Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τραβα να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ κανεναν και θα καταλαβεις....
ουτε αναφερθεικα σε εσενα ουτε σε ειρωνευτικα ......

ουτε σκοτωσα,ουτε προκειται ποτε να σκοτωσω κανεναν για τοσο χαζο λογο..

επισης δεν εχω & ουτε προκειται ποτε να εμπλακω σε καυγα μεταξυ οπαδων..

δεν χαρηκα με οτι εγινε στην παιανια ομως επιτελους οι πρεζακηδες των βαζελων σταματησαν να βριζουν τους νεκρους μας που επι 26 χρονια το εκαναν ατιμωρητοι απο αυτο το γαμημενο κρατος που ζουμε..θεια δικη μαλλον..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ουτε σκοτωσα,ουτε προκειται ποτε να σκοτωσω κανεναν για τοσο χαζο λογο..

επισης δεν εχω & ουτε προκειται ποτε να εμπλακω σε καυγα μεταξυ οπαδων..

δεν χαρηκα με οτι εγινε στην παιανια ομως επιτελους οι πρεζακηδες των βαζελων σταματησαν να βριζουν τους νεκρους μας που επι 26 χρονια το εκαναν ατιμωρητοι απο αυτο το γαμημενο κρατος που ζουμε..θεια δικη μαλλον..
τουλαχιστον διορθωσες το υφος σου απεναντι μου....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βεβαια δεν εχεις απαντησει ποτε στην ερωτηση οτι αφου ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα της σφαλιαρας και της ανυποληψιας ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ????
γιατι δεν εισαι ειναι πολυ απλα τα πραγματα εισαι ενας απλος ψευτακος!!!!!

ειμαι ολυμπιακος φιλε μου πολυ απλα επειδη ειμαι πειραιωτης απο την γουβα του βαβουλα αμα ξερεις.Μεγαλωσα στο μεγαλο λιμανι απο πιτσιρικας και εμενα στην αλκιβιαδου για πολλα χρονια!Ολη η οικογενεια ολυμπιακοκρατειται απο παππου προς παππου.Ως πρωην ποδοσφαιριστης ομως(σταματησα μετα απο αλλεπαλληλους σοβαρους τραυματισμους) του ολυμπιακου(αν θες σου λεω και το επωνυμο μου σε πμ για να το διασταυρωσεις) απαιτω και θα απαιτω παντα το καλυτερο για το παρον και το μελλον και επειδη αυτο δεν γινεται, αλλα ακριβως το αντιθετο,σταματησα να πηγαινω τα τελευταια 2,5 χρονια στο γηπεδο γιατι απλα σιχαθηκα την κοροιδια..Ως θιασωτης του ωραιου ποδοσφαιρου λοιπον,πηρα ενα πιατο και πιανω τωρα παπαδες....barca tv,manunited tv κλπ....κλπ.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
νομιζα οτι οι αποδοκιμασιες και βρισιες ητανε για το θεμα ριβαλντο...
οι βρισιες και οι αποδοκιμασιες ηταν γιατι ο Ριμπο ηταν εκεινη την στιγμη ο αστερας της ομαδας ο παιχταρας και οι οπαδοι ενιωσαν με την φυγη του οτι η ομαδα μενει ακαλυπτη και οι υποσχεσεις ειναι ψευτικες και δεν διστασαν ακομα και σε φιεστα να γιουχαρουν και να βρισουν αυτον που νομισαν οτι τους κοροιδευει !!!
εγω δεν λεω να μην υποστηριζεται την ομαδα σας αλλα
οταν εχεις 13 χρονια να δεις κουπα
δεν κανεις μεταγραφες
και τρως 4 !!!!
ε δεν χειροκροτας κιολας !!!!!
εκαναν λαθος ομως γιατι η ομαδα εγινε πολυ καλυτερη !!!!!

Επισκέπτης
οι βρισιες και οι αποδοκιμασιες ηταν γιατι ο Ριμπο ηταν εκεινη την στιγμη ο αστερας της ομαδας ο παιχταρας και οι οπαδοι ενιωσαν με την φυγη του οτι η ομαδα μενει ακαλυπτη και οι υποσχεσεις ειναι ψευτικες και δεν διστασαν ακομα και σε φιεστα να γιουχαρουν και να βρισουν αυτον που νομισαν οτι τους κοροιδευει !!!
δεν κανεις μεταγραφες
και τρως 4 !!!!

14 χρονια χωρις πρωταθλημα για να ακριβολογουμε γιατι κυπελλο εχουν παρει(δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν με ενδιαφερουν τα κυπελλα της αεκ)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Βεβαια δεν εχεις απαντησει ποτε στην ερωτηση οτι αφου ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα της σφαλιαρας και της ανυπολιψιας ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ????
γιατι δεν εισαι ειναι πολυ απλα τα πραγματα εισαι ενας απλος ψευτακος!!!!!

τον Βάσο τον γνωρίζω προσωπικά και ειναι Ολυμπιακος.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μπορούμε να δεχθούμε μια διαφορετικη απόψη και επιλέγουμε την ευκολη λύση να βαφτίσουμε τον άλλο αντιολυμπιακό/προβοκάτορα κτλ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν κανεις μεταγραφες
και τρως 4 !!!!
εγω στο τελος θα κανω ταμειο.....

υ.γ.εχω σαν αρχη ΠΟΤΕ δεν αποδοκιμαζω παιχτη της ομαδας μου την ωρα που αγωνιζετε...

Επισκέπτης
ειμαι ολυμπιακος φιλε μου πολυ απλα επειδη ειμαι πειραιωτης απο την γουβα του βαβουλα αμα ξερεις.Μεγαλωσα στο μεγαλο λιμανι απο πιτσιρικας και εμενα στην αλκιβιαδου για πολλα χρονια!Ολη η οικογενεια ολυμπιακοκρατειται απο παππου προς παππου.Ως πρωην ποδοσφαιριστης ομως(σταματησα μετα απο αλλεπαλληλους σοβαρους τραυματισμους) του ολυμπιακου(αν θες σου λεω και το επωνυμο μου σε πμ για να το διασταυρωσεις) απαιτω και θα απαιτω παντα το καλυτερο για το παρον και το μελλον και επειδη αυτο δεν γινεται, αλλα ακριβως το αντιθετο,σταματησα να πηγαινω τα τελευταια 2,5 χρονια στο γηπεδο γιατι απλα σιχαθηκα την κοροιδια..Ως θιασωτης του ωραιου ποδοσφαιρου λοιπον,πηρα ενα πιατο και πιανω τωρα παπαδες....barca tv,manunited tv κλπ....κλπ.....
ρε ποιος σου απαγορεψε να εκθετεις τις αποψεις σου???
ποιος προσπαθησε να σου αλλαξει γνωμη για να ξαναερθεις γηπεδο???
εμας μας επιτρεπεις να εχουμε τις δικες μας χωρις να μας χαρακτηριζεις???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω στο τελος θα κανω ταμειο.....

υ.γ.εχω σαν αρχη ΠΟΤΕ δεν αποδοκιμαζω παιχτη της ομαδας μου την ωρα που αγωνιζετε...
ρε νικ δεν σου λεω να αποδοκιμασεις παιχτη την ωρα που αγωνιζετε γιατι και εγω την εχω αυτη την αρχη !!!!
αλλα αυτος που δεν εκαναν αυτα που πρεπει !!!! ντεμη -δον λορεντσο ....
και τουλαχιστον ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ οταν εχεις φαει 4?????

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε ποιος σου απαγορεψε να εκθετεις τις αποψεις σου???
ποιος προσπαθησε να σου αλλαξει γνωμη για να ξαναερθεις γηπεδο???
εμας μας επιτρεπεις να εχουμε τις δικες μας χωρις να μας χαρακτηριζεις???

πιστεψε με ο χαρακτηρισμος που σας προσαπτω δεν ειναι για να σας χλευασω,αλλα για να σας δειξω που βρισκεται κατα τη γνωμη μου η αληθεια.Κανεις σας δεν μου απαγορεψε να πω την αποψη μου.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε νικ δεν σου λεω να αποδοκιμασεις παιχτη την ωρα που αγωνιζετε γιατι και εγω την εχω αυτη την αρχη !!!!
αλλα αυτος που δεν εκαναν αυτα που πρεπει !!!! ντεμη -δον λορεντσο ....
και τουλαχιστον ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ οταν εχεις φαει 4?????

το πιο σωστο ειναι η μεση λυση...ουτε χειροκροτημα οταν τρως τεσσαρες,ουτε και αποδοκιμασιες με κορνεδες ομως....

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Δώρο από τη Σεβίλλη

Με το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ γέμισε επιπλέον το ταμείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την πρόκριση της Σεβίλλης επί της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν χρειαστεί να μοιραστούν με την «Ένωση» τα χρήματα του market pool, δηλαδή έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα, σπόνσορες και λοιπά εμπορικά δικαιώματα που αντιστοιχούν ανά χώρα που εκπροσωπείται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Αν υπολογιστεί και το δικό του μερίδιο (που θα έπαιρνε ακόμη κι αν προκρινόταν η ΑΕΚ), ο Ολυμπιακός θα εισπράξει περίπου 9 εκατ. ευρώ, ενώ από τη συμμετοχή του στους ομίλους θα εισπράξει περίπου 5,5 εκατ. ακόμα και αν κάνει έξι ήττες σε έξι παιχνίδια.

Επισκέπτης
πιστεψε με ο χαρακτηρισμος που σας προσαπτω δεν ειναι για να σας χλευασω,αλλα για να σας δειξω που βρισκεται κατα τη γνωμη μου η αληθεια.Κανεις σας δεν μου απαγορεψε να πω την αποψη μου.

συνεχισε να λες τις αληθειες σου χωρις να μας χαρακτηριζεις λοιπον..πως αλλιως πρεπει να στο πω για να το καταλαβεις τελικα????

Shibia

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δώρο από τη Σεβίλλη

Με το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ γέμισε επιπλέον το ταμείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την πρόκριση της Σεβίλλης επί της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν χρειαστεί να μοιραστούν με την «Ένωση» τα χρήματα του market pool, δηλαδή έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα, σπόνσορες και λοιπά εμπορικά δικαιώματα που αντιστοιχούν ανά χώρα που εκπροσωπείται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Αν υπολογιστεί και το δικό του μερίδιο (που θα έπαιρνε ακόμη κι αν προκρινόταν η ΑΕΚ), ο Ολυμπιακός θα εισπράξει περίπου 9 εκατ. ευρώ, ενώ από τη συμμετοχή του στους ομίλους θα εισπράξει περίπου 5,5 εκατ. ακόμα και αν κάνει έξι ήττες σε έξι παιχνίδια.

Ε καλα τις 6 ηττες σε 6 παιχνιδια σιγουρες τις εχει, το ευρος της ηττας ειναι το θεμα φετος, οχι η ηττα σαν γεγονος

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μπορούμε να δεχθούμε μια διαφορετικη απόψη και επιλέγουμε την ευκολη λύση να βαφτίσουμε τον άλλο αντιολυμπιακό/προβοκάτορα κτλ
ένα απο τα θέματα που δεν διαβάζω στο site είναι το ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα, και αν το διαβάσω θα είναι αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνω!
και να το διαβάσω δεν θα γράψω γιατί είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει!
μια φορα πήγα σε μπουρδέλο στην ζωή μου δεν μάρεσε το θέαμα και δεν βλέπω λόγο να το ξαναδοκιμάσω! το έριξα στις βιζιτούδες!
θεωρώ μαλακία να δώσεις 20-30 Ε να γαμίσεις για 10 λεπτά και απέξω να περιμένουν άλλοι 4 + την τσατσά με τον χρονόμετρο!
ίσως τα μπουρδέλα της ισπανίας και της πράγας να είναι ανώτερα, οι πουτάνες επίσης! αυτά έχουμε με αυτά πορευόμαστε αλλά τα ποστς πάνε σύννεφο για αναζήτηση καλύτερης εξυπηρέτησης, καλύτερης εμφάνισης κλπ.
είναι ηλίθιο λοιπόν να μπω και να σας τα χώνω λέγοντας το πόσο μαλάκες είστε δίνοντας το 20ρικο στα σαπάκια
άλλο τόσο ηλίθιο είναι όταν κάποιοι αντιδράσουν να το παίξω υπεράνω και έξυπνος λέγοντας "είστε θύματα ρεεεεεε, συνεχίστε να δίνετε τα λεφτά σας και μετά απορείτε γιατί δεν φέρνουν καλύτερες γυναίκες".
ο σκοπός ενός φόρουμ είναι περιττό να τον αναλύσω, όλοι τον γνωρίζουμε!
όταν κάνεις μονόλογο και στην πρώτη αντίθετη άποψη αρχίζω να απαξιώνω αυτό δεν είναι διάλογος είναι η κουβέντα του έξυνπου και του μαλάκα!
το περί αντίθετης άποψης λοιπόν μάλλον σε λάθος άτομα το είπες και απορώ γιατί!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ωραιο ανεκδοτο αυτο.....γαυρος που να παραδεχεται.......εδω δεν υπαρχει γαυρος που να γνωριζει απο μπαλλα,πως θα ειναι σε θεση να παραδεχτει κιολας?Αντε δειτε ρε θυματα μερικες δεκαετιες πισω την μπαλλα πως παιζοταν,πως εξελιχθηκε το ποδοσφαιρο,με τί υποδομες δουλευουν οι περισσοτερες ομαδες της υπολοιπης ευρωπης,ποιος ειναι ο σχεδιασμος τους,πως λαμβανουν τις αποφασεις και με τι κριτηρια,διαβαστε και κανα αρθρο απο περιοδικα με συνεντευξεις των ιθυνοντων καποιων ομαδων,βγαλτε την τσιμπλα απο τα ματια και δειτε πως προωθουν τους πιτσιρικαδες στην πρωτη ομαδα και μετα ελατε να μου μιλησετε για ποδοσφαιρο,θυματα έ θυματα του κοκκαλη!και πανω ολα του μυαλου σας που δεν βλεπει περα απο την μυτη του..
τα περί υποδομών στην υπόλοιπη ευρώπη νομίζω το ανέφερα! ξαναλέω! όσο και οι 3 μεγάλες να δουλέψουν σε αυτό τον τομέα, χαμένο θα πάει απο την στιγμή που δεν υπάρχει ανταγωνισμός και όταν έρθει ο οφη θα φάει 5 στο χαλαρό! το πρόβλημα δεν είναι τι θα κάνει ένας ή 3 αλλά τι κάνουν και οι υπόλοιποι! καλύτερο παράδειγμα η σκωτία!
δεύτερη φορά που συνεχίζω να λέω την άποψή μου σε θέμα που στην τελική ΕΣΥ άνοιξες αλλά συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις αντί να απαντάς! δεν στρώνεις με τίποτα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ένα απο τα θέματα που δεν διαβάζω στο site είναι το ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα, και αν το διαβάσω θα είναι αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνω!
και να το διαβάσω δεν θα γράψω γιατί είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει!
μια φορα πήγα σε μπουρδέλο στην ζωή μου δεν μάρεσε το θέαμα και δεν βλέπω λόγο να το ξαναδοκιμάσω! το έριξα στις βιζιτούδες!
θεωρώ μαλακία να δώσεις 20-30 Ε να γαμίσεις για 10 λεπτά και απέξω να περιμένουν άλλοι 4 + την τσατσά με τον χρονόμετρο!
ίσως τα μπουρδέλα της ισπανίας και της πράγας να είναι ανώτερα, οι πουτάνες επίσης! αυτά έχουμε με αυτά πορευόμαστε αλλά τα ποστς πάνε σύννεφο για αναζήτηση καλύτερης εξυπηρέτησης, καλύτερης εμφάνισης κλπ.
είναι ηλίθιο λοιπόν να μπω και να σας τα χώνω λέγοντας το πόσο μαλάκες είστε δίνοντας το 20ρικο στα σαπάκια
άλλο τόσο ηλίθιο είναι όταν κάποιοι αντιδράσουν να το παίξω υπεράνω και έξυπνος λέγοντας "είστε θύματα ρεεεεεε, συνεχίστε να δίνετε τα λεφτά σας και μετά απορείτε γιατί δεν φέρνουν καλύτερες γυναίκες".
ο σκοπός ενός φόρουμ είναι περιττό να τον αναλύσω, όλοι τον γνωρίζουμε!
όταν κάνεις μονόλογο και στην πρώτη αντίθετη άποψη αρχίζω να απαξιώνω αυτό δεν είναι διάλογος είναι η κουβέντα του έξυνπου και του μαλάκα!
το περί αντίθετης άποψης λοιπόν μάλλον σε λάθος άτομα το είπες και απορώ γιατί!

τελος παντων...δεν εχει και πολυ νοημα η συζητηση αυτη...αλλωστε φαινεται και απο τις συγκρισεις που κανεις.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα περί υποδομών στην υπόλοιπη ευρώπη νομίζω το ανέφερα! ξαναλέω! όσο και οι 3 μεγάλες να δουλέψουν σε αυτό τον τομέα, χαμένο θα πάει απο την στιγμή που δεν υπάρχει ανταγωνισμός και όταν έρθει ο οφη θα φάει 5 στο χαλαρό! το πρόβλημα δεν είναι τι θα κάνει ένας ή 3 αλλά τι κάνουν και οι υπόλοιποι! καλύτερο παράδειγμα η σκωτία!
δεύτερη φορά που συνεχίζω να λέω την άποψή μου σε θέμα που στην τελική ΕΣΥ άνοιξες αλλά συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις αντί να απαντάς! δεν στρώνεις με τίποτα

ωραια καραμελα εχεις πιπιλισει και εσυ απο τις εφημεριδες και τους δημοσιογραφους του κωλου που αναφερουν περι ελλειπους ανταγωνισμου στο ελληνικο ποδοσφαιρο!και ερχομαι τωρα να σε ρωτησω.....η αιντχοβεν τί ανταγωνισμο εχει?ο αγιαξ τί ανταγωνισμο ειχε απο το 1970 μεχρι σημερα?Α!Ναι....την μπρεντα και την χερενφεν που νικησε τον ολυμπιακο...δυσκολος αντιπαλος η χερενφεν....στο ακουσμα της οι παικτες της αιντζοβεν και του αγιαξ χεζονται σε χημικη τουαλετα χειρος που την εχουν μαζι τους για να χεζονται καθε φορα που ακουν τα ονοματα αυτα.....η λυων επισης και αυτη εχει τρομερο ανταγωνισμο....καεν,μπαστια,νανσυ κλπ.....και η τσσκα μοσχας τρομερο ανταγωνισμο στο ρωσικο πρωταθλημα..10 ομαδες τουλαχιστον ξεκινουν για τιτλο μαζι!η μπενφικα και η πορτο εχουν και αυτες τρομερο ανταγωνισμο...την πακος φερειρα και την μπειρα μαρ....ε!ρε τί αλλο παραμυθι θα μας πεις για να δικαιολογησουμε την καταντια του ολυμπιακου κυριως και μετα των υπολοιπων ομαδων!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ωραια καραμελα εχεις πιπιλισει και εσυ απο τις εφημεριδες και τους δημοσιογραφους του κωλου που αναφερουν περι ελλειπους ανταγωνισμου στο ελληνικο ποδοσφαιρο!και ερχομαι τωρα να σε ρωτησω.....η αιντχοβεν τί ανταγωνισμο εχει?ο αγιαξ τί ανταγωνισμο ειχε απο το 1970 μεχρι σημερα?Α!Ναι....την μπρεντα και την χερενφεν που νικησε τον ολυμπιακο...δυσκολος αντιπαλος η χερενφεν....στο ακουσμα της οι παικτες της αιντζοβεν και του αγιαξ χεζονται σε χημικη τουαλετα χειρος που την εχουν μαζι τους για να χεζονται καθε φορα που ακουν τα ονοματα αυτα.....η λυων επισης και αυτη εχει τρομερο ανταγωνισμο....καεν,μπαστια,νανσυ κλπ.....και η τσσκα μοσχας τρομερο ανταγωνισμο στο ρωσικο πρωταθλημα..10 ομαδες τουλαχιστον ξεκινουν για τιτλο μαζι!η μπενφικα και η πορτο εχουν και αυτες τρομερο ανταγωνισμο...την πακος φερειρα και την μπειρα μαρ....ε!ρε τί αλλο παραμυθι θα μας πεις για να δικαιολογησουμε την καταντια του ολυμπιακου κυριως και μετα των υπολοιπων ομαδων!
την απάντηση την έχεις δώσει μόνος σου αν δεν το κατάλαβες!
καταρχάς το πρόβλημά μου δεν είναι να δικαιολογήσω τίποτα απολύτως για τον ολυμπιακό! έχω τσακωθεί παλαιότερα με γαύρο σε αυτό το φόρουμ που δικαιολογούσε τις ήττες ως στημένο απο κόκκαλη για το στοίχημα οπότε την ειρωνεία σου αλλού όχι σε εμένα!
πάμε παρακάτω λοιπόν! όλες αυτές οι ομαδάρες που έχεις αναφέρει μέχρι που φτάνουν στο CL? είναι τυχαίο οτι βλέπουμε πάντα τα ίδια ονόματα ή ομάδες απο ίδια χώρα?
αν λοιπόν αυτές φτάνουν μέχρι ένα σημείο πως έχω την απαίτηση να φτάσουν οι δικές μου.
ένας παικτάκος θα σκεφτεί το ίδιο αν του έρθει πρόταση απο ολλανδία και ίδιο από ελλάδα? στην ολλανδία θα παίξει σε γήπεδα με Γ κεφαλαίο, εδώ, πέρα απο 4-5 σε φωταγωγούς που τα βαφτίσαν γήπεδα. όπως έχω φτύσει δουλειές που τα γραφεία τους ήταν μπουντρούμι έτσι και αυτοί αν δεν "πεινάνε" θα διαλέξουν κάπου αλλού.
το πρόβλημα λοιπόν είναι σύνθετο! και ανταγωνισμός αλλά και τι προσφέρεις σε κάποιον παίκτη!
και η τουρκία έχει κάνει σωστές κινήσεις σε οργάνωση -ότι φωνάζεις εσύ να κάνουν οι δικές μας- έχουν πολλά φράγκα, οι επενδύσεις που κάνουν θα έχουν απόσβεση τι να το κάνεις όμως που εκτός απο τις 3 μεγάλες η μόνη που μπορεί να κλέψει βαθμούς -μια στο τόσο- είναι η τράμπζονσπορ! ανταγωνισμός λοιπόν μηδέν, γήπεδα γαμάτα, παικταράδες που το κόστος θα γίνει απόσβεση αλλα δεν βοηθάει να κάνουν κάτι παραπάνω στην ευρώπη!
εμείς ούτε γήπεδα έχουμε ούτε ανταγωνισμό!
οταν αναφέρεις χώρες που οι μικρές ομάδες σε οργάνωση είναι όπως οι δικές μας μεγάλες στα λόγια μου έρχεσε!
οι μικρές πρέπει να φτιάξουν για να έχει αντίκρυσμα στο οτι προσπαθήσουν να κάνουν οι μεγάλες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom