Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του φιλικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Βελιγραδίου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", την Τετάρτη 12/09 ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα ακόλουθα:

Τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα διατεθούν στους πυροπαθείς της περιοχής Ζαχάρω Ηλείας. Για τον λόγο αυτό τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύσουν στον συγκεκριμένο αγώνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής: Μέσω Internet, από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, , από την Παρασκευή 07/09 έως και την Δευτέρα 10/09.

Ημέρες και ώρες παραλαβής εισιτηρίων Internet:

Τρίτη 11/09, ώρες παραλαβής 10:00 - 18:00, Τετάρτη 12/09, από τις 10:00 έως μίση ώρα προ της έναρξης του αγώνα, στο εκδοτήριο έξω από την θύρα 17, με την επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Από τα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ:

Παρασκευή 07/09, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
Σάββατο 08/09, ώρες διάθεσης 10:00 - 15:00
Κυριακή 09/09, ώρες διάθεσης 10:00 - 15:00
Δευτέρα 10/09, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
Τρίτη 11/09, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
Τετάρτη 12/09, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα. Τιμές εισιτηρίων: 10 €, 20 €, 40 € (VIP)
Ολοι με τα αδελφια μας του Ερυθρου Αστερα !!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επειδη βαριεμαι να κανω παραθεσεις σε ολους σας θα πω τα εξης...

1)τελικα αποδεικνυεται οτι μονο ο κιφινας εχει ενα επιπεδο και ομολογω οτι τον παρεξηγησα εν μερει για αυτο του ζητω συγγνωμη που παραφερθηκα σε χαρακτηρισμους.Συμφωνω μαζι του ακομη και για τον γεωργιου διοτι πολλες φορες εχει πει παπαριες,αλλα οτι λεει το πιστευει πραγματικα και δεν προσπαθει να κοροιδεψει τον κοσμακη.
2) σχεδον ολοι οι υπολοιποι ολυμπιακοι σε αυτο το θρεντ αποδεικνυουν οτι ειναι "γαυροι αρρωστοι" με iq γιαγιας 90 χρονωνε με γεροντικη ανοια
3)προτιμω να με πηδουσε ο παναθηναικος 50000 χρονια και εγω να εβγαινα στην ομονοια και να πανυγηριζα εστω και μια φορα στην ζωη μου νικη μεσα στο αμστερνταμ.
4)οταν με πηδουσε ο βαζελος ειχε πολυ καλυτερη ομαδα απο οτι εχουμε εμεις τα τελευταια 11 χρονια που τον πηδαμε και με λιγοτερη ευνοια της διατησιας
5)οι παικταραδες που ειχε ο παναθηναικος οταν εκανε τις πορειες μπορει να μην σε πρεστιζ(περαν ισως του ζαετς) σαν του ολυμπιακου αλλα σιγουρα προσφεραν τα τριπλασια απο οτι οι δικοι μας.
6)για πηγαιντε στις εγκαταστασεις της παιανιας και μετα μου λετε ποια ομαδα εχει οργανωση απο τις μικρες ηλικιες......μην ξεχνατε οτι η μιλαν και ο αγιαξ εχουν κανει μινι προετοιμασιες εκει..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπραβο ρε vaso.Μπραβο.Δείχνεις πραγματικά ένα πολύ σπάνιο επίπεδο και για τα γαυρικά και για τα Ελληνικά δεδομένα.Απλά  Μ Π Ρ Α Β Ο

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μπραβο ρε vaso.Μπραβο.Δείχνεις πραγματικά ένα πολύ σπάνιο επίπεδο και για τα γαυρικά και για τα Ελληνικά δεδομένα.Απλά  Μ Π Ρ Α Β Ο

δεν ειναι θεμα επιπεδου,απλα προσπαθω να αναφερω τα αυτονοητα!Οταν αναφερεις τα αυτονοητα -αυτο και μονο- δεν δηλωνει επιπεδο,απλα αποδεκτη της πραγματικης εικονας ενος γεγονοτος,φαινομενου κλπ...Αν χρειαζεται επιπεδο για να καταλαβεις οτι μια ομαδα ευνοειται συστηματικα απο μια σειρα παραγοντων,οτι δεν εχει προγραμματισμο ορθο και οτι παιζει μπαλλα της πουτσας εδω και πολλα χρονια και σε ελλαδα και φυσικα σε ευρωπη και απο την αλλη να σου λενε οτι επειδη γαμαμε τον βαζελο που παραπαει τοσα χρονια και το αεκακι-παοκακι που βολοδερνουν τοτε αστα......Το ποδοσφαιρο που επαιξαν κυριως η ΑΕΚ επι μπαγεβιτς και ο Παναθηναικος επι ροτσα-οσιμ-κυραστα εμεις θα το δουμε το 2088!Αυτη ειναι η μαυρη αληθεια για το σωματειο μας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σου λέω μπράβο,γιατί οι περισσότεροι από εμάς(βάζω και εμένα μέσα) πολλές φορές κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δυσκολευόμαστε να παραδεχτούμε τα αυτονόητα όπως λες.Και πάλι  Μ Π Ρ Α Β Ο.

Επισκέπτης

1)τελικα αποδεικνυεται οτι μονο ο κιφινας εχει ενα επιπεδο και ομολογω οτι τον παρεξηγησα εν μερει για αυτο του ζητω συγγνωμη που παραφερθηκα σε χαρακτηρισμους.Συμφωνω μαζι του ακομη και για τον γεωργιου διοτι πολλες φορες εχει πει παπαριες,αλλα οτι λεει το πιστευει πραγματικα και δεν προσπαθει να κοροιδεψει τον κοσμακη.
2) σχεδον ολοι οι υπολοιποι ολυμπιακοι σε αυτο το θρεντ αποδεικνυουν οτι ειναι "γαυροι αρρωστοι" με iq γιαγιας 90 χρονωνε με γεροντικη ανοια
3)προτιμω να με πηδουσε ο παναθηναικος 50000 χρονια και εγω να εβγαινα στην ομονοια και να πανυγηριζα εστω και μια φορα στην ζωη μου νικη μεσα στο αμστερνταμ.
4)οταν με πηδουσε ο βαζελος ειχε πολυ καλυτερη ομαδα απο οτι εχουμε εμεις τα τελευταια 11 χρονια που τον πηδαμε και με λιγοτερη ευνοια της διατησιας
5)οι παικταραδες που ειχε ο παναθηναικος οταν εκανε τις πορειες μπορει να μην σε πρεστιζ(περαν ισως του ζαετς) σαν του ολυμπιακου αλλα σιγουρα προσφεραν τα τριπλασια απο οτι οι δικοι μας.
6)για πηγαιντε στις εγκαταστασεις της παιανιας και μετα μου λετε ποια ομαδα εχει οργανωση απο τις μικρες ηλικιες......μην ξεχνατε οτι η μιλαν και ο αγιαξ εχουν κανει μινι προετοιμασιες εκει..

εμεις με iq γιαγιας 90 χρονων με γεροντικη ανοια αλλα εσυ απ οτι φαινεται γεννηθηκες & θα πεθανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εμεις με iq γιαγιας 90 χρονων με γεροντικη ανοια αλλα εσυ απ οτι φαινεται γεννηθηκες & θα πεθανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ :jerking:

καλυτερα τεραστιος μαλακας(που ειμαι και δεν το αρνουμαι) παρα με iq κολοκυθοπιτας!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Ναι νικη στο αμστερνταμ και 3 στο ΟΑΚΑ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σοβαρα ρε φιλε τρομερη επιτυχια.
Για μενα επρεπε να του δοσουν και το τσαμπιονς λιγκ αφου εκανε διπλο στο αμστερνταμ.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
για να μπορουμε να μιλαμε κ να λεμε οτι κατι καταλαβαινουμε απο ποδοσφαιρο πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι η μεγαλυτερη νικη ελληνικου ποδοσφαιρικου συλλογου... απο κει και περα αν καποιος προτιμα μια τετοια νικη απο 5 νικες με τον ολυμπιακο η ενα πρωταθλημα ειναι στο γουστο (κ κυριως στις ελλειψεις) του καθενος...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι θεμα επιπεδου,απλα προσπαθω να αναφερω τα αυτονοητα!Οταν αναφερεις τα αυτονοητα -αυτο και μονο- δεν δηλωνει επιπεδο,απλα αποδεκτη της πραγματικης εικονας ενος γεγονοτος,φαινομενου κλπ...Αν χρειαζεται επιπεδο για να καταλαβεις οτι μια ομαδα ευνοειται συστηματικα απο μια σειρα παραγοντων,οτι δεν εχει προγραμματισμο ορθο και οτι παιζει μπαλλα της πουτσας εδω και πολλα χρονια και σε ελλαδα και φυσικα σε ευρωπη και απο την αλλη να σου λενε οτι επειδη γαμαμε τον βαζελο που παραπαει τοσα χρονια και το αεκακι-παοκακι που βολοδερνουν τοτε αστα......Το ποδοσφαιρο που επαιξαν κυριως η ΑΕΚ επι μπαγεβιτς και ο Παναθηναικος επι ροτσα-οσιμ-κυραστα εμεις θα το δουμε το 2088!Αυτη ειναι η μαυρη αληθεια για το σωματειο μας.
Στα εχω ξαναπει αλλα δεν θα βαρεθω ποτε να τα λεω σε εσενα και τους ομοιδεατες σου
θα επρεπε να ντρεπεσαι να λες οτι δεν θα δουμε το ποδοσφαιρο που επαιξαν οι βαζελοι επι ροτσα-οσιμ-κυραστα....
εχουμε δει πολυ καλυτερο!!!!!!και θα δουμε και φετος μιλας για παιχτες του παο και επιτυχιες???
τι πινεις και δεν μας δινεις ρε μεγαλε???
θελεις να σου αναφερω παιχτες που εχω δει στον Ολυμπιακο????
Δελληκαρης
Καραπιαλης
Εσται
Φουνες
Υβ
Ντεταρι
Αναστοπουλο
Νοβοσελατς
Τζιοβαννι
Καρεμπε
Ζε ελιας
Ζετεμπεργκ
Χαντζιδη
Τζολε
Γιαννακο
Ριμπο
και προσφατως
Γκαλετι -50 φορες διεθνης με την Αργεντινη
Λεντεσμα-και αυτος Διεθνης με την Αργεντινη
Ραουλ Μπραβο 10 χρονια στην Ρεαλ
Χουλιο Σεζαρ -διεθνης με Βραζιλια και πρωην παιχτης Ρεαλ Μαδριτης
Λουα-Λουα τον ειδαμε ολοι.....

και μου μιλας για τους κατσαπλιαδες του Βαζελου ?????
απο την μια λες για την νικη στο Αμστερνταμ που επαιζε με 10 τερματοφυλακες και τους νιντζα καλιτζακη -κολιτσιδακη ?????
και απο την αλλη μου λες οτι εχει παιξει ωραιο ποδοσφαιρο ασχετε !!!!! ουτε βαζελοι δεν το λενε αυτο !!!!!
επαιζαν ωραιαο ποδοσφαιρο οταν τους γαμουσα 1-4 στην λεωφορο?????
τολμας να συγκρινεις την ομαδα του μπουκουβι ???? με τους βαζελες και τους χανουμους
η την ομαδα του 98-99 με μπαγιεβιτς?????
η ακομα και την ομαδα του Λεμονη το 2000-2001  τις τεσσαρες σε βαζελο και τις 6αρες!!!! σε αεκ44?????
πρεπει να εισαι πραγματικα πολυ ασχετος!!!!!!!
αλλα ακομα και αν στο μυαλο σου ,σου αρεσει ο βαζελος και η αεκ ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΤΟΥΣ και σταματα να λες ψεματα οτι εισαι Ολυμπιακος ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ απο την στιγμη που δεν βρισκεις τιποτα ωραιο και ρομαντικο στον Μεγαλυτερο Ελληνικο Αθλητικο Οργανισμο τον ΘΡΥΛΟ μας
αυτα τα ολιγα .....

mix

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
0
πεστα Αλεξαντρε .......!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι σχετικε μου......να σε ρωτησω κατι και αν θες απαντας.....πολυ καλοι παικτες ολοι αυτοι και ολα μια χαρα.....ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?εχεις καταφερει να γινεις ο περιγελος της?μεχρι και θρεντ μας ανοιξαν σχετικε μου φιλε αν θυμασαι "ποια ομαδα που κερδισε τον ολυμπιακο σας προκαλει το περισσοτερο γελιο"?Ειναι τυχαιο οτι ανοιχθηκε για τον ολυμπιακο?γιατι δεν σκεφτηκε κανεις γαυρος ομοιδεατης μας να ανοιξει αντιστοιχο θρεντ για παναθηναικο-αεκ?Μπορεις να απαντησεις ειλικρινα μια φορα και να δεις καταματα την αληθεια?Τί να το κανω σχετικε μου που ειδα τον ΕΣΤΑΙ και τον ντεταρι και τον φουνες και τον κριστιενσεν και τον προτασωφ....οι αλλοι (ή αλλιως οι ακατανομαστοι βαζελοι για σενα) με τον μπορελακο,τον βαζεχακο,τον χενρικσενακο,τον λουη χριστοδουλου,τον μικαελσενακο,τον ολισαντεμπακο πηγανε τον παναθηναικο ενα βημα παραπανω και ανεβασαν το πρεστιζ της ομαδος....Και μαθε και κατι αλλο(περαν απο το γεγονος οτι θα πρεπει εσυ και αοι αλλοι να βγαλετε τις πολλες τσιμπλες απο τα ματια σας) οτι οπου ρωτησεις στην ευρωπη και ιδιως στην μεγαλη βρετανια(αυτηκοος μαρτυς εγω και πολλοι φιλοι μου) για το ποια ελληνικη ομαδα γνωριζετε η απαντηση στη συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι "PANATHINAIKOS"!Ειναι δυσκολο να παραδεχεσαι την αληθεια αλλα ταυτοχρονα και πολυ ανακουφιστικο....πιστεψε με!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ναι σχετικε μου......να σε ρωτησω κατι και αν θες απαντας.....πολυ καλοι παικτες ολοι αυτοι και ολα μια χαρα.....ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?εχεις καταφερει να γινεις ο περιγελος της?μεχρι και θρεντ μας ανοιξαν σχετικε μου φιλε αν θυμασαι "ποια ομαδα που κερδισε τον ολυμπιακο σας προκαλει το περισσοτερο γελιο"?Ειναι τυχαιο οτι ανοιχθηκε για τον ολυμπιακο?γιατι δεν σκεφτηκε κανεις γαυρος ομοιδεατης μας να ανοιξει αντιστοιχο θρεντ για παναθηναικο-αεκ?Μπορεις να απαντησεις ειλικρινα μια φορα και να δεις καταματα την αληθεια?Τί να το κανω σχετικε μου που ειδα τον ΕΣΤΑΙ και τον ντεταρι και τον φουνες και τον κριστιενσεν και τον προτασωφ....οι αλλοι (ή αλλιως οι ακατανομαστοι βαζελοι για σενα) με τον μπορελακο,τον βαζεχακο,τον χενρικσενακο,τον λουη χριστοδουλου,τον μικαελσενακο,τον ολισαντεμπακο πηγανε τον παναθηναικο ενα βημα παραπανω και ανεβασαν το πρεστιζ της ομαδος....Και μαθε και κατι αλλο(περαν απο το γεγονος οτι θα πρεπει εσυ και αοι αλλοι να βγαλετε τις πολλες τσιμπλες απο τα ματια σας) οτι οπου ρωτησεις στην ευρωπη και ιδιως στην μεγαλη βρετανια(αυτηκοος μαρτυς εγω και πολλοι φιλοι μου) για το ποια ελληνικη ομαδα γνωριζετε η απαντηση στη συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι "PANATHINAIKOS"!Ειναι δυσκολο να παραδεχεσαι την αληθεια αλλα ταυτοχρονα και πολυ ανακουφιστικο....πιστεψε με!

Η αγάπη και το μίσος είναι πολλές φορές παράλληλα συναισθήματα... :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε στα αρχιδια μας η ευρωπη.
Την μπαλα που επαιζα με τον ντουσαν οταν αποκληστηκα απο την γιουβεντους δεν την εχει παιξει καμια ελληνικη ομαδα στην ευρωπη.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτα τα λες εσυ ΑΣΧΕΤΕ
για πορεια μιλας ????
που τους ανοιξε ο κωλος και κερδισαν τον Αγιαξ και μετα ρουφιξαν 3???
για το χουντεπλει ????
για την δυναμο κιεβου???
μηπως γουσταρεις να σου θυμησω οτι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τρωνε 5αρα στην ευρωπη
με αποκορυφωμα περυσι να φανε 2???!!!! 5αρες????
μηπως εχουν καποια βαση και πηγαινουν σταθερα στους 8 η 4 ???
με την κολωφαρδια μια φορα καθε 15 χρονια και αυτο το λες ευρωπαικη ομαδα????
για ποιους προπονητες και ποιους παιχτες μου μιλας ?????
για ποιες "ακαδημιες" και οργανωση??? εβγαλαν κανα παιχτη και δεν το πηρα χαμπαρη?????
η μηπως εννοεις τον καραγκουνη ??? τον γκουμα???? και τον μπασινα το δαρλα και τον λεοντιου??????
γιατι τετοιους στον Θρυλο δεν παιρνανε ουτε απεξξω????
και αν σου αρεσουν αυτοι ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΤΟΥΣ και να καθεσαι και μαζι  τους στις νεες 4αρες και 6αρες που ερχονται....
και οσο για τον ποιον ξερουν στην Ευρωπη ασε το βαζελοπαραμυθακι
γιατι και εγω Ευρωπη σπουδασα και κανω δυο τρια ταξιδια καθε χρονο !!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
vasos...άλλαξε ομάδα ρε....γιατί δεν το κάνεις???Γίνε βάζελος...απο ΑΕΚτζής...γιατί γαύρος αποκλείεται να είσαι....δεν έχουμε τέτοιους εμείς.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τον Βάσο τον γνωρίζω προσωπικά και ειναι Ολυμπιακος.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μπορούμε να δεχθούμε μια διαφορετικη απόψη και επιλέγουμε την ευκολη λύση να βαφτίσουμε τον άλλο αντιολυμπιακό/προβοκάτορα κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom