Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Άμεσα...να φύγει ο Τόρο...να πάει δανεικός στον Ιωνικό...βασικός ο...Μενδρινός....για να δούμε άσπρη μέρα.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Φέρτε το πριόνιιιιιιιιιι................. :uzi: :ak: :knuppel: :bottom: :blowup: :piss:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν εχανα απο την σεβιλλη φιλε μου δεν θα σιχτιριζα ποτε......ακομη και αν ημουν ρεαλ μαδριτης...οταν χανω ομως απο την καθε τυχαρπαστη ευρωπαικη ομαδα βικινγκ(βλ.ροζενμποργκ),χερενφεν,μακαμπι,μολντε και δε συμμαζευεται τοτε ναι..θα σιχτιριζω γιατι θελω το ελληνικο ποδοσφαιρο και δη τον ολυμπιακο αυτες τις ομαδες να τις εχει για πρωινο.Να κολωνει μονο μπροστα σε μεγαλυτερα κλαμπ και να εχει ως στοχο να τα φτασει σε καμμια δεκαρια χρονια διδασκομενος απο την δουλεια που κανουν...τί διαολο?τοσο δυσκολο ειναι να προσλαβει μια διοικηση 2,3 ανθρωπους με ενα επιτελειο με γνωση πανω στο ποδοσφαιρο ωστε να δημιουργησει τις συνθηκες εκεινες της προοδου σε ολους τους τομεις(αναζητηση ταλεντων,προπονητων,τεχνικων προδιαγραφων κ.ο.κ....)?Τωρα αν δεν δικαιολογειται το σιχτιρισμα βασει αυτης της λογικης,τί να σου πω?παρε ως θυμα παλι του κοκκαλη το διαρκειας σου και χειροκροτα που θα κερδισουμε 5-1 τον ΟΦΗ,3-0 την καλαμαρια και ολα τα υπολοιπα ελληνικα σωματεια που ειναι παρασαγγας πισω μας..Αν εισαι ευχαριστημενος να ριχνεις ξυλο π.χ. σε ενα δεκαχρονο συνεχεια τοτε εισαι αντρας!Ριξε και καμμια φορα ξυλο σε εναν καρατεκα!Εστω να φαει 3 μπουνιες και 2 κλωτσιες και ας φας μετα 15 εσυ.Πιστευω να επιασες το νοημα!
και για να καταλάβω ρε γνώστη της μπάλας και της ευρωπαικης πραγματικότητας το να γίνει ο ολυμπιακός μεγάλη ομάδα και να χτυπάει αποτελέσματα, όπως και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ χρειάζεται το καλό προπονητικό team, καλές μεταγραφές κλπ! ολα καλά ως εδώ!
δεν θα αναφερθώ οτι έχεις απαξιώσει τις μισές μεταγραφές χωρίς καν να τις δεις, αλλά για πες μου το πιο σημαντικό τι είναι? να κάνεις τι κινήσεις και να παίζεις με τα σαπάκια που εντός-εκτός όλοι παίζουν κάτω απο τη σέντρα ή να γίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και ο κάθε βλαχοπρόεδρος αντί να κοιτάει να βγάλει απο την ομάδα να κοιτάξει να καθιερωθεί! περιττό να αναφερθώ οτι τα τρόπαια τα σηκώνουν ομάδες απο τα καλά πρωταθλήματα!
το σωστό λοιπόν ΔΕΝ είναι να ζητάς απο τις μεγάλες ομάδες να κάνουν κινήσεις αλλά απο τις μικρές! γιατί ότι και να κάνουν, όσο και θέληση και χρήμα να έχουν θα είναι για 6 αγώνες στην καλύτερη και απόσβεση δεν θα κάνει ποτέ! και δεν γνωρίζω κανέναν έλληνα τόσο τρελό!
επίσης δεν έχω ξαναδεί "φίλαθλο" να γουστάρει την "ξεφτίλα γιατί έτσι μας αξίζει"
βάζεις το πιατάκι δεν ξαναβλέπεις ελληνικό και αφήνεις εμάς τους "τσιμπλιασμένους" να φαγωνόμαστε!
το ότι μουρμουράς και γουστάρεις την ξεφτίλα ή είσαι μίζερος του κερατά, ή μεγάλη μαζόχα!
απο κάτι τέτοιους τύπους σαν εσένα συντηρείται ο φαφούτης!
βρίζει τους υπόλοιπους οτι πουλάνε οπαδιλίκι ενώ αυτός είναι ο γνώστης που τα λέει όλα έξω απο τα δόντια! το ποιος είναι θύμα λοιπόν και ποιανού κοίτα στον καθρέφτη!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τα παραπονα μου δεν τα κανω σε κανεναν λεμονη φιλε αλλα σε σενα και ολους οσους πηγαινουν στο γηπεδο!ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ....λεμεεεεεεεεεεε!
γήπεδο δεν πάω πλέον γιατί θέλω να γυρίσω σπίτι ζωντανός!
είμαι του καναπέ! του δικού μου καναπέ όμως και ας μην έχω supersport!
ούτε γήπεδο πάω, αλλά ούτε και σε καφέ να τον δω από οθόνη γιατί και εκεί υπάρχουν κάτι ξερόλες σαν εσένα που σου σπανε τα παπάρια!

Επισκέπτης
     Γεια σας μάγκες,είχα μέρες να γράψω επειδή παρουσίασε κάποιο πρόβλημα ο υπολογιστής μου.Η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο ντέρμπι,είμασταν λίγο άτυχοι,θα δούμε στην πορεία πώς θα πάμε.Αρχή είναι ακόμα,ας μη βιαζόμαστε να βγάζουμε                               συμπεράσματα.Άντζας,Λεντέσμα,Γκαλέτι,Λούα Λούα δείχνουν πάντως πως θα είναι οι στυλοβάτες του φετινού Ολυμπιακού.Με Σάρας τί θα γίνει;Πόσο ακόμα θα περιμένουμε;Ο Τσακαλίδης εξαιρετική περίπτωση,αλλά είμαστε ήδη γεμάτοι στους ψηλούς.Ο Σάρας μόνο θα κάνει τη μεγάλη διαφορά.
     Απορώ με αυτούς τους δημοσιογράφους.Τρώει τεσσάρα η ΑΕΚ στην έδρα της και σαν να μη συμβαίνει τίποτα!Ακούω και διαβάζω σχόλια τύπου "μάθημα πανεπιστημιακού επιπέδου","μεγάλη ήττα,μικρή ζημιά","δεν παιζόταν η Σεβίλλη" και τα παίρνω!Θυμάστε μήπως τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων μετά από αντίστοιχο ευρωπαϊκό διασυρμό του Ολυμπιακού(1-4 από Λυόν);Η μία είχε πρωτοσέλιδο τον Σκρουτζ παρομοιάζοντάς τον με τον Κόκκαλη και λεζάντα τη φράση βάλε λεφτά,η άλλη έλεγε να κλείσουν τα σύνορα στον Ολυμπιακό κτλ.Δε βλέπω πουθενά κριτική στον Ντέμη,στον Φερέρ,στους παίχτες.Ούτε γιατί δεν αντικαταστάθηκαν επαρκώς οι Τσιρίλο-Σορεντίνο,ούτε γιατί δεν υπάρχει επιθετικός της προκοπής,ούτε γιατί δεν υπάρχουν αντικαταστάτες της προκοπής για τα ακραία μπακ,ούτε γιατί ο ταβερνιάρης επιμένει στον άμπαλο Σέζαρ για τη θέση του αριστερού χαφ και χαραμίζει τον Μαντούκα στα δεξιά.
ΥΓ1:Φίλε vasos όλα μπορώ να τα συζητήσω,αλλά μη μου λες για τον Μενδρινό.Απορώ πώς αυτός ο παίχτης μένει στον Ολυμπιακό.Δεν μπορεί,κάποιο μέσο θα έχει.Εδώ όταν τον είχαμε δόσει πακέτο με τον Ντόβα δανεικό στον Ιωνικό ήταν εξέδρα και ο Ντόβας έπαιζε βασικός!Πραγματικά αυτό τον παίχτη δεν τον έχω δει σε ένα ματς να δείξει κάτι αξιόλογο.
ΥΓ2:Ο Γιάγια Τουρέ σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.Γεια σου ρε γίγαντα Αλέφαντε που έλεγες πρόπερσι ότι αυτός ο παίχτης δεν κάνει για τον Ολυμπιακό!
ΥΓ3:Ο Λεοντίου,ο Τζιώλης,ο τυπάρας και ο Νταμέ θα το παίξουν και στο Καραϊσκάκι το ίδιο μάκγες;
ΥΓ4:Κύριε Κατσαρέ στην ωραία ατμόσφαιρα των υγειών φιλάθλων της Ευρωπανάθας περιλαμβάνονται και τα συνθήματα για τον Άντζα και τον Νικοπολίδη;
ΥΓ5:Ευτυχώς που επεστρεψε ο Παναθηναϊκός σε μικρό γήπεδο και όπως φάνεται θα κάνει κάθε αγωνιστική sold οut!
ΥΓ6:Κύριε Διόγο αυτά πυ γράφετε στο derby γιατί δεν τα λέτε και στο sport-fm;
ΥΓ7:Καλό κουράγιο σε όσους δίνουμε εξεταστική αυτή την περίοδο!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και για να καταλάβω ρε γνώστη της μπάλας και της ευρωπαικης πραγματικότητας το να γίνει ο ολυμπιακός μεγάλη ομάδα και να χτυπάει αποτελέσματα, όπως και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ χρειάζεται το καλό προπονητικό team, καλές μεταγραφές κλπ! ολα καλά ως εδώ!
δεν θα αναφερθώ οτι έχεις απαξιώσει τις μισές μεταγραφές χωρίς καν να τις δεις, αλλά για πες μου το πιο σημαντικό τι είναι? να κάνεις τι κινήσεις και να παίζεις με τα σαπάκια που εντός-εκτός όλοι παίζουν κάτω απο τη σέντρα ή να γίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και ο κάθε βλαχοπρόεδρος αντί να κοιτάει να βγάλει απο την ομάδα να κοιτάξει να καθιερωθεί! περιττό να αναφερθώ οτι τα τρόπαια τα σηκώνουν ομάδες απο τα καλά πρωταθλήματα!
το σωστό λοιπόν ΔΕΝ είναι να ζητάς απο τις μεγάλες ομάδες να κάνουν κινήσεις αλλά απο τις μικρές! γιατί ότι και να κάνουν, όσο και θέληση και χρήμα να έχουν θα είναι για 6 αγώνες στην καλύτερη και απόσβεση δεν θα κάνει ποτέ! και δεν γνωρίζω κανέναν έλληνα τόσο τρελό!
επίσης δεν έχω ξαναδεί "φίλαθλο" να γουστάρει την "ξεφτίλα γιατί έτσι μας αξίζει"
βάζεις το πιατάκι δεν ξαναβλέπεις ελληνικό και αφήνεις εμάς τους "τσιμπλιασμένους" να φαγωνόμαστε!
το ότι μουρμουράς και γουστάρεις την ξεφτίλα ή είσαι μίζερος του κερατά, ή μεγάλη μαζόχα!
απο κάτι τέτοιους τύπους σαν εσένα συντηρείται ο φαφούτης!
βρίζει τους υπόλοιπους οτι πουλάνε οπαδιλίκι ενώ αυτός είναι ο γνώστης που τα λέει όλα έξω απο τα δόντια! το ποιος είναι θύμα λοιπόν και ποιανού κοίτα στον καθρέφτη!

ερχεται η ρεαλ μαδριτης λεμεεεεεεεεεεεεεεε...........βαλτε στα δοκαρια υποστηριγματα γιατι τα διχτυα θα κουνηθουν πολυ φετος παλι στα σαλονια της ευρωπης......ε!ρε γλεντια!!!!!!!

υ.γ.οκ ο θρυλος ειναι απο τις μεγαλυτερες ομαδες της ελλαδας!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ετσι αλλοθρησκοι η  ΒΕΝΤΟΥΖΑ του ΘΡΥΛΟΥ του Ελληνικου Αθλητισμου στις συνοικιακες ομαδουλες σας αναγκασε να το παραδεχτειτε λοιπον
ΝΑΙ ΤΟ ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
απο κατι τετοια φαινεται οτι εισαι ησουν κ θα παραμεινεις μια ζωη ''ΓΑΥΡΟΣ'' (με αηδια το προφερω πλεον)... απο αυτους που γουσταρουν την νικη με καθε μεσο, απο αυτους που προσπαθουν οι οποιες επιτυχιες της ομαδας να καλυψουν την προσωπικη τους ανυπαρξια, απο αυτους που δεν τους ενδιαφερει το σχεδιο, ο τροπος, η δουλεια αλλα το να δειχθει η τρομερη μαγκια κ ο τσαμπουκας της ''θρυλαρας''...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
    ΥΓ2:Ο Γιάγια Τουρέ σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.Γεια σου ρε γίγαντα Αλέφαντε που έλεγες πρόπερσι ότι αυτός ο παίχτης δεν κάνει για τον Ολυμπιακό!
είσαι άδικος! ο μέγας γεωργίου είχε δηλώσει "η μεγαλύτερη μαλακία του Κόκκαλη είναι που δεν έχει πάρει σκάουτερ τον Αλέφαντο με το έμπειρο μάτι του, τσάμπα θα δούλευε για τον πρόεδρο"

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ερχεται η ρεαλ μαδριτης λεμεεεεεεεεεεεεεεε...........βαλτε στα δοκαρια υποστηριγματα γιατι τα διχτυα θα κουνηθουν πολυ φετος παλι στα σαλονια της ευρωπης......ε!ρε γλεντια!!!!!!!

υ.γ.οκ ο θρυλος ειναι απο τις μεγαλυτερες ομαδες της ελλαδας!
άλλες ατάκες απο αλογομούρη έχεις η περιμένεις την δευτέρα να ανανεώσεις?
λοιπόν για να τελειώνω με την πάρτη σου! αν λέω μαλακίες έχεις όλο τον χρόνο να στηρίξεις το κάθε σου επιχείρημα. στην τελική ο σκοπός του φόρουμ αυτός είναι!
και πίστεψέ με αν με πείσεις με σοβαρό επιχείρημα δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ. το έχω κάνει και στον παρελθόν εδω μέσα και ένα πράγμα που σιχαίνομαι στον άνθρωπο είναι το να είναι απόλυτος!
αλλά σου είναι προτιμότερο να τα κάνεις γαργάρα και να προσπαθείς να απαξιώσεις όποιον έχει αντίθετη γνώμη με εσένα διότι πιθανόν δεν έχεις επιχείρημα!
αν ξαναδιαβάσεις τα ποστ σου σε ότι έχει σχέση με αθλητικά, το ενα αναιρεί το άλλο! δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις θέλει ταλέντο αλλά σίγουρα κάτι λέει για τον ψυχικό σου κόσμο!

τελικά ποιος είναι ο πιο κολλημένος, εμείς τα "θύματα" & οι "τσιμπλιασμένοι" του ΠΟΚ ή εσύ? για ξανασκέψου το λίγο

Υ.Γ. σε παλαιότερο ποστ, σου επέστρεψαν την συμβουλή σου για καροτόζουμο!
εγώ θα σου προτείνω κάτι πιο δραστικό. είτε μόνος σου  :jerking: είτε η στριπτιζού  :jerking: μαλακία λέγεται!
μήπως να το κόψεις να ξελαμπικάρεις?

Επισκέπτης
τα παραπονα μου δεν τα κανω σε κανεναν λεμονη φιλε αλλα σε σενα και ολους οσους πηγαινουν στο γηπεδο!ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ....λεμεεεεεεεεεεε!
κι εσυ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  :jerking: αλλα δεν στο λεγαμε μεχρι τωρα για να μην γαμησουμε το θεμα..εφοσον ομως συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους σημαινει οτι εισαι τελειως κακοβουλος οποτε πλεον εγω θα σου απανταω αναλογα ΤΕΡΑΣΤΙΕ  :jerking:

Επισκέπτης
Δεν είμαστε καλά
δεν έχουμε μυαλό
είμαστε άρρωστοι
με τον Ολυμπιακό
΄θα γίνουμε καλά
θα βάλουμε μυαλό
όταν πάρουμε
και το Ευρωπαϊκο
και αν δεν γίνει αυτό
στα @@ μας τα δυό
πάντα άρρωστοι
με τον Ολυμπιακό!!!!

ΥΓ---->Για να μαθαίνουν οι αλλόθρησκοι...
ετσι ακριβως & πολυ περισσοτερο..
ψυχοπαθεις σε φαση επιλειψιας ακριβεστερα..

Επισκέπτης
Άμεσα...να φύγει ο Τόρο...να πάει δανεικός στον Ιωνικό...βασικός ο...Μενδρινός....για να δούμε άσπρη μέρα.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Φέρτε το πριόνιιιιιιιιιι................. :uzi: :ak: :knuppel: :bottom: :blowup: :piss:
επισης καλο θα ηταν να κανουμε ανταλλαγη με το αρθρο44,να δωσουμε λουα λουα & να παρουμε τον μεγιστο παυλη.. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :blowup:

Επισκέπτης
vasos τραβα ακομη 5  :jerking: για την μαυρουλα μου & μετα γραψε μας τις νεες σοφιστιες σου..

Υ.Γ αμα επιδειξεις σωστη συμπεριφορα θα ποσταρω & αλλες με την κωλαρα της στημενη & τα χυσια μου στην μουρη της για να τραβας  :jerking: μεχρι την δευτερα παρουσια..

Συνημμένα

• Rosemary_Gate7.JPG
    Rosemary_Gate7.JPG
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Rosemary_lavaro.jpg
    Rosemary_lavaro.jpg
    91,5 KB · Εμφανίσεις: 23

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
απο κατι τετοια φαινεται οτι εισαι ησουν κ θα παραμεινεις μια ζωη ''ΓΑΥΡΟΣ'' (με αηδια το προφερω πλεον)... απο αυτους που γουσταρουν την νικη με καθε μεσο, απο αυτους που προσπαθουν οι οποιες επιτυχιες της ομαδας να καλυψουν την προσωπικη τους ανυπαρξια, απο αυτους που δεν τους ενδιαφερει το σχεδιο, ο τροπος, η δουλεια αλλα το να δειχθει η τρομερη μαγκια κ ο τσαμπουκας της ''θρυλαρας''...

βαλτο αγορι μου.........το βαλες αγγιχτο!

Επισκέπτης
Ειδα οτι τη λενε Ροζμαρι και ειπα Τι κανει το μωρο της;
Εννοουσα την ταινια 'Το μωρο της Ροζμαρι'  :2funny:
καταλαβα αμεσως οτι εκανες παραπομπη στην γνωστη ταινια του πολανσκι αλλα δεν μπορουσα να ξερω με τι υφος το διατυπωσες..απο την στιγμη που το ξεκαθαρισες σου ειπα οτι παω πασο & τωρα σου ζηταω συγνωμη για την παρανοηση για να ληξει το θεμα εδω..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κι εσυ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  :jerking: αλλα δεν στο λεγαμε μεχρι τωρα για να μην γαμησουμε το θεμα..εφοσον ομως συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους σημαινει οτι εισαι τελειως κακοβουλος οποτε πλεον εγω θα σου απανταω αναλογα ΤΕΡΑΣΤΙΕ  :jerking:

απο ποτε η αληθεια ειναι συνωνυμο της κακοβουλης κριτικης?ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ..πως να το κανουμε τωρα?γινεται να αλλαξει το φεγγαρι απο στογγυλο σε τετραγωνο?γινεται ο ηλιος αντι για ακτινοβολιες να εκπεμπει ραδιενεργεια?γινεται ο λουα λουα να ασπρισει παρα μονο απο το κακο του ενιοτε?δεν γινεται......

Επισκέπτης
απο ποτε η αληθεια ειναι συνωνυμο της κακοβουλης κριτικης?ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ..πως να το κανουμε τωρα?γινεται να αλλαξει το φεγγαρι απο στογγυλο σε τετραγωνο?γινεται ο ηλιος αντι για ακτινοβολιες να εκπεμπει ραδιενεργεια?γινεται ο λουα λουα να ασπρισει παρα μονο απο το κακο του ενιοτε?δεν γινεται......

ξεχνας οτι αυτη ειναι η δικια σου αληθεια που παρεπιμπτοντως προσβαλει ολους εμας που πηγαινουμε στο γηπεδο..
οσο λοιπον συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους θα ακους την δικη μου αληθεια..

γινεται να σταματησεις να εισαι τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  :jerking:??δεν γινεται..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
άλλες ατάκες απο αλογομούρη έχεις η περιμένεις την δευτέρα να ανανεώσεις?
λοιπόν για να τελειώνω με την πάρτη σου! αν λέω μαλακίες έχεις όλο τον χρόνο να στηρίξεις το κάθε σου επιχείρημα. στην τελική ο σκοπός του φόρουμ αυτός είναι!
και πίστεψέ με αν με πείσεις με σοβαρό επιχείρημα δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ. το έχω κάνει και στον παρελθόν εδω μέσα και ένα πράγμα που σιχαίνομαι στον άνθρωπο είναι το να είναι απόλυτος!
αλλά σου είναι προτιμότερο να τα κάνεις γαργάρα και να προσπαθείς να απαξιώσεις όποιον έχει αντίθετη γνώμη με εσένα διότι πιθανόν δεν έχεις επιχείρημα!
αν ξαναδιαβάσεις τα ποστ σου σε ότι έχει σχέση με αθλητικά, το ενα αναιρεί το άλλο! δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις θέλει ταλέντο αλλά σίγουρα κάτι λέει για τον ψυχικό σου κόσμο!

τελικά ποιος είναι ο πιο κολλημένος, εμείς τα "θύματα" & οι "τσιμπλιασμένοι" του ΠΟΚ ή εσύ? για ξανασκέψου το λίγο

Υ.Γ. σε παλαιότερο ποστ, σου επέστρεψαν την συμβουλή σου για καροτόζουμο!
εγώ θα σου προτείνω κάτι πιο δραστικό. είτε μόνος σου  :jerking: είτε η στριπτιζού  :jerking: μαλακία λέγεται!
μήπως να το κόψεις να ξελαμπικάρεις?

ωραιο ανεκδοτο αυτο.....γαυρος που να παραδεχεται.......εδω δεν υπαρχει γαυρος που να γνωριζει απο μπαλλα,πως θα ειναι σε θεση να παραδεχτει κιολας?Αντε δειτε ρε θυματα μερικες δεκαετιες πισω την μπαλλα πως παιζοταν,πως εξελιχθηκε το ποδοσφαιρο,με τί υποδομες δουλευουν οι περισσοτερες ομαδες της υπολοιπης ευρωπης,ποιος ειναι ο σχεδιασμος τους,πως λαμβανουν τις αποφασεις και με τι κριτηρια,διαβαστε και κανα αρθρο απο περιοδικα με συνεντευξεις των ιθυνοντων καποιων ομαδων,βγαλτε την τσιμπλα απο τα ματια και δειτε πως προωθουν τους πιτσιρικαδες στην πρωτη ομαδα και μετα ελατε να μου μιλησετε για ποδοσφαιρο,θυματα έ θυματα του κοκκαλη!και πανω ολα του μυαλου σας που δεν βλεπει περα απο την μυτη του..

Επισκέπτης
ωραιο ανεκδοτο αυτο.....γαυρος που να παραδεχεται.......εδω δεν υπαρχει γαυρος που να γνωριζει απο μπαλλα,πως θα ειναι σε θεση να παραδεχτει κιολας?Αντε δειτε ρε θυματα μερικες δεκαετιες πισω την μπαλλα πως παιζοταν,πως εξελιχθηκε το ποδοσφαιρο,με τί υποδομες δουλευουν οι περισσοτερες ομαδες της υπολοιπης ευρωπης,ποιος ειναι ο σχεδιασμος τους,πως λαμβανουν τις αποφασεις και με τι κριτηρια,διαβαστε και κανα αρθρο απο περιοδικα με συνεντευξεις των ιθυνοντων καποιων ομαδων,βγαλτε την τσιμπλα απο τα ματια και δειτε πως προωθουν τους πιτσιρικαδες στην πρωτη ομαδα και μετα ελατε να μου μιλησετε για ποδοσφαιρο,θυματα έ θυματα του κοκκαλη!και πανω ολα του μυαλου σας που δεν βλεπει περα απο την μυτη του..

γινεται να σταματησεις να εισαι τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  :jerking: ??δεν γινεται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom