Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και για  να ερθουμε στο θεμα μας ο γαυρος δε χανει το πρωταθλημα  οχι γιατι  εχει την ομαδαρα  αλλα  γιατι και ο βαζελος ειναι τραγικος...........και  αυτο φανηκε και χτες , ανυπαρκτος για ενα ημιχρονο....και μετα το αυτογκολ....οταν ανοιχτηκαμε καπως φανηκε.....θα  χασει ποντους συμφωνα με το προγραμμα που εχει........απλα θα τους μεινει η γλυκα της νικης και τιποτα παραπανω......αυτα!!!!!!!!!
Eδώ χάσανε από τον όφη ρε τύπε και προχθές στην κρήτη ετρέμει το φυλλοκάρδι τους :hi:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και για  να ερθουμε στο θεμα μας ο γαυρος δε χανει το πρωταθλημα  οχι γιατι  εχει την ομαδαρα  αλλα  γιατι και ο βαζελος ειναι τραγικος...........και  αυτο φανηκε και χτες , ανυπαρκτος για ενα ημιχρονο....και μετα το αυτογκολ....οταν ανοιχτηκαμε καπως φανηκε.....θα  χασει ποντους συμφωνα με το προγραμμα που εχει........απλα θα τους μεινει η γλυκα της νικης και τιποτα παραπανω......αυτα!!!!!!!!!
Στο ημίχρονο που ήταν ανύπαρκτος και εσύ έλαμψες με την απουσία σου. Στο β ημίχρονο οι αμυντικοί σου (που τους θέλει και η Γιούβε μη χέσω) δεν ήξεραν τι να την κάνουν τη μπάλα στη πίεση των παικτών του ΠΑΟ.
Εσύ είσαι σίγουρος ότι χωρίς "μηχανισμό στήριξης" δε θα χάσεις βαθμούς;
Είσαι σίγουρος ότι ο Περέιρα θα μπορέσει να κρατήσει τ αποδυτήρια. ΑΝ αποκλειστείς από Ευρώπη, και σπάσει και ο διάολος και αποκλειστείς και από το Κύπελλο ο Περέιρα νομίζεις ότι θα μείνει πάγκο;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Στο ημίχρονο που ήταν ανύπαρκτος και εσύ έλαμψες με την απουσία σου. Στο β ημίχρονο οι αμυντικοί σου (που τους θέλει και η Γιούβε μη χέσω) δεν ήξεραν τι να την κάνουν τη μπάλα στη πίεση των παικτών του ΠΑΟ.
Εσύ είσαι σίγουρος ότι χωρίς "μηχανισμό στήριξης" δε θα χάσεις βαθμούς;
Είσαι σίγουρος ότι ο Περέιρα θα μπορέσει να κρατήσει τ αποδυτήρια. ΑΝ αποκλειστείς από Ευρώπη, και σπάσει και ο διάολος και αποκλειστείς και από το Κύπελλο ο Περέιρα νομίζεις ότι θα μείνει πάγκο;

Απο την ευρωπη εχω τελειωσει.........για το κυπελλο  ενταξει δε νομιζω να αποκλειστω.....οσο για τη βοηθεια που λες......το μονο ισως δυσκολο παιχνιδι που εχω ειναι στα γιαννενα.......λες να με σπρωξουν ?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Απο την ευρωπη εχω τελειωσει.........για το κυπελλο  ενταξει δε νομιζω να αποκλειστω.....οσο για τη βοηθεια που λες......το μονο ισως δυσκολο παιχνιδι που εχω ειναι στα γιαννενα.......λες να με σπρωξουν ?
Τύπε έχεις και αστέρα. Μέσα μεν, αλλά δεν είναι και εύκολη ομάδα, έστω και αν χάνει από τη δυναμική της εκτός έδρας.
Και επίσης έχει να κάνει με τη ψυχολογία. Πως θ έχεις τελιώσει από την Ευρώπη; Έχοντας πχ κερδίσει 1-0; Έχοντας πάρει το 0-0. Έχοντας χάσει; Έχει να κάνει με τη ψυχολογία παικτών.
Για το κύπελλο σου είπα "αν σπάσει ο διαολος το ποδάρι του". ΑΝ έχει συμβεί και αυτό που θα είναι η ψυχολογία των παικτών; Η ψυχολογία του προπονητή που ήρθε για να βετιώσει την εικόνα της ομάδας και θα βρεθεί να είναι ο "αυτός φταίει για όλα".

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε έχεις και αστέρα. Μέσα μεν, αλλά δεν είναι και εύκολη ομάδα, έστω και αν χάνει από τη δυναμική της εκτός έδρας.
Και ο Πας εύκολος ήταν αλλά δεν νικήσαμε στο Καραισκάκης,πως θεωρείς το εκτός έδρας που έχουμε να παίξουμε εύκολο; :hi:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Ο αστερας ειναι φιλικο σωματειο....... ;) ;) ;)   στο κατω-κατω εχω περιθωριο μιας ηττας....ο βαζελος θα παει τρενο ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο αστερας ειναι φιλικο σωματειο....... ;) ;) ;)   στο κατω-κατω εχω περιθωριο μιας ηττας....ο βαζελος θα παει τρενο ?
Θα κανονίσει ο Παπάζογλου μεθαύριο τύπε  :grin:

URL]]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όχι ρε. Έχει Ατρόμητο και ΠΑΟΚ (αν δε κάνω λάθος) μέσα στις επόμενες 4 αγωνιστικές. Αλλά δε ξέρω που τους έχει. Μέσα ή έξω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όχι ρε. Έχει Ατρόμητο και ΠΑΟΚ (αν δε κάνω λάθος) μέσα στις επόμενες 4 αγωνιστικές. Αλλά δε ξέρω που τους έχει. Μέσα ή έξω
Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης - σύμφωνα με το άρθρ. 20 του Κ.Α.Π.- κατά σειρά είναι τα εξής:

α) Οι βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες

β) Η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες

γ) H καλύτερη επίθεση

Μετά την εφαρμογή των κριτηρίων και εφόσον δεν προκύπτει κατάταξη, οι ομάδες αναγράφονται με αλφαβητική σειρά.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 56 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ ο Παναθηναϊκός 44.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού (58 βαθμοί)
26η Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
27η Πανθρακικός - Ολυμπιακός
28η Ολυμπιακός - Σκόντα Ξάνθη
29η Ολυμπιακός - Κέρκυρα
30η Γιάννινα - Ολυμπιακός
31η Ολυμπιακός - Λεβαδειακός
32η Πανιώνιος - Ολυμπιακός
33η Ολυμπιακός - Καλλονή ΑΕΛ
34η Πλατανιάς - Ολυμπιακός

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού (55 βαθμοί)
26η Ατρόμητος Αθηνών - Παναθηναϊκός
27η Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
28η Εργοτέλης - Παναθηναϊκός
29η Βέροια - Παναθηναϊκός
30η Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
31η Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 
32ηΠαναθηναϊκός - Σκόντα Ξάνθη 
33η Κέρκυρα - Παναθηναϊκός
34η Παναθηναϊκός - Γιάννινα

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ο φιλαρακος μου ο Χρηστιδης γιατι τιμωρηθηκε? :S

Τωρα το ειδα..........μαλλον ενοχλησε  ΄΄καποιους΄΄  :jerking: :jerking: :jerking: οπως καμια φορα και εγω.......

δε γαμιεται καποτε θα ξαναμπει και θα  αρχισει τις χυσαδες και παλι.... ;) ;) ;)
warnmute.gif

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Τα χτεσινά πρωτόγνωρα επεισόδια. Κάθε τιμωρία πλην κάποιας παραδειγματικής με αφαίρεση βαθμών θα είναι σκάνδαλο επαναλαμβάνω.

[youtube=700,500]grIL5nKdHoo[/youtube]

εάν είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Τώρα οι "αντικειμενικοί" είναι απασχολημένοι με το τί φταίει στον Ολυμπιακό.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Επίσης αυτοί με τα ομοιόμορφα πράσινα σκουφάκια  :effemine: που μπουκάρανε μήπως θυμίζουν οργανωμένο στρατό; Πού είναι εκείνοι οι "αναλυτές" να μιλήσουν για στρατούς οπαδών που ελέγχονται από προέδρους;  ;)

[youtube=700,500]XnVNhclamuw[/youtube]

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Τωρα ειναι αργά και τα γκολ τα φαγατε! και το ξυλο φάγατε!  :cheesy:

καλή σαρακοστή !!

Συνημμένα

• λαγαν.jpg
    λαγαν.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 21

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τα χτεσινά πρωτόγνωρα επεισόδια. Κάθε τιμωρία πλην κάποιας παραδειγματικής με αφαίρεση βαθμών θα είναι σκάνδαλο επαναλαμβάνω.

[youtube=700,500]grIL5nKdHoo[/youtube]

εάν είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Τώρα οι "αντικειμενικοί" είναι απασχολημένοι με το τί φταίει στον Ολυμπιακό.
Ναι γιατί δεν είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη ούτε στη Ριζούπολη. ΟΚ. Ότι πεις μεγάλε

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Τέτοια όχι μικρέ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τέτοια όχι μικρέ.
Καλά οκ. Γύρνα τώρα από την άλλη και σκεπάσου γιατί έχει πυρετό και δε ξέρεις τι λες.

Υ.Γ Για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Φυσικά και αυοί οι πουτάνας γιοι που μπήκαν μέσα θα πρέπει να κλειστούν σε φυλακή και να πετάξουν το κλειδί στον ωκεανό. Αλλά από την άλλη να βγαίνουν οι "του δεν έγινε και τίποτα" της Ριζούπολης και του Καραϊσκάκη του 2011 και να φωνάζουν ΤΩΡΑ είναι ΓΕΛΟΙΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom