Πανιώνιοι είχαν 2 δικές τους θύρες με 5.000 περίπου κόσμο και πολύ καλή ομάδα.
Τσιαντάκης, Μαυρίκης και αυτόν τον μπινέ τον Μπαρζώφ που είχε κάτι πόδια σαν περίπτερο και δεν κοβότανε με τίποτα.
Το ματς ήρθε 4-3 , φουλ επίθεση και από τους 2 και έφυγα γεμάτος και κατευχαριστημένος από την πρώτη μου εμπειρία
Τα επόμενα χρόνια η ομάδα, μας γέμιζε περισσότερο πίκρες , παρά χαρές, μέχρι που ήρθαν Κόκκαλης στην αρχή κ Μπάγεβιτς στη συνέχεια
και η ομάδα μπήκε στο δρόμο της προόδου και των τίτλων μέχρι σήμερα που έχουμε 47 εμείς και 41 όλοι οι υπόλοιποι
μίζεροι και ελληναράδες συνωμοσιολόγοι αντίπαλοί μας.
Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν και καλοί προπονητές από την ομάδα μας (εκτός από μυρωδιάδες τύπου Κόλιας, Μπιγκόν, βρωμάν τα χνώτα σου,
ο μεθύστακας Σόλιντ, ο Χάσι κλπ .), πάντα είχα άγχος σε κάποιο σημείο.
Είτε ήταν ο Ντούσαν, είτε ο Τάκαρος ο Λεμονής, είτε ο Ερνέστο, είτε ο Μάρτινς κλπ...σε κάποιο σημείο με έτρωγε το άγχος.
Είτε μέσα στο παιχνίδι, ε΄τε στις μεταγραφές , είτε σε τραυματισμούς, είτε, είτε, είτε.....
Με τον παπού Μεντι ρε σεις έχω βρει την ησυχία μου, την υγεία μου, και το βασικότερο την ψυχική μου ηρεμία.
Πες ότι είναι αυτή πατρική φιγούρα που εκπέμπει όπου νουθετει με αυστηρότητα τους παίκτες, χωρίς να πατρονάρει,
πες ότι είναι που δεν γκρινιάζει σχεδόν για τίποτα,
πες ότι δουλεύει με ότι έχει διαθέσιμο
πες ότι έχει φάτσα με βλέμμα που σε ψαρώνει και ταυτόχρονα είναι γελαστός και καλωσυνάτος,
πες ότι πήρε το ευρωπαϊκό και στα αρχίδια μου ότι και να συμβεί από δω και πέρα,
πες ότι είναι βάσκος όπως ο Ερνέστο και με κάποιον τρόπο κολλάνε καλά με το μέσο γαύρο αυτοί οι τύποι,
δεν ξέρω να το πω με σιγουρια,
αυτό που ξέρω είναι ότι του έχω πλήρη εμπιστοσύνη να πάει το καράβι για χρόνια !
ΔΕΝ αμφιβάλλω καθόλου γι αυτό, πρώτη φορά στη ζωή μου με προπονητή του ΘΡΥΛΟΥ
και μάλιστα δεν έχω το παραμικρό άγχος όταν παρακολουθώ τα παιχνίδια....
Να είναι καλά ο άνθρωπος που μπήκε στη ζωή μας εντελώς τυχαία και κάτι μου λέει ότι θα τον λατρέψουμε όσο κανέναν άλλο !
ΥΓ1 Τον γουστάρω τόσο πολύ, που σχεδόν με κάνει να ξεχνάω τις μαλακίες του χοντρού. Σχεδόν με έχει κάνει να τον συμπαθήσω κι αυτόν !
ΥΓ2 Μην ξεχνιόμαστε.... Γαμιέται ο ΠΑΟ κκι η Λεωφ...εεε η Τουρκία.
ΥΓ3 Μαλακία κάναμε που έφυγε ο Πετρούσεφ, αλλά κι αυτός αγύριστο κεφάλι.
ΥΓ4 Στηρίζω Μπαρτζώκα μέχρι θάνατο.
ΥΓ5 ΄'Ολοι όσοι περιμένετε στη γωνία να κράξετε με την πρώτη στραβή, να πάτε να γαμηθείτε !
ΥΓ6 Ευχαριστώ το bou που μας επιτρέπει να εκφραζόμαστε με αυτόν τον μεστό και γεμάτο συμβολισμούς τρόπο.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.723
- Πόντοι
- 28.246
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις