Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
522052_969637563052189_6722567414266969305_n.jpg

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
[video]http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2014/10/27/o-nomos-mitroglou-pano-apo-to-nomo-mitsel.aspx?facebook[/video]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[video]http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2014/10/27/o-nomos-mitroglou-pano-apo-to-nomo-mitsel.aspx?facebook[/video]
το διαβασα....δεν διαφωνω αν και ο λογος που τα γραφει το τσιρακι - ρουφιανος του τιγρη ειναι αλλος...
ενταξει τι να κανει και ο μιτσελ;να μπει εκεινη την ωρα μεσα (που απαγορευεται δεν μπορει να μπει στον αγωνιστικο χωρο ο προπονητης) και να τα κανει μπουρδελο;
τον εδειξε καθαρα η τιβι που τα χωνει και στον μητρογλου αλλα και ΣΤΟΝ ΤΣΟΡΥ  που δεν επεμεινε να το χτυπησει ο ιδιος...
απο εκει και περα πρεπει να αναγνωρισεις οτι αυτο που ειπες ηταν παρεξηγησιμο οποτε δικαιολογημενα και ο χιτ (που δεν σε ξερει τοσο καλα οπως εγω ) σε ''αμφισβητησε''
εγω αληθεια νομιζα εννοουσες τον μητρογλου γιατι δεν πηγε το μυαλο μου οτι εννοουσες τον μιτσελ...νομιζα μπερδεψες τα ονοματα  :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μα δεν παρεξηγησα αυτο που εγραψε ο hit
Ουτε με σενα
Συζητησουλα κανουμε
Τωρα ακουω Νικολογιαννη,πολυ εξυπνος..

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
μαλακιες δεν μπορω να ακουω...το πεναλτυ ΔΕΝ ειναι πεναλτυ...ο μητρογλου το ΚΛΕΒΕΙ σερνοντας το ποδι του πανω στον στιλ που κανει ΣΩΣΤΑ εξοδο και μολις βλεπει οτι δεν μπορει να αοποκρουσει την μπαλλα προσπαθει να αποφυγει τον μητρογλου αλλα αυτος με την γνωστη πουστια των επιθετικων σερνει το ποδι του πανω στο σωμα του στιλ και ''ανατρεπεται'' μονος του...
εγω λεγομαι χρηστιδης και μαλακιες δεν μπορω να πω....
ειναι ακριβως ιδια περιπτωση με τα ''πεναλτυ'' του λετο σε πανιωνιο και ξανθη οταν ειχε παρεο ο πουστης το πρωταθλημα...ακριβως το ιδιο...αφου λοιπον τοτε ελεγα αυτα τωρα δεν μπορω να πω αλλα...
βεβαια τοτε οι ''αντικειμενικοι'' εβλεπαν καθαρα πεναλτυ ενω τωρα αμφιβαλλουν...
απο εκει και περα...στη ζωνταβη κινηση δειχνει 100% πεναλτυ....ο διαιτητης ξεγιελιεται....αφου ομως το δινει οφειλει να δωσει και κοκκινη μιας και ο μητρογλου τον ξεπερναει και παει να σκοραρει (ασχετα αν ο στοκος μητρογλου με την μηδενικη νοοτροπια προτιμαει να πεσει) ....
αυτα..

παπαριες λες τυπε
100% πεναλτυ
δε βλεπω για ποιο λογο δεν θα δινονταν στο εξωτερικο σε πανομοιοτυπη φαση
εδω και αρκετοι βαζελες το παραδεχονται

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ειπαμε....για καποιον ανεξηγητο λογο αυτη η πουστοομαδα σερνει απο την μυτη ολους ....
τεσπα...τα ξερουμε τα εχουμε πει χιλιαδες φορες...διαμαρτυρονται μονιμως οι πουτανες με την αβαντα των ''αντικειμενικων'' ....
Μα ήταν αναμενόμενη η αντίδραση αυτή των πούστηδων. Άλλωστε ΠΡΙΝ το ματς ο Καρπετόπουλος έγραφε στο sport24.gr : , ότι: " Για τον Ολυμπιακό κακό αποτέλεσμα είναι να μην νικήσει, για τον ΠΑΟ να χάσει χωρίς να έχει κάτι να πει για τη διαιτησία. ...Ο ΠΑΟ μια ήττα την αντέχει, ειδικά αν έχει καμία φάση που να μπορεί να μουρμουράει. Στην Ελλάδα, όπου οι πιο πολλές ομάδες πουλάνε οπαδισμό, μερικές φορές το τι μπορείς να λες μετρά πιο πολύ από τη νίκη."
Ακόμα και αν δεν γινόταν η φάση του πέναλντυ πάλι κάτι θα έβρισκαν κατά του διαιτητή, όπως πάντα, προκειμένου να συσπειρώσουν τον ..κόσμο  :2funny:τους.
 - Ο Μήτρογλου πρέπι να τιμωρηθεί για την ξεροκεφαλιά του. Μεγάλος παίκτης αλλά η ομάδα πάνω από όλα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Παλιές καλές εποχές με Κοκκαλάρα  :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παπαριες λες τυπε
100% πεναλτυ
Εμένα δεν μου φάνηκε για πέναλντυ από της στιγμή που δεν το αξιοποιήσαμε πάντως μικρή σημασία έχει,ο Παναθηναικός και μέχρι σήμερα να παίζαμε 0 τελικές θα είχε ακόμα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παπαριες λες τυπε
100% πεναλτυ
αποψη μου ειναι αδερφε...δεν εχω διεκδικησει ποτε το αλαθητο...
αλλα εγω ετσι το βλεπω τωρα και ετσι το εβλεπα τοτε που επαιρνε ιδιες φασεις ο λετο...και τελικα πηραν το πρωταθλημα...
αποψη μου ,σεβαστη και η δικη σου...αλλοιμονο αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα...

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Κατά τα λοιπά, ο σιχαμένος γνωστός καραγκιόζης, υποκινητής και ηθικός αυτουργός της βίας Αλασκούζος τα γνωστά δικά του. Και από κοντά ο αστείος Αναστασίου. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού που δεν απαντάει στις προκλήσεις και δεν έγινε το παραμικρό.
Γκολάρα ο Αυλωνίτης.
τους εχουμε τοσο για τα <φρυδια μας> που τους γαζωνουμε με τα δευτερα πλεον....και γκολαρα και ντεμπουτο οπως πρεπει!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Nα πουμε και μια κουβεντα για τον Μιλιβογιεβιτς
Το παληκαρακι φαινεται να εχει δεσει πολυ καλα με την ομαδα,και μαλλον φαινεται οτι θ αποτελεσει μια πολυ καλη μεταγραφη
Προβλημα για μενα,το μεγαλυτερο φετος,τ ακρα της επιθεσης οπου Αφελαι και Ντουρμαζ ακομη δεν εχουν δειξει αυτα που θα θελαμε και αν δεν ανεβασουν την αποδοση τους θα εχουμε προβλημα
Στο ελληνικο πρωταθλημα για μενα ,αυτος ειναι ο λογος που ακομη δεν παιζουμε καλα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Nα πουμε και μια κουβεντα για τον Μιλιβογιεβιτς
Το παληκαρακι φαινεται να εχει δεσει πολυ καλα με την ομαδα,και μαλλον φαινεται οτι θ αποτελεσει μια πολυ καλη μεταγραφη
Προβλημα για μενα,το μεγαλυτερο φετος,τ ακρα της επιθεσης οπου Αφελαι και Ντουρμαζ ακομη δεν εχουν δειξει αυτα που θα θελαμε και αν δεν ανεβασουν την αποδοση τους θα εχουμε προβλημα
Στο ελληνικο πρωταθλημα για μενα ,αυτος ειναι ο λογος που ακομη δεν παιζουμε καλα
O Aφελάι δεν είναι κακός,κάνει κάτι επελάσεις που είχαμε χρόνια να δούμε στα χαφ,ο Ντουρμάζ είναι πολύ φρου φρου και αρώματα...Ξέχασες όμως τον Ντοσεβί τον Γκαζαριάν και τον Φορτούνη  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εμένα δεν μου φάνηκε για πέναλντυ από της στιγμή που δεν το αξιοποιήσαμε πάντως μικρή σημασία έχει,ο Παναθηναικός και μέχρι σήμερα να παίζαμε 0 τελικές θα είχε ακόμα...

ενω εσεις με την ιδια εντεκαδα οπως με τη γιουβε κανατε επελαση ε :2funny:

α ρε κακομοιρηδες τσιμπλιαρηδες αντι να μουτζωνετε χαιρεστε

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Ο Μποτία είναι φιλότιμος, εργατικός, προσπαθεί και κάνει και καλά ματσάκια σιγά-σιγά. Ο άλλος είναι προκλητικό τεμπελόσκυλο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Μποτία είναι φιλότιμος, εργατικός, προσπαθεί και κάνει και καλά ματσάκια σιγά-σιγά. Ο άλλος είναι προκλητικό τεμπελόσκυλο.
Ο Αμπιντάλ δεν κάνει για σέντερ μπακ σωματικά,στο ψηλό παιχνίδι κάνει κάτι πηδήματα στον αέρα λες και πηδάει σκοινάκι :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom