Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αντε γαμησου ψευτη....χεστη που κρυβεσαι οταν τρως πουτσες...πινοκιο  :pipa2:

καμαρωστε τον ξεφτιλα. εγω ψευτης και εγω κρυβομαι. ξαναγραψε αλλη φορα ποσο αντρας εισαι και θα σε περιποιουμαι καθε φορα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Συνημμένα

• εκτορ λοπεζ.jpg
    εκτορ λοπεζ.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 13

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κλειστου ενα ραντεβου θανατου του πουστη
ποτε...με τον μαστερακο μονο καφεδακι θα πιουμε μια φορα...εχω πει χιλιες φορες...οσο μαλακας και αν ειναι δεν προκαλει για ραντεβου θανατου...αυτο το λεω...αλλα καφε θα πιουμε...του εχω κανει προταση του μαλακ αλλα δεν ψηνεται...θα τον ψησω ομως που θα μου παει  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποτε...με τον μαστερακο μονο καφεδακι θα πιουμε μια φορα...εχω πει χιλιες φορες...οσο μαλακας και αν ειναι δεν προκαλει για ραντεβου θανατου...αυτο το λεω...αλλα καφε θα πιουμε...του εχω κανει προταση του μαλακ αλλα δεν ψηνεται...θα τον ψησω ομως που θα μου παει  :rockon:

πιες και με μενα καφε πουστη να σου κανω καφε το σωβρακο πισω  :birdman:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακιες δεν μπορω να ακουω...το πεναλτυ ΔΕΝ ειναι πεναλτυ...ο μητρογλου το ΚΛΕΒΕΙ σερνοντας το ποδι του πανω στον στιλ που κανει ΣΩΣΤΑ εξοδο και μολις βλεπει οτι δεν μπορει να αοποκρουσει την μπαλλα προσπαθει να αποφυγει τον μητρογλου αλλα αυτος με την γνωστη πουστια των επιθετικων σερνει το ποδι του πανω στο σωμα του στιλ και ''ανατρεπεται'' μονος του...
εγω λεγομαι χρηστιδης και μαλακιες δεν μπορω να πω....
ειναι ακριβως ιδια περιπτωση με τα ''πεναλτυ'' του λετο σε πανιωνιο και ξανθη οταν ειχε παρεο ο πουστης το πρωταθλημα...ακριβως το ιδιο...αφου λοιπον τοτε ελεγα αυτα τωρα δεν μπορω να πω αλλα...
βεβαια τοτε οι ''αντικειμενικοι'' εβλεπαν καθαρα πεναλτυ ενω τωρα αμφιβαλλουν...
απο εκει και περα...στη ζωνταβη κινηση δειχνει 100% πεναλτυ....ο διαιτητης ξεγιελιεται....αφου ομως το δινει οφειλει να δωσει και κοκκινη μιας και ο μητρογλου τον ξεπερναει και παει να σκοραρει (ασχετα αν ο στοκος μητρογλου με την μηδενικη νοοτροπια προτιμαει να πεσει) ....
αυτα..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φανατικός Ολυμπιακός και εσύ ε?  ρε δεν πάμε καλά...
Δεν υπαρχει μη φανατικος ολυμπιακος φιλε
Πριν καποια χρονια ειχα ενα φιλο του πατερα μου ηλικιωμενο,κυριο στη κυριολεξια,ο πιο ησυχος και πραος ανθρωπος ,καλλιεργημενος,ευγενεστατος
Μου ειπε σε καποια φαση οτι τον ολυμπιακο δεν μπορει να τον βλεπει στη τηλεοραση ευκολα γιατι αγωνια και αγχωνεται παρα πολυ στη διαρκεια του αγωνα
Για τον Μιτσελ,ενταξει μη το δενεις κορδονι,δεν εννοουσα στη κυριολεξια να τον στελει απο εκει που ηρθε
Οτι θα τον καλουσα ομως και θα του τραβαγα το αυτι ,ΝΑΙ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Tις λιγότερες τελικές από κάθε άλλη ομάδα έκανε εχθές ο Παναθηναικός στο φετινό πρωτάθλημα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φωνάζει για την διαιτησία, όμως, δεν έκανε και πολλές τελικές για να απειλήσει την εστία του Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός από τις 7 μέχρι τώρα αγωνιστικές της Super League απειλήθηκε λιγότερο από τον Παναθηναϊκό. Μέχρι η Βέροια και η Νίκη Βόλου έκαναν περισσότερες τελικές προσπάθειες από ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν 17 τελικές από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ενώ ακολουθούν οι Νίκη Βόλου, Παναιτωλικός και Ατρόμητος από 6! Πέντε τελικές προσπάθειες έκανε ο ΟΦΗ και η Βέροια, ενώ ο Παναθηναϊκός απείλησε μόλις τέσσερις φορές!

Οι τελικές προσπάθειες που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός:
Εργοτέλης 17
Νίκη Βόλου 6
Παναιτωλικός 6
Ατρόμητος 6
ΟΦΗ 5
Βέροια 5
Παναθηναϊκός 4

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν υπαρχει μη φανατικος ολυμπιακος φιλε
Πριν καποια χρονια ειχα ενα φιλο του πατερα μου ηλικιωμενο,κυριο στη κυριολεξια,ο πιο ησυχος και πραος ανθρωπος ,καλλιεργημενος,ευγενεστατος
Μου ειπε σε καποια φαση οτι τον ολυμπιακο δεν μπορει να τον βλεπει στη τηλεοραση ευκολα γιατι αγωνια και αγχωνεται παρα πολυ στη διαρκεια του αγωνα
Για τον Μιτσελ,ενταξει μη το δενεις κορδονι,δεν εννοουσα στη κυριολεξια να τον στελει απο εκει που ηρθε
Οτι θα τον καλουσα ομως και θα του τραβαγα το αυτι ,ΝΑΙ
εγινε παρεξηγηση...εγω καταλαβα τι εννοουσες ομως το εξεφρασες λαθος...εσυ εννοουσες νε φυγει ο μητρογλου αλλα εγραψες να φυγει ο ισπανος δηλαδη ο μιτσελ...
δεστο και θα καταλαβεις...μαλλον εκανες λαθος  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακιες δεν μπορω να ακουω...το πεναλτυ ΔΕΝ ειναι πεναλτυ...ο μητρογλου το ΚΛΕΒΕΙ σερνοντας το ποδι του πανω στον στιλ που κανει ΣΩΣΤΑ εξοδο και μολις βλεπει οτι δεν μπορει να αοποκρουσει την μπαλλα προσπαθει να αποφυγει τον μητρογλου αλλα αυτος με την γνωστη πουστια των επιθετικων σερνει το ποδι του πανω στο σωμα του στιλ και ''ανατρεπεται'' μονος του...
εγω λεγομαι χρηστιδης και μαλακιες δεν μπορω να πω....
ειναι ακριβως ιδια περιπτωση με τα ''πεναλτυ'' του λετο σε πανιωνιο και ξανθη οταν ειχε παρεο ο πουστης το πρωταθλημα...ακριβως το ιδιο...αφου λοιπον τοτε ελεγα αυτα τωρα δεν μπορω να πω αλλα...
βεβαια τοτε οι ''αντικειμενικοι'' εβλεπαν καθαρα πεναλτυ ενω τωρα αμφιβαλλουν...
απο εκει και περα...στη ζωνταβη κινηση δειχνει 100% πεναλτυ....ο διαιτητης ξεγιελιεται....αφου ομως το δινει οφειλει να δωσει και κοκκινη μιας και ο μητρογλου τον ξεπερναει και παει να σκοραρει (ασχετα αν ο στοκος μητρογλου με την μηδενικη νοοτροπια προτιμαει να πεσει) ....
αυτα..

αντε μπραβο πηρες το χαπι σου

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εγινε παρεξηγηση...εγω καταλαβα τι εννοουσες ομως το εξεφρασες λαθος...εσυ εννοουσες νε φυγει ο μητρογλου αλλα εγραψες να φυγει ο ισπανος δηλαδη ο μιτσελ...
Οχι χρηστιδη,τον μιτσελ εννοουσα
Αλλα στο προηγουμενο ποστ εξηγω ακριβως
Δες και αυτο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σκατα. δεν επιασε το χαπι ακομα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446