εγω δεν λεω αυτο σιλε μου...απλα δεν ειμαι οπαδος...ειμαι φανατικος φιλαθλος του ολυμπιακου?λεω κατι λαθος?Έλεος ας εξηγήσει κάποιος σε μερικούς ότι το οπαδός δεν είναι συνώνημο του αλήτης.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Χαχαχα, αυτό ήταν το απόλυτο ξεκάρφωμα της συζήτησης, είσαι Θεός!Άσχετο ξέρει νανείς να παίζει απόγευμα κανά καλό κωλαράκι εκτός τη Μάρθας;
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Ο Κολοσσός Αρχηγός Δέλλας πήρε στο ένα στιβαρό του μπράτσο τον Πρόεδρο Ένα-Πούρο-Και-Μισό και στο άλλο του τον κόουτς Φουκαρά-Θείο και αποχώρησαν ταπεινωμένοι από την Ξάνθη.
Δεν υπάρχει φανατικός φίλαθλος... μόνο φίλαθλος του ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλευ,κλπ. που παρακολουθεί αγώνες σε διάφορα γήπεδα και ομάδες γιατί του αρέσει το σπορ.εγω δεν λεω αυτο σιλε μου...απλα δεν ειμαι οπαδος...ειμαι φανατικος φιλαθλος του ολυμπιακου?λεω κατι λαθος?
Εξάλλου το πάθος είναι που μας κάνει να ζούμε έντονα να χαιρόμαστε και να λυπούμαστε...
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Εγώ είμαι ταυτόχρονα φίλαθλος και οπαδός του Ολυμπιακού.
Δεν είναι άσπρο-μαύρο, ούτε και συνιστούν αντίθεση, ή αντίφαση.
οχι...εγω ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...δεν μπορω δηλαδη?δικαιωμα μου δεν ειναι να ειμαι οπως θελω εγω?δεν καταλαβαινω τις γενικες κατηγοριοποιησεις....Δεν υπάρχει φανατικός φίλαθλος... μόνο φίλαθλος του ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλευ,κλπ. που παρακολουθεί αγώνες σε διάφορα γήπεδα και ομάδες γιατί του αρέσει το σπορ.
Εξάλλου το πάθος είναι που μας κάνει να ζούμε έντονα να χαιρόμαστε και να λυπούμαστε...
Είσαι φίλαθλος και οπαδός; χωρίς αντίφαση; μάλλον έχεις λανθασμένη άποψη για το τι είναι οπαδός.Εγώ είμαι ταυτόχρονα φίλαθλος και οπαδός του Ολυμπιακού.
Το ξαναλέω τΟ οπαδός δεν είναι συνώνυμο το αλήτης.οχι...εγω ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...δεν μπορω δηλαδη?δικαιωμα μου δεν ειναι να ειμαι οπως θελω εγω?δεν καταλαβαινω τις γενικες κατηγοριοποιησεις....
δεν διαφωνω ομως δεν ειμαι οπαδος....Το ξαναλέω τΟ οπαδός δεν είναι συνώνυμο το αλήτης.
οπαδος:αυτός που δέχεται τις ιδέες ή γενικά τις απόψεις κάποιου και ενεργεί σύμφωνα με αυτές·
εγω δεν ενεργω συμφωνα με τις ιδεες κανενος..
τι λεω λαθος?ειμαι φανατικος φιλαθλος του ολυμπιακου αλλα οχι οπαδος...
φανατικος φιλαθλος:αγαπας φανατικα την ομαδα σου,με παθος......Πεινάω πάω για φαγητό καλό δράδυ σε όλους. Αν ο αγαπητός φανατικός φίλαθλος έχει όρεξη ας μου γράψει τη διαφορά μεταξύ του οπαδού και του φανατικού φιλάθλου.
Καλό βράδυ.
Αύριο θα βγω για κανά κωλαράκι.
οπαδος:σου υποβαλουν αλλοι με ποιο τροπο θα δειχνεις την αγαπη σου στην ομαδα σου...
εν ολιγης...
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Γεια σας αδερφια,
η Κυριακη πλησιαζει και μαζι της ερχεται και η φιεστα για τα 100 ψευτικα χρονια της ρουφιανοομαδας. Ελπιζω οι ενδιαφερομενοι του θρεντ να εξασφαλισατε εισητηριακι γιατι ερχεται παρτι απο τα λιγα. Η διαφενομενη ελειψη και του Στολτιδη θα ειναι ανασταλτικος παραγων για περισσοτερα απο 3 γκολ διαφορα αλλα και το 3-0 μας κανει. Ουτως η αλλως με το που θα περασουν τα κουνελια την ΕΛΑΙΣ θα χανουν ηδη 2-0.
Καλλο βραδυ.
Υ.Γ.Οι χουλιγκανς των πληκτρων ηταν γνωστοι εδω μεσα. Τωρα μας προεκυψαν και χουλιγκαν του φωτοσοπ. Τι να πω? Πρωτη φορα βλεπω λαγο να μοιαζει με φαλαινα.
Υ.Γ.2 Ρε vasos δεν βαρεθηκες να παριστανεις τον Ολυμπιακο? Εγω παντως θα ντρεπομουνα να παριστανω τον βαζελο. Αλλα τι ντροπη να νιωσετε εσεις. Μεχρι και για το ετος ιδρυσης της ομαδας σας ψεματα λετε.
ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
η Κυριακη πλησιαζει και μαζι της ερχεται και η φιεστα για τα 100 ψευτικα χρονια της ρουφιανοομαδας. Ελπιζω οι ενδιαφερομενοι του θρεντ να εξασφαλισατε εισητηριακι γιατι ερχεται παρτι απο τα λιγα. Η διαφενομενη ελειψη και του Στολτιδη θα ειναι ανασταλτικος παραγων για περισσοτερα απο 3 γκολ διαφορα αλλα και το 3-0 μας κανει. Ουτως η αλλως με το που θα περασουν τα κουνελια την ΕΛΑΙΣ θα χανουν ηδη 2-0.
Καλλο βραδυ.
Υ.Γ.Οι χουλιγκανς των πληκτρων ηταν γνωστοι εδω μεσα. Τωρα μας προεκυψαν και χουλιγκαν του φωτοσοπ. Τι να πω? Πρωτη φορα βλεπω λαγο να μοιαζει με φαλαινα.
Υ.Γ.2 Ρε vasos δεν βαρεθηκες να παριστανεις τον Ολυμπιακο? Εγω παντως θα ντρεπομουνα να παριστανω τον βαζελο. Αλλα τι ντροπη να νιωσετε εσεις. Μεχρι και για το ετος ιδρυσης της ομαδας σας ψεματα λετε.
ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Αδέλφια καλημέρα
Αδέλφια προσοχή
Αν φύγει ο (Πούτσα) Φερέρ μετά το δίκαυλο που άρπαξε στην Ξανθη πρέπει να τον πάρουμε οπωσδήποτε
Να φύγει άμεσα ο Σερ και να έρθει ο Δον
Ποιός θα βάζει φέτος στοιχήματα ?
Κι αν δεν θέλετε να φύγει ο Τάκης
Να πάρουμε τον Δον και το βάτραχο για μεταφραστές
Ετσι κι αλλιως μόνο Σέρβους και Ισπανόφωνους έχουμε
Αδέλφια προσοχή
Αν φύγει ο (Πούτσα) Φερέρ μετά το δίκαυλο που άρπαξε στην Ξανθη πρέπει να τον πάρουμε οπωσδήποτε
Να φύγει άμεσα ο Σερ και να έρθει ο Δον
Ποιός θα βάζει φέτος στοιχήματα ?
Κι αν δεν θέλετε να φύγει ο Τάκης
Να πάρουμε τον Δον και το βάτραχο για μεταφραστές
Ετσι κι αλλιως μόνο Σέρβους και Ισπανόφωνους έχουμε
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
απαιτω να αλλαξει αμεσα το ονομα του θρεντ και η κουπα να γινει κουπες.καλημερα σε ολους τους ολυμπιακους
Επισκέπτης
αν δεν κανω λαθος αυτο το κωλονουμερο φοραγε & ο ζαχοβιτς..ελπιζω ο μπελουτσι να μην πασχει απο την ιδια μορφη προχωρημενης ψυχοπαθειας & να μας βγει σαν μεταγραφη..
Καλημερα σε ολους.φανατικος φιλαθλος:αγαπας φανατικα την ομαδα σου,με παθος......
οπαδος:σου υποβαλουν αλλοι με ποιο τροπο θα δειχνεις την αγαπη σου στην ομαδα σου...
εν ολιγης...
Απο την στιγμη που δηλωνεις οτι υποστηριζεις μια ομαδα για εμενα εισαι οπαδος.
Μπορεις να εισαι οπαδος και να βλεπεις και μπαλα μπορει ομως να εισαι οπαδος και να πιστευεις μονο οτι σου λενε η οτι γραφουν οι εφημεριδες αυτο εχει να κανει με το μυαλο που κουβαλαει ο καθε ενας και οχι με το τι δηλωνει οτι ειναι.
Φιλαθλος ειναι αυτος που απλος γουσταρει το ποδοσφαιρο χωρις να υποστιριζει καποια ομαδα, και ξανα λεω αυτα απο προσωπικη εμπειρια οποιος λεει οτι υποστιριζει μια ομαδα κατα 99% δεν ειναι αντικιμενικος.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα φιλοι μαγκες οπαδοι του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ Ελληνικου Συλλογου!!!!
Τα πραγματα στο "Ντερμπι" παιρνουν ασχημη τροπη μετα τις χθεσινες Δηλωσεις του σοφερ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ!!!
θα παρεις την απαντηση που σου αξιζει ΜΕΣΑ στο ΓΗΠΕΔΟ
Τα πραγματα στο "Ντερμπι" παιρνουν ασχημη τροπη μετα τις χθεσινες Δηλωσεις του σοφερ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ!!!
θα παρεις την απαντηση που σου αξιζει ΜΕΣΑ στο ΓΗΠΕΔΟ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις