master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Eχει πεσει ο σερβερ τους,κανενας δεν βλεπει.Το NOVA GO πάντως αντιμετωπίζει πρόβλημα..τουλάχιστον στη συσκευή μου.
Eχει πεσει ο σερβερ τους,κανενας δεν βλεπει.Το NOVA GO πάντως αντιμετωπίζει πρόβλημα..τουλάχιστον στη συσκευή μου.
ημουνα σιγουροςποσοι πηραν πρωτο θεμα σημερα για τον κωδικο???
γραφτε μετα αν επαιξε καλα η γονατισε ο σερβερ?
E ναι τον πουστη,πως εκανε ετσι για μια σκαρια στο καλαμι.Πράνιτς, ο νέος καραγκούνης
Γιατι να χυσει;Που ειχαν κλειστει στα τελευταια λεπτα οι γκαλακτικος μην φανε γκολ απο τον καρελη;[move][size=50pt]ΤΩΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΘΑ ΧΥΣΕΙ[/size][/move]
Γιατι να χυσει;Που ειχαν κλειστει στα τελευταια λεπτα οι γκαλακτικος μην φανε γκολ απο τον καρελη;
Καθαρο πεναλτυ και αποβολη ηταν.Προφανως κανας βαζελος γραφει το ρεπορταζ."Ο ΣΤΙΛ ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ"
Aυτος ειναι ο δευτερος τιτλος στο αρθρο του gazzetta. Δηλαδη ποσο μαλακες ειναι;
Και συγνωμη ρε παιδια, αλλα οταν ο τερματοφυλακας βουταει μπροστα απο τον επιτιθεμενο και δεν βρισκει την μπαλα αλλα ως επακολουθο ο επιτιθεμενος χτυπαει πανω στα παρατατεμενα χερια του τερματοφυλακα. Τι στον πουτσο ΕΙΝΑΙ;
Ειδα τον αγωνα απο κακη ληψη. Ειδε καποιος κατι διαφορετικο;
Υ.Γ
Στα ποσα πεναλντυ θα "ξεκουμπωσει" ο Μητρογλου;
εκτορακο χαθηκες εχει ομιχλη........
εδω ειμαι μαστορα. εσεις σαν καλες πουτανες βλεπω εξαφανιστηκατε απο τις 6 το απογευμα μεχρι που τελειωσε ο αγωνας, για να εχετε δικαιολογια οτι ησασταν αλλου σας πηρε ο υπνος κλπ εαν επεφτε η πουτσα. τσαμπα αγχος πληρωσε καλα παλι ο χοντρος τα κορακια.
παρε το παυσιπονο να πας για υπνο και θα τα πουμε... ρε σεις κανατε ευκαιρια δεν θυμαμαι.... μεχρι και η κολοπετινιτσα θα κανει μια ευκαιρια...εδω ειμαι μαστορα. εσεις σαν καλες πουτανες βλεπω εξαφανιστηκατε απο τις 6 το απογευμα μεχρι που τελειωσε ο αγωνας, για να εχετε δικαιολογια οτι ησασταν αλλου σας πηρε ο υπνος κλπ εαν επεφτε η πουτσα. τσαμπα αγχος πληρωσε καλα παλι ο χοντρος τα κορακια.
Κανένας δεν πήγε γήπεδο...
την ξερεις την εντεκαδα της ομαδας σου....κοτες και στο ιντερνετ. εξαφανιζονται μεχρι να σιγουρευτουν για ναχουν και την εναλλακτικη να πουνε οτι...λειπανε.
την ξερεις την εντεκαδα της ομαδας σου....
Γιατι αποβολή ρε γάτε,δεν ήταν τελευταίος παίχτης,μην πας στο αλλό άκρο.Καθαρο πεναλτυ και αποβολη ηταν.Προφανως κανας βαζελος γραφει το ρεπορταζ.
Αφού είσαι μυρωδιάς στα αθλητικά γιατί μπλέκεσε.εδω ειμαι μαστορα. εσεις σαν καλες πουτανες βλεπω εξαφανιστηκατε απο τις 6 το απογευμα μεχρι που τελειωσε ο αγωνας, για να εχετε δικαιολογια οτι ησασταν αλλου σας πηρε ο υπνος κλπ εαν επεφτε η πουτσα. τσαμπα αγχος πληρωσε καλα παλι ο χοντρος τα κορακια.