Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ωπα ...εισαι λαθος...υπογραφω εγω ...Φανατικός Ολυμπιακός και εσύ ε? ρε δεν πάμε καλά...
ωπα ...εισαι λαθος...υπογραφω εγω ...Φανατικός Ολυμπιακός και εσύ ε? ρε δεν πάμε καλά...
τα λες απολυτως σωστα...διαβαζα και νομιζα οτι τα ειχα γραψει εγω...ετσι ακριβως...Για το ματς..
Συγχαρητήρια στην ομάδα. Πήραμε το αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς.
Συγχαρητήρια και στον Μίτσελ. Πέρυσι με τη νοοτροπία γιούργια να γαμήσω τον βάζελο μας έτυχε στραβή και φέτος προφυλάχτηκε. Όχι πως θεωρώ καλύτερη την πέρυσινή ομάδα του βάζελου, β εθνική και οι δύο είναι.
Κύριε Αναστασίου σε ένα ματς πριν είχατε πεί ότι είναι άδικο που χάσατε από τον ΟΦΗ και κράζατε την ομάδα της Κρήτης γιατί έπαιζε άμυνα. Και μάλιστα έλεγε πως η ομάδα του παίζει επιθετικά... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλό...
Εσείς που βάλατε λεωφορείο μπροστά στο τέρμα δε γαμήσατε το παιχνίδι και το θέαμα????
Όσον αφορά το πέναλτυ είναι κόκκινη.
Όσον αφορά το χέρη του Καρέλλη, ρε παιδιά εγώ χέρι είδα, γιατί έχουν λυσσάξει όλοι ότι είναι καθαρή η φάση και αδικήθηκε ο πούστης? Αν έχω κάνει λάθος μου λέτε και εσείς τη γνώμη σας.
Του Μήτρογλου πρέπει να του τραβήξουν το αυτί. Είναι η τρίτη φορά που παίρνει με το έτσι θέλω την μπάλα στο πέναλτυ. Αν και τώρα νομίζω το ζήτησε από τον Τσόρι. Και πάλι όμως δεν έχει καν δουλειά να το ζητήσει. Χάρες κάνουμε? Επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι.
Ο Αναστασίου όταν είδε την πούτσα το γύρισε στη διαιτησία. Μα όλες ήταν σωστές κάρτες και γενικότερα η διαιτησία ήταν σωστή. Τι γκρινιάζει ο μαλάκας αφού ούτε φάση δεν έκαναν.
Ο Τουίτη για τον πούτσο. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για την ήττα. Πόσο γελοίος..
Όσον αφορά την ομάδα μας δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κινηθήκαμε στα νερά του βάζελου βέβαια γιατί έπαιζε φουλ άμυνα και πέταγε τη μπάλα μπροστά καμινάδες μήπως και βγάλει κόντρα. Γαμιέται το θέαμα και είναι λογικό. Και πάλι όμως θα ήθελα να είχαμε παραπάνω φάσεις.
Μεγιά την καινούργια κωλότρυπα βαζέλια !
Ο διαιτητης επαιξε εδρα αλλα σε πλαισια τετοια που δε μπορει να πει κανεις κατι
εννοειαται ρε...τον αεκτζη...ο οποιος καποια στιγμη με ειχε ρωτησει γιατι τον λεω σκουπιδι ενω δεν βριζει...και του ειχα πει πως ειναι σκουπιδι απλα επειδη ζεχνει....βρωμαει ...μποχα πως το λενε;;Δεν πρέπει να λες εμένα λογικά, αλλά τον άλλον χιτμαν.
Δε νομίζω να σε έχω ρωτήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ρίξε μπινελίκι με τα όλα σου αγόρι μου
Αρα με την δικη σου λογικη και η ομαδα σου σκουπιδι ειναι.Συ ειπας.εννοειαται ρε...τον αεκτζη...ο οποιος καποια στιγμη με ειχε ρωτησει γιατι τον λεω σκουπιδι ενω δεν βριζει...και του ειχα πει πως ειναι σκουπιδι απλα επειδη ζεχνει....βρωμαει ...μποχα πως το λενε;;
τραβα σκουπισε τα φλοκια απο τη μαπα σου που θα μιλησεις για τον xilnik μαλακα ...ε μαλακα...θα μιλησουν τα σκατα για το χρυσαφι...μαλακα σκατατζη κομπλεξικε ....αυτο τωρα ειναι σχολιο νοημονα λογικου ανθρωπου?
ελα ρε σκουπιδι...ειδα χτες εριξες κλαμα καργα...σου εφταιγε το ενα και το αλλο...πονεσε κοπελιτσα το 1-0 ετσι;Αρα με την δικη σου λογικη και η ομαδα σου σκουπιδι ειναι.Συ ειπας.
τραβα σκουπισε τα φλοκια απο τη μαπα σου που θα μιλησεις για τον xilnik μαλακα ...ε μαλακα...θα μιλησουν τα σκατα για το χρυσαφι...μαλακα σκατατζη κομπλεξικε ....
τα ιδια σκατα με τον αλλο τον σκουπιδοτοπο εισαιρε αγαμησου ψευτη εσυ
τα ιδια σκατα με τον αλλο τον σκουπιδοτοπο εισαι
γελοια ανθρωπακια...
Δες την στην νοβα ρε τυπε.την φάση με το χέρι την έχει κανείς να την ανεβάσει εδω;
Πες μας και το γκολ του Μητρογλου στο Μαλμε που δεν ηταν οφσαιντ τυπερε παιδια κοιταω και ξανακοιταω την φαση με τον πετριτς...ειναι πεντακαθαρη ...χτυπαει στο σωμα και την στρωνει με το αριστερο χερι που ΔΕΝ ειναι κολλημενο στο σωμα...και το γραφω με κεφαλαια γιατι καποιοι ΄΄αντικειμενικοι'' χτες στα ραδια δειλα δειλα ελεγαν οτι ναι βρηκε χερι αλλα ηταν κολλημενο
ρε πουστη ελεος...ειναι ικανοι να μεινει στην ιστορια αυτη η φαση σαν ''σφαγη''....μιλαμε για επιστημονες μπροστα στον γκαιμπελς...
ρε παιδια κοιταω και ξανακοιταω την φαση με τον πετριτς...ειναι πεντακαθαρη ...χτυπαει στο σωμα και την στρωνει με το αριστερο χερι που ΔΕΝ ειναι κολλημενο στο σωμα...και το γραφω με κεφαλαια γιατι καποιοι ΄΄αντικειμενικοι'' χτες στα ραδια δειλα δειλα ελεγαν οτι ναι βρηκε χερι αλλα ηταν κολλημενο
ρε πουστη ελεος...ειναι ικανοι να μεινει στην ιστορια αυτη η φαση σαν ''σφαγη''....μιλαμε για επιστημονες μπροστα στον γκαιμπελς...
εχεις χαιρετισματα απο μπακακη και μπουντουρηΠες μας και το γκολ του Μητρογλου στο Μαλμε που δεν ηταν οφσαιντ τυπε
αντε γαμησου ψευτη....χεστη που κρυβεσαι οταν τρως πουτσες...πινοκιοληξις θεματος, μιλησε η φωνη της αξιοπιστιας
Ε ναι δικε μου,σαρδαμ εσυ δεν εχεις γραψει ποτε.εχεις χαιρετισματα απο μπακακη και μπουντουρη
Πες μας και το γκολ του Μητρογλου στο Μαλμε που δεν ηταν οφσαιντ τυπε