Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (9 μέλη και 40 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για το ματς..

Συγχαρητήρια στην ομάδα. Πήραμε το αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς.
Συγχαρητήρια και στον Μίτσελ. Πέρυσι με τη νοοτροπία γιούργια να γαμήσω τον βάζελο μας έτυχε στραβή και φέτος προφυλάχτηκε. Όχι πως θεωρώ καλύτερη την πέρυσινή ομάδα του βάζελου, β εθνική και οι δύο είναι.

Κύριε Αναστασίου σε ένα ματς πριν είχατε πεί ότι είναι άδικο που χάσατε από τον ΟΦΗ και κράζατε την ομάδα της Κρήτης γιατί έπαιζε άμυνα. Και μάλιστα έλεγε πως η ομάδα του παίζει επιθετικά... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλό...

Εσείς που βάλατε λεωφορείο μπροστά στο τέρμα δε γαμήσατε το παιχνίδι και το θέαμα????

Όσον αφορά το πέναλτυ είναι κόκκινη.

Όσον αφορά το χέρη του Καρέλλη, ρε παιδιά εγώ χέρι είδα, γιατί έχουν λυσσάξει όλοι ότι είναι καθαρή η φάση και αδικήθηκε ο πούστης? Αν έχω κάνει λάθος μου λέτε και εσείς τη γνώμη σας.

Του Μήτρογλου πρέπει να του τραβήξουν το αυτί. Είναι η τρίτη φορά που παίρνει με το έτσι θέλω την μπάλα στο πέναλτυ. Αν και τώρα νομίζω το ζήτησε από τον Τσόρι. Και πάλι όμως δεν έχει καν δουλειά να το ζητήσει. Χάρες κάνουμε? Επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι.

Ο Αναστασίου όταν είδε την πούτσα το γύρισε στη διαιτησία. Μα όλες ήταν σωστές κάρτες και γενικότερα η διαιτησία ήταν σωστή. Τι γκρινιάζει ο μαλάκας αφού ούτε φάση δεν έκαναν.

Ο Τουίτη για τον πούτσο. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για την ήττα. Πόσο γελοίος..

Όσον αφορά την ομάδα μας δεν έμεινα ευχαριστημένος. Κινηθήκαμε στα νερά του βάζελου βέβαια γιατί έπαιζε φουλ άμυνα και πέταγε τη μπάλα μπροστά καμινάδες μήπως και βγάλει κόντρα. Γαμιέται το θέαμα και είναι λογικό. Και πάλι όμως θα ήθελα να είχαμε παραπάνω φάσεις.

Μεγιά την καινούργια κωλότρυπα βαζέλια !
τα λες απολυτως σωστα...διαβαζα και νομιζα οτι τα ειχα γραψει εγω...ετσι ακριβως...
θα σου πω μονο οτι το ματς αυτο θα μεινει στην ιστορια σαν αλλο ενα που ''σφαχτηκε'' η πουτανοομαδα...
ειπαμε....για καποιον ανεξηγητο λογο αυτη η πουστοομαδα σερνει απο την μυτη ολους ....
η βαζελετα κανει αφιερωματα στα ματς που διαμαρτυρεται ο πουστης στον πειραια ,το γκολ μιλαει για ΄΄πιστολια΄΄ στο 93 κλπ κλπ....για ενα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΧΕΡΙ....ΤΗΝ ΣΤΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...ΚΑΘΑΡΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ....
τεσπα...τα ξερουμε τα εχουμε πει χιλιαδες φορες...διαμαρτυρονται μονιμως οι πουτανες με την αβαντα των ''αντικειμενικων'' την ωρα που στο μπασκετ ....ακρα του ταφου σιωπη....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρεσιταλ κωσταρα...  :rockon:
αληθεια ρε μαγκα αυτος δεν ηταν παιχτης της αεκ;δεν θα ετρωγε και ενα χρονο αποκλεισμο;  :2funny: φερτε σανο λεμε...''ερχονται'' οι πουτανες...
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....
www.gazzetta.gr/football/article/664588/aytos-poy-tha-epaize-stinaek-nte]http://www.gazzetta.gr/football/article/664588/aytos-poy-tha-epaize-stinaek-nte[/url]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν πρέπει να λες εμένα λογικά, αλλά τον άλλον χιτμαν.

Δε νομίζω να σε έχω ρωτήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ρίξε μπινελίκι με τα όλα σου αγόρι μου  :rockon:
εννοειαται ρε...τον αεκτζη...ο οποιος καποια στιγμη με ειχε ρωτησει γιατι τον λεω σκουπιδι ενω δεν βριζει...και του ειχα πει πως ειναι σκουπιδι απλα επειδη ζεχνει....βρωμαει ...μποχα πως το λενε;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εννοειαται ρε...τον αεκτζη...ο οποιος καποια στιγμη με ειχε ρωτησει γιατι τον λεω σκουπιδι ενω δεν βριζει...και του ειχα πει πως ειναι σκουπιδι απλα επειδη ζεχνει....βρωμαει ...μποχα πως το λενε;;
Αρα με την δικη σου λογικη και η ομαδα σου σκουπιδι ειναι.Συ ειπας. :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο τωρα ειναι σχολιο νοημονα λογικου ανθρωπου?  :2funny:
τραβα σκουπισε τα φλοκια απο τη μαπα σου που θα μιλησεις για τον xilnik μαλακα ...ε μαλακα...θα μιλησουν τα σκατα για το χρυσαφι...μαλακα σκατατζη κομπλεξικε ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αρα με την δικη σου λογικη και η ομαδα σου σκουπιδι ειναι.Συ ειπας. :rockon:
ελα ρε σκουπιδι...ειδα χτες εριξες κλαμα καργα...σου εφταιγε το ενα και το αλλο...πονεσε κοπελιτσα το 1-0 ετσι;
θα δω τον μπακακη μαζι με τον μπουντουρη και τον τολη τον βοσκοπουλο....να τους πω χαιρετισματα;  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τραβα σκουπισε τα φλοκια απο τη μαπα σου που θα μιλησεις για τον xilnik μαλακα ...ε μαλακα...θα μιλησουν τα σκατα για το χρυσαφι...μαλακα σκατατζη κομπλεξικε ....

ρε αγαμησου ψευτη εσυ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
την φάση με το χέρι την έχει κανείς να την ανεβάσει εδω;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε παιδια κοιταω και ξανακοιταω την φαση με τον πετριτς...ειναι πεντακαθαρη ...χτυπαει στο σωμα και την στρωνει με το αριστερο χερι που ΔΕΝ ειναι κολλημενο στο σωμα...και το γραφω με κεφαλαια γιατι καποιοι ΄΄αντικειμενικοι'' χτες στα ραδια δειλα δειλα ελεγαν οτι ναι βρηκε χερι αλλα ηταν κολλημενο  :headbang:  :headbang:
ρε πουστη ελεος...ειναι ικανοι να μεινει στην ιστορια αυτη η φαση σαν ''σφαγη''....μιλαμε για επιστημονες μπροστα στον γκαιμπελς...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε παιδια κοιταω και ξανακοιταω την φαση με τον πετριτς...ειναι πεντακαθαρη ...χτυπαει στο σωμα και την στρωνει με το αριστερο χερι που ΔΕΝ ειναι κολλημενο στο σωμα...και το γραφω με κεφαλαια γιατι καποιοι ΄΄αντικειμενικοι'' χτες στα ραδια δειλα δειλα ελεγαν οτι ναι βρηκε χερι αλλα ηταν κολλημενο  :headbang:  :headbang:
ρε πουστη ελεος...ειναι ικανοι να μεινει στην ιστορια αυτη η φαση σαν ''σφαγη''....μιλαμε για επιστημονες μπροστα στον γκαιμπελς...
Πες μας και το γκολ του Μητρογλου στο Μαλμε που δεν ηταν οφσαιντ τυπε  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ληξις θεματος, μιλησε η φωνη της αξιοπιστιας  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχεις χαιρετισματα απο μπακακη και μπουντουρη  :2funny:
Ε ναι δικε μου,σαρδαμ εσυ δεν εχεις γραψει ποτε. :rockon:
Μονο οι αλλοι.Πες μας για το οφσαιντ και την βουτια Μανιατη που προσπαθησαν ολοι οι δημοσιογραφοι
να περασουν οτι αδικηθηκαν οι γκαλακτικος. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πες μας και το γκολ του Μητρογλου στο Μαλμε που δεν ηταν οφσαιντ τυπε  :2funny:

και το χαμενο πεναλτυ επρεπε να σφυριχτει χερι χτον στιλ που το επιασε και ξανα πεναλτυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom