Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
[glow=red,2,300][move]Διαβάζετε "Πρωταθλητή" ρε να ξεστραβωθείτε!!! [/move] [/glow]
βρε καραγκιοζακο τιποτε δεν διαβαζω γιατι πολυ απλα δεν μου χρειαζεται..αειντε κο..[glow=red,2,300][move]Διαβάζετε "Πρωταθλητή" ρε να ξεστραβωθείτε!!! [/move] [/glow]
Την Κυριακή μιλήσει στη γλώσσα του σώματος, να την καταλάβεις...[glow=red,2,300]Μεταφραστή να μεταφέρει σε κανονική ροή λόγου και σε στρωτή -κάπως- σύνταξη το τι λέει ο Τάκης, θα ορίσει η διοίκηση; Άντε μπάς και καταλάβουμε και εμείς οι λίγοι κουτοί αφελείς τι εμπνευσμένα προπονητικά σοφίσματα αναλύει κάθε φορά ο άνθρωπος.[/glow]
Βρε μακάρι να νικήσουμε τις Καραγκούνες την Κυριακή έστω και με μισό-μηδέν και εγώ θα βάλω poster τον Τάκη στο σαλόνι μου.Την Κυριακή μιλήσει στη γλώσσα του σώματος, να την καταλάβεις...
Φίλε αυτό το λυπηρό συνοθύλευμα παικτών χωρίς ποιότητα και προσωπικότητα, που τελεί υπό τις οδηγίες του άλαιμου Πορτογάλου που βλέπει όλες τις νίκες (ακόμη και κάποιες σαν εκείνες με την Καλαμαριά με τον Κουασιμόδο να τρώει σφαίρα στην πλάτη και να τινάζεται θεαματικά στο 94') να είναι "justa" και έχει διοικητικό ηγέτη τον τενεκέ-της-οικογένειας Γιαννάκη, το βλέπεις να παίρνει τίτλο; Ας είμαστε σοβαροί...Την κυριακή θα χάσετε στον αγώνα. Κλείσαμε 100 χρόνια.. είναι δυνατόν να μην πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος;
Εχει συζητηθεί κιόλας από τα δυο μεγάλα αφεντικά ποιος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα.. Τα 100 χρόνια ιστορίας θα συνοδευτούν παίρνοντας το πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει δεύτερος.. αλλά θα έχει να λέει ότι έπαιξε με την Τσέλσι και ήταν άτυχος που δεν την κέρδισε.
Ουαου πληροφορίες από μέσα, έγραψες μεγάλε....Την κυριακή θα χάσετε στον αγώνα. Κλείσαμε 100 χρόνια.. είναι δυνατόν να μην πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος;
Εχει συζητηθεί κιόλας από τα δυο μεγάλα αφεντικά ποιος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα.. Τα 100 χρόνια ιστορίας θα συνοδευτούν παίρνοντας το πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει δεύτερος.. αλλά θα έχει να λέει ότι έπαιξε με την Τσέλσι και ήταν άτυχος που δεν την κέρδισε.
Χωρίς να αφήνω αιχμή για σένα ως φίλο του Παναθηναϊκού, αλλά και για κανέναν άλλο φίλο εδώ μέσα, εγώ είμαι παντού και στα πάντα (πολιτικά, κοινωνικά, αθλητικά, επιστημονικά κ.α. ζητήματα) αταλάντευτα κατά της όποιας σεναριολογίας, συνωμοσιολογίας, δαιμονολογίας και της όποιας άλλης -λογίας.Παραδέχομαι ότι έχουμε παίκτες πού είναι μόνο για τον πούτσο .. αλλά την κυριακή θα χάσετε 2-0.
Και εσείς που ξέρετε ότι δεν εχουν συμφωνήσει τα δυο μεγάλα αφεντικά να πάρει ο ΠΑΟ φέτος το πρωτάθλημα;
Ενώ εσυ το ξέρεις......Παραδέχομαι ότι έχουμε παίκτες πού είναι μόνο για τον πούτσο .. αλλά την κυριακή θα χάσετε 2-0.
Και εσείς που ξέρετε ότι δεν εχουν συμφωνήσει τα δυο μεγάλα αφεντικά να πάρει ο ΠΑΟ φέτος το πρωτάθλημα;
Ενώ εσυ το ξέρεις......
Kαταρχας Vasos εγω δεν μηδενιζω τιποτα εχει αρκετες επητυχιες οπως λες και εσυ ο Παο, για το ποστ που αναφερεσαι χαβαλε κανουμε.
Να ξεκαθαρισω επισεις οτι δεν ειμαι φιλαθλος αλλα οπαδος.
Επειδη δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας και καθημερινα κουβεντιαζω λογο της δουλειας μου με παρα πολλους για ποδοσφαιρο εχω βγαλει το συμπερασμα οτι απο την στιγμη που δηλωνει καποιος οτι ειναι μια ομαδα δεν ειναι αντικιμενικος εχει και της δικες του αποψης αλλα και τα κομπλεξ του, δεν εξαιρω τον εαυτο μου.
Οσων αφορα εσενα περα απο την πλακα που μπορει να σου κανω δεν εχω κατι μαζι σου αφου δεν σε ξερω προσωπικα, απλος σχολιαζω καποια πραγματα με τα οποια διαφωνω.
Παντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εισαι Ολυμπιακος οχι επειδη εχεις διαφορετικη γνωμη για καποια πραγματα απο εμενα αλλα επειδη σε οσα λες εχεις την ταση να υποβαθμιζεις την οποια επυτηχια του Ολυμπιακου και αντιθετα να εξημνεις την οποια επυτηχια του Παναθηναικου.
Αποδειξη αυτα που γραφεις... εμεις τί εχουμε να θυμομαστε?τα 150 πρωταθληματα,κυπελλα και σουπερ καπ της αθηνας και του πειραια? λιγα σου φενονται μαλλον.
Για αυτα που λες για τον Ντουσαν εγω θα συμφωνισω μπορει να ειχε καποιες εμμονες και καποια κομπλεξ αλλα ο Ολυμπιακος επαιζε μπαλαρα αλλα μην μου λες οτι σε ολοι την ιστορια του Ολυμπιακου η μονη περιοδος που επαιζε μπαλα ο Ολυμπιακος ηταν αυτη.
Αν θυμασε την περιοδο που και εσυ παραδεχεσαι οτι παιζαμε μπαλαρα ολοι φωναζανε για το οτι ο Ολυμπιακος κατακτουσε πρωταθληματα λογο της παραγκας την οποια εχεις επικαλεστει και εσυ πολλες φορες.
Οσον αφορα αυτα που αναφερεις για το τι εχω να θυμηθω εγω σε σχεση με τους Παναθηναικους θα σου πω οτι εχω να θυμηθω τιτλους τους οποιους δεν αλλαζω με καμια πορεια η προκριση στην επομενη φαση της οποιασδηποτε ευρωπαικης διοργανωσεις.
Αυτα απο εμενα.
Τότε άλλαξε θέμα. Υπάρχουν θέματα για βάζελο και χανούμια μπες εκεί και γράψε ότι θέλεις...Απλώς δε μου αρέσει να διαβάζω από εδώ ότι την κυριακή θα νικήσετε.
Τότε άλλαξε θέμα. Υπάρχουν θέματα για βάζελο και χανούμια μπες εκεί και γράψε ότι θέλεις...
Συγνωμη αλλα αν θεωρεις ολους οσους δεν συμφωνουν μαζι σου πρεζακια μαστουρομενους και ηλιθιους επειδη δηλωνουν οπαδοι εγω σηκωνο τα χερια ψηλα.φιλε βρασιδα οταν εισαι η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα και παιρνεις καθε χρονο τον εγχωριο τιτλο για τοσα πολλα συνεχομενα συναπτα ετη δεν ειναι δυνατον ο τριτοδευτερος παναθηναικος να σου κανει προκρισεις στους "8" του τσαμπιονς ληγκ και του ουεφα και εσυ να μην μπορεις να κανεις κατι εστω και πιο μικρο..πιστεψε με σε καταλαβαινω,αλλα οταν μου λες οτι ενω δεν εισαι πιτσιρικας εισαι οπαδος,τοτε καπου χολενω....δεν υπαρχει η φραση"ειμαι οπαδος" οταν ειτε εχω οικογενεια,είτε εργαζομαι και βγαζω το ψωμι μου,ειτε...ειτε...αυτα τα πραγματα τα δικαιολογω μεχρι το τελος της εφηβειας...απο εκει και περα οποιος συνεχιζει να ειναι οπαδος ειναι ή πρεζονι,ή ηλιθιος(καθυστερημενος κλπ..)ή απλα μαστουριαρεις με μπαφους...εγω εχω απαιτησεις σοβαρες απο την ομαδα μου και το εχω αναφερει πολλες φορες για αυτο και ειμαι αρκετα αντιδραστικος σε οτι μου λενε σχετικα με την ομαδα.Δεν μειωνω κατι το οποιο ειναι δεδομενο...ο ολυμπιακος ειναι ο κυριαρχος της ελλαδας..το εμπεδωσαμε αυτο!!!!!παμε επιτελους μετα απο τοσα χρονια ευρωπαικης ξεφτιλας και ταπεινωσης απο ολους τους τυχαρπαστους αντιπαλους να κανουμε κατι παραπανω...το 99 το καταφεραμε(φιλε βρασιδα αυτο το ποδοσφαιρο που επαιξε στο οακα με τον αγιαξ στο 1-0 το 98 κακα τα ψεμματα επειδη ημουν και μεσα δεν εχει ξαναπαιξει ο ολυμπιακος σε ολη του την ιστορια),φετος μετα απο 9 χρονια το καταφεραμε ασχετα αν αποκλειστουμε και φαμε και αρκετα γκολ απο την τσελσυ(που δεν νομιζω γιατι το στυλ της τσελσυ μας ταιριαζει παρα πολυ...θα ελεγα το αντιθετο αν φυσικα επαιζε η τσελσυ με νταφ και γκουντγιονσεν..αφιερωμενο στον αλεξανδρο)...
Το ιδιο ισχυει και για εσενα.Βάσο δε νομίζω πώς έχεις δίκιο να κάνεις αναφορές στον αγόμενο όχλο που παπαγαλίζει τη "γραμμή", δαγκώνοντας το λαρύγγι κάθε διαφωνούντος, έτσι απλά για ένα τσιγαριλίκι και ένα τζαμπέ εισιτήριο. Σε αυτό το thread γράφουν [glow=red,2,300]αποκλειστικά και μόνο[/glow]
[move]σοβαροί, προσγειωμένοι, καλλιεργημένοι, ψύχραιμοι, ευηπόληπτοι άνθρωποι.[/move]