κι αυτές οι γυναίκες ρε πούστη μου, όταν ετοιμάζεσαι να κάνεις τον vasos quote τότε θυμούνται να σε πάρουν τηλ
α) οι δικές σου απαιτήσεις δεν ξέρω ποιες είναι και μέχρι που έχεις βάλει τον πήχη!
οι δικές μου είναι καταρχάς να παίξω καλά! δεν έχω απαίτηση να περάσω στην βαθμολογία την ρεάλ ούτε να τις ρίξω 4 στο μπερναμπέου! θέλω να μπουκάρει να πατήσει περιοχή και ότι κάτσει!
τον αγώνα του 5-1 με το γκολ του νταμπίζα το θυμάσαι φαντάζομαι! φάγαμε στο καπάκι 2 ήρθε και το τρίτο και αντί να κάτσουμε πίσω βγήκανε όλοι μπροστά! δίκοπο μαχαίρι, ή θα βάζαμε κιάλλο ή θα τρώγαμε άλλα 2! τα φάγαμε! και? νίκη και με 3 νίκη και με 5 και με 7! επειδή την άλλη θα γελάει ο γκοτζος?
στον πούτσο μου λουλούδια! μου άρεσε που το ρίσκαρε! αυτή είναι η απαίτησή μου!
αν δεν έχω ομάδα θα κάνω προσευχή να περάσει αναίμακτα και να κοιμηθεί ο θεός, αν έχω, οτι σου είπα πιο πριν!
β) και επειδή τα χώνεις γενικώς! κατηγορείς τους άλλους ως κολλημένους αλλά και εσύ είσαι κολλημένος στον μηδενισμό και την απαξίωση!
οι αθλητικές πλέον είναι σαν να διαβάζεις "Λοιπόν" "τσαό τσίου και όλα τα κουτσομπολίστικα! το καταλαβαίνεις απο το πως μιλάνε οι αναγνώστες τους. ο γεωργίου με την παρέα του έχει κάνει το άλλο κόλπο! αντί να υποστηρίζει ανοικτά μια ομάδα το παίζει αμέτοχος και ξύπνιος για να έχει το δικό του μερίδιο στον κόσμο ότι θέλει να κάνει και ο χελάκης με τα υπόλοιπα αστέρια του.
ο γεωργίου είναι η αντίστοιχη τατιάνα στην δημοσιογραφία! εγώ είμαι και σας λέω την αλήθεια οι άλλοι πουλημένοι, πάρε και την ατάκα να γελάσεις για κερασάκι!
σε αυτό το κομμάτι κόσμου που έντεχνα το πήρε μαζί του ανήκεις και εσύ.
η πληγή δεν είναι ούτε ο τσουκαλάς ούτε ο χατζηπωςτονλένε της ορίτζιναλ ούτε ο αντίστοιχος του βάζελου! αυτές οι κουφάλες είναι που κάνουν πως τα ξέρουν όλα και χειρότεροι αυτοί που τους διαβαζουν ή τους ακούνε