Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλά οκ. Γύρνα τώρα από την άλλη και σκεπάσου γιατί έχει πυρετό και δε ξέρεις τι λες.

Υ.Γ Για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Φυσικά και αυοί οι πουτάνας γιοι που μπήκαν μέσα θα πρέπει να κλειστούν σε φυλακή και να πετάξουν το κλειδί στον ωκεανό. Αλλά από την άλλη να βγαίνουν οι "του δεν έγινε και τίποτα" της Ριζούπολης και του Καραϊσκάκη του 2011 και να φωνάζουν ΤΩΡΑ είναι ΓΕΛΟΙΟ
Φωτοβολίδες ούτε στη τούμπα πέρυσι δεν έπεσαν,ήταν καλά οργανωμένο σχέδιο είχαν άπειρες φωτοβολίδες και έτοιμες κουκούλες και να κόψει τις μαλακίες ο Αλαφούζος ότι προκλήθηκνα πρώτα και μετά έκαναν ότι έκαναν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φωτοβολίδες ούτε στη τούμπα πέρυσι δεν έπεσαν,ήταν καλά οργανωμένο σχέδιο είχαν άπειρες φωτοβολίδες και έτοιμες κουκούλες και να κόψει τις μαλακίες ο Αλαφούζος ότι προκλήθηκνα πρώτα και μετά έκαναν ότι έκαναν.
Το σχέδιο φυσικά και ήταν οργανωμένο από τον χοντρό. Ότι έκανε αυτός και ο Περέιρα ήταν ΚΑΘΑΡΑ για να προκαλέσει τους βλάκες της θ13. Και έπεσαν στη παγίδα του. Στη θ13 ήταν κάτι καμένοι φίλοι μου οι οποίοι μου είπαν ότι ο Περέιρα τους έκανε κωλοδάκτυλο.
Να σε ρωτήσω κάτι. ΑΝ, λέω εγώ τώρα, πήγαινε ο Αναστασίου μπροστά από τη θ7 και έκανε κωλοδάκτυλο θ έβγαινε ζωντανός. Αν, λέμε τώρα, βγει ο Ρώσσος, ο Τουίτι ή ο Μελισσάν και κόβει βόλτες μέσα στο Καραϊσκάκη τι θα πέσει, μπορείς να μου πεις;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εξυπνότατο-με τάπωσες. :cheesy:
Το ξέρω  :sunglasses: . Αλλά όταν λες "τίποτα" τη Ριζούπολη και το Καραϊσκάκη, όταν τιμωρείς με μία αγωνιστική τον ΟΦΗ γι αυτά που έγιναν πριν λίγες μέρες κτλπ κτλπ, ξέρεις τι λες ουσιαστικά; Κάντε ότι καταλαβαίνετε. Μη φοβάστε. Εμείς είμαστε εδώ

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το σχέδιο φυσικά και ήταν οργανωμένο από τον χοντρό. Ότι έκανε αυτός και ο Περέιρα ήταν ΚΑΘΑΡΑ για να προκαλέσει τους βλάκες της θ13. Και έπεσαν στη παγίδα του. Στη θ13 ήταν κάτι καμένοι φίλοι μου οι οποίοι μου είπαν ότι ο Περέιρα τους έκανε κωλοδάκτυλο.
Να σε ρωτήσω κάτι. ΑΝ, λέω εγώ τώρα, πήγαινε ο Αναστασίου μπροστά από τη θ7 και έκανε κωλοδάκτυλο θ έβγαινε ζωντανός. Αν, λέμε τώρα, βγει ο Ρώσσος, ο Τουίτι ή ο Μελισσάν και κόβει βόλτες μέσα στο Καραϊσκάκη τι θα πέσει, μπορείς να μου πεις;
Ξαναπάμε δείξε εικόνες με κουκούλες όχι κασκόλ περασμένα,επίσης δείξε εικόνες με φωτοβολίδες όχι καπνογόνα μπουκάλια νερό κλπ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξαναπάμε δείξε εικόνες με κουκούλες όχι κασκόλ περασμένα,επίσης δείξε εικόνες με φωτοβολίδες όχι καπνογόνα μπουκάλια νερό κλπ.
Δε καταλαβαίνω τι εννοείς. Να δείξω από που; Από χθες;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ζητηστε αφαιρεση βαθμων και νικη στα χαρτια ρε  :gay:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δε καταλαβαίνω τι εννοείς. Να δείξω από που; Από χθες;
Απο χθές άπειρες απο άλλα επεισόδια που αναφέρεις.
Εν πάσει περιπτώση όλοι έχουμε κάνει αντίστοιχα επεισόδια λίγο μικρότερα λίγο μεγαλύτερα μικρη σημασία έχει αλλά μη λέμε ότι προκλήθηκαν και τα έκαναν,είχαν σκοπό να τα κάνουν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Απο χθές άπειρες απο άλλα επεισόδια που αναφέρεις.
Εν πάσει περιπτώση όλοι έχουμε κάνει αντίστοιχα επεισόδια λίγο μικρότερα λίγο μεγαλύτερα μικρη σημασία έχει αλλά μη λέμε ότι προκλήθηκαν και τα έκαναν,είχαν σκοπό να τα κάνουν.
Θέλεις φωτογραφίες με φωτοβολίδες από τη Ριζούπολη; Πλακά κάνεις τώρα; Μιλάς σοβαρά; Δηλαδή αυτά που έπεφταν όταν έμπαιναν οι παίκτες του βάζελου τι ήταν; κεράκια; Ιντερνετ έχεις. Πάτα "επεισόδια ριζούπολης" και δες. Πάτα "επεισόδια Ν. Σμύρνης" και δες κουκουλοφόρους. Εγώ θα κάτσω να σου δώσω μασημένη τροφή;

Και σε ξαναρωτάω γιατί δεν απάντησες. ΑΝ ο Αναστασίου πήγαινε μπροστά από τη θ7 και έκανε κωλοδάκτυλο τι θα γινόταν μπορείς να μου πεις ;
ΦΥΣΙΚΑ και προκλήθηκαν. Και από τον χοντρό και από τον Περέιρα. Ήξεραν τι έκαναν. Ήξεραν ότι η ατμόσφαιρα θ ήταν εκρηκτική και έβαλαν τη φωτιά.

Υ.Γ Ο Χοντρός πότε θα τιμωρηθεί για τη δήλωση που έκανε (αν την έκανε όντως) ότι είχαν κλείσει τον Αλαφού στο ανσασερ για να βάλει μυαλό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom