athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.640
- Πόντοι
- 12.756
και ομως ηδη καινε λαστιχα στους καταυλισμους με καταρες και γοερους λυγμουςοχι ρε!!!!!!
και ομως ηδη καινε λαστιχα στους καταυλισμους με καταρες και γοερους λυγμουςοχι ρε!!!!!!
εμενα μου εσπασαν τα αρχιδια που κλαινε και οταν δεν υηρχε λογος....σκατογαυροιΠερι
Περιμένουν την στραβή για να βγουν να μιλήσουν. Στα καλά μαραζώνουν.
Αδελφέ τι μπαλα παίζει κωστουλας και ο αλλος ο μικρός μπράβο τουςεμενα μου εσπασαν τα αρχιδια που κλαινε και οταν δεν υηρχε λογος....σκατογαυροι
θα παω και εγω...και ομως ηδη καινε λαστιχα στους καταυλισμους με καταρες και γοερους λυγμους
Αδερφέ, τα έχω πει. Κράζουν για να κράξουν. Γιατί πρέπει.εμενα μου εσπασαν τα αρχιδια που κλαινε και οταν δεν υηρχε λογος....σκατογαυροι
Ήτανε μέχρι να σταξει το πρώτο παστέλι. Έχει άλλον αέρα τώρα.Αδελφέ τι μπαλα παίζει κωστουλας και ο αλλος ο μικρός μπράβο τους
αδερφε η οαδα ειναι 8/11 κυπελουχοι ευρωπης.....βγαζει 3,4 πιτσιρικαδες απο τα σπλαχνα της με πολυ ταλεντο.....Αδελφέ τι μπαλα παίζει κωστουλας και ο αλλος ο μικρός μπράβο τους
Ετσι πολύ ωραία μπαλα παίζουμεαδερφε η οαδα ειναι 8/11 κυπελουχοι ευρωπης.....βγαζει 3,4 πιτσιρικαδες απο τα σπλαχνα της με πολυ ταλεντο.....
θα μπουν καποιες και θα πουν οτι δεν ειμαστε μπαρτσελονα ακομα....
γαμω της ολυμπιακαρες ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ναι ο μπουστηςΣτο μουνί τον Μάνταλο γιατί δεν έβγαλε κάρτα ο φριτς ? έπρεπε να τον αφήσει αναίσθητο τον Κωστούλα δλδ ??
Ε ρε πουστη γκινια τι άλλο θα μας συμβειείπα γαμώ τον αντίχριστό μου να το τελειώσουμε το μπουρδέλο.....γαμώ την τουρκία και την μιζεροπουτανοαεκ....1-1 και 2 παίκτες έξω...σιχτίρι με το μπουρδέλο...
Γαμω το σπΙτι Τουςαντι να ειναι 3-0 στο 25' 1-1 στο ημιχρονο με 2 αναγκαστικες και τον ελ κααμπι να μην παταει καλα το ποδι. οι αγκωνιες του μανταλου δεν μετρανε.το λεει ο κανονισμος αρ.21 παρ. 3 ...
Έπρεπε να είχαμε βάλει 1-2 ακόμαείπα γαμώ τον αντίχριστό μου να το τελειώσουμε το μπουρδέλο.....γαμώ την τουρκία και την μιζεροπουτανοαεκ....1-1 και 2 παίκτες έξω...σιχτίρι με το μπουρδέλο...