Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.250
Πόντοι
5.006
Ο Μήτρογλας δυστυχώς έχει τελειώσει. Δεν είναι μόνο το πέναλτι. Η όλη του παρουσία ήταν αρνητική, σχεδόν προκλητική. Μόνη λύση ο πάγκος.
και νομιζω αυτό θα κανει αρκεί να γίνει καλά και ο μπενιτεζ ώστε να έχει λύσεις μπροστά γιατί πασχουμε γενικώς. :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ελα ντε. Να πεις να μασταν και πρωτοι, να εβαζε διαμαντάκο
Τον Σέποβιτς  :grin:

1.jpg

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
πολυ καλη η ομαδα μετα την κουραση της γιουβε , ο παο ηταν σαν την δοξα κρανουλας

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Κατά τα λοιπά, ο σιχαμένος γνωστός καραγκιόζης, υποκινητής και ηθικός αυτουργός της βίας Αλασκούζος τα γνωστά δικά του. Και από κοντά ο αστείος Αναστασίου. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού που δεν απαντάει στις προκλήσεις και δεν έγινε το παραμικρό.
Γκολάρα ο Αυλωνίτης.

Συνημμένα

• gkol1.jpg
    gkol1.jpg
    74,8 KB · Εμφανίσεις: 11

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κερδισαμε εντάξει αλλά αυτό με το μητρογλου πρεπει να λυθεί δεν ειμαστε παιδικη χαρά..τι παει να πει αυτό θα το χτυπησω εγώ..
Πρην από καποιες εβδομάδες δεν ειχε δημιουργηθεί θεμα με τα πεναλτυ και ειχε πει ο Μιτσελ "τελεια και παύλα, τα πεναλτυ τα εκτελεί ο Τσορι"?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
:sunglasses:

Συνημμένα

• gkol2.jpg
    gkol2.jpg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 15

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και ποιός να παίξει? Το πέναλντυ καλά το έριξε,εγώ περίμενα ότι θα το χάσει...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι για παιδί 3 ετών που η μπάλα είναι πιο βαριά απ αυτό το πέναλντι είναι μια χαρά εκτελεσμένο.
Δυστυχως ο Μήτρο μετά το περσινό τραυματισμό του είναι σκιά της σκιάς του. Και όσο δε βάζει γκολ όπως πέρσι τις μαλακίες που κάνει ν εκτελεί ετσιθελικά πέναλντι θα συνεχίσει να τις κάνει. Ο Βαλδέρβε του έκοψε τον βήχα με τη μία και τον έστειλε στις εξέδρες. Ο Μίτσελ (γνωρίζοντας και τη απουσία 2ου επιθετικού που να μπορεί να σταθεί επάξια στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά) τις δέχεται. Το θέμα είναι πως το μαχαίρι κόβει και από τις 2 μεριές ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι για παιδί 3 ετών που η μπάλα είναι πιο βαριά απ αυτό το πέναλντι είναι μια χαρά εκτελεσμένο.
Δυστυχως ο Μήτρο μετά το περσινό τραυματισμό του είναι σκιά της σκιάς του. Και όσο δε βάζει γκολ όπως πέρσι τις μαλακίες που κάνει ν εκτελεί ετσιθελικά πέναλντι θα συνεχίσει να τις κάνει. Ο Βαλδέρβε του έκοψε τον βήχα με τη μία και τον έστειλε στις εξέδρες. Ο Μίτσελ (γνωρίζοντας και τη απουσία 2ου επιθετικού που να μπορεί να σταθεί επάξια στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά) τις δέχεται. Το θέμα είναι πως το μαχαίρι κόβει και από τις 2 μεριές ;)
Κάτι έγινε στα γύφτικα τύπε..Αφού νικήσαμε λίγη σημασία έχει το πέναλτυ,άλλωστε του Μήτρογλου δεν μπορεί να του προσάψει κανείς τίποτα έχει προσφέρει τα μέγιστα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Kαλημερα σε ολους
Μια χαρα ηταν η νικη χτες,δεν ηθελα τιποτα παραπανω απ τους τρεις βαθμους εστω και με μισο μηδεν,δεν χρειαζεται ν αποδειξει τιποτα η ομαδα στους αντιπαλους
Ο διαιτητης επαιξε εδρα αλλα σε πλαισια τετοια που δε μπορει να πει κανεις κατι εκτος απο τον κο Αλαφουζο
Ο Αναστασιου ηθελε να κανει τον ηρωα..γνωστα αυτα..εννια βαθμους πισω
Καταπελτης ο Σαββας απεναντι στον Αλαφουζο,τον ξεγυμνωσε
[video]http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2014/02/11/otan-o-alafouzos-esose-ton-olumpiako.aspx?facebook[/video]
Y.Γ 1.Φανταστειτε το πεναλντι που ειχε κερδισει ο Μητρογλου να το κερδιζε ο Καρελης και να μην το εδινε... :)
Υ.Γ 2.Ο Μιτσελ εχει τεραστια ευθυνη στην εκτελεση του πεναλντι..
Δεν αφηνεις ενα παικτη με τοσο παιδικη νοοτροπια να κτυπησει το πεναλντι
Ολοι οι ολυμπαικοι που βλεπαμε το ματς,οταν ειδαμε την κινηση του να το κτυπησει ,ημασταν σιγουροι οτι θα το χασει
Εμεις το ξεραμε,ο Μιτσελ δεν το ηξερε?
Προεδρε οσο ειναι καιρος στελτον απο εκει που ηρθε τον Ισπανο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κάτι έγινε στα γύφτικα τύπε..Αφού νικήσαμε λίγη σημασία έχει το πέναλτυ,άλλωστε του Μήτρογλου δεν μπορεί να του προσάψει κανείς τίποτα έχει προσφέρει τα μέγιστα
Τι μαλακία έγραψες τώρα ρε τύπε; Δηλαδή επειδή κάποιος παίκτης έχει προσφέρει τα μέγιστα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει; Τέτοια πράγματα δεν έκανε ούτε ο μεγάλος Τζορτζεβιτς.

Υ.Γ Εσύ τελικά τι είσαι; Άρης, Εργοτέλης ή ΟΣΦΠ; έχω ακούσει για διχασμένη προσωπικότητα για τριχασμένη πρώτη φορά ακούω.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
σκουπιδι δεν τα βαζω για σενα...απλα να βλεπει ο κοσμος τι βρωμερο και σιχαμενο σκουπιδι εισαι που σερνεσαι στο σαιτ σαν χασαποσκυλο και γινεσαι περιγελος ολων...μηδενικη αξιοπρεπεια...επειδη καποτε με ειχε ρωτησει ο χιτμαν γιατι σε λεω σκουπιδι...ενω δεν βριζεις...και του ειχα απαντησει οτι δεν εχει σημασια να βριζεις η οχι...σημασια εχει οτι σε κανουν μονιμως πουτανα ΟΛΟΙ με τις μαλακιες που λες και εσυ εκει ακαθεκτος ενω ολοι σε φτυνουν και γελανε μαζι σου συνεχιζεις απτοητος νομιζοντας οτι εισαι πονηρος και οτι εχεις και χιουμορ...καταλαβες τιποτα κυριε χιτ;καμμια σημασια αν βριζει η οχι για να ειναι καποιος σκουπιδι...αρκει να βρωμαει απο τη σηψη ...οπως αυτο το αρχιδι...

Δεν πρέπει να λες εμένα λογικά, αλλά τον άλλον χιτμαν.

Δε νομίζω να σε έχω ρωτήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ρίξε μπινελίκι με τα όλα σου αγόρι μου  :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ποσοι πηραν πρωτο θεμα σημερα για τον κωδικο???
γραφτε μετα αν επαιξε καλα η γονατισε ο σερβερ?

Φίλε το πήρα εγώ και κανά 2ώρο πριν το ματς έβλεπες μπόμπα.

Πρίν ξεκινήσει το ματς πέφτει το δίκτυο και ούτε καν στη σελίδα του νοβαγκοου δεν έμπαινες.

Τηλέφωνα πέφτανε οι γραμμές. Δε μιλάω για αναμονή, πέφτανε οι γραμμές.

Με λίγα λόγια το είδα από σάιτ. Στο τέλος οτυ π΄ρωτου ημιχρόνου το δοκίμασα και μπόρεσα και είδα γύρω στα 5 λεπτά από εκεί.

Ξαναέπιασε και δούλεψε πάλι όταν τελείωσε το ματς.

Εν ολίγης για τον πούτσο το νόβα γκοου

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εδω ειμαι μαστορα. εσεις σαν καλες πουτανες βλεπω εξαφανιστηκατε απο τις 6 το απογευμα μεχρι που τελειωσε ο αγωνας, για να εχετε δικαιολογια οτι ησασταν αλλου σας πηρε ο υπνος κλπ εαν επεφτε η πουτσα. τσαμπα αγχος πληρωσε καλα παλι ο χοντρος τα κορακια.

Επειδή δε σου μιλάγαμε σημαίνει πως κάναμε τις κότες μήπως και χάσουμε?

Ρε πας καλά?

Από ποιον να χάσω? από τη β εθνική?

Για σένα είναι ντέρμπι αλλά για μένα είναι περίπατος.

Απόδειξη και στο στοίχημα που το έπαιξα.. Μια χαρά με πλήρωσε η κωλοτρυπίδα σας

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Kαλημερα σε ολους
Μια χαρα ηταν η νικη χτες,δεν ηθελα τιποτα παραπανω απ τους τρεις βαθμους εστω και με μισο μηδεν,δεν χρειαζεται ν αποδειξει τιποτα η ομαδα στους αντιπαλους
Ο διαιτητης επαιξε εδρα αλλα σε πλαισια τετοια που δε μπορει να πει κανεις κατι εκτος απο τον κο Αλαφουζο
Ο Αναστασιου ηθελε να κανει τον ηρωα..γνωστα αυτα..εννια βαθμους πισω
Καταπελτης ο Σαββας απεναντι στον Αλαφουζο,τον ξεγυμνωσε
[video]http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2014/02/11/otan-o-alafouzos-esose-ton-olumpiako.aspx?facebook[/video]
Y.Γ 1.Φανταστειτε το πεναλντι που ειχε κερδισει ο Μητρογλου να το κερδιζε ο Καρελης και να μην το εδινε... :)
Υ.Γ 2.Ο Μιτσελ εχει τεραστια ευθυνη στην εκτελεση του πεναλντι..
Δεν αφηνεις ενα παικτη με τοσο παιδικη νοοτροπια να κτυπησει το πεναλντι
Ολοι οι ολυμπαικοι που βλεπαμε το ματς,οταν ειδαμε την κινηση του να το κτυπησει ,ημασταν σιγουροι οτι θα το χασει
Εμεις το ξεραμε,ο Μιτσελ δεν το ηξερε?
Προεδρε οσο ειναι καιρος στελτον απο εκει που ηρθε τον Ισπανο

Φανατικός Ολυμπιακός και εσύ ε?  ρε δεν πάμε καλά...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για το ματς..

Συγχαρητήρια στην ομάδα. Πήραμε το αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς.
Συγχαρητήρια και στον Μίτσελ. Πέρυσι με τη νοοτροπία γιούργια να γαμήσω τον βάζελο μας έτυχε στραβή και φέτος προφυλάχτηκε. Όχι πως θεωρώ καλύτερη την πέρυσινή ομάδα του βάζελου, β εθνική και οι δύο είναι.

Κύριε Αναστασίου σε ένα ματς πριν είχατε πεί ότι είναι άδικο που χάσατε από τον ΟΦΗ και κράζατε την ομάδα της Κρήτης γιατί έπαιζε άμυνα. Και μάλιστα έλεγε πως η ομάδα του παίζει επιθετικά... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλό...

Εσείς που βάλατε λεωφορείο μπροστά στο τέρμα δε γαμήσατε το παιχνίδι και το θέαμα????

Όσον αφορά το πέναλτυ είναι κόκκινη.

Όσον αφορά το χέρη του Καρέλλη, ρε παιδιά εγώ χέρι είδα, γιατί έχουν λυσσάξει όλοι ότι είναι καθαρή η φάση και αδικήθηκε ο πούστης? Αν έχω κάνει λάθος μου λέτε και εσείς τη γνώμη σας.

Του Μήτρογλου πρέπει να του τραβήξουν το αυτί. Είναι η τρίτη φορά που παίρνει με το έτσι θέλω την μπάλα στο πέναλτυ. Αν και τώρα νομίζω το ζήτησε από τον Τσόρι. Και πάλι όμως δεν έχει καν δουλειά να το ζητήσει. Χάρες κάνουμε? Επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι.

Ο Αναστασίου όταν είδε την πούτσα το γύρισε στη διαιτησία. Μα όλες ήταν σωστές κάρτες και γενικότερα η διαιτησία ήταν σωστή. Τι γκρινιάζει ο μαλάκας αφού ούτε φάση δεν έκαναν.

Ο Τουίτη για τον πούτσο. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για την ήττα. Πόσο γελοίος..

Όσον αφορά την ομάδα μας δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κινηθήκαμε στα νερά του βάζελου βέβαια γιατί έπαιζε φουλ άμυνα και πέταγε τη μπάλα μπροστά καμινάδες μήπως και βγάλει κόντρα. Γαμιέται το θέαμα και είναι λογικό. Και πάλι όμως θα ήθελα να είχαμε παραπάνω φάσεις.

Μεγιά την καινούργια κωλότρυπα βαζέλια !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom