ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
την ξερεις την εντεκαδα της ομαδας σου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι ψευτες δεν δικαιουνται να ρωτουν
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
την ξερεις την εντεκαδα της ομαδας σου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί και να πήραν τα παπάκια τους (όλα τούμπανο με νικελ ζαντες), με τον Μήτρογλου (δικάβαλο), και να πήγαν στον Βολάνη για να γιορτάσουν το πέναλντι που δεν έβαλε...κοτες και στο ιντερνετ. εξαφανιζονται μεχρι να σιγουρευτουν για ναχουν και την εναλλακτικη να πουνε οτι...λειπανε.
πουτανα αναστασιου ετσι απο το γαμησι να μην μπορεις να κατσεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακομα μια πουτσα βαζελια![]()
![]()
βλεπω δεν χαλας το γουρι.μετα απ αυτο εχω λιγες ελπιδες για καλο αποτελεσμα
για καντο ταληρακια αυτο με το λαγουμι;;;Μπα βγήκες από το λαγούμι ψηλέ και έκανες ποστ στο σάιτ?
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
για καντο ταληρακια αυτο με το λαγουμι;;;
πες μου τωρα οτι θα απολογηθω για το που γραφω για να με τρελανεις τελειως.δεν εχω κανενα προβλημα με το μπου και ξερεις οτι δεν ειμαι τσαμπα μαγκας αλλα κανω χαβαλεΣε είχα πιο σοβαρό,2 μέτρα άνθρωπο...σε είχε τσιμπήσει μύγα 2 μήνες και δεν έγραφες...εδώ...και έρχεσαι να κάνεις τον τσάμπα μάγκα...ενώ έχει τελειώσει το ματς... ;)
Αυτο που κανεις εσυ τωρα και ο Εκτορας διπλα δεν μπορω να το καταλαβω. Ειχατε απωθημενα απ΄ το σχολειο που δεν βγηκατε απουσιολογοι;Σε είχα πιο σοβαρό,2 μέτρα άνθρωπο...σε είχε τσιμπήσει μύγα 2 μήνες και δεν έγραφες...εδώ...και έρχεσαι να κάνεις τον τσάμπα μάγκα...ενώ έχει τελειώσει το ματς... ;)
ουτε τα καλυτερα ουτε τα χειροτερα.πλακα να περασει η ωραΌταν δεν ποστάρεις σε αυτό το σάιτ 2 μήνες....και έρχεσαι τώρα και πουλάς τρέλα θες να ακούσεις και τα καλύτερα δηλαδή...?
Άσε μας ρε ψηλέ...
πες μου τωρα οτι θα απολογηθω για το που γραφω για να με τρελανεις τελειως.δεν εχω κανενα προβλημα με το μπου και ξερεις οτι δεν ειμαι τσαμπα μαγκας αλλα κανω χαβαλε![]()
οκ καταλαβε οτι θες.παμε παρακατωΨηλέ,δεν θα σου έλεγα τίποτα....αλλά όταν εχεις 2 μηνες να γραψεις και εμφανιζεσαι το βραδυ ΜΕΤΑ απο την νικη σας....τι θες να καταλαβω...οτι κανεις χαβαλε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ καταλαβε οτι θες.παμε παρακατω