vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
κάνε την μαγκιά όμως σε τόσα που ρώτησα απάντηση δεν πήρα! καθώτι άμπαλος περιμένω τις γνώσεις σου
τί ρωτησες και δεν σου απαντησα?αν εννοεις οτι αναγκασαμε τον παναθηναικο να μην κανει ευκαιρια ή να επιτιθεται ανορθοδοξα την απαντηση θα την λαβεις στις προσεχεις αγωνιστικες οπου θα βλεπεις εναν παναθηναικο να δυσκολευεται να κερδισει πολυ μικροτερους σε αξια αντιπαλους...ευτυχως βεβαια που ο μαπας ο πεσειρο δεν εβαλε τον μαυρο απο την αρχη και ειχαμε ευκολο απογευμα,αλλιως θα ειχαμε προβληματα απο την διεισδυτικοτητα του.Σε οτι αφορα φιλτατε τον λεντεσμα,ναι με αυτα που εχει δειξει μεχρι τωρα στα φιλικα και στο προχθεσινο ματς και απο βιντεο που ειδα προσφατα απο το αρχειο μου(οταν επαιζε στο αμβουργο) καταλαβα οτι προκειται για εναν καλο μπαλαδορο που ομως δεν κανει το κατι παραπανω.Αν σε ικανοποιει ενας τετοιος παικτης ξενη μεταγραφη σε εναν τοσο νευραλγικο χωρο οπως ειναι το κεντρο οπου ολο το παιχνιδι θα περναει απο αυτον τοτε με γεια σου με χαρα σου!Σιγουρα ειναι καλυτερος απο ολους αυτους που εχουμε εκει αλλα δεν παυει να ειναι λιγος για αργεντινος χαφ που γνωριζει το τοπι κιολας.Αν δεν μπαινεις φιλε μου καθετα με την μπαλλα γρηγορα δημιουργωντας ρηγματα στην αμυνα του αντιπαλου και μετα να εχεις το καθαρο μυαλο και την ταχυτητα σκεψης να σπασεις στα ακρα ή να ντριμπλαρεις ή να σουταρεις τοτε τί να το κανω το αμυντικο χαφ?Να κοβει μονο και μετα να μου κανει πασα στον διπλα παικτη του,ή να μου κανει μια ωραια αλλαγη παιχνιδιου(που ο συγκεκριμενος τις κανει) απο την στιγμη μαλιστα που δεν υπαρχει καθαρος εγκεφαλικος παικτης στον ολυμπιακο αυτη τη στιγμη(το λεγομενο δεκαρι).Αν ειχαμε π.χ. τον γιαγια τωρα δεκαρι ο λεντεσμα θα ηταν μια αρκετα καλη μεταγγραφη,αλλα με τα σημερινα δεδομενα ειναι μια μικρη μεταγγραφη.Παντα κρινεις τηρουμενων των αναλογιων.Απο αυτη την αποψη κρινω οτι ειναι λιγουλακος,αλλα σαφως ανωτερος ποδοσφαιρικα απο τους αμαπλους στολτιδη-τοροσιδη!Ικανοποιημενος?