Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και για να επανέλθουμε στα καθ' ημας
Τι γνωρίζει το άλογο από λεμονάδα ?

......ότι κι ο Vasos απο ποδόσφαιρο !!!!!

μαλλον πρεπει να ασχοληθεις με κατι αλλο σε αυτο το σαιτ και οχι με τα ποδοσφαιρικα δρωμενα του παρελθοντος,του παροντος ή του μελλοντος...μαλλον βλεπεις το φαντασμα του παναθηναικου απο πανω σου χωρις λογο(θα μπορουσες απλα να το αξιοποιησεις υπερ της ομαδας σου,αλλα πού μυαλο?)επειδη εγω απλα τα αναφερω δεν σημαινει φιλε μου οτι ειμαι και παναθηναικος ή κατι αλλο εκτος απο ολυμπιακος..αν ηθελα θα ποσταριζα στα αλλα θρεντ,αλλα εν πασει περιπτωσει με ξερουν καποιοι απο εδω πολυ καλα και ξερουν τί ομαδα ειμαι.Αλλα επειδη αναλυεις αστοχα και ασυνδετα μεταξυ τους πραγματα παμε μπας και κατανοησεις εσυ και οι φιλοι αυτου του θρεντ ποια ειναι η αληθεια...

συμφωνω φυσικα με το οτι μεχρι και το 92 οι ομαδες που επαιζαν στο τσαμπιονς ληγκ ηταν μονο οι πρωταθλητριες των χωρων.Τοτε μιστερ γιατι δεν εκανε μεχρι το 92 και η ομαδα μας μια επιτυχια αναλογη του βαζελου ή εστω και μικροτερη...στο κυπελλο πρωταθλητριων εκτος απο μεμονωμενες νικες οπως με την μπενφικα το 1-0,τον αγιαξ του 82 νε 2-0 και την μονακο στο πριγκηπατο με 0-1?μα φυσικα η απαντηση ειναι πολυ απλη στο ερωτημα...δυστυχως για μας η ομαδα δεν ειχε ποτε βαλει ευρωπαικες βασεις παρα μονο προς τα τελη της δεκαετιας του 90 και φετος.Επι μπλαχιν ειχαμε ενα μικρο ευτυχισμενο διαλειμμα καλης παρουσιας εν γενει στις ευρωπαικες διοργανωσεις..κατα τα αλλα παραθετεις ενα κατεβατο απο τί?απο αποδειξεις των λογων που ο παναθηναικος πηγαινε καλα και επαιζε στους "4" με λιβερπουλ ενω εμεις τρωγαμε 3 απο την μπενφικα και απο την φερεντσβαρος?δε λεω οτι η μπενφικα ηταν μικρος αντιπαλος..καθε αλλο,αλλα και ο παναθηναικος με μεγαλες ομαδες επαιξε και εδειξε οτι παντα εκανε ποδοσφαιρικες κινησεις σε ολα τα επιπεδα που απαιτουσαν οι περιστασεις ωστε η ομαδα να σταθεροποιηθει στο ευρωπαικο στερεωμα οπως και εγινε...ενω αντιθετα οι κ.λουβαρης,νταιφας,σαλιαρελης και δε συμμαζευεται επαιρναν το καθε λαμογιο μεσα στην ομαδα(δεν θελω να αναφερω ονοματα παραγοντων τωρα που τους γνωριζω και οικογενειακα!),του εμπιστευοντουσαν μια θεση που επρεπε να την αναλαβει καποιος ανθρωπος που ειχε ικανοτητες και θεληση για προσφορα στην ομαδα....αποτελεσμα αυτων των ανικανων ανθρωπων σε οτι αφορα την προοδο του ολυμπιακου στον ευρωπαικο χωρο ηταν να καταφερουμε προκριση σε champions league το 1999,74 χρονια δηλ.μετα την ιδρυση του κορυφαιου ελληνικου συλλογου στην ελλαδα,οταν οι λαγοι ειχαν παει σχεδον 30 χρονια πριν οπως και αν το καταφεραν αυτο(στα ημιτελικα παντως εφτασαν αποκλειοντας την μεγαλη εβερτον του 71)στο γουεμπλει δεν παυει να εχει μεινει στην ευρωπαικη ισοτρια του football ως η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εφτασε σε τελικο τετοιου θεσμου...τωρα σε τί αποσκοπει η αναφορα σου περι φεγενορτ κλπ....δεν καταλαβαινω...ο αγιαξ φιλτατε ξεκινησε το 69 να ανεβαινει οταν εφτασε στον τελικο και εχασε 4-1 απο την μεγαλη μιλαν του ριβερα.Το 70 πηρε τον τελικο η φεγενορτ και μετα ξεκινησε η τριετια του αγιαξ(αυτα τα αναφερω ως ιστορικα στοιχεια).Φυσικα τελειωνοντας, το κομπλεξ δεν ειναι ιδιωμα δικο μου,διοτι οπως ολοι εχουν καταλαβει στην κοινοτητα μας(εκτος απο εσας που δεν μπορειτε να το χωνεψετε)εχω την ειλικρινεια και την αντικειμενικοτητα να αποδεχομαι την αληθεια,τον ανωτερο μου,τον κατωτερο μου κλπ..

υ.γ. φυσικα και σε βολεψε να χαρακτηρισεις μονο της ΑΕΚ την πορεια στα ημιτελικα του ουεφα το 1977 ως επιτυχια υπερτατη για σενα,διοτι ως γνωστον την αεκ δεν την θεωρουμε ως αντιπαλο δεος,ασχετα αν και αυτη ειναι μεγαλη ομαδα...οποτε βαλε παλι τα κοκκινα γυαλια γιατι ειμαι σιγουρος οτι παλι δεν καταλαβες τιποτα απο τα παραπανω...αυτα αλλωστε τα γραφω για τα υπολοιπα παιδια και οχι για "κωφους" και "τυφλους"!

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Πες μας που μενεις να σου στειλουμε μια ανθοδεσμη για να μας συνχωρεσεις για αυτα που γραφουμε. :jerking:

Δε χρειάζεται... Μου αρκεί που την κυριακή θα είσαι εδώ και θα γράφεις για την άδικη ήτα σας.  :jerking: :jerking:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ φίλε Βρασίδα θέλω να γράφω σε οπαδικό thread του Ολυμπιακού γιατί βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες τις γνώμες όλων των φίλων της ομάδας μας, ακόμη και εκείνες με τις οποίες διαφωνώ λιγότερο ή περισσότερο, ή εκείνες που εκφράζονται σε γλώσσα ή διάλεκτο που εγώ προσωπικά δε θα χρησιμοποιούσα. Τώρα, όποιος τσαντίζεται με το γεγονός ότι μπορώ να έχω κάποια διαφορετική άποψη σε ένα, ή δύο ζητήματα, τι να κάνουμε, ξυδάκι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συγνωμη αλλα αν θεωρεις ολους οσους δεν συμφωνουν μαζι σου πρεζακια μαστουρομενους και ηλιθιους επειδη δηλωνουν οπαδοι εγω σηκωνο τα χερια ψηλα.

μα γιατι σηκωνεις τα χερια ψηλα?οταν λεμε οπαδο τί εννοουμε?εννοουμε κατι υγιες?οταν εισαι βρασιδα μου οπαδος σε οτιδηποτε "παρεχεται"ως ιδεα στην κοινωνια(ποσο μαλλον για ποδοσφαιρικες ομαδες στην συγχρονη εποχη που ζουμε)θεωρεις οτι μπορει να σε παρει καποιος στα σοβαρα?πως να σε παρει στα σοβαρα οταν του λες οτι "με λενε βρασιδα,ειμαι 40 ετων ή 35 και ειμαι οπαδος του ολυμπιακου"..πες το σε 10-15 ανθρωπους σοβαρους και ακου τί θα σου πουνε.

Σας εχει περασει απο το μυαλο οτι αν ο "εχθρος" συμφωνη μαζι σας κατι δεν παει καλα. :uglystupid:

τωρα με εστειλες...ποιον θεωρεις εχθρο?καταλαβαινω τον τροπο που το λες,αλλα παλι ασχετο ειναι αυτο που λες με αυτα που αναφερω στα ποστς μου....κατα τα αλλα σωστο ειναι αυτο που λες σε αλλες ομως "εφαρμογες" της ζωης....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δε χρειάζεται... Μου αρκεί που την κυριακή θα είσαι εδώ και θα γράφεις για την άδικη ήτα σας.  :jerking: :jerking:
θα χάσετε 1-0 με γκόλ του Ντάρκο με πλασέ στο 54' ακριβώς, μετά από συρτή μπαλιά του Τζώρτζεβιτς από τα αριστερά.
Θα 'ταν ευγενικό εκ μέρους σου να πάψεις -αν μη τι άλλο- να μας μοστράρεις σε κάθε δεύτερη φράση που χρησιμοποιείς το jerking sign.

Επισκέπτης
κανεις απ'τους vasos,Andras37Athina κ λοιπους γραφικους του θρεντ εχει σκεφτει ποτε ν'αυτοκτονησει ?

μια ερωτηση κανω,οποιος θελει απανταει.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
κανεις απ'τους vasos,Andras37Athina κ λοιπους γραφικους του θρεντ εχει σκεφτει ποτε ν'αυτοκτονησει ?
Εμένα κάποια στιγμή όταν ανακάλυψα ότι μπορεί να περιστοιχίζομαι στην καθημερινότητά μου από υπανθρώπους σαν και σένα, ναι, μου πέρασε από το μυαλό, αλλά αμέσως πρυτάνευσε μία δεύτερη ψύχραιμη σκέψη: "ρε δε γαμιέται..."

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Συρμα να μην μπαινουμε και σε εξοδα.
Εγώ φίλε Βρασίδα θέλω να γράφω σε οπαδικό thread του Ολυμπιακού γιατί βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες τις γνώμες όλων των φίλων της ομάδας μας, ακόμη και εκείνες με τις οποίες διαφωνώ λιγότερο ή περισσότερο, ή εκείνες που εκφράζονται σε γλώσσα ή διάλεκτο που εγώ προσωπικά δε θα χρησιμοποιούσα. Τώρα, όποιος τσαντίζεται με το γεγονός ότι μπορώ να έχω κάποια διαφορετική άποψη σε ένα, ή δύο ζητήματα, τι να κάνουμε, ξυδάκι.
Αν εννωεις εμενα δεν νευριαζω καθολου.
μα γιατι σηκωνεις τα χερια ψηλα?οταν λεμε οπαδο τί εννοουμε?εννοουμε κατι υγιες?οταν εισαι βρασιδα μου οπαδος σε οτιδηποτε "παρεχεται"ως ιδεα στην κοινωνια(ποσο μαλλον για ποδοσφαιρικες ομαδες στην συγχρονη εποχη που ζουμε)θεωρεις οτι μπορει να σε παρει καποιος στα σοβαρα?πως να σε παρει στα σοβαρα οταν του λες οτι "με λενε βρασιδα,ειμαι 40 ετων ή 35 και ειμαι οπαδος του ολυμπιακου"..πες το σε 10-15 ανθρωπους σοβαρους και ακου τί θα σου πουνε.

τωρα με εστειλες...ποιον θεωρεις εχθρο?καταλαβαινω τον τροπο που το λες,αλλα παλι ασχετο ειναι αυτο που λες με αυτα που αναφερω στα ποστς μου....κατα τα αλλα σωστο ειναι αυτο που λες σε αλλες ομως "εφαρμογες" της ζωης....
Αν ρωτησω 10 σοβαρους ανθρωπους οπως λες τι ομαδα ειναι θα μου απαντησουν ολοι.
Αλλος θα πει Ολυμπιακος αλλος Αεκ και αλλος Παο.
Τωρα αν τους ρωτησο εισαστε φιλαθλοι οι οπαδοι και μου πουν φιλαθλοι θα ειναι απλος κομπλεξικοι ψευτες.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
διαβασε & αυτο  για να καταλαβεις ΠΛΗΡΩΣ για ποσο :jerking: μιλαμε..

εσυ εκτος απο κατεβασματα πορνοταινιων θα μιλησεις και καθολου ή απλα θα χλευαζεις ? δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θες,απλα μια ερωτηση θετω..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν ρωτησω 10 σοβαρους ανθρωπους οπως λες τι ομαδα ειναι θα μου απαντησουν ολοι.
Αλλος θα πει Ολυμπιακος αλλος Αεκ και αλλος Παο.
Τωρα αν τους ρωτησο εισαστε φιλαθλοι οι οπαδοι και μου πουν φιλαθλοι θα ειναι απλος κομπλεξικοι ψευτες.

α,ετσι παει?κατ'αρχας τί παει να πεί"τί ομαδα εισαι?" δεν υπαρχει πιο ηλιθια ερωτηση απο αυτη...λες και για να βλεπω ποδοσφαιρο ή να εχω αποψη πρεπει να ειμαι οπωσδηποτε με μια ομαδα φανατικα...και να φοραω παντα πρασινα,κιτρινα,κοκινα,καφε γυαλια οταν μιλαω για αυτην..οχι φιλε μου κανεις λαθος..και πιστεψε με ολοι αυτοι δεν ειναι μονο κομπλεξικοι σε αυτο το ζητημα,αλλα εν γενει...και αυτο ειναι εμφανες στους περισσοτερους απο εμας που γνωριζουμε τετοια ατομα..τωρα αν δεν θελουμε και αυτο να το παραδεχτουμε φοραμε ολοι μαυρα γυαλια!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ειχα σκεφτει να αυτοκτονησω οταν ανελαβε την ομαδα ο σαλιαρελης,αλλα με επεισε ενας κολλητος να μην πεσω απο το μπαλκονι και ευτυχως που με επεισε....κριμα θα ητανε,να μην με χαιρεστε εν ετει 2008 σε αυτο το θρεντ και να μην εχετε την τιμη να συνομιλειτε μαζι μου?!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω παντος θεωρω τον εαυτο μου φιλαθλο κι οχι οπαδο....αν δεν κανω λαθος οπαδος σημαινει να κανεις τυφλοσουρτι οτι σου λεει αυτο που υποστηριζεις χωρις κριση και αποψη....ψιλοδιαφωνω φιλε βρασιδα!!!

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:headbang:Έλεος ας εξηγήσει κάποιος σε μερικούς ότι το οπαδός δεν είναι συνώνημο του αλήτης. :uglystupid:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω παντος θεωρω τον εαυτο μου φιλαθλο κι οχι οπαδο....αν δεν κανω λαθος οπαδος σημαινει να κανεις τυφλοσουρτι οτι σου λεει αυτο που υποστηριζεις χωρις κριση και αποψη....ψιλοδιαφωνω φιλε βρασιδα!!!
Επειδη πρεπει να φυγω θα το αναλυσουμε αυριο για το τι θεωρο εγω οταν λεω οπαδος.
Καλο βραδυ. ;)

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Η ιαχή κι άλλο κι άλλο δονεί το γήπεδο της Ξάνθης...

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μη σταματάς ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!!!!!!!

Ξέχασα..... Ribo.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
:headbang:Έλεος ας εξηγήσει κάποιος σε μερικούς ότι το οπαδός δεν είναι συνώνημο του αλήτης. :uglystupid:
Είναι αυτονόητο αυτό που αναφέρεις. Υπάρχουν λογιών-λογιών οπαδοί: υγιείς, σκεπτόμενοι, ενθουσιώδεις, πιστοί και για να πάρουμε και την κακή πλευρά, φανατικοί, τυφλοί, βίαιοι κ.ο.κ. Δεν τίθεται κάν ερώτημα γύρω από το εάν ο οπαδός θεωρείται αλήτης. Φυσικά και όχι. Όλοι μας εδώ πλην του Βάσου ενδεχομένως (και τούτο το αναφέρω γιατί ο ίδιος το καθιστά σαφές) είμαστε οπαδοί, αλλά δε νομίζω ότι κάποιος από 'μας (πλην ίσως ενός) είναι αλήτης.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Άσχετο ξέρει νανείς να παίζει απόγευμα κανά καλό κωλαράκι εκτός τη Μάρθας; :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom