redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πόσο τις είχαν 3€ ;Εδω ρε εγω δεν κρυβομαι..........ειχα παει να παρω λαγανες......
Πόσο τις είχαν 3€ ;Εδω ρε εγω δεν κρυβομαι..........ειχα παει να παρω λαγανες......
Από χθες το βράδυ έχεις πάει για λαγάνες; Τι έκανες; Κατασκήνωση έξω από τον φούρνο;Εδω ρε εγω δεν κρυβομαι..........ειχα παει να παρω λαγανες......
Πόσο τις είχαν 3€ ;
Από χθες το βράδυ έχεις πάει για λαγάνες; Τι έκανες; Κατασκήνωση έξω από τον φούρνο;
Εμενα που ειμαι ομορφαντρας μου την εδψσε 2,50............
Τύπε εχθές έβλεπε το άλλο με τους τραγουδιστές στον ant1Από χθες το βράδυ έχεις πάει για λαγάνες; Τι έκανες; Κατασκήνωση έξω από τον φούρνο;
Ekane μεγάλη παραγγελία κορνε.Από χθες το βράδυ έχεις πάει για λαγάνες; Τι έκανες; Κατασκήνωση έξω από τον φούρνο;
Καλά έκανες ρε τύπε να πάνε κάτω τα φαρμάκιαΟχι ρε απλα μετα το ματσακι πηγα με φιλους για ουζα και ξεχαστηκα να γυρισω....
Ekane μεγάλη παραγγελία κορνε.
Οχι ρε απλα μετα το ματσακι πηγα με φιλους για ουζα και ξεχαστηκα να γυρισω....
Καλά έκανες ρε τύπε να πάνε κάτω τα φαρμάκια
Έπρεπε να πάρεις και τον Καρατζόν μαζί σου
Στον Διάσημο ή στο Αγκυροβόλι του Σωτήρη να πηγαίνεις τύπεΝα κανω και διαφημιση.........πηγαμε στο φαρο στην πειραικη........ αρκετα καλο μαγαζι με τσιμπημενες τιμες λογω εποχης......
Στον Διάσημο ή στο Αγκυροβόλι του Σωτήρη να πηγαίνεις τύπε
Λεφτά υπάρχουν τύπεεγω παω αλλου αλλα χτες με πηγαν οι φιλοι εκει.....ενταξει δεν ηταν και ασχημα.......
Έχει ανάγκη ο πρόεδρος από χρήματα τύπε. Πρέπει να πληρώσει τη τελευταία δόση του δανείουΝα κανω και διαφημιση.........πηγαμε στο φαρο στην πειραικη........ αρκετα καλο μαγαζι με τσιμπημενες τιμες λογω εποχης......
Έχει ανάγκη ο πρόεδρος από χρήματα τύπε. Πρέπει να πληρώσει τη τελευταία δόση του δανείου
Εσυ εκει με τι κανεις κουλουμα ρε με ακριδες και κατσαριδες ?????
Εδώ ακόμα γιορτάζουν τη Κινέζικη πρωτοχρονιά ρεΕσυ εκει με τι κανεις κουλουμα ρε με ακριδες και κατσαριδες ?????