Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαθε χρονο τα ιδια και ιδια....
καθε χρονο εχετε ομαδαρες και καθε χρονο -δεν πειραζει του χρονου
μας εχετε ζαλισει οτι εμεις εχουμε τον Τακη προπονητη και εσεις σοφους του ποδοσφαιρου δον σφαλιαρας λορεντσο , ανεργος-πεσειρο-δεν ξερω τι μου γινεται και απολυομαι απο παντου σαντος....
φτιαχνεται "ομαδαρες" με τα λιμα του Ολυμπιακου και παραμυθιαζεστε οτι θα δειτε ασπρη μερα...
κανετε μεταγραφη  ο παο τον φυσσα(δεν μπορω να κρατηθω απο τα γελια) και τον βρυζα ο μπαοκ που δεν ηξεραν μπαλα στα 25 οχι στα 35 και τους υποδεχεστε σαν μαραντονες.....
δεν ξερετε τι σας γινεται .....
Τρωτε 4 και χειροκροτατε !!!!!!!!! και χαιρεστε!!!!! κιολας ....
δεν ξερει μπαλα ο Τοροσιδης , ο Λεντεσμα, ο Γκαλετι , ο Λουα ο Ραουλ μπραβο και ξερει ο Καραγκουνης ο φυσσας ο βρυζας ο δελλας ο ζαγορ(που του κανανε και φιλικο προς τιμην του χαχαχαχα!!!... και ο ενακαριρε
ε για αυτο θα το παιρνουμε αλλα 15 χρονια!!!!!!
ΑΣΧΕΤΟΙ !!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να τρωτε κουτοχορτο !!!!! συνεχιστε ερχεται το 11 ειναι κοντα ο Μαης!!!

Συνημμένα

• enosi.jpg
    enosi.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 21

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελεγα οτί θα έστρωνες,μιας κ έφυγε το καλοκαιράκι,αλλά μπαααααααα.Τον χαβά σου.Ευτυχως που έφυγε ο Καστίγιο γιατί θα μας τα πρηζες κ εκεί.Πάντως στο παιχνιδάκι που συνεχίζεις να παίζεις,θα είσαι μόνος σου.Ειλικρεινά,δεν ξέρεις ποτε να σταματάς;Εγώ κ βαρέθηκα.Τεσπα,μεγάλο παιδί είσαι,θα μπουχτίσεις κάποια στιγμή κ θα σταματήσεις.Άντε γεια κ πάλι τον Μάη πρωτάθλημα στον Περαία :piss:

Επισκέπτης
αν εχανα απο την σεβιλλη φιλε μου δεν θα σιχτιριζα ποτε......ακομη και αν ημουν ρεαλ μαδριτης...οταν χανω ομως απο την καθε τυχαρπαστη ευρωπαικη ομαδα βικινγκ(βλ.ροζενμποργκ),χερενφεν,μακαμπι,μολντε και δε συμμαζευεται τοτε ναι..θα σιχτιριζω γιατι θελω το ελληνικο ποδοσφαιρο και δη τον ολυμπιακο αυτες τις ομαδες να τις εχει για πρωινο.Να κολωνει μονο μπροστα σε μεγαλυτερα κλαμπ και να εχει ως στοχο να τα φτασει σε καμμια δεκαρια χρονια διδασκομενος απο την δουλεια που κανουν...τί διαολο?τοσο δυσκολο ειναι να προσλαβει μια διοικηση 2,3 ανθρωπους με ενα επιτελειο με γνωση πανω στο ποδοσφαιρο ωστε να δημιουργησει τις συνθηκες εκεινες της προοδου σε ολους τους τομεις(αναζητηση ταλεντων,προπονητων,τεχνικων προδιαγραφων κ.ο.κ....)?Τωρα αν δεν δικαιολογειται το σιχτιρισμα βασει αυτης της λογικης,τί να σου πω?παρε ως θυμα παλι του κοκκαλη το διαρκειας σου και χειροκροτα που θα κερδισουμε 5-1 τον ΟΦΗ,3-0 την καλαμαρια και ολα τα υπολοιπα ελληνικα σωματεια που ειναι παρασαγγας πισω μας..Αν εισαι ευχαριστημενος να ριχνεις ξυλο π.χ. σε ενα δεκαχρονο συνεχεια τοτε εισαι αντρας!Ριξε και καμμια φορα ξυλο σε εναν καρατεκα!Εστω να φαει 3 μπουνιες και 2 κλωτσιες και ας φας μετα 15 εσυ.Πιστευω να επιασες το νοημα!

κανενος μπινε θυμα δεν ειμαι,ουτε μπορει κανεις να μου κοψει το γηπεδο..το διαρκειας το αγοραζω γιατι γουσταρω να βλεπω τον ΘΡΥΛΟ ειτε χανει-ειτε κερδιζει..Και ασε τους χαρακτηρισμους(θυμα)γιατι πολυ ευκολα μπορω να σου επιστρεψω & εγω παμπολλους..

Επισκέπτης
Αφού διαβάσαμε και ότι ο Τοροσίδης είναι τεχνίτης τι άλλο μένει;
Βέβαια όταν έχεις μάθει με Ανατολάκη, Αμανατίδη και Κωστούλα λογικό είναι ο Τοροσίδης να μοιάζει Μπεκενμπάουερ και Μπαρέζι. Αν τον συγκρίνουμε ωστόσο με Ευρωπαίους στόπερ τότε...

Και μη μου πει κανείς ότι είναι αμυντικό χαφ γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμύγδαλος. Στην εποχή του Φάμπρεγκας και του Πίρλο είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς να παίζεις με τον Τοροσίδη αμυντικό χαφ, ο οποίος στρίβει σαν τριαξονικό.
για πες μας με ποιον παιζεις εσυ..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Άντε γεια κ πάλι τον Μάη πρωτάθλημα στον Περαία :piss:
Ετσι αλλοθρησκοι η  ΒΕΝΤΟΥΖΑ του ΘΡΥΛΟΥ του Ελληνικου Αθλητισμου στις συνοικιακες ομαδουλες σας αναγκασε να το παραδεχτειτε λοιπον
ΝΑΙ ΤΟ ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ!!!!!!
χαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Η διαφορά μας κατ'εμέ που το γράφω κ στο δικό μας θρεντ είναι η εξής:

5)και σημαντικότερον,η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως έχει αποδεδειγμένα τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ κάτι που το αποδεικνύει συνέχεια.Παρόλη την συντριβή,ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν κ απέδειξε πόσο πολύ αγαπαει την ομάδα ακόμα κ με τεσσάρα.Εκεί που άλλοι θα πέταγαν κορνέδες,θα έδερναν τους ποδοσφαιριστές τους,θα έκαιγαν τις εγκαταστάσεις της ομάδας τους και θα προπηλακιζαν τους παίκτες ο ΕΝΩΣΙΤΗΣ οπαδός και φίλαθλος με το ζεστό του χειροκρότημα στο τέλος κ με τις φωνές του σε όλη την διαρκεια του ματς,απέδειξε ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ είναι.

Καλη σου μέρα,καλό χειμώνα & καλη σου νύχτα κ φέτος.

οπως εξαλλου το εχει ξανααποδειξει και στο παρελθον..
1.ο Στρατος εβαζε τους παικτες σας να πεφτουν κατω ντεμεκ τραυματισμενοι & εσεις χειροκροταγατε την αποθεωση της ξεφτιλας..
2.οι μισοι κανατε διαδηλωση γυρω-γυρω απο το τζαμι & κραζατε διοικηση & βατραχο την ωρα που οι υπολοιποι εντος γηπεδου παιζαν ξυλο αναμεταξυ τους για το ιδιο θεμα..
3.στην επιστροφη απο το ηρακλειο παλευατε με τους καναπεδες,τις καρεκλες & τα σωσιβια του πλοιου..
4.εξω απο το πεντελικον τρωγατε την απολυτη ξεφτιλα οταν ο μακαρος σας ελεγε να πατε στο δωματιακι σας..
μηπως τελικα συναγωνιζεστε τους λαγους για το βραβειο απολυτης ξεφτιλας??

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
οπως εξαλλου το εχει ξανααποδειξει και στο παρελθον..
1.ο Στρατος εβαζε τους παικτες σας να πεφτουν κατω ντεμεκ τραυματισμενοι & εσεις χειροκροταγατε την αποθεωση της ξεφτιλας..
2.οι μισοι κανατε διαδηλωση γυρω-γυρω απο το τζαμι & κραζατε διοικηση & βατραχο την ωρα που οι υπολοιποι εντος γηπεδου παιζαν ξυλο αναμεταξυ τους για το ιδιο θεμα..
3.στην επιστροφη απο το ηρακλειο παλευατε με τους καναπεδες,τις καρεκλες & τα σωσιβια του πλοιου..
4.εξω απο το πεντελικον τρωγατε την απολυτη ξεφτιλα οταν ο μακαρος σας ελεγε να πατε στο δωματιακι σας..
μηπως τελικα συναγωνιζεστε τους λαγους για το βραβειο απολυτης ξεφτιλας??
οχι ρε φιλε πως σου ηρθε αυτο????
εχουν τον "καλυτερο" λαο...
ειπαμε επαγγελματιας "λαος"

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ούτε ραντεβού να είχαμε! αν κρίνω απο την ώρα του ποστ μαζί πιάσαμε ποντίκι
το αν ο τοροσίδης είναι άμπαλος και ο μενδρινός αξίζει είναι υποκειμενικό! ισχύει ότι και στην Τέχνη το "γούστα είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι"!
για τον μενδρινό συνεχίζω να απορώ που διάολο πρόλαβες και τον είδες όταν ξεσκόνιζε τον πάγκο σε όποιες ομάδες πήγε!
οσον αφορά περι δεκαριού θυμάσαι οτι ο λεμονής ζήτησε να μην έχει το γνωστό δεκάρι ή όχι? ο άνθρωπος έχει ενα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού στο μυαλό του και γιαυτό ανάλογα τα αποτελέσματα αυτός είναι ο πρώτος που θα την πληρώσει!
απο την στιγμή που έσκασε η είδηση για τη μεταγραφή λεντέσμα κανείς μα κανείς δεν μίλησε οτι ο άνθρωπος είναι για να φτιάχνει παιχνίδι. έχει όλα τα υπόλοιπα σωστά εκτός απο αυτό! υποτίθεται μετά που έφυγε ο ριβάλντο το πλάνο ήταν την δουλειά να την μοιραστούν ο τζόλε με τον τοροσίδη! ο λεντέσμα λοιπόν για τον λόγο που αποκτήθηκε είναι καλός! έτσι το φαντάστηκε ο κυρ-τάκης, αυτός θέλει να παίζουμε έτσι αυτός θα την πληρώσει στην πρώτη στραβή!
δεν μπορείς λοιπόν να λες για κάποιον οτι είναι λίγος γιατί εσύ τον φαντάστηκες αλλιώς. τσάμπα την έγραψες την ανάλυση

αν διαβασεις φιλε μου αυτα που εγραψες και τα αναλυσεις θα δεις οτι κατι δεν παει καλα....δειξτα σε καποιους τριτους αντικειμενικους για να τα κρινουν.Δυστυχως δεν προκειται ο ελληνας ποτε να παει μπροστα γιατι ειναι μεχρι ενος συγκεκριμενου επιπεδου.Δεν θα σχολιασω τιποτε αλλο!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κανενος μπινε θυμα δεν ειμαι,ουτε μπορει κανεις να μου κοψει το γηπεδο..το διαρκειας το αγοραζω γιατι γουσταρω να βλεπω τον ΘΡΥΛΟ ειτε χανει-ειτε κερδιζει..Και ασε τους χαρακτηρισμους(θυμα)γιατι πολυ ευκολα μπορω να σου επιστρεψω & εγω παμπολλους..

γουσταρεις να ξεφτιλιζεσαι καθε χρονο πανευρωπαικως δηλ.αυτο μας λες....γιατι ο ολυμπιακος δεν χανει μονο,ξεφτιλιζεται τις περισσοτερες φορες στην ευρωπη!απο αρχαιοτατων χρονων,απλα η γυμνια του φανηκε ακομη περισσοτερο τα τελευταια δεκαπεντε χρονια γιατι το ευρωπαικο ποδοσφαιρο ανεπτυξε ιλιγγιωδεις ταχυτητες και εμεις μειναμε με το παπακι...Μια φορα ειδαμε και εμεις πηγαμε να δουμε μια σπουδαια επιτυχια σε κυπελλο πρωταθλητριων και αυτη μας τη χαλασε το βλαμμενο ο ελευθεροπουλος!Μεχρι και η ΑΕΚ περσυ πηρε 8 πονμτους και εμεις 3 με το ζορι...αντε να δουμε φετος θα φτασουμε τους 5?μακαρι.....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
γουσταρεις να ξεφτιλιζεσαι καθε χρονο πανευρωπαικως δηλ.αυτο μας λες....γιατι ο ολυμπιακος δεν χανει μονο,ξεφτιλιζεται τις περισσοτερες φορες στην ευρωπη!απο αρχαιοτατων χρονων,απλα η γυμνια του φανηκε ακομη περισσοτερο τα τελευταια δεκαπεντε χρονια γιατι το ευρωπαικο ποδοσφαιρο ανεπτυξε ιλιγγιωδεις ταχυτητες και εμεις μειναμε με το παπακι...Μια φορα ειδαμε και εμεις πηγαμε να δουμε μια σπουδαια επιτυχια σε κυπελλο πρωταθλητριων και αυτη μας τη χαλασε το βλαμμενο ο ελευθεροπουλος!Μεχρι και η ΑΕΚ περσυ πηρε 8 πονμτους και εμεις 3 με το ζορι...αντε να δουμε φετος θα φτασουμε τους 5?μακαρι.....
Άσε ρε βάσο....που θα μας πείς και θύματα που παίρνουμε διαρκείας...άσε τώρα...και θα μου πείς και για τους 8 βαθμούς τις ΑΕΚ...όταν έμεινα με 10-9 και 8 βαθμούς έξω....γουστάρουμε να παίρνουμε διαρκείας,γουστάρουμε να είμαστε μέλη και γουστάρουμε να ξελαρυγγιαζόμαστε για τον Θρύλο και την ερυθρόλευκη φανέλλα....
''Τον Θρύλο μου τον αγαπώ και πάντα τον ακολουθώ,ποτέ δεν πρόκειται εγώ να τον αφήσω μοναχό...''

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν διαβασεις φιλε μου αυτα που εγραψες και τα αναλυσεις θα δεις οτι κατι δεν παει καλα....δειξτα σε καποιους τριτους αντικειμενικους για να τα κρινουν.Δυστυχως δεν προκειται ο ελληνας ποτε να παει μπροστα γιατι ειναι μεχρι ενος συγκεκριμενου επιπεδου.Δεν θα σχολιασω τιποτε αλλο!
οτι κάτι δεν παει καλα το γνωρίζω! απο την αρχή δεν πήγαινε καλά διότι δεν είναι δυνατόν να θέλεις 10άρι, να παζαρεύεις τον μορφέο και μετά να λες δεν θέλω και να καταλήγεις με τζόλε και τοροσίδη με backup τον Νε! τα παράπονά σου λοιπόν στον λεμονή η στον ίβιτς δεν ξέρω ποιος είχε την έμπνευση!
περί επιπέδου κράτα το για την πάρτη σου! Κάνεις την "ανάλυση" απλά για να την κάνεις έτσι στο άσχετο για να μας δείξεις ότι έχεις γνώση! (ξέχασα έχεις δει τον μενδρινό να παίζει... στον πάγκο)
έκανε ο μαλάκας ο γεωργίου την σύγκριση μεταξύ καρεμπέ και λεντέσμα το έκανες copy-paste για να μας πεις τι? ότι δεν έχουν καμμιά σχέση? σώπα! εσένα περιμέναμε ή τον φαφούτη?
πρώτα λοιπόν μάθε όταν μιλάς να έχεις κάποιο λόγο που το κάνεις! το αν είσαι άμπαλος ή όχι ειλικρινά στα αρχίδια μου!
Αν θέλω να ακούσω γεωργίου ξέρω που θα τον βρω, δεν μου χρειάζεται ένα κακέκτυπο!

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οσο γαύρος είναι ο φαν του Γεωργίου  :uglystupid:
άλλο τόσο θα πάρει πρωτάθλημα και ο Εκι. :dancing:

Υ.Γ. Ποιός Μενδρινός μωρέ? Δηλαδή εσύ ονειρεύεσαι τον Θρύλο με παίχτες δυναμικότητας Μενδρινού και μάλιστα σαν αμυντικό χάφ? Ακόμα κι ο Στήβεν Κίνγκ δεν το χοντραίνει τόσο...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Υ.Γ. Ποιός Μενδρινός μωρέ? Δηλαδή εσύ ονειρεύεσαι τον Θρύλο με παίχτες δυναμικότητας Μενδρινού και μάλιστα σαν αμυντικό χάφ? Ακόμα κι ο Στήβεν Κίνγκ δεν το χοντραίνει τόσο...
Εγώ προτείνω για αμυντικό χάφ τον...Πάντο με μπάκ-απ τον Μπούτινα!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οτι κάτι δεν παει καλα το γνωρίζω! απο την αρχή δεν πήγαινε καλά διότι δεν είναι δυνατόν να θέλεις 10άρι, να παζαρεύεις τον μορφέο και μετά να λες δεν θέλω και να καταλήγεις με τζόλε και τοροσίδη με backup τον Νε! τα παράπονά σου λοιπόν στον λεμονή η στον ίβιτς δεν ξέρω ποιος είχε την έμπνευση!
περί επιπέδου κράτα το για την πάρτη σου! Κάνεις την "ανάλυση" απλά για να την κάνεις έτσι στο άσχετο για να μας δείξεις ότι έχεις γνώση! (ξέχασα έχεις δει τον μενδρινό να παίζει... στον πάγκο)
έκανε ο μαλάκας ο γεωργίου την σύγκριση μεταξύ καρεμπέ και λεντέσμα το έκανες copy-paste για να μας πεις τι? ότι δεν έχουν καμμιά σχέση? σώπα! εσένα περιμέναμε ή τον φαφούτη?
πρώτα λοιπόν μάθε όταν μιλάς να έχεις κάποιο λόγο που το κάνεις! το αν είσαι άμπαλος ή όχι ειλικρινά στα αρχίδια μου!
Αν θέλω να ακούσω γεωργίου ξέρω που θα τον βρω, δεν μου χρειάζεται ένα κακέκτυπο!

τα παραπονα μου δεν τα κανω σε κανεναν λεμονη φιλε αλλα σε σενα και ολους οσους πηγαινουν στο γηπεδο!ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ....λεμεεεεεεεεεεε!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν είμαστε καλά
δεν έχουμε μυαλό
είμαστε άρρωστοι
με τον Ολυμπιακό
΄θα γίνουμε καλά
θα βάλουμε μυαλό
όταν πάρουμε
και το Ευρωπαϊκο
και αν δεν γίνει αυτό
στα @@ μας τα δυό
πάντα άρρωστοι
με τον Ολυμπιακό!!!!

ΥΓ---->Για να μαθαίνουν οι αλλόθρησκοι...

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τα παραπονα μου δεν τα κανω σε κανεναν λεμονη φιλε αλλα σε σενα και ολους οσους πηγαινουν στο γηπεδο!ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ....λεμεεεεεεεεεεε!

Γιατί δεν πηγαίνεις στην ΑΕΚ που τρώνε 4 και βαράνε παλαμάκια γιατί έχουν επίπεδο και δεν είναι θύματα?
Εχει και άπλα στο ΟΑΚΑ για να αναπτύσσεις ελεύθερα το παιχνίδι σου απο τον άξονα και πάντα με τον Μενδρινό...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γιατί δεν πηγαίνεις στην ΑΕΚ που τρώνε 4 και βαράνε παλαμάκια γιατί έχουν επίπεδο και δεν είναι θύματα?
Εχει και άπλα στο ΟΑΚΑ για να αναπτύσσεις ελεύθερα το παιχνίδι σου απο τον άξονα και πάντα με τον Μενδρινό...

και αυτοι θυματα ειναι οπως και οι βαζελες......ολοι ειστε θυματα!οσο αργειτε να το χαμπαριασετε τοσο πιο πολυ θυματα και κοροιδα θα ειστε!Αποχη ολοι για να σταματησει αυτο το αμπαλο ποδοσφαιρο του μιχαλακη κωνσταντινου,του γιαννη γκουμα,του μπουρμπου και του τοροσιδαρου του παθιασμενου αυτου παικταρα που παρα λιγο ο ολυμπιακος να τον πουλησει στην μεγαλη μιλαν με 57000000 ευρω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom