You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kαταρχας Vasos εγω δεν μηδενιζω τιποτα εχει αρκετες επητυχιες οπως λες και εσυ ο Παο, για το ποστ που αναφερεσαι χαβαλε κανουμε.καλα βρασιδα μου απο εσενα που σε συμπαθω παρα πολυ κατα τα αλλα γιατι εισαι ωραιος,αυθεντικος και τρελλιαρης δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο....τί εχουν δει τα ματια ενος τετοιου ανθρωπου?τί να πρωτοθυμηθει μαλλον θες να πεις....το χουντεμπλει οπως σωστα λετε?τα ημητελικα επι γκμοχ με λιβερπουλ το 84?τα προημητελικα του ουεφα με γιουβε το 87?τα ημητελικα του 96?τα προημητελικα champions league και ουεφα του 2002-03?και ποσες αλλες μεγαλες εμφανισεις στην ευρωπη?εμεις τί εχουμε να θυμομαστε?τα 150 πρωταθληματα,κυπελλα και σουπερ καπ της αθηνας και του πειραια?ή την νικη με 3-0 επι της αντερλεχτ το 73 και τον αποκλεισμό μας?ή μηπως την νικη με την μπενφικα με 1-0 το 83?παλι καλα που ηρθε ο ντουσαν και μας εφτιαξε ομαδα που δεν πιστευαμε στα ματια μας.....και σημερα τον κατηγορειτε πολλοι...χωρις να ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας του κοσμου φυσικα.Παλι καλα που ειδαμε και 2 προκρισεις σε επομενη φαση κυπελλου πρωταθλητριων...και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι και να μην γυρισουμε στα χρονια της σφαλιαρας οπως μετα το 1999....μεχρι και πριν τον φετινο σεπτεμβρη!μπας και φτασουμε και γιατι οχι ξεπερασουμε τον βαζελο...πραγμα πολυ δυσκολο διοτι για να φτασεις 2 φορες στους "4" ειναι τρομερα δυσκολο με τα σημερινα δεδομενα...
υ.γ. παντως εγω πιστευω οτι και με την χουντα ο ολυμπιακος τοτε δεν θα εφτανε ουτε στην οχταδα......οτι και να λεμε οση ευνοια και να ειχε απο την χουντα εκεινη η ομαδα του παναθηναικου ειχε κατι εξαιρετικο,ειχε μεταλλο,ειχε παικταραδες...φυσικα δεν μπορουσε να νικησει την μεγαλυτερη ομαδα που εχει αναδειξει ποτε ο πλανητης..τον μεγαλο αγιαξ της πενταετιας 69-73...
Να ξεκαθαρισω επισεις οτι δεν ειμαι φιλαθλος αλλα οπαδος.
Επειδη δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας και καθημερινα κουβεντιαζω λογο της δουλειας μου με παρα πολλους για ποδοσφαιρο εχω βγαλει το συμπερασμα οτι απο την στιγμη που δηλωνει καποιος οτι ειναι μια ομαδα δεν ειναι αντικιμενικος εχει και της δικες του αποψης αλλα και τα κομπλεξ του, δεν εξαιρω τον εαυτο μου.
Οσων αφορα εσενα περα απο την πλακα που μπορει να σου κανω δεν εχω κατι μαζι σου αφου δεν σε ξερω προσωπικα, απλος σχολιαζω καποια πραγματα με τα οποια διαφωνω.
Παντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εισαι Ολυμπιακος οχι επειδη εχεις διαφορετικη γνωμη για καποια πραγματα απο εμενα αλλα επειδη σε οσα λες εχεις την ταση να υποβαθμιζεις την οποια επυτηχια του Ολυμπιακου και αντιθετα να εξημνεις την οποια επυτηχια του Παναθηναικου.
Αποδειξη αυτα που γραφεις... εμεις τί εχουμε να θυμομαστε?τα 150 πρωταθληματα,κυπελλα και σουπερ καπ της αθηνας και του πειραια? λιγα σου φενονται μαλλον.
Για αυτα που λες για τον Ντουσαν εγω θα συμφωνισω μπορει να ειχε καποιες εμμονες και καποια κομπλεξ αλλα ο Ολυμπιακος επαιζε μπαλαρα αλλα μην μου λες οτι σε ολοι την ιστορια του Ολυμπιακου η μονη περιοδος που επαιζε μπαλα ο Ολυμπιακος ηταν αυτη.
Αν θυμασε την περιοδο που και εσυ παραδεχεσαι οτι παιζαμε μπαλαρα ολοι φωναζανε για το οτι ο Ολυμπιακος κατακτουσε πρωταθληματα λογο της παραγκας την οποια εχεις επικαλεστει και εσυ πολλες φορες.
Οσον αφορα αυτα που αναφερεις για το τι εχω να θυμηθω εγω σε σχεση με τους Παναθηναικους θα σου πω οτι εχω να θυμηθω τιτλους τους οποιους δεν αλλαζω με καμια πορεια η προκριση στην επομενη φαση της οποιασδηποτε ευρωπαικης διοργανωσεις.
Αυτα απο εμενα.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βλεπω ολα τα καλα παιδια μαζευτηκαν σιγα σιγα!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φιλε Βρασιδα ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΝ!!!!Kαταρχας Vasos εγω δεν μηδενιζω τιποτα εχει αρκετες επητυχιες οπως λες και εσυ ο Παο, για το ποστ που αναφερεσαι χαβαλε κανουμε.
Να ξεκαθαρισω επισεις οτι δεν ειμαι φιλαθλος αλλα οπαδος.
Επειδη δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας και καθημερινα κουβεντιαζω λογο της δουλειας μου με παρα πολλους για ποδοσφαιρο εχω βγαλει το συμπερασμα οτι απο την στιγμη που δηλωνει καποιος οτι ειναι μια ομαδα δεν ειναι αντικιμενικος εχει και της δικες του αποψης αλλα και τα κομπλεξ του, δεν εξαιρω τον εαυτο μου.
Οσων αφορα εσενα περα απο την πλακα που μπορει να σου κανω δεν εχω κατι μαζι σου αφου δεν σε ξερω προσωπικα, απλος σχολιαζω καποια πραγματα με τα οποια διαφωνω.
Παντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εισαι Ολυμπιακος οχι επειδη εχεις διαφορετικη γνωμη για καποια πραγματα απο εμενα αλλα επειδη σε οσα λες εχεις την ταση να υποβαθμιζεις την οποια επυτηχια του Ολυμπιακου και αντιθετα να εξημνεις την οποια επυτηχια του Παναθηναικου.
Αποδειξη αυτα που γραφεις... εμεις τί εχουμε να θυμομαστε?τα 150 πρωταθληματα,κυπελλα και σουπερ καπ της αθηνας και του πειραια? λιγα σου φενονται μαλλον.
Για αυτα που λες για τον Ντουσαν εγω θα συμφωνισω μπορει να ειχε καποιες εμμονες και καποια κομπλεξ αλλα ο Ολυμπιακος επαιζε μπαλαρα αλλα μην μου λες οτι σε ολοι την ιστορια του Ολυμπιακου η μονη περιοδος που επαιζε μπαλα ο Ολυμπιακος ηταν αυτη.
Αν θυμασε την περιοδο που και εσυ παραδεχεσαι οτι παιζαμε μπαλαρα ολοι φωναζανε για το οτι ο Ολυμπιακος κατακτουσε πρωταθληματα λογο της παραγκας την οποια εχεις επικαλεστει και εσυ πολλες φορες.
Οσον αφορα αυτα που αναφερεις για το τι εχω να θυμηθω εγω σε σχεση με τους Παναθηναικους θα σου πω οτι εχω να θυμηθω τιτλους τους οποιους δεν αλλαζω με καμια πορεια η προκριση στην επομενη φαση της οποιασδηποτε ευρωπαικης διοργανωσεις.
Αυτα απο εμενα.
μιλαμε για Ανθρωπο που εκθιαζει τα Κατορθωματα του παο(δεν ειναι οπαδος του)
και δεν βρισκει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτα του Θρυλου!!!!
μιλαμε για ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
166 Matches
68 Olympiakos Piraeus
53 Draws
43 Panathinaikos
Βεβαια ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
ο Θαυμαστης του παο!!!!
68 Olympiakos Piraeus
53 Draws
43 Panathinaikos
Βεβαια ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
ο Θαυμαστης του παο!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Φιλε !!!καλημερα παιχτουρα..που ειναι ο μασκοφορος ρε φιλε???παλι ψεμματα λες???
Κοιτα μεταξυ μας τωρα και ο ζορο καλο παιχτακι ειναι και "το χει" το γκολακι!
Δεν υπαρχει Συγκριση με τον Νταρκο βεβαια αλλα δεν ειναι και ασχημος?
Βεβαια το Μεγαλειο του Νταρκο ειναι οτι κανει Γκολ ΧΩΡΙΣ ευκαιρια ενω οι αλλοι
πρεπει να χασουν 50 για να βαλουν 1 !!!
Επισκέπτης
που ειναι ο ζορο ρε???γιατι αλλοιωνεις τα στοιχεια για αλλη μια φορα???ντροπη σου..μας εβγαλες το σαπακι που εφερε ο ιβιτς για να κονομησει πρωτο???ασε ρε..τα εσκασε ο σωκρατες στην στατιστικη υπηρεσια της ευρωπης..αντε ρε ψευταρε με τα παλτα που παει & αγοραζει ο σπαγκος..βλεπω ολα τα καλα παιδια μαζευτηκαν σιγα σιγα!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ξεχασα καλημερα σε ολους τους αρωστους.
Καλημερα!!!
την Κυριακη θα εισαι μεσα?
τον Pleasure δεν τον Ρωταω καν!!!!
Αλεξ οχι εχω να παω γηπεδο δυο χρονια λογο μαγαζιου και οικογενειας αλλα κανονιζω για Τσελσι εισητηριο και αν ειναι καλλο το αποτελεσμα του πρωτου αγωνα και για Αγγλια.Καλημερα!!!
την Κυριακη θα εισαι μεσα?
τον Pleasure δεν τον Ρωταω καν!!!!
Εχω βεβαια γκρινια απο την γυναικα αλλα αν παιζεται η προκριση δεν την χανω.
Επισκέπτης
Ίντερ για Αλμιρόν!
Σοβαρό αντίπαλο στη διεκδίκηση του Αλμιρόν, βρήκε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ίντερ επικοινώνησε με ανθρώπους της Γιουβέντους και έκανε γνωστές τις προθέσεις της για δανεισμό του Αργεντινού μέσου. Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται λόγος για άρνηση του παίκτη να μετακομίσει στην Ελλάδα (!) και πως η προοπτική της «Γηραιάς Κυρίας» πληροί τις προσδοκίες του… Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει και δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, εύλογα η πολυπόθητη μεταγραφή του στο λιμάνι πιθανότατα να «ναυαγήσει»…
Ωστόσο, οι ιθύνοντες της «Γιούβε» δεν φαίνονται τόσο «ζεστοί» να τον παραχωρήσουν στους «νερατζούρι», μια και γνωρίζουν πως αν ο ποδοσφαιριστής εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του θα υπάρξει πίεση για την παραχώρηση του με κανονική μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί πως, ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει εκφράσει κατά καιρούς το θαυμασμό του για τις ικανότητες του Αργεντινού, χαρακτηρίζοντας τον ως τον νέο Βερόν…
Το «σαφάρι» αναζήτησης κεντρώων παικτών συνεχίζεται στους πρωταθλητές Ιταλίας, που επιθυμούν να καλύψουν τις… τρύπες που άνοιξαν οι τραυματίες Βιειρά, Ντακούρ, Στάνκοβιτς και Φίγκο.
Παναγιώτης Σεμερτζίδης /
Εγω αναρωτιεμαι,αυτα τα τσογλανια που λεγονται σκαουτερ της Ιντερ.Παρακολουθουν τον Θρυλο ?
Για μπελουσι πηγαν να μπουν σφηνα τελευταια στιγμη κ ευτυχως πηραν τα @@ μας.
Τωρα μπλεκονται για τον νεο παιχταρα που θελουμε,εστω κ δανεικο.
Σοβαρό αντίπαλο στη διεκδίκηση του Αλμιρόν, βρήκε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ίντερ επικοινώνησε με ανθρώπους της Γιουβέντους και έκανε γνωστές τις προθέσεις της για δανεισμό του Αργεντινού μέσου. Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται λόγος για άρνηση του παίκτη να μετακομίσει στην Ελλάδα (!) και πως η προοπτική της «Γηραιάς Κυρίας» πληροί τις προσδοκίες του… Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύει και δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, εύλογα η πολυπόθητη μεταγραφή του στο λιμάνι πιθανότατα να «ναυαγήσει»…
Ωστόσο, οι ιθύνοντες της «Γιούβε» δεν φαίνονται τόσο «ζεστοί» να τον παραχωρήσουν στους «νερατζούρι», μια και γνωρίζουν πως αν ο ποδοσφαιριστής εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του θα υπάρξει πίεση για την παραχώρηση του με κανονική μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί πως, ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει εκφράσει κατά καιρούς το θαυμασμό του για τις ικανότητες του Αργεντινού, χαρακτηρίζοντας τον ως τον νέο Βερόν…
Το «σαφάρι» αναζήτησης κεντρώων παικτών συνεχίζεται στους πρωταθλητές Ιταλίας, που επιθυμούν να καλύψουν τις… τρύπες που άνοιξαν οι τραυματίες Βιειρά, Ντακούρ, Στάνκοβιτς και Φίγκο.
Παναγιώτης Σεμερτζίδης /
Εγω αναρωτιεμαι,αυτα τα τσογλανια που λεγονται σκαουτερ της Ιντερ.Παρακολουθουν τον Θρυλο ?
Επισκέπτης
εξυπακουεται οτι μας παρακολουθουν απο την εποχη που τους πουλησαμε 2 φορες τον γρηγορη..Εγω αναρωτιεμαι,αυτα τα τσογλανια που λεγονται σκαουτερ της Ιντερ.Παρακολουθουν τον Θρυλο ?
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Mάλιστα ..... καμια πρόθεση δεν είχα να σου απαντήσω σοβαράκαλα βρασιδα μου απο εσενα που σε συμπαθω παρα πολυ κατα τα αλλα γιατι εισαι ωραιος,αυθεντικος και τρελλιαρης δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο....τί εχουν δει τα ματια ενος τετοιου ανθρωπου?τί να πρωτοθυμηθει μαλλον θες να πεις....το χουντεμπλει οπως σωστα λετε?τα ημητελικα επι γκμοχ με λιβερπουλ το 84?τα προημητελικα του ουεφα με γιουβε το 87?τα ημητελικα του 96?τα προημητελικα champions league και ουεφα του 2002-03?και ποσες αλλες μεγαλες εμφανισεις στην ευρωπη?εμεις τί εχουμε να θυμομαστε?τα 150 πρωταθληματα,κυπελλα και σουπερ καπ της αθηνας και του πειραια?ή την νικη με 3-0 επι της αντερλεχτ το 73 και τον αποκλεισμό μας?ή μηπως την νικη με την μπενφικα με 1-0 το 83?παλι καλα που ηρθε ο ντουσαν και μας εφτιαξε ομαδα που δεν πιστευαμε στα ματια μας.....και σημερα τον κατηγορειτε πολλοι...χωρις να ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας του κοσμου φυσικα.Παλι καλα που ειδαμε και 2 προκρισεις σε επομενη φαση κυπελλου πρωταθλητριων...και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι και να μην γυρισουμε στα χρονια της σφαλιαρας οπως μετα το 1999....μεχρι και πριν τον φετινο σεπτεμβρη!μπας και φτασουμε και γιατι οχι ξεπερασουμε τον βαζελο...πραγμα πολυ δυσκολο διοτι για να φτασεις 2 φορες στους "4" ειναι τρομερα δυσκολο με τα σημερινα δεδομενα...
υ.γ. παντως εγω πιστευω οτι και με την χουντα ο ολυμπιακος τοτε δεν θα εφτανε ουτε στην οχταδα......οτι και να λεμε οση ευνοια και να ειχε απο την χουντα εκεινη η ομαδα του παναθηναικου ειχε κατι εξαιρετικο,ειχε μεταλλο,ειχε παικταραδες...φυσικα δεν μπορουσε να νικησει την μεγαλυτερη ομαδα που εχει αναδειξει ποτε ο πλανητης..τον μεγαλο αγιαξ της πενταετιας 69-73...
Όμως είμαι υποχρεωμένος να το κάνω για πρώτη και τελευταία μάλλον φορά
1.Ο μεγάλος Άγιαξ ξεκίνησε το 1971 Το 69 & 70 ήταν η Φέγενορτ μεγάλη στην Ολλανδία που πήρε και το κύπελλο πρωταθλητριών το 1970.
2.Μέχρι και το 1992 συμετείχαν μόνο οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ευρωπαϊκών χωρών πράγμα που έκανε τον θεσμό αρκετά πιο εύκολο αρκει να έπεφτε κάποιος πάνω σε χρονιά που πρωταθλήτριες να μην ήταν τεράστιες ομάδες
Pezoporikou 0-16 Mönchengladbach 0-6 0-10
Göteborg 1-6 Legia 0-4 1-2
Everton 9-2 Keflavik 6-2 3-0
Glentoran 1-4 Waterford 1-3 0-1
Feyenoord 1-1 Arad (ag) 1-1 0-0
Jeunesse Esch 1-7 Panathinaikos 1-2 0-5
Slovan 4-3 B 1903 2-1 2-2
Celtic 14-0 KPV 9-0 5-0
Sporting 9-0 Floriana 5-0 4-0
Cagliari 3-1 St-Etienne 3-0 0-1
Rosenborg 0-7 Standard 0-2 0-5
Újpest 2-4 Crvena Zvezda 2-0 0-4
Fenerbahçe 0-5 Jena 0-4 0-1
Atlético 4-1 Austria 2-0 2-1
Spartak Moskva 4-4 Basel (ag) 3-2 1-2
Tirana 2-4 Ajax 2-2 0-2
Αυτές είναι οι ομάδες του Κυπέλλου πρωταθλητριών 1970-71
Αν εκτός από τον Αγιαξ βλέπεις και άλλα μεγαθήρια ...πες το και σε μας ...
3. Για το 1996 ο όμιλος του Παναθηναϊκού έχει τα μεγαθήρια Πόρτο, Ναντ & την γνωστή Άαλμποργκ
η δε πρόκριση στους 4 σημειώθηκε επί της "τεράστιας" Λέγκια (γήπεδο στρωμένο με κοπριά λόγω χιονιού και φυσικά αποτέλεσμα 0-0)
4. Για το 2002 ο όμιλος του Παναθηναϊκού είχε Άρσεναλ Σάλκε & Μαγιόρκα με τον Βεγκερ και τον Ανρι να κλωτσάνε τον Πάγκο από την φοβερή μπάλα που έπαιζε ο Βάζελος
Στην επόμενη φάση Ρεάλ, Σπάρτα και Πόρτο με τον Παναθηναϊκό να περνάει με 2 μόνο νίκες επί της Σπάρτα
Φυσικά φίλε μου χρειάζεται τύχη (κι εμεις αν χάναμε 2-0 στο Α΄Ημίχρονο με την Βέρντερ 4οι θα τερματίζαμε φέτος στον όμιλο)
Με την τύχη όμως δεν γελάς δεν κοροϊδεύεις τον άλλον δεν περηφανεύεσαι για την αξία σου (Τυχερός λοιπόν ο Ολυμπιακός φέτος ή άξιος ??? ..... χμ!!! αν ο διαιτητής δεν είχε μετρήσει το αντικανονικό γκολ της Λάτσιο στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θα έπεφτε πάνω στην Τσέλσι??? ....όλα μετράνε.... γι αυτό να σκέφτεσαι λίγο περισσότερο).
Βεβαίως και ο Παναθηναϊκός πρέπει να περηφανεύεται για τις πορείες του στην Ευρώπη
Τυχερές, άξιες, περίεργες, όπως και ναναι αξιοζήλευτες όμως φίλε μου δεν είναι με τίποτα.
Εγώ μόνο μια Ευρωπαϊκή πορεία έχω ζηλέψει κι αυτή ήταν κάποτε της ΑΕΚ στο ΟΥΕΦΑ οι παλιοί θυμούνται πολύ καλά.
Τέλος πάντων "Ο Βάτραχος"
Ο Πρίγκηπας έγινε Βάτραχος διότι: Είναι ο προπονητής που πήρε 3 πρωταθλήματα που δεν τα άξιζε 1989, 1997, 2005
Σε όσες ομάδες δούλεψε έβγαλε απίστευτα κόμπλεξ και προσωπικά απωθημένα έναντι ποδοσφαιριστών που τον στήριξαν μέσα στο γήπεδο, πάντα δούλευε με έτοιμους παίκτες και μανατζαριζε την Σέρβικη παροικία, ποτέ δεν ανέδειξε έναν πιτσιρικά παίκτη ... υπάρχουν κάποια πράγματα του 1994 που τα ξέρουμε λίγοι και εχω γράψει εγω προσωπικά κάποια εδώ.(Σαμπανάσοβιτς Δημητριάδης)
Συγκυριακά δημιούργησε ομάδες και μπράβο του για την μπάλα που έπαιξαν δυστυχώς όμως κουβάλαγαν όλες την ητοπάθεια του προπονητή μέσα τους με γνωστά αποτελέσματα κυρίως στην Ευρώπη (Γιουγκικη νοοτροπία)
Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν τα μεταξύ τους παιχνίδια και οι μεταξύ τους διεκδικήσιμοι τίτλοι κι εδώ ο Ολυμπιακός δικαιούται να φοράει 3 αστέρια ο Παναθηναϊκός μόνο ένα ακόμα.
Όσο για τις γνωστες αναλύσεις σου για τους παίκτες τον προπονητή και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δυστυχώς αυτές σε σταμπάρουν ως "κολοτούμπα" του Σάιτ. Αυτοί φροντίζουν να σε διαψεύδουν ....
Μεγάλη μπουκιά φάε ....μεγάλη κουβέντα μη λες
Υ.Γ. Συγνώμη αν κούρασα και τους υπόλοιπους .
Επισκέπτης
αυτο ακριβως..τι του εγραψες ολα τα προηγουμενα???μηπως δεν θα απαντησει παλι μαλακωδως οπως ξερει να κανει ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ???και για να επανέλθουμε στα καθ' ημας
Τι γνωρίζει το άλογο από λεμονάδα ?
......ότι κι ο Vasos απο ποδόσφαιρο !!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
+1.000.0000.000Mάλιστα ..... καμια πρόθεση δεν είχα να σου απαντήσω σοβαρά
Όμως είμαι υποχρεωμένος να το κάνω για πρώτη και τελευταία μάλλον φορά
1.Ο μεγάλος Άγιαξ ξεκίνησε το 1971 Το 69 & 70 ήταν η Φέγενορτ μεγάλη στην Ολλανδία που πήρε και το κύπελλο πρωταθλητριών το 1970.
2.Μέχρι και το 1992 συμετείχαν μόνο οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ευρωπαϊκών χωρών πράγμα που έκανε τον θεσμό αρκετά πιο εύκολο αρκει να έπεφτε κάποιος πάνω σε χρονιά που πρωταθλήτριες να μην ήταν τεράστιες ομάδες
Pezoporikou 0-16 Mönchengladbach 0-6 0-10
Göteborg 1-6 Legia 0-4 1-2
Everton 9-2 Keflavik 6-2 3-0
Glentoran 1-4 Waterford 1-3 0-1
Feyenoord 1-1 Arad (ag) 1-1 0-0
Jeunesse Esch 1-7 Panathinaikos 1-2 0-5
Slovan 4-3 B 1903 2-1 2-2
Celtic 14-0 KPV 9-0 5-0
Sporting 9-0 Floriana 5-0 4-0
Cagliari 3-1 St-Etienne 3-0 0-1
Rosenborg 0-7 Standard 0-2 0-5
Újpest 2-4 Crvena Zvezda 2-0 0-4
Fenerbahçe 0-5 Jena 0-4 0-1
Atlético 4-1 Austria 2-0 2-1
Spartak Moskva 4-4 Basel (ag) 3-2 1-2
Tirana 2-4 Ajax 2-2 0-2
Αυτές είναι οι ομάδες του Κυπέλλου πρωταθλητριών 1970-71
Αν εκτός από τον Αγιαξ βλέπεις και άλλα μεγαθήρια ...πες το και σε μας ...
3. Για το 1996 ο όμιλος του Παναθηναϊκού έχει τα μεγαθήρια Πόρτο, Ναντ & την γνωστή Άαλμποργκ
η δε πρόκριση στους 4 σημειώθηκε επί της "τεράστιας" Λέγκια (γήπεδο στρωμένο με κοπριά λόγω χιονιού και φυσικά αποτέλεσμα 0-0)
4. Για το 2002 ο όμιλος του Παναθηναϊκού είχε Άρσεναλ Σάλκε & Μαγιόρκα με τον Βεγκερ και τον Ανρι να κλωτσάνε τον Πάγκο από την φοβερή μπάλα που έπαιζε ο Βάζελος
Στην επόμενη φάση Ρεάλ, Σπάρτα και Πόρτο με τον Παναθηναϊκό να περνάει με 2 μόνο νίκες επί της Σπάρτα
Φυσικά φίλε μου χρειάζεται τύχη (κι εμεις αν χάναμε 2-0 στο Α΄Ημίχρονο με την Βέρντερ 4οι θα τερματίζαμε φέτος στον όμιλο)
Με την τύχη όμως δεν γελάς δεν κοροϊδεύεις τον άλλον δεν περηφανεύεσαι για την αξία σου (Τυχερός λοιπόν ο Ολυμπιακός φέτος ή άξιος ??? ..... χμ!!! αν ο διαιτητής δεν είχε μετρήσει το αντικανονικό γκολ της Λάτσιο στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θα έπεφτε πάνω στην Τσέλσι??? ....όλα μετράνε.... γι αυτό να σκέφτεσαι λίγο περισσότερο).
Βεβαίως και ο Παναθηναϊκός πρέπει να περηφανεύεται για τις πορείες του στην Ευρώπη
Τυχερές, άξιες, περίεργες, όπως και ναναι αξιοζήλευτες όμως φίλε μου δεν είναι με τίποτα.
Εγώ μόνο μια Ευρωπαϊκή πορεία έχω ζηλέψει κι αυτή ήταν κάποτε της ΑΕΚ στο ΟΥΕΦΑ οι παλιοί θυμούνται πολύ καλά.
Τέλος πάντων "Ο Βάτραχος"
Ο Πρίγκηπας έγινε Βάτραχος διότι: Είναι ο προπονητής που πήρε 3 πρωταθλήματα που δεν τα άξιζε 1989, 1997, 2005
Σε όσες ομάδες δούλεψε έβγαλε απίστευτα κόμπλεξ και προσωπικά απωθημένα έναντι ποδοσφαιριστών που τον στήριξαν μέσα στο γήπεδο, πάντα δούλευε με έτοιμους παίκτες και μανατζαριζε την Σέρβικη παροικία, ποτέ δεν ανέδειξε έναν πιτσιρικά παίκτη ... υπάρχουν κάποια πράγματα του 1994 που τα ξέρουμε λίγοι και εχω γράψει εγω προσωπικά κάποια εδώ.(Σαμπανάσοβιτς Δημητριάδης)
Συγκυριακά δημιούργησε ομάδες και μπράβο του για την μπάλα που έπαιξαν δυστυχώς όμως κουβάλαγαν όλες την ητοπάθεια του προπονητή μέσα τους με γνωστά αποτελέσματα κυρίως στην Ευρώπη (Γιουγκικη νοοτροπία)
Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν τα μεταξύ τους παιχνίδια και οι μεταξύ τους διεκδικήσιμοι τίτλοι κι εδώ ο Ολυμπιακός δικαιούται να φοράει 3 αστέρια ο Παναθηναϊκός μόνο ένα ακόμα.
Όσο για τις γνωστες αναλύσεις σου για τους παίκτες τον προπονητή και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δυστυχώς αυτές σε σταμπάρουν ως "κολοτούμπα" του Σάιτ. Αυτοί φροντίζουν να σε διαψεύδουν ....
Μεγάλη μπουκιά φάε ....μεγάλη κουβέντα μη λες
Υ.Γ. Συγνώμη αν κούρασα και τους υπόλοιπους .
Χειμαρος!!!!
Μπραβο τα ειπες ΟΛΑ....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οχι αδελφε καλα εκανε και του τα ειπε!!!αυτο ακριβως..τι του εγραψες ολα τα προηγουμενα???μηπως δεν θα απαντησει παλι μαλακωδως οπως ξερει να κανει ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ???
αντε γιατι μας ζαλησε ο καθε προπονητοvasos
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Αν και η "Ελευθεροτυπία" δε φημίζεται για το αθλητικό της ρεπορτάζ, γράφει πάντα στις αθλητικές της σελίδες έξυπνα, ή χαριτωμένα σχόλια. Χθές έγραψε για τον κωλοτούμπα παλαβιάρη: "Τελικά ο ελεύθερος σκοπευτής που πυροβόλησε τον Καραγκούνη συνελήφθη, ή κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος;", χαχαχα.
Σωστά τα λες σύντροφε...Οχι αδελφε καλα εκανε και του τα ειπε!!!
αντε γιατι μας ζαλησε ο καθε προπονητοvasos
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Είδα ,έστω για πλάκα, σύγκριση Κοβάσεβιτς με Μπλάνκο; Ρε, συγκρίνονται τα Ιμαλάια με του Φιλοπάππου; Ήμαρτον ρε φίλε (που λέει και ο φαφούτης)!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις