ωραια καραμελα εχεις πιπιλισει και εσυ απο τις εφημεριδες και τους δημοσιογραφους του κωλου που αναφερουν περι ελλειπους ανταγωνισμου στο ελληνικο ποδοσφαιρο!και ερχομαι τωρα να σε ρωτησω.....η αιντχοβεν τί ανταγωνισμο εχει?ο αγιαξ τί ανταγωνισμο ειχε απο το 1970 μεχρι σημερα?Α!Ναι....την μπρεντα και την χερενφεν που νικησε τον ολυμπιακο...δυσκολος αντιπαλος η χερενφεν....στο ακουσμα της οι παικτες της αιντζοβεν και του αγιαξ χεζονται σε χημικη τουαλετα χειρος που την εχουν μαζι τους για να χεζονται καθε φορα που ακουν τα ονοματα αυτα.....η λυων επισης και αυτη εχει τρομερο ανταγωνισμο....καεν,μπαστια,νανσυ κλπ.....και η τσσκα μοσχας τρομερο ανταγωνισμο στο ρωσικο πρωταθλημα..10 ομαδες τουλαχιστον ξεκινουν για τιτλο μαζι!η μπενφικα και η πορτο εχουν και αυτες τρομερο ανταγωνισμο...την πακος φερειρα και την μπειρα μαρ....ε!ρε τί αλλο παραμυθι θα μας πεις για να δικαιολογησουμε την καταντια του ολυμπιακου κυριως και μετα των υπολοιπων ομαδων!
την απάντηση την έχεις δώσει μόνος σου αν δεν το κατάλαβες!
καταρχάς το πρόβλημά μου δεν είναι να δικαιολογήσω τίποτα απολύτως για τον ολυμπιακό! έχω τσακωθεί παλαιότερα με γαύρο σε αυτό το φόρουμ που δικαιολογούσε τις ήττες ως στημένο απο κόκκαλη για το στοίχημα οπότε την ειρωνεία σου αλλού όχι σε εμένα!
πάμε παρακάτω λοιπόν! όλες αυτές οι ομαδάρες που έχεις αναφέρει μέχρι που φτάνουν στο CL? είναι τυχαίο οτι βλέπουμε πάντα τα ίδια ονόματα ή ομάδες απο ίδια χώρα?
αν λοιπόν αυτές φτάνουν μέχρι ένα σημείο πως έχω την απαίτηση να φτάσουν οι δικές μου.
ένας παικτάκος θα σκεφτεί το ίδιο αν του έρθει πρόταση απο ολλανδία και ίδιο από ελλάδα? στην ολλανδία θα παίξει σε γήπεδα με Γ κεφαλαίο, εδώ, πέρα απο 4-5 σε φωταγωγούς που τα βαφτίσαν γήπεδα. όπως έχω φτύσει δουλειές που τα γραφεία τους ήταν μπουντρούμι έτσι και αυτοί αν δεν "πεινάνε" θα διαλέξουν κάπου αλλού.
το πρόβλημα λοιπόν είναι σύνθετο! και ανταγωνισμός αλλά και τι προσφέρεις σε κάποιον παίκτη!
και η τουρκία έχει κάνει σωστές κινήσεις σε οργάνωση -ότι φωνάζεις εσύ να κάνουν οι δικές μας- έχουν πολλά φράγκα, οι επενδύσεις που κάνουν θα έχουν απόσβεση τι να το κάνεις όμως που εκτός απο τις 3 μεγάλες η μόνη που μπορεί να κλέψει βαθμούς -μια στο τόσο- είναι η τράμπζονσπορ! ανταγωνισμός λοιπόν μηδέν, γήπεδα γαμάτα, παικταράδες που το κόστος θα γίνει απόσβεση αλλα δεν βοηθάει να κάνουν κάτι παραπάνω στην ευρώπη!
εμείς ούτε γήπεδα έχουμε ούτε ανταγωνισμό!
οταν αναφέρεις χώρες που οι μικρές ομάδες σε οργάνωση είναι όπως οι δικές μας μεγάλες στα λόγια μου έρχεσε!
οι μικρές πρέπει να φτιάξουν για να έχει αντίκρυσμα στο οτι προσπαθήσουν να κάνουν οι μεγάλες!