Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
μεγαλο το αγγουρι που ερχεται

πολυ μεγαλο γαυρακια

100 χρονια παναθηναικος

να πατε ολοι στο γηπεδο να το απολαυσετε σας λεω
μεγαλο το αγγουρι που ερχεται

πολυ μεγαλο γαυρακια

100 χρονια παναθηναικος

να πατε ολοι στο γηπεδο να το απολαυσετε σας λεω
πρέπει να πάψεις να προκαλείς κατ' αυτό τον τρόπο μέσα σε αυτό το thread.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
gay ασε αλλους να λενε για αρχιδια
εχεις δικιο μιλα λοιπον,εχεις ειδικοτητα στα αρχιδια και τις πουτσες τοσες σε εχω κερασει,μην συνεχισεις να προκαλεις προσωπικα θα σου απαντησω ξανα την κυριακη και την τεταρτη :birdman:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
βρασιδα μην ανησυχεις ρε μαγκα, δεν νευριαζω ευκολα.

τωρα τι απωθημενα εχετε με τον laplace, εσεις το ξερετε
Δεν εχουμε απωθημενα απλος μας τον θυμιζεις...λιγακι. :grin:
ομως δεν θελω να προκαλω.

μονο μια ερωτηση και φευγω

ανδρεα37αθηνα, φιλε πως αντεχεις εδω μεσα με τους τραμπουκους? εσυ εχεις επιπεδο, φαινεται αυτο...

τα λεμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Κοίταξε εγώ τους υπολογίζω, γιατί μας συνδέει η αγάπη μας και η αφοσίωσή μας στην ομάδα μας. Δεν είναι τραμπούκοι, απλά φανατικοί, πράγμα που φαίνεται από το ότι ενώ εγώ σέβομαι τις απόψεις τους για την ομάδα μας αν και διαφωνώ σε πολλές από αυτές, εκείνοι δεν μου επιτρέπουν καν να έχω διαφορετικές απόψεις.

Τώρα, σε ότι αφορά εσένα, είναι εμφανές πώς με όσα γράφεις τους κάνεις ακόμη πιο ευέξαπτους και ευερέθιστους από ότι ήδη είναι και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιο όφελος, ή σκοπό βρίσκεις σε κάτι τέτοιο.   :think:

Επισκέπτης
ενώ εγώ σέβομαι τις απόψεις τους για την ομάδα μας αν και διαφωνώ σε πολλές από αυτές, εκείνοι δεν μου επιτρέπουν καν να έχω διαφορετικές απόψεις.
ρε φιλε επικοινωνεις με τον αφαλο σου???ποιος δεν σε αφηνει να εκφραστεις???οταν ομως ΣΥΝΕΧΩΣ αναφερεσαι απαξιωτικα στον ΤΑΚΑΡΟ θα τα ακους..ΓΚΕΓΚΕ???

Επισκέπτης
αυτη την ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ποτε θα την φερει ο σωκρατες στο λιμανι οεο???
01.jpg

02.jpg

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Tακαρε φυγε για να δουν ασπρη μερα οι Εφημεριδεσ,οι τσατσοι,οι Βαζελοχανουμηδες,και ο ΝΤΟΥΣΑΝ........
ΟΥΣΤ απο δω !!!!
ΥΓ;Πολυ καυλα η μεταφραστρια!!!!

Επισκέπτης
Tακαρε φυγε για να δουν ασπρη μερα οι Εφημεριδεσ,οι τσατσοι,οι Βαζελοχανουμηδες,και ο ΝΤΟΥΣΑΝ........
ΟΥΣΤ απο δω !!!!
ΥΓ;Πολυ καυλα η μεταφραστρια!!!!
γεια σου ρε παιχταρα..που χαθηκες φιλε???την κυριακη φερε & το βυτιο σε παρακαλω γιατι απο το πολυ ξεκωλιασμα που θα τους ριξουμε προβλεπεται μεγαλη ακρατεια λεμε..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ασε ρε τα τσατσονια,δεν βλεπεις τον αρχιτσατσονι του Ντουσαν ο Νικολακο πως περιμενει να αποκλειστουμε απο την Τσελσυ,το φως ειναι η εφημεριδα του Ντουσαν!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Pleasuregiver για την μεταφραστρια ξερεις τιποτα,με τρελαινει με τα Ισπανικα!!!

Επισκέπτης
Pleasuregiver για την μεταφραστρια ξερεις τιποτα,με τρελαινει με τα Ισπανικα!!!
μπα..που να ξερω???καλη ειναι..viva argentina..γεμισαμε αργεντινους & ισπανοφωνους γενικα..σε λιγο θα παρουν & δευτερη μου φαινεται..που να τους προλαβει αυτη μονη της..την γιατρο που ετρεχε στην ριζουπολη με την 12ποντη την γοβα την θυμασαι???αλλη καυλα αυτη..ρε τον θειο τι μας κανει..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μπα..που να ξερω???καλη ειναι..viva argentina..γεμισαμε αργεντινους & ισπανοφωνους γενικα..σε λιγο θα παρουν & δευτερη μου φαινεται..που να τους προλαβει αυτη μονη της..την γιατρο που ετρεχε στην ριζουπολη με την 12ποντη την γοβα την θυμασαι???αλλη καυλα αυτη..ρε τον θειο τι μας κανει..
Ετσι ειναι οι ευρωπαικεσ ομαδες

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους άρρωστους και μη. όσο αφορά τους βάζελους ως γνωστόν τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, τώρα πια θα έχουν συνηθήσει..... :bigdick:

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Λέτε μαλακίες για το Φως...Αν μια εφημερίδα κράτησε όρθιο τον γαύρο τα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαίρου και τα πέτρινα χρόνια του μπάσκετ (βλέπε Διαμάντόπουλος) είναι το φως και ο Νικολακό...Άντε...Ο Νικολακόπουλος μπορεί να είναι σκληρός με τον Λεμονή αλλά ήταν και με τον Ντούσκο και με τον ίδιο τον Κόκκαλη πολλές φορές...Αν διαβάζετε τις τελευταίες μέρες μιλάει πολύ σωστά για το ότι ο Τόρο τα έχει φορτώσει στον κόκκορα στην άμυνα και έχουμε φάει γκολ στην άμυνα από στημένα σε δυο αγώνες και αυτό γιατί όλη η άμυνα θυμίζει παιδική χαρά...όπως λέμε τα καλά για τον Άντζα και τους υπόλοιπους πίσω να λέμε και τα ασχημα...Μην μας φταίει μονίμως ο Λούαλούα...

Επισκέπτης
Λέτε μαλακίες για το Φως...Αν μια εφημερίδα κράτησε όρθιο τον γαύρο τα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαίρου και τα πέτρινα χρόνια του μπάσκετ (βλέπε Διαμάντόπουλος) είναι το φως και ο Νικολακό...Άντε...Ο Νικολακόπουλος μπορεί να είναι σκληρός με τον Λεμονή αλλά ήταν και με τον Ντούσκο και με τον ίδιο τον Κόκκαλη πολλές φορές...Αν διαβάζετε τις τελευταίες μέρες μιλάει πολύ σωστά για το ότι ο Τόρο τα έχει φορτώσει στον κόκκορα στην άμυνα και έχουμε φάει γκολ στην άμυνα από στημένα σε δυο αγώνες και αυτό γιατί όλη η άμυνα θυμίζει παιδική χαρά...όπως λέμε τα καλά για τον Άντζα και τους υπόλοιπους πίσω να λέμε και τα ασχημα...Μην μας φταίει μονίμως ο Λούαλούα...
αμα διαβαζεις ακομη φως,τι να σου πουμε???περαστικα μαλλον..

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Δεν ξέρω τι ηλικία έχεται αλλά εγώ μεγάλωσα με ΦΩΣ. Υπήρχαν Δευτέρες που διάβαζα και νόμιζα ότι την Κυριακή ήμουν σε άλλο γήπεδο και έβλεπα άλλα πράγματα. Ο Νικολαίδης υπήρχε εποχή όχι πολύ μακρυά που ουσιαστικά έκανε τις μεταγραφές της ομάδας και επαινούσε ή έθαβε κατά το κέφι του παίχτες, ας μη μιλήσω για ρουφιάνους μέσα στην ομάδα... ο παλαιοί φίλοι σίγουρα θα ξέρουν. :think:

Επισκέπτης
:)Δεν ξέρω τι ηλικία έχεται αλλά εγώ μεγάλωσα με ΦΩΣ. Υπήρχαν Δευτέρες που διάβαζα και νόμιζα ότι την Κυριακή ήμουν σε άλλο γήπεδο και έβλεπα άλλα πράγματα. Ο Νικολαίδης υπήρχε εποχή όχι πολύ μακρυά που ουσιαστικά έκανε τις μεταγραφές της ομάδας και επαινούσε ή έθαβε κατά το κέφι του παίχτες, ας μη μιλήσω για ρουφιάνους μέσα στην ομάδα... ο παλαιοί φίλοι σίγουρα θα ξέρουν. :think:
ασε ρε φιλε τα παπαγαλακια να λενε οτι θελουν..ευτυχως εμεις ΑΚΟΜΗ τα εχουμε τετρακοσια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom