You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
υπάρχει και άλλη λύση..αν πάρεις το ΘΕΜΑ , το βλέπεις μέσω NOVAGOεχουμε κανενα link για το ιντερνετ παιδια?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ειναι μεσα στο πακετο του ΘΕΜΑ και το καναλι που θα δειξει τον αγωνα;υπάρχει και άλλη λύση..αν πάρεις το ΘΕΜΑ , το βλέπεις μέσω NOVAGO
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
NaiΕιναι μεσα στο πακετο του ΘΕΜΑ και το καναλι που θα δειξει τον αγωνα;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μπιλλη σορυ αλλα εισαι φαουλ"Φοβάμαι".......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά...να'σαι καλά ρε μπαγάσα,σόρρυ για όλα...ζητάω συγγνώμη.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά................χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά....
Έλεος,πως είσαι έτσι ρε.....πάω να δω το ματσάκι....
Ευχαριστώ τον Θεό,που δεν είμαι έτσι σαν και εσένα....
Άντε να'σαι καλά......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά.....
κατα πρωτον εχει τα αρχιδια να βαλει φωτο δικια του που εσυ δεν την εχεις...
κατα δευτερον οχι μονο δεν εκτιμας οτι εχει τα αρχιδια να κανει κατι που εσυ δεν κανεις αλλα τον κραζεις κιολας λογω αυτου....
κατα τριτον οταν σου απανταει και σε προσκαλει να σου ικανοποιησει την περιεργεια να δεις πως ειναι (που τον κραζεις χωρις να γνωριζεις ) κιοτευεις και πουλας τρελλα...
αυτο λεγεται τζαμπα μαγκια και αδερφιστικη εξηγηση πισω απο πληκτρα...
σορρυ αλλα ετσι ειναι...
η εισαι μαγκας γνησιος και μαγκιζεις η τουμπεκιαζεις μπροστα στον πιο μαγκα απο σενα...
η εισαι νερντ και τρολλ του νετ που κανεις τον κοκορα στο μπου...
εσυ αποφασιζεις...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και μεταξυ μας τωρα μια χαρα παλληκαρι δειχνει...πριν δεκαεφτα χρονια...δεν καταλαβα τα γελακια...Να'σαι καλά....ευχαριστώ το παιδί που μου έστειλε το ποστ με τη μουράκλα σου.....
Α,ρε κερατούκλη....VIP δεν έχει ρε σήμερα....?
Πω ρε δεν μπορώ να συνέλθω.....χαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά....
και το ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ που σου εστειλε φωτο με λινκ και καλα σε πιμι ειναι πουτανας γιος και του γαμιεται η μανουλα...
και αναρχιδο πουστρακι και αδερφουλα και και....
και αν εχει αρχιδια το ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ η εσυ βαλτε δικια σας φωτο και μετα πειτε την στον καβλαρχο...
μεχρι τοτε ειστε πουτανακια και του κλανετε τα παπαρια...
και εσυ και το αναρχιδο πουστρακι ...αυτο που σου εστειλε την φωτο για να του την πεις...
EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ λέω κόψτε τις εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και δείτε το ματσάκιον!
Σκοτωθείτε μετά!
Σκοτωθείτε μετά!
μπιλλη σορυ αλλα εισαι φαουλ
κατα πρωτον εχει τα αρχιδια να βαλει φωτο δικια του που εσυ δεν την εχεις...
κατα δευτερον οχι μονο δεν εκτιμας οτι εχει τα αρχιδια να κανει κατι που εσυ δεν κανεις αλλα τον κραζεις κιολας λογω αυτου....
κατα τριτον οταν σου απανταει και σε προσκαλει να σου ικανοποιησει την περιεργεια να δεις πως ειναι (που τον κραζεις χωρις να γνωριζεις ) κιοτευεις και πουλας τρελλα...
αυτο λεγεται τζαμπα μαγκια και αδερφιστικη εξηγηση πισω απο πληκτρα...
σορρυ αλλα ετσι ειναι...
η εισαι μαγκας γνησιος και μαγκιζεις η τουμπεκιαζεις μπροστα στον πιο μαγκα απο σενα...
η εισαι νερντ και τρολλ του νετ που κανεις τον κοκορα στο μπου...
εσυ αποφασιζεις...
...έχεις δίκιο κάνω την κότα...τουμπεκί,να΄σαι καλά ρε...
Εννοείται ρε....τρελός είμαι...?
Τα λέμε παιδιά,συνεχίστε έτσι...
Εγώ λέω κόψτε τις εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και δείτε το ματσάκιον!
Σκοτωθείτε μετά!
ΟΚ..... ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε μαλακα συνελθε...ενας ανεβαζει φωτο του...εχει τα αρχιδια και το κανει...εσυ τον κραζεις και οταν σου την λεει πουλας τρελλιτσα και κοροιδευεις μαζι με ενα πουτανογεννημα που ρουφιανευει με πιμι.....έχεις δίκιο κάνω την κότα...τουμπεκί,να΄σαι καλά ρε...
τι δεν καταλαβαινεις...
αληθεια μηπως και εσυ και το πουτανογεννημα πιστευεις οτι κανετε καμμια μαγκια με τα χαχανα πισω απο τα πληκτρα;
μπιλλη εχεις παρεξηγησει ποραγματα...ρωτα το φιλαρακι σου τον ρεντ που δειχνει σερνικο (ασχετα που εχει αλλου ειδους κάλο) να σου κανει εξπλειν δυο πραγματακια...θες δουλιτσα...πολλη...εισαι στο Α ακομα ;)
ρε μαλακα συνελθε...ενας ανεβαζει φωτο του...εχει τα αρχιδια και το κανει...εσυ τον κραζεις και οταν σου την λεει πουλας τρελλιτσα και κοροιδευεις μαζι με ενα πουτανογεννημα που ρουφιανευει με πιμι..
τι δεν καταλαβαινεις...
αληθεια μηπως και εσυ και το πουτανογεννημα πιστευεις οτι κανετε καμμια μαγκια με τα χαχανα πισω απο τα πληκτρα;
μπιλλη εχεις παρεξηγησει ποραγματα...ρωτα το φιλαρακι σου τον ρεντ που δειχνει σερνικο (ασχετα που εχει αλλου ειδους κάλο) να σου κανει εξπλειν δυο πραγματακια...θες δουλιτσα...πολλη...εισαι στο Α ακομα ;)
Ναι ρε θα του πω....να΄σαι καλά....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ποιος αφελαι ρε πουστη;ελα με το γατι...
βαλε ντρουμαζ
βαλε ντρουμαζ
μπιλη αστηνα την λαγοκοτα σε μενα
...θα σε σβήσουν τρελέ....σε 1 λεπτό...
Ούτε λεπτό....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Σε αυτο συμφωνω και εγω,αλλο να κανουμε χαβαλε και να βλεπουν ολοι και αλλο να στελνει ο αλλος πμκαι μεταξυ μας τωρα μια χαρα παλληκαρι δειχνει...πριν δεκαεφτα χρονια...δεν καταλαβα τα γελακια...
και το ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ που σου εστειλε φωτο με λινκ και καλα σε πιμι ειναι πουτανας γιος και του γαμιεται η μανουλα...
και αναρχιδο πουστρακι και αδερφουλα και και....
και αν εχει αρχιδια το ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ η εσυ βαλτε δικια σας φωτο και μετα πειτε την στον καβλαρχο...
μεχρι τοτε ειστε πουτανακια και του κλανετε τα παπαρια...
και εσυ και το αναρχιδο πουστρακι ...αυτο που σου εστειλε την φωτο για να του την πεις...
με την φατσα του καβλαρχου.Κατανταει προσωπικο και ειναι μαλακια.Που αμφιβαλω αν ειχε βαλει και φατσα,μια φωτο ειχε βαλει καποτε με καλυμενο το προσωπο.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ο καβλαρχος ειναι ενταξει παιδι κατα τα αλλα,εχει την καυλα του με την ομαδα του οπως ολοι μας,...έχεις δίκιο κάνω την κότα...τουμπεκί,να΄σαι καλά ρε...
ξεφευγει λιγο καποιες φορες,και εμεις ομως δεν κανουμε το ιδιο πολλες φορες;Καντε πλακιτσα και μην το παρατραβατε.
Σε αυτο συμφωνω και εγω,αλλο να κανουμε χαβαλε και να βλεπουν ολοι και αλλο να στελνει ο αλλος πμ
με την φατσα του καβλαρχου.Κατανταει προσωπικο και ειναι μαλακια.Που αμφιβαλω αν ειχε βαλει και φατσα,μια φωτο ειχε βαλει καποτε με καλυμενο το προσωπο.
Καλώς τον...έχεις δίκιο και εσύ,σωστός...
Μπράβο σου...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Link για το ματσακι.Και στα γαλλικα,την γλωσσα του χριστιδη
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
Το NOVA GO πάντως αντιμετωπίζει πρόβλημα..τουλάχιστον στη συσκευή μου.Link για το ματσακι.Και στα γαλλικα,την γλωσσα του χριστιδη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις