Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Στον Κοβάσεβιτς πρέπει να του αφιερώσουμε ένα τραγούδι... << Ποιός να συγκριθεί μαζί σου>> χαχαχα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εννοείται ότι δεν έχουν σύγκριση οι 2 τους.Μόνο που ο Κοβάσεβιτς τελειώνει ,ενώ ο Μπλανκο είναι ακόμα 24 χρονών.Όταν φτάσει κ ο Μπλανκο στην ηλικία του μέχρι στιγμη΄ς MVP του πρωταθλήματος,βλέπουμε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εννοείται ότι δεν έχουν σύγκριση οι 2 τους.Μόνο που ο Κοβάσεβιτς τελειώνει ,ενώ ο Μπλανκο είναι ακόμα 24 χρονών.Όταν φτάσει κ ο Μπλανκο στην ηλικία του μέχρι στιγμη΄ς MVP του πρωταθλήματος,βλέπουμε
Έχεις δίκιο.
Μέχρι τότε θα τον έχει ξεκινήσει κι ο παππούς και θα τον έχει αφήσει να βγάλει ολόκληρο αγώνα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχεις δίκιο.
Μέχρι τότε θα τον έχει ξεκινήσει κι ο παππούς και θα τον έχει αφήσει να βγάλει ολόκληρο αγώνα.

Γιατί, ποιος σου είπε ότι θα κάτσει το κοπέλι να έχει προπονητή τον παππού μέχρι τότε!!! ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
...............λέμε τώρα, βρε παιδί μου.

Βέβαια μπορεί και να μην τον έχει προπονητή ολόκληρη η Αεκ σε κανα δυο μήνες.......

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μπα, τα Χριστούγεννα είναι το κομβικό σημείο!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν βάζω το χέρι στη φωτιά αλλά δεν το νομίζω, κοντά είναι το Πάσχα, να φάει και σουβλιστό!!!

Επισκέπτης
Παρουσιάστηκαν οι Μπελούτσι και Σίσιτς

Η οικογένεια του Ολυμπιακού μεγάλωσε αποκτώντας δύο νέα... παιδιά. Τον Φερνάντο Μπελούτσι και τον Μίρνες Σίσιτς, οι οποίοι την Τετάρτη (09/01) παρουσιάστηκαν επισήμως από τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας, παρόντος των Πέτρου Κόκκαλη, Τάκη Λεμονή και Ίλια Ίβιτς.

Ορεξάτος για δουλειά και προσφορά στη νέα ομάδα του εμφανίστηκε ο Αργεντίνος μέσος. "Σας ευχαριστώ για τη υποδοχή και εύχομαι να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Δεν γνωρίζω αν η Ίντερ και η Πόρτο ήθελαν να με αποκτήσουν. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό, σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ. Παίζω σε όποια θέση διαλέξει ο προπονητής. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού. Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα ώστε να κερδίζει. Από τα παιχνίδια θα φανεί αν θα έχω ηγετικό ρόλο, αν και για εμένα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία".

Ο Σλοβένος άσος, από την άλλη, μίλησε για το ντεμπούτο του στο Καυταντζόγλειο. "Αν και ήρθε πολύ γρήγορα, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Προσπάθησα να κάνω αυτό που μου ζήτησε ο προπονητής μου έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη".

Ο Πέτρος Κόκκαλης κλήθηκε να σχολιάσει την οικονομική υπέρβαση που έκανε η διοίκηση των ερυθρόλευκων προκειμένου να αποκτήσει τον Αργεντινό. "Δεν είναι κάτι παράδοξο γιατί ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του αναπτυσσόμενου ελληνικού ποδοσφαίρου. Την ανάπτυξη ακολουθούν τα ποσά. Ως παίκτη πάντως τον πιστεύουμε πάρα πολύ. Οι επενδύσεις σε ποδοσφαιριστές εμπεριέχουν πάντα μεγάλο ρίσκο. Γνωρίζοντας όμως τόσο την ποιότητα του παίκτη τεχνικά όσο και τον άνθρωπο με τις φιλοδοξίες του θεωρούμε πως θα προσφέρει στην ομάδα, στον κόσμο, στον προπονητή και στην εταιρεία αυτά που περιμένουμε".

Ο Τάκης Λεμονής ρωτήθηκε για το πώς σκέπτεται να εκμεταλλευτεί τον Μπελούτσι. "Είναι στο στυλ των παικτών που θέλουμε να έχουμε στην ομάδα. Αγωνίζεται στα χαφ, είτε στα δεξιά είτε στα αριστερά του άξονα αλλά και πίσω από τους επιθετικούς. Είναι παράλληλα διατεθειμένος να προσφέρει και αμυντικά. Το πού ακριβώς θα χρησιμοποιείται εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές".

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση του Αργεντινού είπε: "Μόλις τελειώσουμε με τους ελέγχους θα ξέρουμε καλύτερα. Πέρασε κάποια τεστ, θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αλλά θα μπει και σε κάποια κομμάτια των προπονήσεων".

Αναφερόμενος, τέλος, στον προγραμματισμό που ακολουθείται από το καλοκαίρι επισήμανε: "Είχαμε συμφωνήσει πως χρειάζεται να φτιάξουμε μια διαφορετική ομάδα. Τώρα ο χρόνος θα δείξει αν πετύχαμε. Εκείνο όμως που πρέπει να τονίσουμε είναι πως όλες οι κινήσεις είναι προσεκτικές και προσεγμένες. Μακάρι να συνδυαστούν κα με τους άλλους στόχους. Είναι σίγουρο πάντως πως φτιάχνουμε μια πολύ καλή ομάδα για επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις κινήσεις".

Ο Ίλια Ίβιτς σχολίασε: "Είναι ένας παίκτης με αξία που έχει μέλλον μπροστά και έχει να αποδείξει πράγματα. Θα χρειαστεί όμως χρόνο να προσαρμοστεί".

Συνημμένα

• B.C_OSFP.jpg
    B.C_OSFP.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
μεγαλο το αγγουρι που ερχεται

πολυ μεγαλο γαυρακια

100 χρονια παναθηναικος

να πατε ολοι στο γηπεδο να το απολαυσετε σας λεω
ναι βρε..οπως παντα εξαλλου..τραβα δες την φωτο σου τωρα Απάντηση #12373 στις: Σήμερα στις 14:11 & τα ξαναλεμε αφου πλυθεις.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οσων αφορα τον laplace:

εχει προσωπικοτητα και δεν χρειαζεται να κρυβεται πισω απο κανεναν κλωνο

οχι οπως ορισμενες αδερφες εδω μεσα 
Γιατι χανεις την ψυχραιμια σου σε εθιξε κανεις ηρεμησε βρε μην νευριαζεις.

Ρε μην ξαναπειτε τιποτα για τον laplace και στεναχωρειτε τον orca.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
συγχαρητηρια στον βρασιδα τον βανγκογκ τον αλεχανδρο και τον pleasure βεβαια,μαγκες καθε μερα ειμαι και πιο σιγουρος οτι ο σπασαρχιδης ειναι λαγος διοτι μας λεει για παραγκες και ειναι αγαπητικος του μπαγεβιτς που τοτε ξεκινησαν οι κατηγοριες για παραγκες,επισης ζηλευει τις ευρωπαικες πορειες και ξεχναει οτι ολο το κομπλεξ και η ηττοπαθεια στο cl ξεκινησε απο τον βατραχο και τις 5αρες που ετρωγε,επειτα μας λεει για τον μαγο ποσο παιχταρας ηταν και ποσο τον αγαπαει αλλα εγω τοσα χρονια στο γηπεδο δεν εχω πετυχει φαν του μαγου(και εγω ειμαι φαν του) που να μην βριζει τον κομπλεξικο τον βατραχο που τον εφαγε,μαζι με τον καστιγιο,αλλα οταν πηγε να χασει το πρωταθλημα τους ξαναεβαλε.ευχαριστω τον βατραχο γιατι οταν ηρθε εδωσε κατι στον ολυμπιακο που του ελειπε,μαζι με τον σωκρατη που μαζεψε τον αφρο τοτε αλλα απο εκει και περα ο βατραχος προκαλεσε τοσα προβληματα και τετοια κομπλεξ(ευρωπη- αεκ)που δεν θελω να τον βλεπω.
υ.γ.ορκα την δευτερα να ποσταρεις μην μπεις σε κανα λαγουμι
υ.γ.καλα το θρεντ για να φυγει ο κοκκαλης και ο πετρος ειναι ολα τα λεφτα :2funny:πολλοι εκτεθηκαν :jerking:

Επισκέπτης
συγχαρητηρια στον βρασιδα τον βανγκογκ τον αλεχανδρο και τον pleasure βεβαια,μαγκες καθε μερα ειμαι και πιο σιγουρος οτι ο σπασαρχιδης ειναι λαγος διοτι μας λεει για παραγκες και ειναι αγαπητικος του μπαγεβιτς που τοτε ξεκινησαν οι κατηγοριες για παραγκες,επισης ζηλευει τις ευρωπαικες πορειες και ξεχναει οτι ολο το κομπλεξ και η ηττοπαθεια στο cl ξεκινησε απο τον βατραχο και τις 5αρες που ετρωγε,επειτα μας λεει για τον μαγο ποσο παιχταρας ηταν και ποσο τον αγαπαει αλλα εγω τοσα χρονια στο γηπεδο δεν εχω πετυχει φαν του μαγου(και εγω ειμαι φαν του) που να μην βριζει τον κομπλεξικο τον βατραχο που τον εφαγε,μαζι με τον καστιγιο,αλλα οταν πηγε να χασει το πρωταθλημα τους ξαναεβαλε.ευχαριστω τον βατραχο γιατι οταν ηρθε εδωσε κατι στον ολυμπιακο που του ελειπε,μαζι με τον σωκρατη που μαζεψε τον αφρο τοτε αλλα απο εκει και περα ο βατραχος προκαλεσε τοσα προβληματα και τετοια κομπλεξ(ευρωπη- αεκ)που δεν θελω να τον βλεπω.
υ.γ.ορκα την δευτερα να ποσταρεις μην μπεις σε κανα λαγουμι
υ.γ.καλα το θρεντ για να φυγει ο κοκκαλης και ο πετρος ειναι ολα τα λεφτα :2funny:πολλοι εκτεθηκαν :jerking:
διαβασε & αυτο  για να καταλαβεις ΠΛΗΡΩΣ για ποσο :jerking: μιλαμε..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα αν η μαλακια ηταν διφραγκο τοτε θα μπορουσαν να μαζεψουν και τα λεφτα να κανουν καμια μεταγραφη :jerking:
δεν αξιζει να ασχολουμαι πλεον,ετσι καταλαβα και ειδικα με τον βασο.οσο για τον λαγο του μονταζ θα ασχοληθω μαζι του μεχρι και την επομενη πεμπτη που θα εχει φαει την διπλη ψωλια,μετα θα τον γραψω και αυτον στα αρχιδια μου :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom