Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
κοτες και στο ιντερνετ. εξαφανιζονται μεχρι να σιγουρευτουν για ναχουν και την εναλλακτικη να πουνε οτι...λειπανε.
δεν είχαμε ιντερνετε στο μενιδι κόπηκε απο την βροχα  τωρα κάναμε μια μπούκα σε ενα σπιτι στην Εκάλη κι είπαμε να δοκιμάσουμε το μόντεμ  :birdman:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μπράβο για την νίκη , δεν παίξαμε καλά αλλά δεν γαμείς ... Μικρή ομάδα ο βάζελος , φουλ αντιποδόσφαιρο και ελπίδα μπας σε καμιά αντεπίθεση κοιμηθει ο θεός.
Δεν λέρωσε καν σορτσάκι ο Ρομπέρο απόψε , δεν κινδυνέψαμε καθόλου.
Ενα και να καίει .
Μετά τις αστείες δηλώσεις του τουίτη , έχυσα παράφορα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Απαράδεκτος ο Μήτρογλου, ο οπόιος αγνόησε την απόφαση του Μίτσελ σχετικά με το ποιός χτυπά τα πέναλτι.
Λίγος πάγκος θα του κάνει καλό. Πειθαρχία μηδέν..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα έδειξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέντευξη Τύπου κατέστησε σαφές πως δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ.

Τέλος αποθέωσε τη «χρυσή» αλλαγή του Αυλωνίτη, ενώ δεν παρέλειψε αν σχολιάσει τη εκτέλεση πέναλτι του Μήτρογλου, την οποία προσπέρασε με αρκετή δόση χιούμορ.

Αναλυτικά:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ήρωας ο Ρομπέρτο. Σήμερα ο Αυλωνίτης. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

»Αξίζαμε κάτι καλύτερο Το σκορ ήταν μικρό συγκριτικά με το πώς παίξαμε σήμερα, σε ένα ματς που ανακαλύψαμε ότι έχουμε έναν ακόμα ήρωα στην ομάδα. Σήμερα επίσης δείξαμε πως ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τέτοια παιχνίδια. Είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι μάθαμε να ελέγχουμε τα νεύρα μας, αλλά και την κατάσταση της αποτυχίας, όπως στο πέναλτι του Μήτρογλου.

»Κερδίσαμε με ωραίο τρόπο και σε αυτό στεκόμαστε. Καταλαβαίνουμε πως όταν έχουμε αυτό τον αντίπαλο, ο κόσμος θέλει εκδίκηση, ρεβάνς. Πιστεύω ότι είχαμε ευκαιρίες και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αν έμπαινε το πέναλτι δεν ξέρουμε που θα είχε φτάσει το σκορ.

»Οι τρεις βαθμοί έχουν πάντα την ίδια γεύση. Όπως και με τη Γιουβέντους έτσι και σήμερα είναι ωραία. Σήμερα κερδίσαμε 1-0 αλλά ο Ρομπέρτο όπως και ο… προπονητής ήταν θεατές».

Για το αν διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας του: «Ως προπονητής έχω ζήσει περισσότερες θετικές από άσχημες στιγμές. Νιώθω ωραία εδώ γιατί είμαι σε μια ομάδα πρωταθλήτρια που κάθε χρόνο αλλάζει και βελτιώνεται. Εμείς θέλουμε κάθε χρόνο να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε. Φέτος το πετύχαμε με Ατλέτικο και Γιουβέντους. Να δούμε τι θα πετύχουμε του χρόνου».

Για το πέναλτι του Μήτρογλου: «Δεν είχε να κάνει με την πίεση που ασκείται στους παίκτες. Ήταν μια λανθασμένη απόφαση. Η δεύτερη για τον Μήτρογλου. Καταλαβαίνουμε ότι το έκανε με καλή πρόθεση, αλλά ήταν λάθος. Το ποιος εκτελεί φάουλ, πέναλτι είναι προκαθορισμένο. Δεν ήταν ένα γιορτινό παιχνίδι, αλλά ένα επαγγελματικό παιχνίδι. Έχουμε αποφασίσει ότι ο Τσόρι εκτελεί τα πέναλτι. Θα αφήσουμε χωρίς επιδόρπιο τον Μήτρογλου. Θα του χρειαστεί».

Η συγγνώμη του Μήτρογλου

Εν τω μεταξύ ο Κώστας Μήτρογλου, πριν τη δήλωση του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, είχε προλάβει να απολογηθεί για το πέναλτι μέσω twitter, όπου έγραψε: «Ζητώ συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι από τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας! Αφιερωμένη σε όλους αυτούς η σημερινή νίκη! Προχωράμε...»

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τάσος Αυλωνίτης

Για το γκολ: «Δουλεύουμε καθημερινά τις στημένες φάσεις και κόρνερ και φάουλ Και με την Ατλέτικο ήταν μια κομπίνα και αυτή ήταν μια δουλεμένη φάση. Γενικά επειδή έχουμε ψηλά παιδιά στην ομάδα, προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Στην φάση μου είπε ο Μανιάτης, δικό σου είναι βάλτο».

Για το αν προωθείται συνέχεια: «Ανέβαινα όχι σε όλες τις φάσεις. Είχα σκοράρει στο φιλικό με την Ντιναμό και αυτό ήταν το δεύτερο».

Για τους στόχους του: «Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία και εγώ και όλοι. Το όνειρό κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι να κληθεί στην Εθνική. Τα βήματα θα πρέπει να είναι αργά και σταθερά οπότε το σημαντικό είναι να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό».

Για το θέαμα του αγώνα: «Τα ντέρμπι είναι νευρικά, η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη Παναθηναϊκός μας περίμενε στο μισό γήπεδο και προσπαθούσαμε να κάνουμε αντεπίθεση».

Λούκα Μιλιβόγεβιτς: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Περιμέναμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε αμυντικά. Ξέραμε ότι παίζει έτσι, τον είχαμε μελετήσει. Το πρώτο του σουτ έγινε περίπου στο 60ο λεπτό. Ήρθαν εδώ και ήθελαν να κάτσουν πίσω. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε στο δεύτερο μέρος. Νομίζω ότι είχαμε καλή ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο γκολ με το πέναλτι που κερδίσαμε. Είχαμε καλή οργάνωση και προσήλωση στο παιχνίδι μας. Νικήσαμε άνετα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι χαρούμενος που έχασε με 1-0. Θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση, έχουμε δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας, αλλά αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Σάββας Θεοδωρίδης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη, καθώς αυτά τα ντέρμπι είναι δύσκολα και λίγο αμφίβολα. Δεν έχουν να πουν τίποτα και σε καμία περίπτωση. Ούτε για διαιτησία δεν έχουν να πουν τίποτα. Να κάτσουν να δουν ξανά το ματς 100 φορές. Αν είναι ας παίζει διαιτητής ο Αλαφούζος. Άκουσα προσεκτικά τι είπε.

»Επιτέλους ας μη μιλάει αόριστα και λέει απίθανα πράγματα. Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό διαφημίζουν την Ελλάδα στο εξωτερικό και την Τετάρτη με τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους που υπήρξε παγκόσμια προβολή είμαι σίγουρος πως θα είχαν θλίψη και κατήφεια. Το μόνο που έχουν είναι πικρία, ενώ κάνουν συνέχεια κακόβουλα σχόλια μέσα από δίκες, δικής τους εμπνεύσεως. Ας κοιτάξει ο κύριος Αλαφούζος να μεγαλώσει τον Παναθηναϊκό γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα να είναι σε αυτή την κατάσταση.

»Είναι ντροπή και ας σταματήσει να κάνει τον κακομοίρη. Ας αφήσουν την καραμέλα της διαιτησίας. Δεν θα αφήσουμε τον κύριο Αλαφούζο να διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ζήτω στον Ολυμπιακό, στα παιδιά του και στον πρόεδρό μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη, παίρνοντας βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι συνέχεια να βλέπουμε φαντάσματα.

»Επειδή έχω κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, τον διαβεβαιώνω πως όλα κατακτήθηκαν με ιδρώτα και μάλιστα μερικά από αυτά ήρθαν με τη βοήθεια του μέγα Ολυμπιακού, πατέρα του Γιάννη, Αριστείδη Αλαφούζου. Τότε με βοήθησε να πάρω ένα πρωτάθλημα και σε εκείνον υποκλίνομαι, τον μεγάλο Αριστείδη Αλαφούζο».

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα έδειξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέντευξη Τύπου κατέστησε σαφές πως δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ.

Τέλος αποθέωσε τη «χρυσή» αλλαγή του Αυλωνίτη, ενώ δεν παρέλειψε αν σχολιάσει τη εκτέλεση πέναλτι του Μήτρογλου, την οποία προσπέρασε με αρκετή δόση χιούμορ.

Αναλυτικά:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ήρωας ο Ρομπέρτο. Σήμερα ο Αυλωνίτης. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

»Αξίζαμε κάτι καλύτερο Το σκορ ήταν μικρό συγκριτικά με το πώς παίξαμε σήμερα, σε ένα ματς που ανακαλύψαμε ότι έχουμε έναν ακόμα ήρωα στην ομάδα. Σήμερα επίσης δείξαμε πως ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τέτοια παιχνίδια. Είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι μάθαμε να ελέγχουμε τα νεύρα μας, αλλά και την κατάσταση της αποτυχίας, όπως στο πέναλτι του Μήτρογλου.

»Κερδίσαμε με ωραίο τρόπο και σε αυτό στεκόμαστε. Καταλαβαίνουμε πως όταν έχουμε αυτό τον αντίπαλο, ο κόσμος θέλει εκδίκηση, ρεβάνς. Πιστεύω ότι είχαμε ευκαιρίες και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αν έμπαινε το πέναλτι δεν ξέρουμε που θα είχε φτάσει το σκορ.

»Οι τρεις βαθμοί έχουν πάντα την ίδια γεύση. Όπως και με τη Γιουβέντους έτσι και σήμερα είναι ωραία. Σήμερα κερδίσαμε 1-0 αλλά ο Ρομπέρτο όπως και ο… προπονητής ήταν θεατές».

Για το αν διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας του: «Ως προπονητής έχω ζήσει περισσότερες θετικές από άσχημες στιγμές. Νιώθω ωραία εδώ γιατί είμαι σε μια ομάδα πρωταθλήτρια που κάθε χρόνο αλλάζει και βελτιώνεται. Εμείς θέλουμε κάθε χρόνο να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε. Φέτος το πετύχαμε με Ατλέτικο και Γιουβέντους. Να δούμε τι θα πετύχουμε του χρόνου».

Για το πέναλτι του Μήτρογλου: «Δεν είχε να κάνει με την πίεση που ασκείται στους παίκτες. Ήταν μια λανθασμένη απόφαση. Η δεύτερη για τον Μήτρογλου. Καταλαβαίνουμε ότι το έκανε με καλή πρόθεση, αλλά ήταν λάθος. Το ποιος εκτελεί φάουλ, πέναλτι είναι προκαθορισμένο. Δεν ήταν ένα γιορτινό παιχνίδι, αλλά ένα επαγγελματικό παιχνίδι. Έχουμε αποφασίσει ότι ο Τσόρι εκτελεί τα πέναλτι. Θα αφήσουμε χωρίς επιδόρπιο τον Μήτρογλου. Θα του χρειαστεί».

Η συγγνώμη του Μήτρογλου

Εν τω μεταξύ ο Κώστας Μήτρογλου, πριν τη δήλωση του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, είχε προλάβει να απολογηθεί για το πέναλτι μέσω twitter, όπου έγραψε: «Ζητώ συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι από τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας! Αφιερωμένη σε όλους αυτούς η σημερινή νίκη! Προχωράμε...»
Ζητά συγγνώμη επειδή το έχασε ΚΑΙ όχι που το εκτέλεσε (κατά τη γνώμη μου). Απλά απαράδεκτος. Το κάνεις μια φορά είναι λάθος.Τη δεύτερη δεν υπάρχει δικαιολογία..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Απαράδεκτος ο Μήτρογλου, ο οπόιος αγνόησε την απόφαση του Μίτσελ σχετικά με το ποιός χτυπά τα πέναλτι.
Λίγος πάγκος θα του κάνει καλό. Πειθαρχία μηδέν..

Σωστός ο Ταύρος.
Πρόστιμο , τιμωρία και εξέδρα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ζητά συγγνώμη επειδή το έχασε ΚΑΙ όχι που το εκτέλεσε (κατά τη γνώμη μου). Απλά απαράδεκτος. Το κάνεις μια φορά είναι λάθος.Τη δεύτερη δεν υπάρχει δικαιολογία..
Μας εχει κουρασει ο Μητρογλου και η προσπαθεια του να "ξεμπουκωσει".
Στην τελικη, κανενας δεν ειναι πανω απο τον Ολυμπιακο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δε μπορούμε να τον δώσουμε και δανεικό στον ατρόμητο πάλι :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006
Κερδισαμε εντάξει αλλά αυτό με το μητρογλου πρεπει να λυθεί δεν ειμαστε παιδικη χαρά..τι παει να πει αυτό θα το χτυπησω εγώ..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006
Ο Χρηστίδης που είναι ετοιμάζει τις μανικες. :boobies: :boobies: :boobies:

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
κακο το ματς...ο χειροτερος Παναθηναικος που εχω δει σε ντερμπυ τα τελευταια χρονια ισως και χειροτερος απο εκεινον του Νιομπλια...ο τροπος παιχνιδιου του θυμιζει ποδοσφαιρο αλλης εποχης (διωχνω συνεχεια την μπαλα απο την αμυνα με καμιναδες κι αμα μου κατσει η αντεπιθεση μου εκατσε)...νοοτροπια μικρης ομαδος...αλλα για τον κυριο αλαφουζο φταιει η διαιτησια παλι...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πως το βλέπεις το "ντέρμπυ" αύριο κύριε?

http://[URL unfurl="true"]www.redplanet.gr/Euro2012-LiveWebTV/article2484326.ece/BINARY/original/pikroglou.jpg[/img[/URL]]

[b]1-0 σκόρερ ο Μήτρογλου,ποιός άλλος?[/b]

Τον έχει γαζώσει τον Παναθηναικό φορώντας την φανέλα οποιασδήποτε ομάδας Aτρόμητου,Πανιώνιου,Ολυμπιακού  :headbang2:
[/quote]TAMEIO :headbang3: :headbang3: :headbang3:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Κερδισαμε εντάξει αλλά αυτό με το μητρογλου πρεπει να λυθεί δεν ειμαστε παιδικη χαρά..τι παει να πει αυτό θα το χτυπησω εγώ..
Ο Μήτρογλας δυστυχώς έχει τελειώσει. Δεν είναι μόνο το πέναλτι. Η όλη του παρουσία ήταν αρνητική, σχεδόν προκλητική. Μόνη λύση ο πάγκος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Μήτρογλας δυστυχώς έχει τελειώσει. Δεν είναι μόνο το πέναλτι. Η όλη του παρουσία ήταν αρνητική, σχεδόν προκλητική. Μόνη λύση ο πάγκος.
Και ποιός να παίξει? Το πέναλντυ καλά το έριξε,εγώ περίμενα ότι θα το χάσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom